FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hadzijalagic » 27 sep 2015, 16:28

Neka izbaci Amira a ubaci Jocu.. Neka bilo sta pokusa.. Ovako ne ide nikako..
BUDI ŽELJO !!!

damirc
Kontakt:

Post Postao/la damirc » 27 sep 2015, 16:28

Ma kakv ba psiholog i nutricionista, ovim nasim pojedincima treba podjeliti ispisnice odmah u autobusu kada se budu vracali. Sto se prije pomirite sa činjenicom da nemamo igraca to ce vam biti lakse sve ovo gledati i podnositi

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 27 sep 2015, 16:30

Hadzijalagic je napisao/la:Neka izbaci Amira a ubaci Jocu.. Neka bilo sta pokusa.. Ovako ne ide nikako..
pa ko ce dodati loptu joci ?
vidis da evo mjesec dana kao da nemamo veznog reda, plus llimitirani bekovi i dobijes ekipu koja gubi od travnika na celu sa memicem
Zadnja izmjena: godrina, dana/u 27 sep 2015, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 27 sep 2015, 16:30

Teska srca moram reci ali po meni glavni krivci su blagojevic i mali amir prvi ne moze ni jedanu loptu presjeci a drugi nije napravio visak igraca ima tri utakmice ,naravno oni su naj zasluzniji i za dobre igre u europi :crazy:

bhsport
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la bhsport » 27 sep 2015, 16:31

SamoZeljo je napisao/la:Ma vala ima razlike. Sa Odom nas je stativa dijelila da izbacimo Standard... Covjek od govana pitu pravio i otjerase ga.
Po drugi put NEPRAVEDNO otjeran!
Kakve razlike, Odu je Radnik rasturio na sred Grbavice, a Doboj Kakanj dokrajčio. Oda je sa Harisom odgovoran za ovaj skup antitalenata jer ih je sve on doveo na čelu sa Kokotom. Lako je bilo sa Kvesom i Rikijem derati...
Prvi put nakon tjeranja je došao trener sa kojim smo nakon 12 kola imali 11 0 1 i koji je pripremio ekipu koja je zadnji put slavila na Hadisonu.
Oda je nekompletan trener.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 27 sep 2015, 16:31

Psiholog ih izgleda ubio u pojam totalno :lol;:
BUDI ŽELJO !!!

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 27 sep 2015, 16:31

kenan_tm87 je napisao/la:Komedija od navijaca...
Po cemu si ti veci navijac od mene? Zato sto branis ove debile nesposobne koje boli qrac i za mene i za tebe i Zelju ?

Jel te to cini vjernim navijacem? Jesi li jedan od onih koji dodju na utakmicu, ubiju se svim i svacim i kazu "Navijaj, boli nas qrac za igru i rezultat"?

Meni su igra i rezultati kluba bitniji od sake kurchevitih balavaca od 15-18 godina koji dodju na utakmicu ne zbog Zelje, nego zato sto je na divljem Balkanu moderno biti Huligan.

Postedi nas stvojih komentara, dosadio si svima!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 27 sep 2015, 16:31

Nažalost, očekivano. Ljudi bolji za klasu. Treba nama ovo da nam Uprava ne živi u oblacima. Prvi korak ka boljem je da se uvjere da je ovo najgora ekipa u zadnjih 6 godina i da je Ferenc bio luda luda sreća. Neka sada zasuću rukave i počnu kupovati igrače. Ovi igrači ako ostanu na prolječe ne gine nam grčevita borba za opstanak. Bit će ovo na kraju dobro Abd. Sad smo trijezni.

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 27 sep 2015, 16:33

godrina je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Neka izbaci Amira a ubaci Jocu.. Neka bilo sta pokusa.. Ovako ne ide nikako..
pa ko ce dodati loptu joci ?
vidis da evo mjesec dana kao da nemamo veznog reda, plus llimitirani bekovi i dobijes ekipu koja gubi od travnika na celu sa memicem
Ubi se od dodavanja.. Sredina nam je pretrpana a napad sa samo Kokotom totalno bezopasan.. Neko od trojke iz sredine treba van a Amir je danas najlosiji dio te trojke..
BUDI ŽELJO !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 sep 2015, 16:34

Koja bruka i katastrofa...
Bice dobro ako komsije naredne sedmice nakon treceg gola stanu, jer inace nam ne gine petarda.

