Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Kad ce objaviti spisak igraca za ove dbije utakmice?
Edin Dzeko je institucija bosanskog fudbala.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sutra.Kralj2907 je napisao/la:Kad ce objaviti spisak igraca za ove dbije utakmice?
Hvala drug, sta ima novo oko napadaca-ko bi mogao dobiti poziv?Goalgetter je napisao/la:Sutra.Kralj2907 je napisao/la:Kad ce objaviti spisak igraca za ove dbije utakmice?
- Goalgetter
- Kontakt:
Ibisevic je siguran, osim njega, racunam da ce se Zec i Hodzic naci na spisku, eventualno jos Bajic ako bude zatrebalo. Djuric je nerealna opcija, jer ne igra vise u Ceseni.Kralj2907 je napisao/la:Hvala drug, sta ima novo oko napadaca-ko bi mogao dobiti poziv?Goalgetter je napisao/la:Sutra.Kralj2907 je napisao/la:Kad ce objaviti spisak igraca za ove dbije utakmice?
Bice se tesko odluciti za drugog napadaca,ako budemo igrali sa dva napadaca. Ja bi volio da bude Bajic taj drugi napadac. To je samo moja zelja. 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mesa je baksuz, fakat.
Slicna situacija je bila pred gostovanje u Izrael, nedaj boze jos Vedi da sta bude..SlevinKelevra je napisao/la:Mesa je baksuz, fakat.
Taj grije klupu u Turskoj e Jesmo realniKralj2907 je napisao/la:Bice se tesko odluciti za drugog napadaca,ako budemo igrali sa dva napadaca. Ja bi volio da bude Bajic taj drugi napadac. To je samo moja zelja.
Danas je usao u 90-toj ali on je dokazao kvalitet u zelji, moze I Hodzic samo da pobjedimo, nek igra u napadu I kolasinac ako moze dati gol.Bosna64 je napisao/la:Taj grije klupu u Turskoj e Jesmo realniKralj2907 je napisao/la:Bice se tesko odluciti za drugog napadaca,ako budemo igrali sa dva napadaca. Ja bi volio da bude Bajic taj drugi napadac. To je samo moja zelja.

- Gabon
- Kontakt:
Jeli jos nije pogodio mrezu u Turskoj ligiBosna64 je napisao/la:Taj grije klupu u Turskoj e Jesmo realniKralj2907 je napisao/la:Bice se tesko odluciti za drugog napadaca,ako budemo igrali sa dva napadaca. Ja bi volio da bude Bajic taj drugi napadac. To je samo moja zelja.

Ako se vec gura neki napadac to treba da je mali Smajo iz Salzburga.

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Samo da Mesa odabere onog koji ce biti barem 50% Dzeke. Ipak bi bilo dobro nekog iskusnog staviti uz Vedu, neka zove Zlatana ako jos igra, mislim da je u Sloveniji negdje.Gabon je napisao/la:Jeli jos nije pogodio mrezu u Turskoj ligiBosna64 je napisao/la:Taj grije klupu u Turskoj e Jesmo realniKralj2907 je napisao/la:Bice se tesko odluciti za drugog napadaca,ako budemo igrali sa dva napadaca. Ja bi volio da bude Bajic taj drugi napadac. To je samo moja zelja.
Ako se vec gura neki napadac to treba da je mali Smajo iz Salzburga.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ako je mogao igrati po kvalitetu 10 najbolji bek HNL-a u tom momentu moze vala i najbolji strijelac te iste lige.Ako Dzeko ne moze,Ara bi trebao uletiti na spisak,a igracemo svakako samo sa Vedom naprijed.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Jel sutra spisak???
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Meni je realnije uputiti poziv Djuricu nego Bajicu, zadnjih 15 minuta ako budes morao ganjati rezultat i preskakati igru samo Milan ti od koristi moze biti...mada se ocekuje da ni1 ne dobiju poziv jer to ni ne zasluzuju.
Hodzic od prve minute - smijesno...treba on jos pure pojesti da se nosi sa snaznim stoperima iz PL i Championshipa u jednoj ovako vaznoj i teskoj utakmici.
Ako vec ne bude igrao Edin Dzeko (a igrat ce akoBogda), onda krenuti samo sa jednim spicem, a to je Vedad Ibisevic koji trenutno igra u fantasticnoj formi (golovi, igra s loptom, kretanje, dueli, skok igra...).
Vedo ce zbog svoje kretnje vise zbunjivati odbrambene igrace protivnika a samim tim i olaksati Pjanicu da proturi koju loptu iza ledja...
Hodzic od prve minute - smijesno...treba on jos pure pojesti da se nosi sa snaznim stoperima iz PL i Championshipa u jednoj ovako vaznoj i teskoj utakmici.
Ako vec ne bude igrao Edin Dzeko (a igrat ce akoBogda), onda krenuti samo sa jednim spicem, a to je Vedad Ibisevic koji trenutno igra u fantasticnoj formi (golovi, igra s loptom, kretanje, dueli, skok igra...).
Vedo ce zbog svoje kretnje vise zbunjivati odbrambene igrace protivnika a samim tim i olaksati Pjanicu da proturi koju loptu iza ledja...
Što je najgore zbuniće i svoje saigračehurem je napisao/la:Vedo ce zbog svoje kretnje vise zbunjivati odbrambene igrace protivnika

