Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 27 sep 2015, 15:38

dubrovnik je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Bale ce igrati protiv nas. Sljedece sedmice je spreman.
To cemo jos vidjeti.
http://www.espnfc.com/real-madrid/story ... for-madrid

Za Madridski derby se vraca.

A o tome hoce li ga Real pustiti, vidjecemo. Ja licno sumnjam da ce ga sprijeciti.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 27 sep 2015, 15:39

Samo da se jos Pjanic ne povrijedi... ali dobro sto bi neki rekli to bi bio jos jedan igrac vise u polju za nas tako da no sikirki :kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 sep 2015, 15:41

Goalgetter je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Bale ce igrati protiv nas. Sljedece sedmice je spreman.
To cemo jos vidjeti.
http://www.espnfc.com/real-madrid/story ... for-madrid

Za Madridski derby se vraca.

A o tome hoce li ga Real pustiti, vidjecemo. Ja licno sumnjam da ce ga sprijeciti.
Ja vjerujem da nece riskirati sa Baleom. Ma u sustini neka i igra. Igrao je u Srbiji i Hrvatskoj pa su primili pola tuceta golova. Ne moze jedan igrac pobijediti momcad pogotovu onaj koji je do jucer bio ozlijedjen.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 27 sep 2015, 15:47

Ibisevic-Hodzic u napadu
sam isturen ibisevic nema nista od toga

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 27 sep 2015, 16:19

baglama je napisao/la:Ibisevic-Hodzic u napadu
sam isturen ibisevic nema nista od toga
Onda cemo igrati nekakav 4-1-2-1-2???
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 sep 2015, 17:23

Steta povreda u najgore moguce vrijeme ( i sto se tice reprezentacije a i kluba gdje je ipak novi igrac ) mada ipak tu su i Ibisevic i Hodzic za kojega je steta sto nije debitovao vec protiv Andore. Njih dvojica sigurno imaju dovoljno kvaliteta da zabiju gol, dva Walesu i posebno Kipru . Glavni problem ostaje dali ce igrati Bale koji ipak mislim da ce nazalost igrati a poslje protiv Andore ce odmarati neke igrace ako postignu dobar rezultat. Bolji njih ona stvar za nas plasman na EP. Njima je jedino bitno da odigraju cim vise teskih utakmica sa A timom da se uigraju. I zato ce izvesti najbolji moguci tim protiv nas a kalkulacija nece biti jer takav nije njihov mentalitet. Jedino ostaje nada da Real nekako zaustavi Bale-a sto isto nije bas previse realno.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 sep 2015, 17:32

Ajax je napisao/la:Steta povreda u najgore moguce vrijeme ( i sto se tice reprezentacije a i kluba gdje je ipak novi igrac ) mada ipak tu su i Ibisevic i Hodzic za kojega je steta sto nije debitovao vec protiv Andore. Njih dvojica sigurno imaju dovoljno kvaliteta da zabiju gol, dva Walesu i posebno Kipru . Glavni problem ostaje dali ce igrati Bale koji ipak mislim da ce nazalost igrati a poslje protiv Andore ce odmarati neke igrace ako postignu dobar rezultat. Bolji njih ona stvar za nas plasman na EP. Njima je jedino bitno da odigraju cim vise teskih utakmica sa A timom da se uigraju. I zato ce izvesti najbolji moguci tim protiv nas a kalkulacija nece biti jer takav nije njihov mentalitet. Jedino ostaje nada da Real nekako zaustavi Bale-a sto isto nije bas previse realno.
Znas sto, znaju i Madridjani da ce nasi u Zenici igrati na noz pa me ne bi cudilo da pokusaju izbjeci igranje Balea.
Pa Bayern je u prijateljskoj utakmici Austria-BiH ostao bez Alabe. Tako da nisam bas siguran da ce on biti u sastavu. A iako bude to je jedan super kvalitetan igrac ali nije cudo bozije. Igra tim inace Norveska nikad ne bi onako unakazila Hrvatsku. Znaci najbolji na teren i nema zime. Ja se osobno bojim Mesinog izbora Medunjanina i Hadzica u ekipi. Taj izbor igraca bi nam bojim se garantirao probleme. Ostaje nam da vidimo sto nas ceka.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 27 sep 2015, 17:32

Ma bola kako god ako mi ne mozemo dobiti Vels i Kipar onda i ne trebamo nigdje ni ici neka nas kod kuce :geek: igro edin ili ne igro .....

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 sep 2015, 17:36

Vise je Bale od kvalitetnog igraca @dubrovnik. On je njima bar 40% tima kao sto je nama Dzeko oko 30% tima. Ronaldo je jedini igraci na svijetu koji je 50%+ svoje reprezentacije. Ako bude zelio pustit ce ga klub. Svakako ce svaki najmanji dodir biti sviran kao faul i to on dobro zna. Slazem se ja bi poceo sa Zahirovicem na dmf ako je bar na 80% one stare forme i najvjrovatnije Hodzicem posto je covjek sve samo ne klasicni napadac. Puno trci pomaze u sredini itd. Mada vjerovatno ce Mesa krenuti sa Hadzicem i TSS umjesto Are.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 27 sep 2015, 17:38, ukupno mijenjano 2 puta.

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 27 sep 2015, 17:36

Medunjanin , Hadzic i Harovic ne zasluzuju pozive e sad ima tu svega a i nemozes ih ni izostaviti ako nemas kvalitetne zamjene za njih...

