FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Danas, 27.09.2015. godine, napokon su i mene uspjeli ispizditi. Sramota, odron, nemam riječi....Ne znam šta se dešava i nije me briga. Sve grmi od naših navijača, trebali bi da lete po terenu, a oni..... Uhhhh!!!!
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Nemam rijeci za ovo. Hajde sto smo izgubili,ali ni trunke zelje da se rezultat prekrene. Mozda igraci i ne mogu vise,ja im nista ne zamjeram. Sada se postavlja pitanje,sta nam je smijena Odovica donjela?
zasad ništa dobro.
-
- Kontakt:
kokot od 90 minuta 85 samo prica
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- invincible1921
- Kontakt:
Reko sa na pocetku sezne i dalje stojim iza toga....dvije godine im je pusteno da rade sta misle da je najbolje, strpljenje su imali, podrsku su dobili. Sad kad trea da krenmo konaco naprijed mi gori nego ikad....treba im je.bat mater svima. Te price te stablizacija, djeca , dugovi BUDI PRAVI MANIJAK VAZDA NAVIJAJ mogu okacit macku o rep....ako smo navijaci nismo ovce.
Fudbal se igra za bodove i titule , a ne za marketing, price, ljepotu neku dresova i slicno...
Fudbal se igra za bodove i titule , a ne za marketing, price, ljepotu neku dresova i slicno...
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 27 sep 2015, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Red je da Zaimovic demantuje samog sebe i da kaze da su nam ambicije da izborimo opstanak.. Lafo stabilizacija a mi se destabilizovali totalno..
BUDI ŽELJO !!!
Protiv Sarajeva početi sa Kjosevskim, Šehićem i Hasanovićem.
-
- Kontakt:
http://pokit.org/get/?e47d40b2714f89165 ... ab98b4.jpg
sraca pa ne opucase u gol jos koju loptu, vjerovatno bi usla! Veca treba dobiti na derbiju šansu pa nek lik izgine! Ovo danas je očaj, tesko cemo mi ista bolje napraviti ako se kakvo čudo ne dogodi!
http://moevideo.net/video/35203.3aa4127 ... 0bfea76c8a
Ja da sam igrač Želje ja bi rekao sebi, pa ovakvu igru ne zaslužuju ovi navijači!
sraca pa ne opucase u gol jos koju loptu, vjerovatno bi usla! Veca treba dobiti na derbiju šansu pa nek lik izgine! Ovo danas je očaj, tesko cemo mi ista bolje napraviti ako se kakvo čudo ne dogodi!
http://moevideo.net/video/35203.3aa4127 ... 0bfea76c8a
Ja da sam igrač Želje ja bi rekao sebi, pa ovakvu igru ne zaslužuju ovi navijači!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

djedovic01 je napisao/la:Gdje samo Nurkovic istrcavaa na loptu dok bi Marijan samo stojao i gledao!
Odović je dao spisak a vidjelo se šta je uprava dovela, prema tome... Odović je za Vladu izmislio treniranje al' žao mi je i Vlade došao je čovjek u nezdravu atmosferu i samo će srozati klub a i sebe kao pojedinca još više. Al yebo to bitno je da uprava radi odlično na svim poljima samo eto "malkice" su zakazali na ovom nekom zelenom terenu al' ajde yebo to.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
može samo bolje biti.ZaZelju je napisao/la:Protiv Sarajeva početi sa Kjosevskim, Šehićem i Hasanovićem.
Čuj izjave u Vlade 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Neko za ovo mora biti kažnjen u najmanju ruku smjeniti Alihodžića Ako neko kaže da on nije ništa kriv za katastrofalni prelazni rok ne znam zašto ikakako prima platu kad se ništa ne pita a uz to bez obzira što je naše dijete znamo da nije sposoban za funkciju koju obavlja i to se više ne smije gurati pod tepih.
pa to je i problem briga nnjih sto ovi momci daju pare i pare da ih podrze,a oni se vuku po terenu mene je sramota ako vec ne znate barem se treba boriti ,a oni hodaju prime 2 pa onda ko nesto haj da igramo princeze nase puuu zgadise mi vec dan ....

i Capljicu bolje je nemoj ziv da pricas ovaj put bolji je pobijedio .

i Capljicu bolje je nemoj ziv da pricas ovaj put bolji je pobijedio .

Zadnja izmjena: DR.HOUSE, dana/u 27 sep 2015, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
ko gura ovog enisa sadikovica ? frajer krampra zesca
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
drugih 60 minuta mi jesmo držali loptu i stvarali k'o neke šanse. al' šta pričati kad izgubiš 2-0.
Najgore od svega sto mali Veca truhne a bolji golman od Antona
Zeljeznicar! 1921 !
Kada nas je ubila Mladost DK (selo), onda se govorilo o najvećoj sramoti želje u njegovoj istoriji. Svi su sve tjerali. Unio se nemir u ekipu, ljudi koji su otjerani iz Želje su svjesno podrivali situaciju. Kada je Odović zbog LOŠIH rezultata u prvenstvu smijenjen, onda su se neprijatelji Želje sjetili kako je Odović dobar, zaboravljajući blamaže protiv Borca, Radnika, Mladosti, Slobode...i odmah se počeo napadati Čapljić. Vlado je napadan i kad je imao iz 3 utakmice 3 pobjede.
Znači, da neko svjesno ruši Želju, a ruši ga jer treba da stigne lova u Klub u narednom periodu. Lova od Evrope i drugi dio za Bajića.
Željo je u krizi, a izazvali su je ljudi koji mrze Želju i iz njega samo žele profitirati. Ne bi me čudilo da Čapljić, nakon ovog poraza ponudi ostavku, jer valjda vidi da struja koja želi ZLO KLUBU, nepodržava Želju, naprotiv.
Nikada nisam navijao za Švabu, Mešu, Dialibu, Amara, Odovića, Čapljića, jer ja sam uvijek navijao za Želju.
Znači, da neko svjesno ruši Želju, a ruši ga jer treba da stigne lova u Klub u narednom periodu. Lova od Evrope i drugi dio za Bajića.
Željo je u krizi, a izazvali su je ljudi koji mrze Želju i iz njega samo žele profitirati. Ne bi me čudilo da Čapljić, nakon ovog poraza ponudi ostavku, jer valjda vidi da struja koja želi ZLO KLUBU, nepodržava Želju, naprotiv.
Nikada nisam navijao za Švabu, Mešu, Dialibu, Amara, Odovića, Čapljića, jer ja sam uvijek navijao za Želju.
Jesmo losi haos
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.