Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zmaj348
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la zmaj348 » 27 sep 2015, 14:53

SlevinKelevra je napisao/la:Problem je sto svaka suga sebi daje za pravo da komentarise Dzeku. Jucer clanak na Klixu i komentari sa najvise lajkova su oni gdje se Dzeko kritikuje, setka se, nije se snasao u Italiji itd. Dakle, ljudi koji niti ne gledaju utakmice, jer da gledaju vidjeli bi da nista od toga nije istina. Kad je, ba, narod znao.

Za nas je ovo hendikep nad hendikepima... Nema ga veceg. :plac:
to na klixu ništa ne znači,tu ima ekipa koja non-stop se prebacuje sada index sada klix ;) dugo to već traje...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 sep 2015, 14:54

od prve minute hodjic i ibisevic...mesa sve je na tebi :bih:
i tog dzeku je nego gurnuo u vatru,i pjanica,i besica,gurni i ti grahovca,i hodzica,imaj muda ako si selektor,preuzmi odgovornost :)
dzeko je ikona ove repke,u nasim glavama nezamjenjiv,ali znali smo da ce se ovo desiti,kada-tada.
sad cemo tek da vidimo od cega smo napravljeni,i koliki je domet ove ekipe :!:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 sep 2015, 14:57

SlevinKelevra je napisao/la:Problem je sto svaka suga sebi daje za pravo da komentarise Dzeku. Jucer clanak na Klixu i komentari sa najvise lajkova su oni gdje se Dzeko kritikuje, setka se, nije se snasao u Italiji itd. Dakle, ljudi koji niti ne gledaju utakmice, jer da gledaju vidjeli bi da nista od toga nije istina. Kad je, ba, narod znao.

Za nas je ovo hendikep nad hendikepima... Nema ga veceg. :plac:
Manji je nama hendikep neigranje Dzeksona nego Walesu Balea. Prema tome nemamo se sta kriviti. Ako ih ne dobijemo ne trebamo ni ici na EP. Ovo su momenti kada trebamo trenera. Pa i ja bi pobijedio Andoru sa Dzekom u momcadi. Mesa mora stisnuti i sloziti najbolje sto imamo. Neka se potrude i nemamo mi sta tu puno prigovarati. Ako slozi neki menadzerski sastav i budu najlosiji igraci oko kojih se svadjamo dugo onda od njega koristi nema i selektor moze biti bilo tko. Na muci se poznaju junaci.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 27 sep 2015, 15:02

Hodzic ide umjesto Edina. :)
FK Željezničar
Chelsea FC

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 27 sep 2015, 15:08

Svaki dan sve sve ljepse i ljepse vijesti :(
UPM :(
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 sep 2015, 15:10

:plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 27 sep 2015, 15:12

Hajde u pizdu materinu... :evil:

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 27 sep 2015, 15:12

:damn: :damn: :damn: :damn: :damn:

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 27 sep 2015, 15:13

Steta, bez Edina smo mnogo slabija reprezentacija.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 27 sep 2015, 15:15

Ako je neka nada za Euro i postojala, više je nema

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 27 sep 2015, 15:16

Dobro pa nije nista ozbiljno a protiv Welsa trebaju svi da zapnu jer su oni igraju skroz cvrstu odbranu .Mire jedan iz slobodnjaka I Vedo glavom .Bodovi ko kuca nema krize.Imam neki osjecaj da I bez Dijamanta dobijamo Wels I Cipar.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 27 sep 2015, 15:17

Donnie Darko je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Svejedno mi je ko bi nastupio umjesto Edina, jer cemo svakako izgubiti bez njega.
Ne bih se složio. Hoće biti teže ali ostaje isto, malo manje šanse ali ne puno. Nadati se da neće Bale igrati i ja vjerujem u pobjedu. Vjerujem u Vedu i Armina da mogu odradit posao kako treba, najbitnije je Pjanića stavit na prirodnu poziciju a ne na ACM. :D

Ono čega sam se najviše bojao, tačno mi draž ubija, nikako da LP Džeko i Pjanić odigraju zajedno ali hajd to bi nekako i prebolio ali za repku jednostavno ne mere.
Džeko je najmanje 50% ove reprezentacije u ovom trenutku. Najmanje. To naravno ne bi trebao biti slučaj, ali nažalost jeste. Ne vidim kako sa njim i bez njega šanse mogu biti "malo drugačije ali ne puno".

