FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Neka izbaci Amira a ubaci Jocu.. Neka bilo sta pokusa.. Ovako ne ide nikako..
BUDI ŽELJO !!!
Ma kakv ba psiholog i nutricionista, ovim nasim pojedincima treba podjeliti ispisnice odmah u autobusu kada se budu vracali. Sto se prije pomirite sa činjenicom da nemamo igraca to ce vam biti lakse sve ovo gledati i podnositi
pa ko ce dodati loptu joci ?Hadzijalagic je napisao/la:Neka izbaci Amira a ubaci Jocu.. Neka bilo sta pokusa.. Ovako ne ide nikako..
vidis da evo mjesec dana kao da nemamo veznog reda, plus llimitirani bekovi i dobijes ekipu koja gubi od travnika na celu sa memicem
Zadnja izmjena: godrina, dana/u 27 sep 2015, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Teska srca moram reci ali po meni glavni krivci su blagojevic i mali amir prvi ne moze ni jedanu loptu presjeci a drugi nije napravio visak igraca ima tri utakmice ,naravno oni su naj zasluzniji i za dobre igre u europi 

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Kakve razlike, Odu je Radnik rasturio na sred Grbavice, a Doboj Kakanj dokrajčio. Oda je sa Harisom odgovoran za ovaj skup antitalenata jer ih je sve on doveo na čelu sa Kokotom. Lako je bilo sa Kvesom i Rikijem derati...SamoZeljo je napisao/la:Ma vala ima razlike. Sa Odom nas je stativa dijelila da izbacimo Standard... Covjek od govana pitu pravio i otjerase ga.
Po drugi put NEPRAVEDNO otjeran!
Prvi put nakon tjeranja je došao trener sa kojim smo nakon 12 kola imali 11 0 1 i koji je pripremio ekipu koja je zadnji put slavila na Hadisonu.
Oda je nekompletan trener.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
Po cemu si ti veci navijac od mene? Zato sto branis ove debile nesposobne koje boli qrac i za mene i za tebe i Zelju ?kenan_tm87 je napisao/la:Komedija od navijaca...
Jel te to cini vjernim navijacem? Jesi li jedan od onih koji dodju na utakmicu, ubiju se svim i svacim i kazu "Navijaj, boli nas qrac za igru i rezultat"?
Meni su igra i rezultati kluba bitniji od sake kurchevitih balavaca od 15-18 godina koji dodju na utakmicu ne zbog Zelje, nego zato sto je na divljem Balkanu moderno biti Huligan.
Postedi nas stvojih komentara, dosadio si svima!
-
- Kontakt:
Nažalost, očekivano. Ljudi bolji za klasu. Treba nama ovo da nam Uprava ne živi u oblacima. Prvi korak ka boljem je da se uvjere da je ovo najgora ekipa u zadnjih 6 godina i da je Ferenc bio luda luda sreća. Neka sada zasuću rukave i počnu kupovati igrače. Ovi igrači ako ostanu na prolječe ne gine nam grčevita borba za opstanak. Bit će ovo na kraju dobro Abd. Sad smo trijezni.
-
- Kontakt:
Ubi se od dodavanja.. Sredina nam je pretrpana a napad sa samo Kokotom totalno bezopasan.. Neko od trojke iz sredine treba van a Amir je danas najlosiji dio te trojke..godrina je napisao/la:pa ko ce dodati loptu joci ?Hadzijalagic je napisao/la:Neka izbaci Amira a ubaci Jocu.. Neka bilo sta pokusa.. Ovako ne ide nikako..
vidis da evo mjesec dana kao da nemamo veznog reda, plus llimitirani bekovi i dobijes ekipu koja gubi od travnika na celu sa memicem
BUDI ŽELJO !!!
Koja bruka i katastrofa...
Bice dobro ako komsije naredne sedmice nakon treceg gola stanu, jer inace nam ne gine petarda.
Izgleda da ovaj klub moze samo funkcionisati kada je Amar Osim tu, ali opet s druge strane hebo ti taj klub koji zavisi od jednog covjeka.
Bice dobro ako komsije naredne sedmice nakon treceg gola stanu, jer inace nam ne gine petarda.
Izgleda da ovaj klub moze samo funkcionisati kada je Amar Osim tu, ali opet s druge strane hebo ti taj klub koji zavisi od jednog covjeka.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Mene nesto posebno ne interesuje ko ima 18, 24 ili 30 godina nego kakav daje doprinos ekipi. Mislim da dok ne promjeni neke stvari u svojoj glavi da je za sve bolje da se preseli malo na klupu.ChWilla je napisao/la:poslije evrope većinu tekmi među lošijim. međutim momku od 18 i po godina se to i ne može zamjeriti. problem je opet u "iskusnim" koji bi trebali povući u takvim situacijama.Valter je napisao/la:Ovdje nam krivi sve neki igraci koji su dovedeni, a ja tvrdim da je trenutno nas najnekorisniji i najlosiji igrac, mali Hadziahmetovic i to ne samo danas. Imam osjecaj da on jedva ceka da se svaka utakmica zavrsi, a da on ne bude eventualno kriv za neki primljeni gol.
Vracamo dugove ajde ba 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- kenan_tm87
- Kontakt:
Smijesan si haveru.EmirTM87 je napisao/la:Po cemu si ti veci navijac od mene? Zato sto branis ove debile nesposobne koje boli qrac i za mene i za tebe i Zelju ?kenan_tm87 je napisao/la:Komedija od navijaca...
Jel te to cini vjernim navijacem? Jesi li jedan od onih koji dodju na utakmicu, ubiju se svim i svacim i kazu "Navijaj, boli nas qrac za igru i rezultat"?
Meni su igra i rezultati kluba bitniji od sake kurchevitih balavaca od 15-18 godina koji dodju na utakmicu ne zbog Zelje, nego zato sto je na divljem Balkanu moderno biti Huligan.
Postedi nas stvojih komentara, dosadio si svima!

P.S. Ovako se bodri ekipa, kako to ide u 2 poluvremenu.

Zadnja izmjena: kenan_tm87, dana/u 27 sep 2015, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO
-
- Kontakt:
nutricionista je za sve kriv
ma kakve su okolnosti navijanje je zlatno.
-
- Kontakt:
Idemo valjanje od 52.min
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
-
- Kontakt:
Manijaciii

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
- Kontakt:
Zabranio im Zolin buraz da jedu pa ne mogu meda..Admiral_TM87 je napisao/la:nutricionista je za sve kriv
BUDI ŽELJO !!!
Aaa pacenika na ovoj temi. Prvi los rezultat i odma smjena trenera, uprave uz obavezno psovanje.
Jèbo vas Oda da vas jèbo. Jedina pobjeda koju Mladost ima je protiv nas. Radnik nam lagano uzme bodove kuci. I tad ste psovali smradovi. Jer podrzati klub ne umijete. Ovi ubaceni vas lagano vode svojim putem jer ste jèbene ovce. Smradovi.
Jèbo vas Oda da vas jèbo. Jedina pobjeda koju Mladost ima je protiv nas. Radnik nam lagano uzme bodove kuci. I tad ste psovali smradovi. Jer podrzati klub ne umijete. Ovi ubaceni vas lagano vode svojim putem jer ste jèbene ovce. Smradovi.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
manijaci
ajde balerine

ajde balerine
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, enterofuryl, Taree i 59 gostiju.