Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
šta ako ste dali 101 gol, prisjeti se koliko je barsa golova dala u prošloj sezoni
.
Nije me bilo par sedmica specijalni dolazi uz Silvu to je dosta da od moguća 3 trofeja sljeeće sezone uzmemo 10 Pelegriniju noga defiitivno u Priemeri ima 19 boljih trenera od njega,a kamoli u svijetu.Uz specijalnog brko je najbolje rješenje.Pozdrav neću se javljati opet par sedmica 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Dali ste 105 golova ali kakve sad to veze ima? Ja govorim da smo doveli sedam ili osam novih igraca i opet smo uspjeli zabiti 101 gol...catalonia je napisao/la:šta ako ste dali 101 gol, prisjeti se koliko je barsa golova dala u prošloj sezoni

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Iskreno, ukoliko ne dođe Mourinho, ja bih ostavio Pelegrinija na mjestu trenera Raela. Čovjek je izvukao maksimum iz ove ekipe, a nije mu bilo lako. Real je ove sezone harao Primerom(ne računajući na dvomeč sa Barcelonom), a samo je nesretnim slučajem ispao od Lyona. Dakle, smiješno mi je reći da ima toliko boljih trenera od Čileanca, te je isti, u ovom trenutku, najbolje rješenje za vruću madridsku klupu.
Interesantno je da će i ova sezona biti promašaj za Real(zbog nijednog trofeja), ali je činjenica da igraju lijepo kao u vremenu Del Bosquea.
Interesantno je da će i ova sezona biti promašaj za Real(zbog nijednog trofeja), ali je činjenica da igraju lijepo kao u vremenu Del Bosquea.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ne znam bas da je Real toliko harao. Istina je da smo protiv Osasune zasluzili pobjedu, ali je bilo 0:0, i istina je da smo protiv Sportigna zasluzili pobjedu i ponistili su nam cist gol ali je bilo 0:0, ali da smo nesretnim slucajem ispali od Lyona, ne bih rekao. Imali su i oni svoje prilike, kako u prvoj tako i u drugoj. IZbacio nas je Alcorcon iz Kupa a ako se to desi, to je ponizenje i trener mora otici!Monolog je napisao/la:Iskreno, ukoliko ne dođe Mourinho, ja bih ostavio Pelegrinija na mjestu trenera Raela. Čovjek je izvukao maksimum iz ove ekipe, a nije mu bilo lako. Real je ove sezone harao Primerom(ne računajući na dvomeč sa Barcelonom), a samo je nesretnim slučajem ispao od Lyona. Dakle, smiješno mi je reći da ima toliko boljih trenera od Čileanca, te je isti, u ovom trenutku, najbolje rješenje za vruću madridsku klupu.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pazi, ja nisam navijač Reala, ali činjenica je da ste vi izgubili utakmicu i prolaz na Gerlandu. Tada ste napravili samo jednu priliku na utakmici, ako se ne varam. Druga utakmica u Madridu je trebala biti riješena u prvom poluvremenu, no nije, i kazna je uslijedila trenutkom inspiracije našeg Pjanića. Kraj nemoj gledati(onaj promašaj Lisandra)jer je već tada bilo izvjesno da je Real ispao.
Što se tiče kupa, Real u posljednje vrijeme nije puno obraćao pažnju na to takmičenje. Da, sramota je izgubiti od amatera, ili bolje rečeno biti smrvljen od istih, ali to je bilo u prošloj kalendarskoj godini. Ove godine Real je uhvatio formu, a to se vidi i po rezultatima i po igri. Pa oni su protiv Mallorce(ne računajući 15 minuta prvog poluvremena) imali konce igre u svojim nogama. Ponavljam, u ovom trenutku je Pellegrini čovjek za vas, naravno, ukoliko Mourinha ne dovedete. Pa vidiš i sam da se Real nadigrava, ok, ima tu par rezultata od jednog gola razlike, ali se nadigrava. Nije to ona postavka da se igra na jedan postignut gol i tačka. Ne, ide se do kraja, a to i navijači vide. Znaš da im ne zvižde, a to je najbitnije, iako, sasvim sigurno, neće osvojiti niti jedan trofej.
Što se tiče kupa, Real u posljednje vrijeme nije puno obraćao pažnju na to takmičenje. Da, sramota je izgubiti od amatera, ili bolje rečeno biti smrvljen od istih, ali to je bilo u prošloj kalendarskoj godini. Ove godine Real je uhvatio formu, a to se vidi i po rezultatima i po igri. Pa oni su protiv Mallorce(ne računajući 15 minuta prvog poluvremena) imali konce igre u svojim nogama. Ponavljam, u ovom trenutku je Pellegrini čovjek za vas, naravno, ukoliko Mourinha ne dovedete. Pa vidiš i sam da se Real nadigrava, ok, ima tu par rezultata od jednog gola razlike, ali se nadigrava. Nije to ona postavka da se igra na jedan postignut gol i tačka. Ne, ide se do kraja, a to i navijači vide. Znaš da im ne zvižde, a to je najbitnije, iako, sasvim sigurno, neće osvojiti niti jedan trofej.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ma treba ostati Pelegrini on je tu ekipu uigrao i ako nastavi raditi sa nima real će sljedeće sezone otići mnogo dalje nego ove. Mislim da Morinjo nije pravi izbor za real ipak on nije nikad vodio takav tim koji gaji napadačku igru bez puno taktiziranja a samim dolaskom Morinha došle bi i nove promjene u igri i timu i opet bi bili na početku.
.
koliko je Real osvojio trofeja od kako ti navijas za taj klub ??Virtu4l je napisao/la:U kojem svijetu žive navijači Barcelone? Kako im objasniti da treba da prođe još mnogo, mnogo vremena da se približe veličini kakva je Real Madrid...
pretprosle i tamo one 2 primere zaredom kao barca sada , dalje ne idem u prošlost...VFCB je napisao/la:koliko je Real osvojio trofeja od kako ti navijas za taj klub ??Virtu4l je napisao/la:U kojem svijetu žive navijači Barcelone? Kako im objasniti da treba da prođe još mnogo, mnogo vremena da se približe veličini kakva je Real Madrid...
što se tiče LPa- zadnji 2001 sa Zidanom čini mi se hhahahha