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Golmani: Asmir Begović, Ibrahim Šehić, Jasmin Burić
Odbrana: Emir Spahić, Toni Šunjić, Ognjen Vranješ, Mensur Mujdža, Sead Kolašinac, Edin Cocalić, Ermin Bičakčić, Marin Aničić, Ervin Zukanović.
Vezni red: Miralem Pjanić, Haris Medunjanin, Edin Višća, Senad Lulić, Anel Hadžić, Tino Sven Sušić, Srđan Grahovac, Stojan Vranješ, Izet Hajrović, Sejad Salihović, Semir Štilić.
Napadači: Vedad Ibišević. Milan Đurić, Ermin Zec, Riad Bajić, Edin Džeko, Armin Hodžić.
Tu je i Zukanović, tu je i Grahovac, tu je i Kvesić, tu su i Ara i Bajić, tu je i Štila, tu je Salihović.. Hajd sve ali tu je i Dzeko
Odbrana: Emir Spahić, Toni Šunjić, Ognjen Vranješ, Mensur Mujdža, Sead Kolašinac, Edin Cocalić, Ermin Bičakčić, Marin Aničić, Ervin Zukanović.
Vezni red: Miralem Pjanić, Haris Medunjanin, Edin Višća, Senad Lulić, Anel Hadžić, Tino Sven Sušić, Srđan Grahovac, Stojan Vranješ, Izet Hajrović, Sejad Salihović, Semir Štilić.
Napadači: Vedad Ibišević. Milan Đurić, Ermin Zec, Riad Bajić, Edin Džeko, Armin Hodžić.
Tu je i Zukanović, tu je i Grahovac, tu je i Kvesić, tu su i Ara i Bajić, tu je i Štila, tu je Salihović.. Hajd sve ali tu je i Dzeko

Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 28 sep 2015, 11:32, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Za koga cete sad kukati i pljuvati
Nad tobom sunce najljepše sja
Grahovac, Salihovic, Hodzic, dobar potez. Ne znam sta ce mu 10 igraca za 4 pozicije u timu , bekovi i stoperi?
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: RE: Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Sacekaj, sad ce oni...pinoglavi je napisao/la:Za koga cete sad kukati i pljuvati

- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Polako brate, otpast ce sa ovog spiska 4-5 imena, ima jos jedno kolo da se igra u svim ligama, nikad ne znas ne daj Boze kakva ce povreda iskocitiBiki je napisao/la:Grahovac, Salihovic, Hodzic, dobar potez. Ne znam sta ce mu 10 igraca za 4 pozicije u timu , bekovi i stoperi?

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Coolpanda24, Proximic i 17 gostiju.