FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Stoperi stoje,bekovi nam spavaju..E moj Zeljo..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Puu jbm vam mame ko vas dovede u Zelju. Imamo daleko najlosiju ekipu u ligi!!

-
- Kontakt:
Kazem ti uci Fatihu i suti.teteac8684 je napisao/la:Tesko cemo zaustaviti Ronalda, Messia, Robbena, Iniestu...chupachups je napisao/la:Ucite Fatihe, molite Boga da uzmem danas 1 bod.
-
- Kontakt:
Ocajni bekovi, al okrenut cemo ovo !
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Bez ikakvog žara u igri, pa nisu uspjeli tri pasa da spoje.
nemoj te vise molim vas.. z1 sam igrao
Hocemo, hocemo. AkoBogdadjedovic01 je napisao/la:Ocajni bekovi, al okrenut cemo ovo !

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Fuj
Haj sad recite da ne zasluzuju ova prozivanja!
Haj sad recite da ne zasluzuju ova prozivanja!
ovo je sraamota e svasta ....
- jaludovolimte
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Otjert Vlado s Mulalicem na celu poslije poraza od pitara. To ce nam biti jedini spas. Nismo primili gola iz kornera od kad nije dosao strucnjak Vlado. Dva protiv Drine i sad Travnik. Isto sve sto je imao Odovic.pile87 je napisao/la:Ma brate Vlado je dosao na Odinu ekipu koja ima rupa odigrao 3 od 3 tu je svega par dana nije jos ni ekipu upoznao kako treba, nije doveo ni jednog svog igraca niti je prosao pripreme sa ekipom. Isto tako kratak je period da bi mi mogli imati neki sud o njemu moze biti dobar a moze biti i los.jovanmaksimovic je napisao/la: ako je tako, onda da se odma oprostimo od premijer lige?!
Da bi bilo sta lose o njemu moras biti zlonamjerni supak a ne vjerujem da i jedan navijac Zelje misli nesto lose o Vladi.
horor.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Samo ckepi psuju vlastitim igracima, istim kojima su skandirali. Podrzi klub, ne budi papak, navijaj, kupi clansku, dres i to je to od tebe. Tako ce klub stati na svoje noge. 

FORZA ZELJO
Haha pa to je u sustini to. Jednostavno nemaju kvaliteta. 2/3 (dvije trecine) igraca iz prve postave su zalutali u fudbalu. Ali yebemu majku, onda daj onim najboljim mladim igracima iz omladinskog pogona sansu. Siguran sam da nebi bilo gore.jaludovolimte je napisao/la:Ne krivite igrače, igraju koliko mogu
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 27 sep 2015, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
Koga onda kriviti, moju nanu rahmetli?? Naserem im se u stau svima.. Igraju ko picketine debili..jaludovolimte je napisao/la:Ne krivite igrače, igraju koliko mogu
BUDI ŽELJO !!!
Ne seri majke ti, vodi ih kuci..kenan_tm87 je napisao/la:Samo ckepi psuju vlastitim igracima, istim kojima su skandirali. Podrzi klub, ne budi papak, navijaj, kupi clansku, dres i to je to od tebe. Tako ce klub stati na svoje noge.
Veci skup pichkica od nasih igraca dugo nisam vidio!
aldin je u pravu za kornere, dosad smo ih odlično branili.
Penalll ...sviraj sudija ... :DDDD
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Jedno je podržavati klub, a drugo je podržavati igrače koji veze sa životom nemaju i koje zaboli briga za taj klub. xD
Ne može me niko ubijediti da smo toliko loši koliko pokazujemo trenutno. Ne znam šta im bi, od onakve igre protiv Širokog recimo, da spadnemo na ovo...sramota.
Ne može me niko ubijediti da smo toliko loši koliko pokazujemo trenutno. Ne znam šta im bi, od onakve igre protiv Širokog recimo, da spadnemo na ovo...sramota.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, maho_sa, Napaceni87, r3m1, ZeljeznicarUberAlles i 80 gostiju.