Izgleda da ovaj klub moze samo funkcionisati kada je Amar Osim tu, ali opet s druge strane hebo ti taj klub koji zavisi od jednog covjeka.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 27 sep 2015, 16:36

ChWilla je napisao/la:
Valter je napisao/la:Ovdje nam krivi sve neki igraci koji su dovedeni, a ja tvrdim da je trenutno nas najnekorisniji i najlosiji igrac, mali Hadziahmetovic i to ne samo danas. Imam osjecaj da on jedva ceka da se svaka utakmica zavrsi, a da on ne bude eventualno kriv za neki primljeni gol.
poslije evrope većinu tekmi među lošijim. međutim momku od 18 i po godina se to i ne može zamjeriti. problem je opet u "iskusnim" koji bi trebali povući u takvim situacijama.
Mene nesto posebno ne interesuje ko ima 18, 24 ili 30 godina nego kakav daje doprinos ekipi. Mislim da dok ne promjeni neke stvari u svojoj glavi da je za sve bolje da se preseli malo na klupu.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 27 sep 2015, 16:36

Vracamo dugove ajde ba :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 27 sep 2015, 16:37

EmirTM87 je napisao/la:
kenan_tm87 je napisao/la:Komedija od navijaca...
Po cemu si ti veci navijac od mene? Zato sto branis ove debile nesposobne koje boli qrac i za mene i za tebe i Zelju ?

Jel te to cini vjernim navijacem? Jesi li jedan od onih koji dodju na utakmicu, ubiju se svim i svacim i kazu "Navijaj, boli nas qrac za igru i rezultat"?

Meni su igra i rezultati kluba bitniji od sake kurchevitih balavaca od 15-18 godina koji dodju na utakmicu ne zbog Zelje, nego zato sto je na divljem Balkanu moderno biti Huligan.

Postedi nas stvojih komentara, dosadio si svima!
Smijesan si haveru. ;) Ja nisam juce navijao za ovu ekipu protiv Ferenca i Standarda a danas da psujem tim istim. Tako nece proigrati, nego navijanjem samo. ;) To sto ces mu ti ebati mater na utakmici ili na forumu mu nece pomoci sigurno. ;) Imam malo vise godina za to da se ubijam pred utakmice, imam posao i porodicu. Ajd vozdra

P.S. Ovako se bodri ekipa, kako to ide u 2 poluvremenu. ;)
Zadnja izmjena: kenan_tm87, dana/u 27 sep 2015, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 27 sep 2015, 16:38

nutricionista je za sve kriv

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 sep 2015, 16:38

ma kakve su okolnosti navijanje je zlatno.

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 27 sep 2015, 16:38

Idemo valjanje od 52.min

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 27 sep 2015, 16:39

Manijaciii :clap: :clap:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 27 sep 2015, 16:40

Admiral_TM87 je napisao/la:nutricionista je za sve kriv
Zabranio im Zolin buraz da jedu pa ne mogu meda..
BUDI ŽELJO !!!

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 27 sep 2015, 16:40

Aaa pacenika na ovoj temi. Prvi los rezultat i odma smjena trenera, uprave uz obavezno psovanje.
Jèbo vas Oda da vas jèbo. Jedina pobjeda koju Mladost ima je protiv nas. Radnik nam lagano uzme bodove kuci. I tad ste psovali smradovi. Jer podrzati klub ne umijete. Ovi ubaceni vas lagano vode svojim putem jer ste jèbene ovce. Smradovi.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 27 sep 2015, 16:40

manijaci :tokralju: :tokralju: :tokralju:
ajde balerine
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 23 gosta.