Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

admir12345
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la admir12345 » 27 sep 2015, 12:39

http://prntscr.com/8kzmid nakon dugog razmisljanja a moze li Freiburg-FSV Frankfurt 2 6.5 kv ili x2

grobar1099
Kontakt:

Post Postao/la grobar1099 » 27 sep 2015, 12:50

bojler je napisao/la:E pa drugovi nakon dugo vremena evo nešto i od mene :

1.Sarajevo-Vitez h1 1,70 Sarajevo pod vodstvom novog trenera izjavio za novine da zeli nametnut igru i tako rjesit pitanje pobjednika ranije kao i da kontrolise utakmicu, Vitez dolazi bez 7 igraca bez 2 gola u mrezi nece otici sa koševa
2.Zrinjski-Radnik 1 1,40 Zrinjski odlican protiv Sarajeva na momente i bolji Kup otišao idealna prilika da se iskupe navijacima je Radnik, gdje im samo liga ostane kao opcija na koju jurišaju , Radnik sa citavom ekipom dolazi po bod ali to nije moguce danas u Mostaru
3.Istra-Lokomotiva oba daju go 1,60 Istra pod vodstvom novog trenera koji je izjavio da zeli napraviti Istru ofanzivnijom nego inace gdje zeli gurnuti Sredinu da idu vise prema naprijed kao i bokove da im fali jako ta zavrsnica i da ce promjeniti momcad u takvom duhu sto ce dovesti do toga da Istra daje go ali zbog takve postavke ujedno da i prima go Lokomotiva dolazi bez puno igraca ali ne vjerujem da ce biti jednoj lokomotivi biti tesko da postigne barem jedan gol
4.Twente-Roda 1 1,70 Novi trener došao u Twente nakon ispadanja iz Kupa , Twente orjentisan samo na ligu gdje zeli vec sa novim trenerom prvu pobjedu protiv Rode uzasno igraju u ligi , ali danas sa ogromnim motivom i zeljom dolaze do 3 boda
5.Voždovac-Partizan 2 1,40 Partizan u zadnja 2 kola stvorio 512 prilika i iz toga postigao 0,01 golova zavrsnica nikako nije htjela , gube prikljucak za zvezdom ako danas ne pobjede titula je vec otišla ogroman imperativ za pobjedu imaju Beogradjani sto ce vjerujem i trener da savjetuje jer u slucaju gubitka bodova nek se fata Autobuske stanice

Kvota 9 uplata 100.000 = Stan u centru Sarajeva
Sretno momcovi

I ko zeli eventualno da doda Slavia Prag-Sparta Prag apsolutni vladar u gradu je Sparta koja vjerovatno ni danas nece prepustiti rivalima bod (zadnjih 5 utakmica sve pobjede ) i tako zadrzati prikljucak na vrhu
Nisam dugo pisao na forumu, ali pratio sam vas s vremena na vrijeme i evo opet sam se aktivirao. Svidja mi se tvoja analiza, uzecu neke parove pa cemo vidjeti sta ce biti.
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.

Barca mes que un club!

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 27 sep 2015, 12:52

grobar1099 je napisao/la:
bojler je napisao/la:E pa drugovi nakon dugo vremena evo nešto i od mene :