Baraž je ionako bio veoma daleko, sada je bojim se i predaleko :|

Edine želim ti brz povratak :bih: :plac:
Nije baš 50%, nekih 20-30% jest ali i bez njega možemo dobit Wales i Kipar. Vedo daje odlučuje i historijske golove, pa što ne bi i sad? :D Jesu manje šanse, sad treba više zapeti ali još uvijek smo u igri i itekako se trebamo nadati pobjedi u obe tekme. Pokušat faul napravit na nekih 20-25 m od gola i neka Pjanć to pospremi u mrežu. Malo optimizma, idemo na EURO. :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 27 sep 2015, 15:18

dubrovnik je napisao/la: Manji je nama hendikep neigranje Dzeksona nego Walesu Balea. Prema tome nemamo se sta kriviti. Ako ih ne dobijemo ne trebamo ni ici na EP. Ovo su momenti kada trebamo trenera. Pa i ja bi pobijedio Andoru sa Dzekom u momcadi. Mesa mora stisnuti i sloziti najbolje sto imamo. Neka se potrude i nemamo mi sta tu puno prigovarati. Ako slozi neki menadzerski sastav i budu najlosiji igraci oko kojih se svadjamo dugo onda od njega koristi nema i selektor moze biti bilo tko. Na muci se poznaju junaci.
Ti stvarno lupas gluposti. Wales nakon nas ima Andoru a treba mu bod za plasman. Dakle, B ekipa bi se plasirala. Mi, nakon Welsa imamo vruce gostovanje Kipru, a mozda i baraz. Pristao bi ja odmah da budemo u poziciji gdje je Wales, pa makar da nam igraju igraci iz PL.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 sep 2015, 15:26

SlevinKelevra je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: Manji je nama hendikep neigranje Dzeksona nego Walesu Balea. Prema tome nemamo se sta kriviti. Ako ih ne dobijemo ne trebamo ni ici na EP. Ovo su momenti kada trebamo trenera. Pa i ja bi pobijedio Andoru sa Dzekom u momcadi. Mesa mora stisnuti i sloziti najbolje sto imamo. Neka se potrude i nemamo mi sta tu puno prigovarati. Ako slozi neki menadzerski sastav i budu najlosiji igraci oko kojih se svadjamo dugo onda od njega koristi nema i selektor moze biti bilo tko. Na muci se poznaju junaci.
Ti stvarno lupas gluposti. Wales nakon nas ima Andoru a treba mu bod za plasman. Dakle, B ekipa bi se plasirala. Mi, nakon Welsa imamo vruce gostovanje Kipru, a mozda i baraz. Pristao bi ja odmah da budemo u poziciji gdje je Wales, pa makar da nam igraju igraci iz PL.
Ne znam zasto si ovo napisao jer mi nije jasno zasto mislis da sam ja stavio stanje u grupi nas i Walesa na vagu. To bi bilo stvarno budalasto. Ja sam usporedbu bazirao na ovu utakmicu. Nama Wales u generalnoj slici grupe nije takmac nego Izrael. Ali stanje pred ovu utakmicu se moze usporedjivati radi cijele kuknjave za Dzeksonom. Imam dojam da su navijaci vec digli ruke uvis i zato sam ovo napisao.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 27 sep 2015, 15:30

Tako nam i treba previse se bodova izgubilo na startu klf. kad je teleca glava trebala na SP da dobije nogu.

Papke :oops:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 27 sep 2015, 15:32

dubrovnik je napisao/la: Ne znam zasto si ovo napisao jer mi nije jasno zasto mislis da sam ja stavio stanje u grupi nas i Walesa na vagu. To bi bilo stvarno budalasto. Ja sam usporedbu bazirao na ovu utakmicu. Nama Wales u generalnoj slici grupe nije takmac nego Izrael. Ali stanje pred ovu utakmicu se moze usporedjivati radi cijele kuknjave za Dzeksonom. Imam dojam da su navijaci vec digli ruke uvis i zato sam ovo napisao.
Ti si napisao da je gore Walesu sto ne igra Bale, nego nama sto nam ne igra Dzeko. Razmisli malo o tome...

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 sep 2015, 15:35

SlevinKelevra je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la: Ne znam zasto si ovo napisao jer mi nije jasno zasto mislis da sam ja stavio stanje u grupi nas i Walesa na vagu. To bi bilo stvarno budalasto. Ja sam usporedbu bazirao na ovu utakmicu. Nama Wales u generalnoj slici grupe nije takmac nego Izrael. Ali stanje pred ovu utakmicu se moze usporedjivati radi cijele kuknjave za Dzeksonom. Imam dojam da su navijaci vec digli ruke uvis i zato sam ovo napisao.
Ti si napisao da je gore Walesu sto ne igra Bale, nego nama sto nam ne igra Dzeko. Razmisli malo o tome...
Pa na utakmicu u Zenici sam mislio i nije mi jasno zasto ovo pises. Ali ajde ako te veseli. Pa mislim da i nene znaju da se stanje Walesa i nas u grupi ne moze usporedjivati.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 sep 2015, 15:36

Bale ce igrati protiv nas. Sljedece sedmice je spreman.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 27 sep 2015, 15:37

Goalgetter je napisao/la:Bale ce igrati protiv nas. Sljedece sedmice je spreman.
:nene:

Real ga 100 % nece pustiti.
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 sep 2015, 15:37

Goalgetter je napisao/la:Bale ce igrati protiv nas. Sljedece sedmice je spreman.
To cemo jos vidjeti.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Blackwargreymon, CAGarfia, kakarut, Proximic, Zglavkar i 58 gostiju.