FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Mi izgleda kad nemamo pametnija posla bavimo se prosloscu, za moj pojam nepotrebno jer previse je onih koji bi volili sahraniti Zelju na ovaj ili onaj nacin, da bude jos bolnije skoro pa uvijek postoje dvije istine nasa i njihova...Meni su isti i sarajevo i borac i peti i deseti mene isteresuje samo Zeljo za ostale imam neko misljenje a plaho me i ne zanimaju.U trenutku kad se borimo za duplu krunu i to jos nakon duze vremena bavimo se budalastinama umjesto da pokazemo svima da je Zeljo najmasovni pokret u drzavi a da u pozadni ne stoji nikakav interes nego LJUBAV.Desava nam se nesto predobro klub se stabilizuje u svim segmentima a to sve popraceno dobrim rezultatima na terenu ovim tempom iduce godine imacemo samo jednog ozbiljnog konkurenta siroki brijeg.
Ne treba trositi energiju na neke nebitne stvari ako je Amar mogao preci preko necega onda mi ne treba ni da rapravljamo o tome radi mira u kuci ako nista drugo uostalom njegova zelja je da radi sa ovim ljudima koji su u klubu i to treba postovati dok god ima rezultata a ima hvala bogu.Trenutno nam svi gledaju u ledja uzivajte ako nista o tome skupljajte pare za evropu dodjite u petak na jug a pustite se palamude sa papanijadom jer neke stvari se ne mjenjaju sve vozi isto vec duzi niz godina i u budocnosti ce biti tako mi svoje oni svoje.
Ne treba trositi energiju na neke nebitne stvari ako je Amar mogao preci preko necega onda mi ne treba ni da rapravljamo o tome radi mira u kuci ako nista drugo uostalom njegova zelja je da radi sa ovim ljudima koji su u klubu i to treba postovati dok god ima rezultata a ima hvala bogu.Trenutno nam svi gledaju u ledja uzivajte ako nista o tome skupljajte pare za evropu dodjite u petak na jug a pustite se palamude sa papanijadom jer neke stvari se ne mjenjaju sve vozi isto vec duzi niz godina i u budocnosti ce biti tako mi svoje oni svoje.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Bravo Pilepile87 je napisao/la:Mi izgleda kad nemamo pametnija posla bavimo se prosloscu, za moj pojam nepotrebno jer previse je onih koji bi volili sahraniti Zelju na ovaj ili onaj nacin, da bude jos bolnije skoro pa uvijek postoje dvije istine nasa i njihova...Meni su isti i sarajevo i borac i peti i deseti mene isteresuje samo Zeljo za ostale imam neko misljenje a plaho me i ne zanimaju.U trenutku kad se borimo za duplu krunu i to jos nakon duze vremena bavimo se budalastinama umjesto da pokazemo svima da je Zeljo najmasovni pokret u drzavi a da u pozadni ne stoji nikakav interes nego LJUBAV.Desava nam se nesto predobro klub se stabilizuje u svim segmentima a to sve popraceno dobrim rezultatima na terenu ovim tempom iduce godine imacemo samo jednog ozbiljnog konkurenta siroki brijeg.

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Bravo ili ne bravo, pisao ili ne pisao to neki jednostavno nemaju sta pisati o sadasnjosti pa se vracaju na price iz proslosti.boccaccio je napisao/la:Bravo Pilepile87 je napisao/la:Mi izgleda kad nemamo pametnija posla bavimo se prosloscu, za moj pojam nepotrebno jer previse je onih koji bi volili sahraniti Zelju na ovaj ili onaj nacin, da bude jos bolnije skoro pa uvijek postoje dvije istine nasa i njihova...Meni su isti i sarajevo i borac i peti i deseti mene isteresuje samo Zeljo za ostale imam neko misljenje a plaho me i ne zanimaju.U trenutku kad se borimo za duplu krunu i to jos nakon duze vremena bavimo se budalastinama umjesto da pokazemo svima da je Zeljo najmasovni pokret u drzavi a da u pozadni ne stoji nikakav interes nego LJUBAV.Desava nam se nesto predobro klub se stabilizuje u svim segmentima a to sve popraceno dobrim rezultatima na terenu ovim tempom iduce godine imacemo samo jednog ozbiljnog konkurenta siroki brijeg.
Ne treba trositi energiju na neke nebitne stvari ako je Amar mogao preci preko necega onda mi ne treba ni da rapravljamo o tome radi mira u kuci ako nista drugo uostalom njegova zelja je da radi sa ovim ljudima koji su u klubu i to treba postovati dok god ima rezultata a ima hvala bogu.Trenutno nam svi gledaju u ledja uzivajte ako nista o tome skupljajte pare za evropu dodjite u petak na jug a pustite se palamude sa papanijadom jer neke stvari se ne mjenjaju sve vozi isto vec duzi niz godina i u budocnosti ce biti tako mi svoje oni svoje.![]()
![]()
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Kaiserslautern jučer izgubio prijateljsku 0:1, a danas pobijedili 10:0. Trener dao priliku hiljadama igrača, Kerla nije dobio ni minute. Bog dragi zna koliko je tamo Hotić cijenjen i šta može... I sad se hvalio da će Kerli kupit' ulaznicu za utakmicu protiv Augsburga na rasprodatom stadionu!
Biće da dotle i seže njegov uticaj. Može kupiti karte na blagajni, k'o i našim igračima svojevremeno. Nadam se da će me demantovati i da će se desiti ovaj transfer.