biće bolje

nece aBdsolidus je napisao/la:pretprosle i tamo one 2 primere zaredom kao barca sada , dalje ne idem u prošlost...VFCB je napisao/la:koliko je Real osvojio trofeja od kako ti navijas za taj klub ??Virtu4l je napisao/la:U kojem svijetu žive navijači Barcelone? Kako im objasniti da treba da prođe još mnogo, mnogo vremena da se približe veličini kakva je Real Madrid...
što se tiče LPa- zadnji 2001 sa Zidanom čini mi se hhahahha![]()
biće bolje

2002 je osovjiosolidus je napisao/la:pretprosle i tamo one 2 primere zaredom kao barca sada , dalje ne idem u prošlost...VFCB je napisao/la:koliko je Real osvojio trofeja od kako ti navijas za taj klub ??Virtu4l je napisao/la:U kojem svijetu žive navijači Barcelone? Kako im objasniti da treba da prođe još mnogo, mnogo vremena da se približe veličini kakva je Real Madrid...
što se tiče LPa- zadnji 2001 sa Zidanom čini mi se hhahahha![]()
biće bolje

bice bolje 100 % ova navijaci barce zalete se 2 god pa misle 100g ce osvajat

mada ni ova sezona jos nije zavrsena

- Omerbavarac
- Kontakt:

Spekulise se o dovodjenju Mourinha. Bilo bi idealno da Perez izvrsi malo pritiska, prije ovog finala, nebi li Portugalac izgubio ideje koje je zamislio upotrijebiti u toj utakmici.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zabio real 101 gol a od 101 Barci nijedan 

ja bih licno volio da mourinho predje u real.omerbavarac je napisao/la:![]()
![]()
400 stranica. Za svaku pohvalu.
![]()
![]()
Spekulise se o dovodjenju Mourinha. Bilo bi idealno da Perez izvrsi malo pritiska, prije ovog finala, nebi li Portugalac izgubio ideje koje je zamislio upotrijebiti u toj utakmici.
nego, ova tema je zamrla bila jedno vrijeme. sjecam se prije par mjeseci da je imala preko 40 strana vise nego barcina tema, a sam ce barca i na 500.
fale mi nadjebavanja sa realovcima. sad se sa arsenalvcima moram svadjat.
- EL PREZIDENTETETETE
- Kontakt:
Čovjeku treba još titula primere i da ostvari ono što ni jedan trener nije nikad. Neko je to dobro objasnio
i zato je realno da sljedeće sezone bude na klupi Reala. A ni viška novca nikad na odmet ( :
i zato je realno da sljedeće sezone bude na klupi Reala. A ni viška novca nikad na odmet ( :
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES
omerbavarac je napisao/la:![]()
![]()
400 stranica. Za svaku pohvalu.
![]()
![]()
Docice sigurno vise sam nego ubjedjen u to...dosao bi on i u Barcu vrlo rado ali zabetoniro je Pep svoju funkciju