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 27 sep 2015, 17:41

Ajax je napisao/la:Vise je Bale od kvalitetnog igraca @dubrovnik. On je njima bar 40% tima kao sto je nama Dzeko oko 30% tima. Ronaldo je jedini igraci na svijetu koji je 50%+ svoje reprezentacije. Ako bude zelio pustit ce ga klub. Svakako ce svaki najmanji dodir biti sviran kao faul i to on dobro zna. Slazem se ja bi poceo sa Zahirovicem na dmf ako je bar na 80% one stare forme i najvjrovatnije Hodzicem posto je covjek sve samo ne klasicni napadac. Puno trci pomaze u sredini itd. Mada vjerovatno ce Mesa krenuti sa Hadzicem i TSS umjesto Are.
Ako ce mu igrati TSS i Hadzic sam ce sebi pucati u nogu i biti kriv za rezultat jer ja sa njima ne vidim pomocu kojih trikova mi mozemo koga dobiti al stvarno!!!!!!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 sep 2015, 17:44

Ajax je napisao/la:Vise je Bale od kvalitetnog igraca. On je njima 40-50% tima kao sto je nama Dzeko oko 30% tima. Ako bude zelio pustit ce ga klub. Svakako je zasticen i svaki najmanji dodir bice sviran kao faul i to on dobro zna. Slazem se ja bi poceo sa Zahirovicem na dmf ako je bar na 80% one stare forme i najvjrovatnije Hodzicem posto je covjek sve samo ne klasicni napadac. Puno trci pomaze u sredini itd. Mada vjerovatno Mesa ce krenuti sa Hadzicem i TSS umjesto Are.
Ja bi krenuo sa dva novaka u timu. Ne bih se uopce mislio da sam na Mesinom mjestu. Stoperi Spaha i Zukanovic. Znaju iznijeti loptu a i poslati dugu loptu. Grahovac bi im pomagao i bio spona izmedju obrane i napada sa Pjanicem. Hodzica bi povukao iz Veda jer zna podvaliti loptu a i okomit je malac sa loptom. Ako nista garantira par slobodnjaka na 20 metara. Na vrhu napada probudjeni Vedad. Siguran sam da je ovo najbolje sto moze. Ako nece Hodzica na njegovo mjesto Tino ili Vrancic. Ja bi ipak radije Hodzica. Ako bude sredina Medo, Hadzic sa Pjanom na AM neka nam je bog na pomoci.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 sep 2015, 17:49

Ma i ja bi rizikovao sa Arminom, neka igra poluspica iza Vede. Nije ni da imamo nekog izbora doduse, pogotovo jer nemamo nijednu desetku u timu.

Doduse, protiv Velsa bih razmislio, al' protiv Kipra krenuti sa njih dvojicom, pa sta bude. On je mozda jedini igrac koji ce biti u stanju probiti bunker ili podvaliti neku loptu Vedu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 27 sep 2015, 17:51

@dubrovnik
I ja bi tako posto Vrancic izgleda ne igra za svoj klub. Ili umjesto Are da zaigra TSS trece nema nazalost. Samo Ibisevic u ovakvoj toplo-hladno formi nece biti dovoljan. Jedino Ara moze tu pomoci. TSS bi pojacao sredinu terena samo nebi imali toliko sansi za gol kao sa Arom. Steta jos jednom sto momak nije odigrao protiv Andore kada su ga mnogi ovdje prizivali a ne Djuric. Jedino umjesto Grahovca bi se prije odlucio za Zahirovica koji je dokazan kvalitet u reprezentaciji.
@rope11
Svaka cast opet kratko i jasno.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 27 sep 2015, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 sep 2015, 17:57

rope11 je napisao/la:Ma i ja bi rizikovao sa Arminom, neka igra poluspica iza Vede. Nije ni da imamo nekog izbora doduse, pogotovo jer nemamo nijednu desetku u timu.

Doduse, protiv Velsa bih razmislio, al' protiv Kipra krenuti sa njih dvojicom, pa sta bude. On je mozda jedini igrac koji ce biti u stanju probiti bunker ili podvaliti neku loptu Vedu.
Ja bih krenuo ovako a ako bude puhalo ima 3 izmjene za pojacati sredinu sa jos jednim igracem. Nema se sada sto kalkulirati. Ozlijede su ucinile da moramo tako krenuti. Zalost je sto sve ovo pisemo a ne znamo uopce oce li pozvati Armina. Povucenog napadaca u tom slucaju moze igrati i Zec.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 sep 2015, 17:58

Giganti bi sa tri debitanta na Vels.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 sep 2015, 18:02

Virtu4l je napisao/la:Giganti bi sa tri debitanta na Vels.
Koja 3?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 sep 2015, 18:09

dubrovnik je napisao/la:
Koja 3?
Hodžić, Grahovac, Vrančić (Andoru ne brojim).

Ovo su igrači koji će sigurno igrati, Begović, Spahić, Kolašinac, Mujdža, Šunjić, Hadžić, Pjanić, Lulić, Višća, Ibišević, a jedanaesti igrač i najbliži prvoj postavi je Zukanović.

Ne znam kako će to formacijski da izgleda, ali neće se previše razlikovati od dosadašnjeg sistema.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 sep 2015, 18:11

Jel ti mislis da Ibisevic moze dati go u formaciji 4-5-1? Ja smatram da trenutno nije u stanju da se bori sa 2 stopera na sebi, niti je taj tip napadaca da daje golove sa 15-20m npr
Nad tobom sunce najljepše sja

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 27 sep 2015, 18:14

pinoglavi je napisao/la:
Jel ti mislis da Ibisevic moze dati go u formaciji 4-5-1? Ja smatram da trenutno nije u stanju da se bori sa 2 stopera na sebi, niti je taj tip napadaca da daje golove sa 15-20m npr
Ibišević svoju čitavu karijeru igra kao jedini špic, ne vidim problem

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, jasmin10, Kaunas, Proximic, zastitaIdentiteta i 26 gostiju.