Ja nikad u zivotu na utakmici nisam psovao nijednom igracu. Ali nema sanse da cu braniti nekoga ko dobija platu od kluba koji volim a ne daje ni 5% svojih mogucnosti. Ja volim Zelju a boli me qrac recimo za Kokota, Stokica ili bilo kojeg drugog igraca Zelje. Oni su danas tu a sutra nece biti, a sta ce ova trenutna ekipa Zelje ostaviti iza sebe? Mozda ce nas odvesti u 1. ligu Federacije, ako ovako nastave sigurno hoce. Jel ja treba da podrzim to?kenan_tm87 je napisao/la:
Smijesan si haveru.Ja nisam juce navijao za ovu ekipu protiv Ferenca i Standarda a danas da psujem tim istim. Tako nece proigrati, nego navijanjem samo.
To sto ces mu ti ebati mater na utakmici ili na forumu mu nece pomoci sigurno.
Imam malo vise godina za to da se ubijam pred utakmice, imam posao i porodicu. Ajd vozdra
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ja jesam rašidu avdiću 

Ma dajte molim vas eto nek Travnik ima igračine, pa pola ekipe im igraju igrači koji su došli na posudbu iz Želje i Sarajeva i još neki levati. Očigledno je problem u pristupu utakmici kod naših igrača drugog objašnjenja nema.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Pa sta onda kenjas? Fino kazem za ove sto psuju i pljuju, a kritike uvijek stoje, i ja cu kritikovati ali argumentovano na forumu. Kakvo psovanje kao ebeni kocijasi? Navijaj! Na utakmici nemas apsolutno nikakvu drugu opciju osim da navijas, a na strucnom stabu je da rijesava probleme sa igracima.EmirTM87 je napisao/la:Ja nikad u zivotu na utakmici nisam psovao nijednom igracu. Ali nema sanse da cu braniti nekoga ko dobija platu od kluba koji volim a ne daje ni 5% svojih mogucnosti. Ja volim Zelju a boli me qrac recimo za Kokota, Stokica ili bilo kojeg drugog igraca Zelje. Oni su danas tu a sutra nece biti, a sta ce ova trenutna ekipa Zelje ostaviti iza sebe? Mozda ce nas odvesti u 1. ligu Federacije, ako ovako nastave sigurno hoce. Jel ja treba da podrzim to?kenan_tm87 je napisao/la:
Smijesan si haveru.Ja nisam juce navijao za ovu ekipu protiv Ferenca i Standarda a danas da psujem tim istim. Tako nece proigrati, nego navijanjem samo.
To sto ces mu ti ebati mater na utakmici ili na forumu mu nece pomoci sigurno.
Imam malo vise godina za to da se ubijam pred utakmice, imam posao i porodicu. Ajd vozdra
FORZA ZELJO
- storm_raider
- Kontakt:
A i ovaj Nurković se u Kahna pretvorio...
-
- Kontakt:
svaka čast onome ko mogne da ode da ih ovakve gleda na derbiju
opasni po zdravlje , definitivno
-
- Kontakt:
Nas golman nije 3 utakmice imao odbranu !storm_raider je napisao/la:Kako se protiv nas uvijek ovako razbrane...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
svaki golman protiv nas je kahn,neuer i sta god hocete
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Protiv nas i ne trebaju golmane!!!ZZtop10 je napisao/la:svaki golman protiv nas je kahn,neuer i sta god hocete
staaarinavijac je napisao/la:svaka čast onome ko mogne da ode da ih ovakve gleda na derbiju
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
igral amir
Pa de reci jednog igraca sto igra? Niko od njih ne igra, nastupaju samo. Ovo je toliko zalosno da nema rijeci. Pa mozemo mi igrati do ponedjeljka, mi gola ne cemo dati.struja je napisao/la:igral amir
Neki ovdje pisu kako su golmani protiv nas velesile, pa ljudi mi smo uputili samo jedan sut na gol danas, sut sto je ista obecavao to je. I covjek je odbranio.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ostale bar komentator spominje njega nije ni spomenuosajo10 je napisao/la:Pa de reci jednog igraca sto igra? Niko od njih ne igra, nastupaju samo. Ovo je toliko zalosno da nema rijeci. Pa mozemo mi igrati do ponedjeljka, mi gola ne cemo dati.struja je napisao/la:igral amir
Neki ovdje pisu kako su golmani protiv nas velesile, pa ljudi mi smo uputili samo jedan sut na gol danas, sut sto je ista obecavao to je. I covjek je odbranio.
-
- Kontakt:
Dobro igramo, napravili smo hejbet sansi. Preporodio ih Murinjo..
patnja jarane ,bruka I sramota nek prica ko sta hoce 

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- kenan_tm87
- Kontakt:
Ebga, sad moramo pobijediti na derbiju. Drzati makar -6 do sljedece polusezone i dovesti 3,4 nova dobra igraca.
FORZA ZELJO
- katakomba2
- Kontakt:
iako sam bas razocaran ovim i misleci da ovi manekeni moju mahalu ne bi mogli dobiti, nesto u meni i dalje govori da cemo dobiti derbi. zaista ne znam zastokatakomba2 je napisao/la:ja evo nisam pisao par dana... sve sto mogu reci, to je DERBI JE NAŠ ! Ovo slobodno citirajte poslije derbija i ako ne dobijemo ja se zauvijek odjavljujem sa foruma !!!

Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !
94 godine ponosa !
Vlado je tek sada svjestan u sta se upustio, ako je pametan dace ostavku. Ovo vise nema veze sa taktikom i fudbalom. Kontaktirat Katarane, neka puste Amara za vikend, neka malo proseta oko stadiona sa metlom u rukama.
Zadnja izmjena: Dolina, dana/u 27 sep 2015, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nek smo mi Odu otjerali... Tu je bio problem. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 65 gostiju.