Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
Evo dobio sam ponudu on nekog holanđanina, 10.000 plata ugovor na 6 sezona!?!!? Jel to neka nasa ekipa ili neki stranac hoce da uzme BIH dragulja 

Mes Que Un Club
- samir_tm87
- Kontakt:
jel ekipa iz bih , ako nije , nemoj 

a nije evo sad sam vidio iz druge holandske lige 

Mes Que Un Club
imate dole kod onog "chata" dvije kovertice.. jedna koverta je vas kao clana i tu vam salju drugi clanovi poruke.. a druga koverta ( tacnije prva po redu ) je za ugovore i sl. stvari.. vi ste vec na transfer listi, i vidjet cete kada ce doci ponuda.. vjerovatno nece doci danas, a mozda ni sutra.. treba par dana da se oformi novi klub koji ce vjerovatno biti sa sportsport.ba, i tada cete biti 3. klub u ligi..
nemoj, ostani sa nama da pomognes bih zajednici da se razvije.. nismo ni mi isli u strane klubove jer moramo razvijati nasu ligu..
nemoj, ostani sa nama da pomognes bih zajednici da se razvije.. nismo ni mi isli u strane klubove jer moramo razvijati nasu ligu..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
ovako ja sam sad staviio da mi trenira i kad cu opet moc da stavim 

- ___Benny___
- Kontakt:
ej molim vas ak bi mi neko mogao objasnit na koji je fazon igra kako se igra trenira itd.,u zavisnosti vjerovatno sta uzmes.,inace sam expert za FOOTBALL MANAGER i igram po citav dan pravim formacije nove igrace cak i zapisujem talente,.ali nakon nekoliko godina kad dodju ovi nepostojeci igraci igra gubi smisao,.,molim objasnjenje imate managera,.

@paja- je izjavio:''Liverpool treba odigrati casno i pustiti malim rusima da osvoji svoj drugi treci trofej u historiji i time pokazati da United ni uz pomoc sudaca tokom cijele sezone nece osvojiti titulu!''
idi na forum http://forum.footballidentity.com/defau ... ics&f=1034 i pitaj sta ti nije jasno.. ovdje neka se prica o igri i ko hoce da igra..
evo, posljednja dilema oko igrice je rijesena.. bio sam pravi skeptik sto se tice utakmice, nije mi se nesto svidjalo dok sam gledao klipove i slike.. ali sada kada smo odigrali tekmu.. ne mogu vam opisati stvarno.. igraju svi za jednog, svako svoju poziciju ganja.. kad se dadne gol isto kao da si dao gol u pravoj tekmi.. nije lagano uopste da se dadne gol.. uff.. stvarno fantasticna igrica..
moram se pohvaliti da kazem da sam bio najbolji defanzivac

evo, posljednja dilema oko igrice je rijesena.. bio sam pravi skeptik sto se tice utakmice, nije mi se nesto svidjalo dok sam gledao klipove i slike.. ali sada kada smo odigrali tekmu.. ne mogu vam opisati stvarno.. igraju svi za jednog, svako svoju poziciju ganja.. kad se dadne gol isto kao da si dao gol u pravoj tekmi.. nije lagano uopste da se dadne gol.. uff.. stvarno fantasticna igrica..
moram se pohvaliti da kazem da sam bio najbolji defanzivac

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
- samir_tm87
- Kontakt:
a dajte ocuu ekipuuu
sad mi dodje da se reg jos 11 puta i sam svoju ekipu napravim 

e a kako se igra tekma inace??? Kako se upravlja i sta radis, malo pojasnjeje oko toga, nemojte mi nikakvih klipva nego ovako ziva rijec na suho
Mes Que Un Club
- samir_tm87
- Kontakt:
___Benny___ je napisao/la:ej molim vas ak bi mi neko mogao objasnit na koji je fazon igra kako se igra trenira itd.,u zavisnosti vjerovatno sta uzmes.,inace sam expert za FOOTBALL MANAGER i igram po citav dan pravim formacije nove igrace cak i zapisujem talente,.ali nakon nekoliko godina kad dodju ovi nepostojeci igraci igra gubi smisao,.,molim objasnjenje imate managera,.![]()
reg se , stavi se za trenera i napravi nam ekipu

ma kakav ti daffy. gledo sam utakmicu ispadas ko iz tramvajadaffy je napisao/la:idi na forum http://forum.footballidentity.com/defau ... ics&f=1034 i pitaj sta ti nije jasno.. ovdje neka se prica o igri i ko hoce da igra..
moram se pohvaliti da kazem da sam bio najbolji defanzivac![]()
![]()

Koji su termini igranja tekmi, treba usladiti obaveze sa njima??? I da neko od veceras nek prenese dojmove i kako se igra utakmica, kakve su kontrole i slicno
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
Evo ja sam stoper 

- samir_tm87
- Kontakt:
bavarian_bk je napisao/la:Evo ja sam stoper
ja i ti tandem

Imal kakav golman???? I da mi neko prenese utiske sa tekmi!?!??!
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
aBdsamir_tm87 je napisao/la:bavarian_bk je napisao/la:Evo ja sam stoper
ja i ti tandem
A kako sada ,jel cekam da mi neko ponudi klub ili .

Cekas, evo ima neko ovdje kaze da je manager pa nek napravi tim i pocne lagano pozivait ove igrace, samo izgleda da fali golman, evo do sad se vec moze skrpiti ova ekipa od ovih igraca koju su se prijavili u zadnje vrijeme
Mes Que Un Club
Rasirio sam malo igru i na neke druge forume aBd bit ce novih igraca i odatle, eto potrudite se da i vi malo rasirte ako igrate jos negu igru illi nesto slicno, spamate po nekim drugim forumima, da sto prije osnujemo jos malo ekipa 

Mes Que Un Club
ev i ja se regovo, igram beka Adi Adewale ime pa et ocekujem poziv... izgleda dosadno ovako bez ekiipe nadam se da je bolje kad nadjes tim!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.