Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Alegri se opet vadi na izostanke i poprilično je zadovoljan igrom. Ako ne osvojimo skudeto treba bar 'umrijeti' pokušavajuci:mrgreen...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Izjave su mu gore od Del Nerija
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
@Saurman, ti posjedujes neko fudbalsko znanje, medjutim u vecini slucajeva ispadnes glup. Zasto? Evo pokusat cu ti objasnit. Ti si nekad ocigledno gledao veliki broj utakmica, nagledao se fudbala u zivotu. Nagledao se toliko da znas sva pisana i nepisana pravila koja idu uz fudbal. Sada je tvoj problem taj sto ne gledas tekme ili pogledas 1-2 u godini, a komentarises te timove/igrace kao da si gledao sve njihove minute u toj godini.
Iz gore navedenog, tacno je da fali okosnica i tacno je da je lose odradjen mercato. To si mogao skontati citajuci ss.ba i/ili par clanaka na portalima. Medjutim, ovoj ekipi fali vizija, ova ekipa u 7 zvanicnih tekmi (ne racunajuci super kup, sve sa prefiksom super meni nije zvanicno) nije pokazala ni naznake da trenira zajedno, kamoli sta vise.
U ovakvim slucajevima nije bitno kako se zove trener, klub, kakav je igracki kadar. Bitna je samo promjena i psiholoski impuls koji ista donosi.
Iz gore navedenog, tacno je da fali okosnica i tacno je da je lose odradjen mercato. To si mogao skontati citajuci ss.ba i/ili par clanaka na portalima. Medjutim, ovoj ekipi fali vizija, ova ekipa u 7 zvanicnih tekmi (ne racunajuci super kup, sve sa prefiksom super meni nije zvanicno) nije pokazala ni naznake da trenira zajedno, kamoli sta vise.
U ovakvim slucajevima nije bitno kako se zove trener, klub, kakav je igracki kadar. Bitna je samo promjena i psiholoski impuls koji ista donosi.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Re: RE: Re: Juventus FC
Bravo momce, u sridu si pogodioItalia je napisao/la:Da bi bio sampion dovoljno ti je samo da imas najjacu ekipu ? Milijardu primjera (jer bih bio budala kada bi uzvukao samo par) zbog cega oni nisu titule osvajali ? Conteov Juventus nije mogao mrdnut protiv jace ekipe i ta ekipa je pobjedjivala na kvalitet, dok bi se u Evropi gubili, dok je Max uradio ono sto je uradio u Evropi. Slicne sezone je imao i sa Milana. Al ono sto ga prati jeste rekonstrukcija ili totalna rasprodaja, pa je morao kretat od nule. Nisu to samo Tevez, Pirlo i Vidal, vec je tu i Marchisio. Ako tome dodamo i Pogbu koji uopste ne postoji, mi pricamo o kompletnoj ofanzivnoj liniji koja je promjenjena. Doslovce, kompletna ofanzivna linija je izmjenjena i na tim pozicijama ne igraju neki momci koji su od ranije bili u Juventusu, vec su svi tek dosli ili imaju staz tacno godinu dana. Skup mladih igrac, zeljnih dokazivanja (svi do jednog), a koji nemaju nikakve veze jedan sa drugim. Pa u svakoj tekmi do sada se desavalo da se igraci medjusobno sudare. Njemu i ekipi rok najmanje do januara. Neka izgubimo Scudetto, pa sta ? Iskren da budem ponovo sam se poceo radovati utakmicama protiv fenjerasa jer znam da bi tu mogli leci bodovi, zanimljivo je pratiti i rivale jer su sada neki faktor, vratio se draz Kalcu realno. U ekipi imamo 12-13 momaka koji su veoma talentovati i mladi, neki od njih medju najboljim na svojim pozicijama u svijetu. Sve sto treba jeste vrijeme, a vremena ovim momcima ima.muxa je napisao/la:Slabo si haman informisan. Alegri je titulu izgubio kad je imao najjaču ekipu u Italiji i to od Juventusa koji je tek gradio ekipu.Saurman je napisao/la:Alegri nije čudotvorac ostao je bez okosnice tima Vidal-Pirlo-Tevez a igrači koji su došli nijedan nije približnih kvaliteta ovog trojca.
Tako su i u Milanu tjerali Alegrija pa sad kubre sa ublehom Mihajlovićem, dok je Massimo imao igrače imao je rezultate i onda mu je Berluskoni prodao pola tima i doveo panjeve.
Juventus je morao bolje odraditi prelazni rok.
Forza Juve