Biće da dotle i seže njegov uticaj. Može kupiti karte na blagajni, k'o i našim igračima svojevremeno. Nadam se da će me demantovati i da će se desiti ovaj transfer.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Evo nabasah i na svjež video Kerle. Ima dosta lijepih isječaka sa utakmice u Splitu i baš dosta njegovih ekstra poteza na toj utakmici. Ono što je iščup'o na Koševu u derbiju je preperverzno!(3:35)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
uhljupi su pricali da cemo pasti nakon tri utakmice, pa nas vidi sada...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Nemoj nam se kralju samo sekirati,to je jedino sto trazimo od tebe,no sikiriki legendo...do Zelje je da te razuvjeri,a ti ostani pozitivanNeprilagodjen je napisao/la:postavili ste jako nezdravu osnovu za slijedece sezone jer treba vracati mnogom klubovima bodove,tako da mozete samo sanjati o nekoj dominaciji,ne mozete cak ni stadion osposobiti za evropu a pricate o zdravim temeljima za buducnost....vracate se u prosjek a naredne godine obiljezice sarajevo,siroki i borac.
Može li se OVO banovati? Rado ću da obrazložim, ako treba. Nije mu ni prvi put da provocira neosnovano.Neprilagodjen je napisao/la:postavili ste jako nezdravu osnovu za slijedece sezone jer treba vracati mnogom klubovima bodove,tako da mozete samo sanjati o nekoj dominaciji,ne mozete cak ni stadion osposobiti za evropu a pricate o zdravim temeljima za buducnost....vracate se u prosjek a naredne godine obiljezice sarajevo,siroki i borac.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Napokon je doktorirao glupost.Neprilagodjen je napisao/la:postavili ste jako nezdravu osnovu za slijedece sezone jer treba vracati mnogom klubovima bodove,tako da mozete samo sanjati o nekoj dominaciji,ne mozete cak ni stadion osposobiti za evropu a pricate o zdravim temeljima za buducnost....vracate se u prosjek a naredne godine obiljezice sarajevo,siroki i borac.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Sta reci na ovo i ostati pametan...ako je to tako onda se Kerli ne pise dobro...valjda ce nesto uspjeti,ne bi valjalo da se vrati,zelim mu puno srece i da uspije u riziku koji je preuzeo na sebe...nadam se da ce postati igracina u njemackoj,ali se samo pitam koliko je do sada Hotic igraca uspio prodati iz bilo koje zemlje u njemacku generalno,daj Boze da je neko tu dobro prosaoŽeljovac je napisao/la:Kaiserslautern jučer izgubio prijateljsku 0:1, a danas pobijedili 10:0. Trener dao priliku hiljadama igrača, Kerla nije dobio ni minute. Bog dragi zna koliko je tamo Hotić cijenjen i šta može... I sad se hvalio da će Kerli kupit' ulaznicu za utakmicu protiv Augsburga na rasprodatom stadionu!![]()
Iako su igrači Salzburga imali glavne uloge u Gracu, jedna ličnost je zasjenila sve prisutne na terenu.
„Na tribinama se pojavio Ivica Osim i cijeli stadion mu se naklonio. Dugo vremena su skandirali njegovo ime. Osim je zaista pravi autoritet i veličina u ovom klubu“, sa respektom je govorio Vladavić o Štrausu sa Grbavice.
Vladavić je prvi naš reprezentativac koji se ove sezone okitio titulom prvaka, a priliku da postane prvak imat će i Semir Štilić koji će sa Lechom tražiti pobjedu u posljednjem kolu šampionata Poljske za potvrdu naslova.
„Na tribinama se pojavio Ivica Osim i cijeli stadion mu se naklonio. Dugo vremena su skandirali njegovo ime. Osim je zaista pravi autoritet i veličina u ovom klubu“, sa respektom je govorio Vladavić o Štrausu sa Grbavice.
Vladavić je prvi naš reprezentativac koji se ove sezone okitio titulom prvaka, a priliku da postane prvak imat će i Semir Štilić koji će sa Lechom tražiti pobjedu u posljednjem kolu šampionata Poljske za potvrdu naslova.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
Kerli zelim da iz sveg srca da prodje ovu probu iz tri razloga:
1. Da Zeljo makar nesto zaradi (kosto kaze Neprilagodjen valja nam dugove vracati sljedece sezone
)
2. Da jos jedan igrac uspije vani a da se zna da je igrao u Zelji
3. Ako se vrati kod Amara, ima da ga nema
1. Da Zeljo makar nesto zaradi (kosto kaze Neprilagodjen valja nam dugove vracati sljedece sezone