Btw mislim da ce biti problema na relaciji Perez Mourinho,Perez je covjek koji voli da vodi glavnu rijec ,a bogami Mourinho sam po sebi se izdize vise od ostalih i sa tim nekim svojim stavom bi i Pereza gurnuo u drugi plan,posebno ako bude htio dovoditi igrace koje on zeli a ne koje mu Perez dovede a Perez je poznat po tome da nikoga ne ferma 2% kad hoce nekoga da dovede,a vjerujem da ce Mou sa sobom dovesti neke svoje igrace po svom ukusu...al eto ugl siguran sam da ce Mou doci u Real e sad hocel to ici kako su oni planirali vidjecemo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
MOzda je i bilo neke mogucnosti da Morinjo dodje u Barcu, vjerovatno je to bio i neki njegov san, ali sa onim njegovim ponasanjem koji nije nimalo u duhu Barce, vjerujem da cemo ja ili Paja ili pak Baka sliskovic prije biti treneri Barcelone nego Morinjo. Ne vjerujem nesto ni da ce ga Real uzeti, znam da ocajno zelite da nas skinete sa trona, ali nije ni Morinjo nikakva garancija u tome, po meni i Pelegrini je odlican. Rekao bi da je ove godine uradio i vise nego sto se moglo ocekivati, ipak je kako tako od svih tih zvijezda na silu dovedenih, vjerujem bez njegovog pitanja, uspio je napraviti odlicnu ekipu koja je iz kola u kolo bila sve jaca i jaca, cak je i bez Kake i Benzeme covjek napravio posao, pokazalo se da je tih 100 miliona za njih dvojicu baceno uzalud. Moze Real komotno njih dvojicu i prodati, a ako ostanu mozda sledece sezone i prorade, ako uspijete dovesti Di Mariju, Silvu i bekove vrhunske, i ako se bude tu pitao Pelegrini, Real ce biti sledece sezone mocan ponovo, ne mozda jaci od Barce, ali od svakog drugog kluba u svijetu vjerovatno. Ne trebaju tu Morinjovi cirkusi nikakvi, i Pelegrini i vjerujem dosta jos trenera vrhunskih ce odraditi dobar posao, kao so je recimo Anceloti pokazao da ne treba Morinjo da Celzi osvoji englesku ligu, ili kad ih je anonimus Avram Grant odveo u finale. Ako ode Pelegrini, Hidink je tu najbolje rjesenje vjerovatno za sve probleme, mozda i Del Boske ili pak neki treci vrhunski trener koji ce svoj posao odraditi odlicno i kulturno, a mozda bi recimo i Zidan bio sjajan, da Real uradi tako nesto kao Barca sa Guardiolom.
Nadam se da cete biti jaki, i meni nedostaje ono nase medjusobno nadjebavanje, ovako je vec postalo nezanimljivo, navijaci Reala previse fale Barcelonu, navijaci Barce previse su poceli sa simpatijama gledati Real, treba nam to da su ekipe koliko toliko ujednacene da se opet kulturno, civilizirano i demokratski opet pocnemo krviti, a ostatak svijeta da zavidi i jednim i drugim.
Nadam se da cete biti jaki, i meni nedostaje ono nase medjusobno nadjebavanje, ovako je vec postalo nezanimljivo, navijaci Reala previse fale Barcelonu, navijaci Barce previse su poceli sa simpatijama gledati Real, treba nam to da su ekipe koliko toliko ujednacene da se opet kulturno, civilizirano i demokratski opet pocnemo krviti, a ostatak svijeta da zavidi i jednim i drugim.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Romario vidim li ja u tvom postu neke bojaznosti od Mourinha ili mi se samo cini 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
hehe, ma kakva bojazan, to je samo moja zelja da nasi ponajdrazi praznici i sveti dani u godini, da ne kazem dva Bajrama, kad se igra el classico, da se ne opeksine sa morinjovim ciganlucima. Ne bi volio gledati real sa devetoricom u odbrani, pa cak i da ga barca kao takvog pobjedjuje u narednih 5 godina. Za mene je el classico praznik, ne bojim se Reala ni poraza, samo zelim da i dalje to bude praznik za oci, neka pobijedi kome je sudjeno, al nek pobijedi na lijep nacin i u velikom stilu. Zelim kad osvane dan el classica da se lijepo okupamo, namirisemo, lijepo pozdravimo sa komsijama djedovima i nenama, a kad pocne utakmica da uzivamo u fudbalu, a ne da te nase svetinje padaju u sjenu nekakvih bolesno ambicioznih tipova. Pa i da vodi Morinjo Real i da nas pobijedite, ja sam ubijedjen da bi se pricalo i pisalo u vec ustaljenim kliseima "Morinjo pobijedio Barcelonu", a ne "Real pobijedio Barcelonu", a u suprotnom "NI Morinjo nije dovoljan da se pobijedi Barcelona" ili "Barcelona srusila Morinjov bunker".
Samo pravi navijaci kojima je ponos drazi od rezultata vjerujem razumiju o cemu govorim, dozive li navijaci velikog Reala da im tamo neki Morinjo bude iznad Reala, zarad pobjede u jednom, dva ili tri el classica od njih nekoliko stotina koji su se igrali i koji ce se igrati, bilo bi to najblaze receno - zalosno i jazuk i za Real i za najvazniju sporednu stvar u zivotu.
Samo pravi navijaci kojima je ponos drazi od rezultata vjerujem razumiju o cemu govorim, dozive li navijaci velikog Reala da im tamo neki Morinjo bude iznad Reala, zarad pobjede u jednom, dva ili tri el classica od njih nekoliko stotina koji su se igrali i koji ce se igrati, bilo bi to najblaze receno - zalosno i jazuk i za Real i za najvazniju sporednu stvar u zivotu.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
http://tinyurl.com/35px5cu - 45 miliona za Lamparda!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.