Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Formula 1
Fulih pola trke, konto da je u 8, ukratko ako ima koga kad Luis ode na prvo mjesto? Otkud Hulk ovako dobar? Sta je bilo sa massom i Danielom?
Lewis odmah na startu uzeo prvo mjesto i nije ga ispuštao. Massa i Daniel se na startu kucnuli i probusili gume jedan drugom.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- majestic24
- Kontakt:
JoseMourinho je napisao/la:Fulih pola trke, konto da je u 8, ukratko ako ima koga kad Luis ode na prvo mjesto? Otkud Hulk ovako dobar? Sta je bilo sa massom i Danielom?
i bolje ti je. nista nisi propustio
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Mislim da je Hamilton danasnjom pobjedom definitivno obezbijedio novi naslov prvaka...Jedino pitanje koje je jos ostalo je to ko ce biti vice prvak, Rosberg ili Vettel, tako da se polahko, ali sigurno mozemo okrenuti sezoni naredne godine i ostaje nam da vidimo hoce li Ferrari biti u stanju da tokom cijele sezone bude konkurentan sa Mercedesom ili da ih mozda cak i skine sa trona.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Malo je falilo da Vettel bude drugi i mislim da je Ferrari na pravom putu da bude dogodine konkurencija! Ove godine su napredovali za 100%! Šteta što Rosberg nije bolji pa da još više bodova otkine Hamiltonu, to bi bilo dobro za sve! Kako bi samo volio vidjeti jednog mladog vozača u Ferrariju, ali vodstvo nema muda da to napravi!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Alonso i GP2 engine
Prosto je nevjerovatno kako je Honda spora na pravcu 

jebga, da su u Evropi bili bi brzi 100%

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Katastrofalan napredak Honde je iznenadio i Mclaren,a kamoli mene.Ali Ferrari je i dalje drugi na gridu.To je valjda fino za tebe.Italia je napisao/la:jebga, da su u Evropi bili bi brzi 100%![]()
- SaltCityAttack
- Kontakt:
samo neka Hamilton plodi Italijane i sve ce biti uredu 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Jenson ostaje u McLarenu i iduće sezone, dobio 5 mil više da bi promijenio odluku o peMziji 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nadam se da će Vettel sljedeće godine osvojiti , mada teško.
Zadnja izmjena: Captain4, dana/u 04 okt 2015, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
"We need to suffer. And we need to fight."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Teško će lagano osvojit?Captain4 je napisao/la:Nadam se da će Vettel lagano sljedeće godine osvojiti , mada teško.

Ja ne znam kako se neko moze nadat da ce neki vozac lagano uzet.Pravu borbu za titulu nismo imali od 2010.
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHAHA kakve ja gluposti znam pisati , ovo lagano izbaciti trebaDonnie Darko je napisao/la:Teško će lagano osvojit?Captain4 je napisao/la:Nadam se da će Vettel lagano sljedeće godine osvojiti , mada teško.

"We need to suffer. And we need to fight."
opasan udes sainza na trecem treningu ...
valjda je sve u redu, slican incident onom Bianchijevom prosle godineMicron je napisao/la:opasan udes sainza na trecem treningu ...

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
izgleda da je sve uredu, ako sam dobro razumio ove sa skysportsa trebao bi nastupiti u nedeljuirfo je napisao/la:valjda je sve u redu, slican incident onom Bianchijevom prosle godineMicron je napisao/la:opasan udes sainza na trecem treningu ...![]()
Odlicna trka konacno.
-
- Kontakt:
Koliko toliko ... Iako, pamte se i bolje utrkeElTigre9 je napisao/la:Odlicna trka konacno.

Bravo Perez
davno sam ovdje pisao da bih njega volio vidjet u Ferrariju!
Kimi

Kimi

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.