FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

dino lj
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la dino lj » 27 sep 2015, 17:51

vi sto pišete i spominjete neke rusitelje kluba reci te javno njihova imena ili ne pišite,
uvjek sam govorio da ce mo zazaliti jer smo se olako odrekli Ćolica,Stanica.Hasanovica i nekih drugih
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 27 sep 2015, 17:51

Ja sam realno do ovog kola mislio da i stanje na tabeli i nije toliko loše, ako još uzmemo u obzir i dva boda iz Širokog i dodatni vjetar u leđa koji bi donijela ta pobjeda.

Nakon Travnika sam se pomirio s tim da ovakva ekipa je realno za plasman od 5-8. pozicije, sve preko toga je jack-pot

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 27 sep 2015, 17:51

fedeltafrotta je napisao/la:kokot od 90 minuta 85 samo prica
Kako je krenuo mali, mogao bi Kokot kad napusti imati svog nasljednika po tom pitanju :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 27 sep 2015, 17:52

Čuj ovog ne pobjeđuje uvijek bolji :lol: :(
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 27 sep 2015, 17:53

shzna je napisao/la:Čuj ovog ne pobjeđuje uvijek bolji :lol: :(
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: joj shzna zivota mi kada to rece ja sjedim rekoh jesam ja lud jesam gledao istu utakmicu .....ma napolje iz kluba ko god je za ovo odgovoran sto gledamo ove princeze da ne psujem da me ne banuju ......... :puke: :puke: :puke:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 27 sep 2015, 17:55

ZaZelju je napisao/la:Prošlu sezonu smo igrali dobro ubacujući našu djecu u igru. Onda su iz uprave obećali da će nastaviti to raditi i ove sezone. Zašto se stalo sa tim i zašto ne igraju Kjosevski, Hiroš, Šehić i Hasanović? Šta su to oni lošiji od ovih koji su kao došli kao pojačanja?
Pa ko ti garantuje da ce ta djeca bit dobra? Nema u svakoj generaciji po jedan, Ara, Amir i Bajic...mislim sto jes jes tesko da bi bili od ovih sto sad igraju, ali brate nakon poprilicno dugog susnog perioda moralo se krenut na trofeje, a to se moze jedino sa prvim pojacanjima. Koga smo mi doveli? Nikoga....Jocu im oprastam jer je fraer bio klasa dok nije doso kod nas ostalo je sve bogu plakati. Kad pogeldas koga su ostali timovi doveli, a koga mi dobro se zapitas.

Prica o djeci i stablizaciji mi vise na usi izlazi pa sta treba da ispadnemo u kantolanu nebil se stablizovali :crazy: Onda eto stablizovo si se dvije godine, vala ja ne vidim da smo neki pomak napravili
=\_1921_/=

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 27 sep 2015, 17:56

Mi smo jedini navijači na svijetu, koji ne podržavaju trenera i unose nemir nakon 3 pobjede iz 3 utakmice. Umjesto da smo bili ponosni na učinjeno i da smo davali podršku ekipi, svaka pobjeda je imala isti epilog kao i današnji poraz. Konstantan pritisak na ekipu, trenera, Upravu. To i ćorav vidi, da se nešto iza brda valja.

Od Želje žele napravit društvo jednog lica/pardon dva. To neće ići.

jemo li se ikada zapitali u kojim vremenskim periodima je željo finansijski najviše zadužen i doveden na rub bankrota.?

Sad, kada je to neko odlučio presjeći i postaviti stvari na svoje mjesto, to nekome smeta, jer je LOVA na vidiku. A kada se ima love onda se dovedu dobri igrači daju im se, a ne isplaćuju iste i Željo tone - tone do granice u kakvoj je bila KK Bosna. Nažalost.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 27 sep 2015, 17:59