2. Da jos jedan igrac uspije vani a da se zna da je igrao u Zelji
3. Ako se vrati kod Amara, ima da ga nema
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
NIKO! ja imam informacije da je zavalio nekoliko igraca pravo... i kad bi se kasnije ti isti igraci nekako snasli i pronasli ino angazman on bi se pojavio da trazi svoj dio kolaca... bezobrazno je to moj Alene..boccaccio je napisao/la:Sta reci na ovo i ostati pametan...ako je to tako onda se Kerli ne pise dobro...valjda ce nesto uspjeti,ne bi valjalo da se vrati,zelim mu puno srece i da uspije u riziku koji je preuzeo na sebe...nadam se da ce postati igracina u njemackoj,ali se samo pitam koliko je do sada Hotic igraca uspio prodati iz bilo koje zemlje u njemacku generalno,daj Boze da je neko tu dobro prosaoŽeljovac je napisao/la:Kaiserslautern jučer izgubio prijateljsku 0:1, a danas pobijedili 10:0. Trener dao priliku hiljadama igrača, Kerla nije dobio ni minute. Bog dragi zna koliko je tamo Hotić cijenjen i šta može... I sad se hvalio da će Kerli kupit' ulaznicu za utakmicu protiv Augsburga na rasprodatom stadionu!![]()

...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Neprilagodjen je napisao/la:postavili ste jako nezdravu osnovu za slijedece sezone jer treba vracati mnogom klubovima bodove,tako da mozete samo sanjati o nekoj dominaciji,ne mozete cak ni stadion osposobiti za evropu a pricate o zdravim temeljima za buducnost....vracate se u prosjek a naredne godine obiljezice sarajevo,siroki i borac.
Humorista sa tvoga avatara je bio uspjesan samo dok mu je Dzeri Sajnfild pisao tekst. Poslije je poceo lagano da tone kada se poceo baviti stend-ap komedijom s vlastitim tekstovima. Tvoj jedini problem je sto ti niko nema da napise nesto pametno, pa da podzonis, nego pokusavas s nekim niskim provokacijama, jer je to i jedino do cega si dobacio. Mozda bi ti naucna fantastika bolje isla, ili bajkice, ali se kani humora, pokusaja provokacija i realnog sagledavanja - jer ti ne ide. Nadji nesto u cemu si bolji.

Teme sto se tice: U koliko se sati igra, uopce, utakmica u subotu (i je li u subotu, da ne bude k'o proslo kolo kada sam do petka kont'o da je subota, a ono nedjelja

Sto se tice prenosa - mozda nesto i bude. Nije da palim raju, ali ipak upalite u terminu utakmice Hayat. Ja sam 99% ubijedjen da nece, al' eto - vrijedi provjeriti.

Ma svaki derbi koji je bio na hayatu, pusten je "iznenada"...govorili nista od prijenosa pa puste, ali to je bilo da dodje sto vise raje...pitarska je to tv, nista nas ne treba iznenaditi...
Jest, al sad nece sigurno biti raje pa onda sto bi to radili... 

Zeljeznicar za zivot cijeli! 

zadnja recenica je bitnaOSAge je napisao/la:Jest, al sad nece sigurno biti raje pa onda sto bi to radili...

e ja ga vala necu ni slusat na radio niti citati forume, na kraju pogledam i dovidjenja prijatno...pludicu do pola 8
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
ja cu umrijet...19TM87 je napisao/la:e ja ga vala necu ni slusat na radio niti citati forume, na kraju pogledam i dovidjenja prijatno...pludicu do pola 8

Zeljeznicar za zivot cijeli! 

Ma bezobrani oni iz uprave FKS ali maksimalno bezobrani, uskratiti naciji najveci derbi u BIH, jedan od 20 najvecih u svjetu, sramota neka ih samo stid bude, a i ove nase za prvi dio i utakmicu na Grabavici. Ja ne mogu da vjerujem da se takve tekme ne mogu prenositi jest da nam je fudbal u k-urcu ali derbi je derbi. Ali sta mozemo. Jos ih ne razumijem nece dobiti nikakvu lovu od tekme, samo troskovi a nedaju TV prenos. Krajnje bezobrazno!!!
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Ferroviere1987, Hrammm1921, mavi i 42 gosta.