Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- BavaracZenica
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Prvu danasnju utakmicu nisam gledao, ali sam upratio Dortmund sa novajlijom, ocekivao sam da ce imat problema, ali realno sami su krivi za poraz, morali su to prije rjesiti !
Sve u svemu sljedeci vikend i derbi Bayern Dortmund ne propustite ni pod razno !
p.s Auba nastavlja za Lewom, njih dvojica idu 24 plus
Sve u svemu sljedeci vikend i derbi Bayern Dortmund ne propustite ni pod razno !
p.s Auba nastavlja za Lewom, njih dvojica idu 24 plus
FC Bayern !!!!!
Ne moze ekipa biti dobra u kojoj u prvih 11 igra japanski sushi...
Trebalo bi Dortmundskoj sirotinji pustiti narednu utakmicu da bi liga ostala neizvjesna..a i da se ovi mali zuti sa foruma malo obraduju...da se makar jos malo nadaju
edobvb je napisao/la:Hebes ovakvu ligu..sudije nas uskratise za cista 2 - 3 penala na pocetku sezone.
Veceras isto cist penal..ofsajda uopste nije bilo..penal trebao biti.
Ali zato se kravarima i sakom i kapom poklanjaju.
Drze monopol i nad ligom i nad sudijama..sramota.

Ali dobro, rano je još za bilo šta, Dortmund će se sigurno moći boriti za titulu ako pobjedi Bayern, koji je jednostavno imao malo više sreće i poklona od sudija protiv Augsburga i Hoffenheima, ono što je Borussiji nedostajalo protiv Darmstadta i također Hoffenheima. Ima još 27 kola, tek oko 25. ćemo moći naslutiti prvaka

Darmstadt se ponovo pokazao kao jako neugodan protivnik. Također, i Adnan Domuzar pokazuje zašto je došao kod žutih.
Znaju i ptice na grani tko drzi monopol u ligi , i koga sudije uvijek poguraju.
Mogu romam ispisati , situacija gdje se kravarima sviralo ne postojeci penali.
Opet ali sada knjigu napisati..gdje su postigli ne regularne pogodke....po 3-4 metra u zaledju , ali kao i uvijek sudije slijepe kod ociju.
A mogu doktorirati ..koliko ste kravari trebali popusiti crvenih kartona
Sve vi to znate..mene bi bilo sramota navijati za takav klub.
Zbog toga u zadnjih par sezona bundesliga pada na kvaliteti , zahvaljujuci upravo vama kravari.
Znam da istina boli , i da necete da priznate

Opet ali sada knjigu napisati..gdje su postigli ne regularne pogodke....po 3-4 metra u zaledju , ali kao i uvijek sudije slijepe kod ociju.
Zbog toga u zadnjih par sezona bundesliga pada na kvaliteti , zahvaljujuci upravo vama kravari.
Znam da istina boli , i da necete da priznate

Re: Odg: RE: Re: Bundesliga
To sad Bayern kriv sto Dortmund ne moze pobjediti Hoffenheim i Darmstadt?edobvb je napisao/la:Znaju i ptice na grani tko drzi monopol u ligi , i koga sudije uvijek poguraju.
Znam da istina boli , i da necete da priznate![]()
![]()
Imenjak..tebi ocigledno izgleda treba nacrtati neke stvari..jer je ocigledno da ti se ne mogu objasniti.
Al hajd mlad si ti , ima vremena naucices
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bayern je kriv sto BVB ne moze dobiti Hoffu i novajliju u ligi i to kod kuce.
Bayern je kriv sto BVB ne moze nista da osvoji u zadnje 3 godine.
Bayern je za sve kriv.
Bayern je kriv sto BVB ne moze nista da osvoji u zadnje 3 godine.
Bayern je za sve kriv.

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovaj edo ce izvrsiti suicid koliko ga pojede oronulost zutog skarta.
Hoce ljudi u borbu za titulu a prosipaju bodove protiv dojucerasnjeg drugoligasa kojeg je Bayern rijesio sa pola snage.

Hoce ljudi u borbu za titulu a prosipaju bodove protiv dojucerasnjeg drugoligasa kojeg je Bayern rijesio sa pola snage.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Re: Odg: RE: Re: Bundesliga
Vjerovatno sam stariji od tebe al hajd nema veze...samo trebas otvoriti oci i biti malo objektivan i nemoj pisati iz bijesa...u bijesu kazes mnoge stvari u koje ni sam ne vjerujes...sezona je duga, vjerovatno ce biti i par kikseva Bayerna..ali jednostavno BvB nema snage da se drzi sa Bayernom...pa druga stvar totalno vam je bila losa transfer politika, imali ste fino novca ali ih niste usmjerili adekvatno...primjer Ciro, Ginter ( po mom misljenju nije uopste za desnog beka al hajd )...opusti se malo..zajebancija nije na odmetedobvb je napisao/la:Imenjak..tebi ocigledno izgleda treba nacrtati neke stvari..jer je ocigledno da ti se ne mogu objasniti.

I jos jedna veoma bitna stvar..kazes tebe bi bilo sramota navijati za Bayern...bas naprotiv za Bayern se navija s ponosom jer je to istinska institucija...Jak Bayern je uvijek oslikavao jaku njemacku reprezentaciju..pa isti taj Bayern je spasio vise od 16 klubova od bankrota ili ti ga stecaja, klub koji uvijek pomaze...i ti kazes da je sramota navijati za Bayern?!
Zadnja izmjena: edo07, dana/u 27 sep 2015, 20:47, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ne mogu uvijek oni biti krivi za naše loše rezultate razmisli malo prije nego nešto napišeš.edobvb je napisao/la:Znaju i ptice na grani tko drzi monopol u ligi , i koga sudije uvijek poguraju.
![]()
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
-
- Kontakt:
edobvb je napisao/la:Znaju i ptice na grani tko drzi monopol u ligi , i koga sudije uvijek poguraju.
![]()
de navedi te golove sa 3-4 metra u zaleđu, te te crvene kartone , i sta ti to kravari znaci

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- Omerbavarac
- Kontakt:
Slag'o si me.KayserSose je napisao/la:Omere sve je po planu, ovo sam i očekivao. Sljedeće rotacija na vrhu je za 11 dana.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- gerdmuller
- Kontakt:

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- schweinsteiger
- Kontakt:
A divljaka Boze drag , otih iz kravarske

- Omerbavarac
- Kontakt:
De bolan odgovori na pitanje iznad, momak te lijepo pitao, nemoj da bude da i ti lazes kao i kolega ti Kayser.edobvb je napisao/la:A divljaka Boze drag , otih iz kravarske![]()
![]()

Kako je sve relativno: Borusija tako dobro igrala, ljepota, akcije, golovi, 10 pobijeda zaredom, rapsodija, ovo-ono, i samo bod bježi za, suprotno po gore navedenog, "koji je pronalazi" Šalkeom. Džaba ti pobjede protiv Bayerna kad gubiš bodove od "drugoligaša" i "niđe veze" ekipa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.