1.Sarajevo-Vitez h1 1,70 Sarajevo pod vodstvom novog trenera izjavio za novine da zeli nametnut igru i tako rjesit pitanje pobjednika ranije kao i da kontrolise utakmicu, Vitez dolazi bez 7 igraca bez 2 gola u mrezi nece otici sa koševa
2.Zrinjski-Radnik 1 1,40 Zrinjski odlican protiv Sarajeva na momente i bolji Kup otišao idealna prilika da se iskupe navijacima je Radnik, gdje im samo liga ostane kao opcija na koju jurišaju , Radnik sa citavom ekipom dolazi po bod ali to nije moguce danas u Mostaru
3.Istra-Lokomotiva oba daju go 1,60 Istra pod vodstvom novog trenera koji je izjavio da zeli napraviti Istru ofanzivnijom nego inace gdje zeli gurnuti Sredinu da idu vise prema naprijed kao i bokove da im fali jako ta zavrsnica i da ce promjeniti momcad u takvom duhu sto ce dovesti do toga da Istra daje go ali zbog takve postavke ujedno da i prima go Lokomotiva dolazi bez puno igraca ali ne vjerujem da ce biti jednoj lokomotivi biti tesko da postigne barem jedan gol
4.Twente-Roda 1 1,70 Novi trener došao u Twente nakon ispadanja iz Kupa , Twente orjentisan samo na ligu gdje zeli vec sa novim trenerom prvu pobjedu protiv Rode uzasno igraju u ligi , ali danas sa ogromnim motivom i zeljom dolaze do 3 boda
5.Voždovac-Partizan 2 1,40 Partizan u zadnja 2 kola stvorio 512 prilika i iz toga postigao 0,01 golova zavrsnica nikako nije htjela , gube prikljucak za zvezdom ako danas ne pobjede titula je vec otišla ogroman imperativ za pobjedu imaju Beogradjani sto ce vjerujem i trener da savjetuje jer u slucaju gubitka bodova nek se fata Autobuske stanice

Kvota 9 uplata 100.000 = Stan u centru Sarajeva
Sretno momcovi

I ko zeli eventualno da doda Slavia Prag-Sparta Prag apsolutni vladar u gradu je Sparta koja vjerovatno ni danas nece prepustiti rivalima bod (zadnjih 5 utakmica sve pobjede ) i tako zadrzati prikljucak na vrhu
Nisam dugo pisao na forumu, ali pratio sam vas s vremena na vrijeme i evo opet sam se aktivirao. Svidja mi se tvoja analiza, uzecu neke parove pa cemo vidjeti sta ce biti.
Ovim parovima ono definitivno pogoduje il nedostatk igraca protivnika il bukvalno ogromna zelja doamcina da uradi nesto nadam se da je to to danas :/ Sretno

shnjim
Kontakt:

Post Postao/la shnjim » 27 sep 2015, 12:54

@bojler
možda i probati 6+ @ 13.5 (hrv lutrija)

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 27 sep 2015, 12:59

shnjim je napisao/la:@bojler
Znas kako ovde definitivno moze kumovat golijada Lokomotiva je takva ekipa da ima uvijek rastrcane igrace koji igraju brzo i koji ne prezaju da prime 4 sve dok su oni dali 5 jest da je problem ovaj nedostatak tih kvalitetnih igraca koji bi npr dali lakše go jer nisam bas upoznat toliko sa svim igracima lokomotive ali gledajuci njihove medjusobne susrete i sada otvorenost Istre ne bi trebalo doc pod pitanje makar 4 gola a 4 gola su 2,80 fina kvota pravo

Lokomotiva
Izostanci
Bartolec, Doležal, Pamić, Husejinović, Grezda, Mišić, Begonja

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 27 sep 2015, 13:00

bojler je napisao/la:
shnjim je napisao/la:@bojler
Znas kako ovde definitivno moze kumovat golijada Lokomotiva je takva ekipa da ima uvijek rastrcane igrace koji igraju brzo i koji ne prezaju da prime 4 sve dok su oni dali 5 jest da je problem ovaj nedostatak tih kvalitetnih igraca koji bi npr dali lakše go jer nisam bas upoznat toliko sa svim igracima lokomotive ali gledajuci njihove medjusobne susrete i sada otvorenost Istre ne bi trebalo doc pod pitanje makar 4 gola a 4 gola su 2,80 fina kvota pravo

Lokomotiva
Izostanci
Bartolec, Doležal, Pamić, Husejinović, Grezda, Mišić, Begonja
i trener lokosa Čačić preuzeo repku, a zanimljivo prelaz 2/1 nije smanjen :lol: probati 2/1 i golijadu a jedinica bi trebala biti u svakom slučaju

sad vidim smanjili su onda vjerojatno ništa od prelaza
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 27 sep 2015, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.