dino lj je napisao/la:vi sto pišete i spominjete neke rusitelje kluba reci te javno njihova imena ili ne pišite,
uvjek sam govorio da ce mo zazaliti jer smo se olako odrekli Ćolica,Stanica.Hasanovica i nekih drugih
Buraz ba nemoj biti naivan. Samo pogledaj kako se upale kada se spomenu pare i sve ti je jasno. Placenicka bagra i zadnji jadovi za cvaju nas prave budalama. Onaj navalio na Odu i Bog i evo sad vidis da je raja popusila pa se i dalje proziva za lose stanje. Jebote ba 4 beka pustis na kraju sezone a danas ti igra Enis na tom mjestu. Otjeras Eldara a nema ti ko igrati zadnjeg veznog, otjerase Stanica i onda lazu da je kofa trazio pare. Samo lagano upratis kako ce se smradovi pojaviti i pljuvati Odovica, Dzelu, Bukija, Dinu, Memica, Alihodzica, i neke Violine. Opustis se jer znas da ne mogu do kad hoce. Eto im pare ba nek ih jedu, **** pare nista im nece donjeti sto vec nemaju, ali znas kako je sa smradovima. Nikad im nije dosta. Mi cemo do tada uzivati u ponizenjima od Travnika Krupe i Mladost DK. Boli nas ****, pravicemo se ludi da vjerujemo u podmladjivanje neke stabilizacije, novi stadionu, titule i grupne faze. Tomica i Stanica otjerase ko levate, prodase Kvesu i Baju i ocekuju nesto. ****. To bi nam i danas bila 4 najbolja igraca, ali eto poslije Ode ide i Vlado, dok nam Zeljo ne spadne na ove spodobe koji danas vladaju.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 27 sep 2015, 18:00

Jesil dobar ti bolan, da slavim pobjedu protiv neke Krupe pogotkom u nadoknadi iz nepostojećeg penala, da slavim pobjedu od 3:2 protiv Drine kući i jedvitu pobjedu protiv Olimpica. To treba da slavim? Možda bih ustvari i trebao početi slaviti takve pobjede, ako ovako nastave igrati.

Vidjećemo koliko će ta priča o stabilizaciji biti uspješna ukoliko se ne plasiramo u Evropu.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

chupachups
Kontakt:

Post Postao/la chupachups » 27 sep 2015, 18:00

Sabura ljudi. Bice to dobro. Uvezemo par pobjeda i borba za titulu.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 sep 2015, 18:01

Zašto podržavati nešto što ne valja, tri pobjede na guzove misliš da su plod dobre igre? Protiv Travnika je stalo naravno ne može se sve na guzove dobiti. Vidjet ćemo trenera poslije naredne tri utakmice.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

TM OLOVO
Kontakt:

Post Postao/la TM OLOVO » 27 sep 2015, 18:02

A M A R O S I M !

fanaticZeljin
Kontakt:

Post Postao/la fanaticZeljin » 27 sep 2015, 18:03

Gredic podnio ostavku

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 27 sep 2015, 18:03

carsijaba je napisao/la:Mi smo jedini navijači na svijetu, koji ne podržavaju trenera i unose nemir nakon 3 pobjede iz 3 utakmice. Umjesto da smo bili ponosni na učinjeno i da smo davali podršku ekipi, svaka pobjeda je imala isti epilog kao i današnji poraz. Konstantan pritisak na ekipu, trenera, Upravu. To i ćorav vidi, da se nešto iza brda valja.

Od Želje žele napravit društvo jednog lica/pardon dva. To neće ići.

jemo li se ikada zapitali u kojim vremenskim periodima je željo finansijski najviše zadužen i doveden na rub bankrota.?

Sad, kada je to neko odlučio presjeći i postaviti stvari na svoje mjesto, to nekome smeta, jer je LOVA na vidiku. A kada se ima love onda se dovedu dobri igrači daju im se, a ne isplaćuju iste i Željo tone - tone do granice u kakvoj je bila KK Bosna. Nažalost.
Legendo znamo da si dobio cvaju, ali pricaj malo o utakmici, o fudbalu, o stanju na tabeli. Kakva te paranoja udara ? Uzmite sve pare boli nas **** za pare, samo kad ih uzmete lagano nogom u guzicu i udaljeti se od Zelje. Ne brini se nece niko traziti od vas nista, eto vam sve sto stigne, sta si se zabrinuo toliko?

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 27 sep 2015, 18:04

greda podnio ostavku ???
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 27 sep 2015, 18:05

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 27 sep 2015, 18:05

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 27 sep 2015, 18:05

u ovom rasulu ja dodajem nulu... :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

chupachups
Kontakt:

Post Postao/la chupachups » 27 sep 2015, 18:06

Sucur Allahu kad nas je doveo do dna, da i on ode.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 27 sep 2015, 18:06

Bez obzira na sve sada je najvažnije da budemo uz klub i da ovo sve ne ode dalje Iako izgleda kao nemoguća misija pobjeda nad pitarima bi rješila sve Po mom mišljenju uprava je najviše pogriješila što je za vrijeme prelaznog roka previše vjerovala Odoviču i Alihodziču i sad su pokušali da poprave sa Čapljičem ali izgleda da ni on nije kalibar koji se može nositi sa ovim rasulom več ga svojom neodlučnošču samo produbljuje

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, nedimmmm1337, relativizam, sebalos i 76 gostiju.