FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
oj braco sta je ovo, kako ovako lose
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Nek ide sve u ...
sta bolan pricas treba ovo sve nabiti nogom ne pljuvati sramota niko da potrci pi..e one ovo je najgori tim jos od onih mracnih vremena hoticakenan_tm87 je napisao/la:Komedija od navijaca...

- katakomba2
- Kontakt:
JESI PEGLA TI VISE, IDI NA JUG I POVEDI NAVIJANJE KAD SI MANGUP VISE ! YEBLI TE OVI MANEKENI VISE KOJIMA JE SAMO BITNO DOBIT PLATU I OTIC NA SHISHU !!! NAPOLJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!kenan_tm87 je napisao/la:Komedija od navijaca...
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !
94 godine ponosa !
Da sam bio protiv smjene Ode jesam. Vrlo sam bio iznenadjen i krivo. Ali napraviste toliku razliku izmedju njega i Vlade da je to strasno. Ni zbog jednog ni drugog necemo plakati.
Enise zavrsavaj te yebene licence pa da preuzmes prvi tim!
Enise zavrsavaj te yebene licence pa da preuzmes prvi tim!
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
navijanje odlično koliko se ovdje može čuti, kakve su okolnosti premija i više nego pozitivno.
Moze link neko napraviti... aBd zabijamo dva brza gola do 65 min, travnik crveni, i onda treci pred kraj tekme... ajde željoooooo
-
- Kontakt:
Uprava mora odgovarati za ovaj (ne)rad,ko vise gura ovog mulalica,Oda bog si
- kenan_tm87
- Kontakt:
Otjerat cete ove iz uprave, ovako ako nastavite. A onda smo tek naebali.
Tu si da navijas i bodris igrace da daju sve od sebe, da budu jos bolji, a ne da psujes, vrijedjas, pljujes i "vodis" klub. 

FORZA ZELJO
Sreća pa je Đelmić zadrzao formu od Ferenca inace bi sad bili u onoj crvenoj zoni..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- storm_raider
- Kontakt:
Najmanje je kriv Vlado, samo idiot moze njega kriviti za ovo. Uvaljen mu je vruc krompir u ruke i sada se ocekuju cuda. Ne ide to tako. Ja i dalje tvrdim da se Oda nije smio otpustati, ali sada to nije bitno. Nisam pametan, evo na moru sam, 28 stepeni, dan za plivanja, pive, zezancije, ja sjedim u apartmanu i nerviram se prateci ovaj stream. Hajde Zeljkane!!!
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ljudine morel se koga pobjedit?
Gdje ona igra kao u kvalama za EL? Mogli bi početi i igrat malo, neće im škodit. Ne boli ništa kad se malo igra.

Gdje ona igra kao u kvalama za EL? Mogli bi početi i igrat malo, neće im škodit. Ne boli ništa kad se malo igra.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma vala ima razlike. Sa Odom nas je stativa dijelila da izbacimo Standard... Covjek od govana pitu pravio i otjerase ga.
Po drugi put NEPRAVEDNO otjeran!
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 27 sep 2015, 16:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ovdje nam krivi sve neki igraci koji su dovedeni, a ja tvrdim da je trenutno nas najnekorisniji i najlosiji igrac, mali Hadziahmetovic i to ne samo danas. Imam osjecaj da on jedva ceka da se svaka utakmica zavrsi, a da on ne bude eventualno kriv za neki primljeni gol.
-
- Kontakt:
Kakav vakat dođe ... da klub kojeg vodi Memić hladno vodi protiv Želje ...
Ne može bit' da igrači sabotiraju trenera ili upravu !? ..
Psihologu odbiti od plate ...
Ne može bit' da igrači sabotiraju trenera ili upravu !? ..
Psihologu odbiti od plate ...
Aldine idi bolan malo prosetaj fino kisa pada mi cemo svakako izgubiti ne moras se truditichupachups je napisao/la:Ovog debila otjerat odmah danas i Mulalica s njim u paketu.
Naporan si više
@jaludovolimte
pa ako im je ovo maksimum onda treba ubaciti juniore,siguran budi da nece losije igrati a i raja bi im vjerovatno manje zamjerila,sta bi odjednom sa podmladjivanjem i nasom djecom,nasa uprava nezna ili bi pisala ili kakila,neka se odluce sta im je primarni cilj
pa ako im je ovo maksimum onda treba ubaciti juniore,siguran budi da nece losije igrati a i raja bi im vjerovatno manje zamjerila,sta bi odjednom sa podmladjivanjem i nasom djecom,nasa uprava nezna ili bi pisala ili kakila,neka se odluce sta im je primarni cilj
Zadnja izmjena: dino lj, dana/u 27 sep 2015, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
- Kontakt:
Ma nije bitan sad Oda, bilo proslo. Ali ovog debila odmah danas otjerati. Od Olimpica do danas mi igramo brukativno lose. Drina nam daje 2 gola, Travnik 2, Krupa zamalo da nas izbaci. Koji debil moze reci da nije trener kriv, dosao u 4 utakmice primio 4 gola od smrdljivih ekipa. fujSamoZeljo je napisao/la:Ma vala ima razlike. Sa Odom nas je stativa dijelila da izbaciko Standard... Covjek od govana pitu pravii i otjerase ga.
ovo je za -10 ko sto maurinjo kaze,problem je golem trazi soluciju yebem mu lipu ba.Koja formacija?Kakav je plan izbi sto dalje I simuliraj faulove ,ma daj ba yebo ovo
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
poslije evrope većinu tekmi među lošijim. međutim momku od 18 i po godina se to i ne može zamjeriti. problem je opet u "iskusnim" koji bi trebali povući u takvim situacijama.Valter je napisao/la:Ovdje nam krivi sve neki igraci koji su dovedeni, a ja tvrdim da je trenutno nas najnekorisniji i najlosiji igrac, mali Hadziahmetovic i to ne samo danas. Imam osjecaj da on jedva ceka da se svaka utakmica zavrsi, a da on ne bude eventualno kriv za neki primljeni gol.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hrasno15, MrkiMedo, Paromlinac, TefalTava i 115 gostiju.