shnjim
Kontakt:

Post Postao/la shnjim » 27 sep 2015, 13:04

i u zadnje 4 utakmice, dvije su završile 6+

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 27 sep 2015, 13:49

Ziceri :rol:

Feyenoord- Zwolle 1 1.40
Lokeren- Brugge gdg 1.17
Sassuolo- Chievo ddg 1.30
Verona- Lazio ddg 1.40
Rad- Metalac ddg 1.20
Frankfurt- Hertha gdg 1.35
Sarajevo- Vitez 1 1.25
Antalyiaspor- Sivasspor ddg 1.22
Guingamp- Monaco x2 1.40

Koef.: 10.31

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 27 sep 2015, 13:50

Okolele je napisao/la:12:00 Gijon - Betis 1/2 @38 i T.R. 1:2 @11
:kafa:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 27 sep 2015, 14:06

bravo decki za Betis... ja prespavao tekmu kad sam vidio da se domundjavate :D bila je vec 60 minuta :( , ali svakako bravo svima....
@okolele je svima donio pare, bravo momce :tokralju:

a ja cu za danas ovako, nema popravni danas definitivno, ako prodje prodje... Marseille mi je nekako kilav, ali eto... sretno decki svima...

slika

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 27 sep 2015, 14:12

14:15 Middlesbrough - Leeds 2 @7 i 2/2 @12
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 27 sep 2015, 14:19

@reeds, sretno! :salut: Ako prodjes Marseille i Feyenoord odmah na pocetku, realno nisi daleko od love ;)

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 27 sep 2015, 14:23

Okolele je napisao/la:14:15 Middlesbrough - Leeds 2 @7 i 2/2 @12
Hvala za Betis ispratio sam evo i ovo cu sretno nam i cestitke svima koji su uzeli bilo sta

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 27 sep 2015, 14:25

Lokeren-Club Brugge 2+ 1.pol. 2.70 i oba daju u 1.pol. 4.40

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 27 sep 2015, 14:25

muhamed121 je napisao/la:
Okolele je napisao/la:14:15 Middlesbrough - Leeds 2 @7 i 2/2 @12
Hvala za Betis ispratio sam evo i ovo cu sretno nam i cestitke svima koji su uzeli bilo sta
Tesko ovo primi ga Lids odmah na startu jbg

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 27 sep 2015, 14:28

Odds-Sarpsborg 08 FF 2/1 27, 7+ 18

reeds
Kontakt:

Post Postao/la reeds » 27 sep 2015, 14:49

SlevinKelevra je napisao/la:@reeds, sretno! :salut: Ako prodjes Marseille i Feyenoord odmah na pocetku, realno nisi daleko od love ;)
tesko, igraju kao amateri... kao sto rekoh prije pocetka kilav mi je Marseille... tako i bi...

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 27 sep 2015, 14:50

reeds je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:@reeds, sretno! :salut: Ako prodjes Marseille i Feyenoord odmah na pocetku, realno nisi daleko od love ;)
tesko, igraju kao amateri... kao sto rekoh prije pocetka kilav mi je Marseille... tako i bi...
Ja mislim da zadnje 2 sezone Premier nije ni jednom Marseja fulio stavit u Super ponudu protiv nekog slabijeg jer debili 95% sjebu

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 27 sep 2015, 14:53

reeds je napisao/la:
Naravno, stavili su ga u SP i Bet-Live i Millenium :rol: Za ostale ne znam, ali vjerujem da su i oni. :roll:

grobar1099
Kontakt:

Post Postao/la grobar1099 » 27 sep 2015, 15:00

slika

Ja idem danas ovako, ako neko isprati nek je sa srecom.

I jos da dodam, veceras Sociedad-Bilbao preko 6,5 zutih. Nema se sta puno reci baskijski derbi, a znamo da se na tim utakmicama ide kao na noz, ocekujem jednu agresivnu utakmicu sa puno faulova, a samim tim bi i zuti kartoni trebali preci.
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.

Barca mes que un club!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.