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Filozofe ne možeš imati viziju ako kvalitetne igrače nadomjestiš sa onim koji to nisu, pa onda igra na terenu liči na onu bez glave i repa.Pirlo je bio maestro na sredini a uz njega je imao vođu Vidala koji je uvijek vukao kompletan tim i kad nije išlo.U špicu si imao Teveza koji je zabijao iz polušansi itd.Evo na šta sad liči Pogba bez Pirla i Vidala koji su mu čuvali leđa dok se on zayebavao na terenu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Realno, ako izgubi od Seville i Intera dobit će otkaz
Navijači već iskazuju nezadovoljstvo zbog bijedne igre. City ga drži IN još uvijek, ostalo je sve nula. Da ne bude da hejtam Alegrija, iskreno mu želim da nadje rješenja,oživi ekipu, i počne pobjeđivati počevši od srijede.
Navijači već iskazuju nezadovoljstvo zbog bijedne igre. City ga drži IN još uvijek, ostalo je sve nula. Da ne bude da hejtam Alegrija, iskreno mu želim da nadje rješenja,oživi ekipu, i počne pobjeđivati počevši od srijede.
Pirlo maestro. Jos nesto sto si citao, a ne gledao prosle godine. Ja prosle godine nisam propustio ni jednu Juventusovu tekmu. Ti budi iskren prema sebi, i tiho sapni koliko si ih ti gledao. Osim tekme i po protiv Madrida, par slobodnih, i max dvije dubinske lopte - Pirlo je prosle godine bio karin4.Saurman je napisao/la:Filozofe ne možeš imati viziju ako kvalitetne igrače nadomjestiš sa onim koji to nisu, pa onda igra na terenu liči na onu bez glave i repa.Pirlo je bio maestro na sredini a uz njega je imao vođu Vidala koji je uvijek vukao kompletan tim i kad nije išlo.U špicu si imao Teveza koji je zabijao iz polušansi itd.Evo na šta sad liči Pogba bez Pirla i Vidala koji su mu čuvali leđa dok se on zayebavao na terenu.
Ponavljam, tvoj problem je sto malo gledas tekme, a puno komentarises. Pocni ponovno gledati fudbal, manje komentarisi ono sto ne pratis cesto, i bit ces cjenjeniji sagovornik.
EDIT: Za viziju nije bitan kvalitet. Za misiju jest. Mijesas pojmove.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pirlo je bio k kada se pogleda plitko. Kada se pogleda dublje u 95% utakmica je kontrolisao tempo tih utakmica svih 90 minuta.. Znao je da zadrzi loptu i prilagodi nam tempo, ali su svi to gledali kao dvije izgubljene lopte po mecu npr.
Eto sada imamo Pogbu tu, kakva nam je veza? Kaoticna, a Pogba ne gubi dvije lopte vec 15 po utakmici. Vjerovatno u prvih 6 kola izmedju 50 i 100 izgubljenih lopti Pogbe.
Eto sada imamo Pogbu tu, kakva nam je veza? Kaoticna, a Pogba ne gubi dvije lopte vec 15 po utakmici. Vjerovatno u prvih 6 kola izmedju 50 i 100 izgubljenih lopti Pogbe.
Zaslužen poraz, loša i nepovezana igra, mnogo grešaka, neozbiljnosti....jedina pozitivna stvar je Lemina i to bi bio i da nije pogodio, ostali od lošeg do očajnog. Biće bolje 

“Igrači su napravili što su trebali, stvorili su nekoliko dobrih prilika, ali nismo ih uspjeli realizirati.”
“Ovo je težak trenutak, to nitko ne može negirati, ali prvenstvo dugo traje i sad nas čeka reprezentativna pauza.”
“Nogomet je nemilosrdan, možeš imati 30 udaraca na gol i primiti dva u svoju mrežu. Radimo na tome da kompletiramo momčad, onda ću imati više opcija.”
“Napoli je kvalitetan i normalno je da će kazniti naše pogreške.”
“Mogu zamisliti Juventus u vrhu tablice, ali ne znam možemo li osvojiti scudetto. No, moramo sigurno probati.”
“Imamo još Ligu prvaka i Kup. Trebamo biti svjesni da na kraju sezone može biti samo jedan pobjednik i da neka mora doći razdoblje kada stvari ne idu na vašu ruku.” Uglavnom Alegri nije nikad kriv
“Ovo je težak trenutak, to nitko ne može negirati, ali prvenstvo dugo traje i sad nas čeka reprezentativna pauza.”
“Nogomet je nemilosrdan, možeš imati 30 udaraca na gol i primiti dva u svoju mrežu. Radimo na tome da kompletiramo momčad, onda ću imati više opcija.”
“Napoli je kvalitetan i normalno je da će kazniti naše pogreške.”
“Mogu zamisliti Juventus u vrhu tablice, ali ne znam možemo li osvojiti scudetto. No, moramo sigurno probati.”
“Imamo još Ligu prvaka i Kup. Trebamo biti svjesni da na kraju sezone može biti samo jedan pobjednik i da neka mora doći razdoblje kada stvari ne idu na vašu ruku.” Uglavnom Alegri nije nikad kriv

Ko je kontrolisao onaj period tokom Pirlove povrede kad smo igrali sigurno najefikasniji fudbal?tuzlak1987 je napisao/la:Pirlo je bio k kada se pogleda plitko. Kada se pogleda dublje u 95% utakmica je kontrolisao tempo tih utakmica svih 90 minuta.. Znao je da zadrzi loptu i prilagodi nam tempo, ali su svi to gledali kao dvije izgubljene lopte po mecu npr.
Pirlo jest bio maestro, ali prosle godine definitivno ne. Govorimo o prosloj godini kao jednoj od najuspjesnijih, ni jedan strucnjak na svijetu me ne moze ubijediti da je maestralni Pirlo bio faktor prevage. Daj ba, nismo djeca.
Nisam ni ja pobornik ideja da se trener mijenja u ovom dijelu sezonu, mislim da je Allegri može sa ovom ekipom uraditi još mnogo dobrih stvari, kada budemo kompletni, ali neke stvari mi nisu jasne i nikad neće biti.
Pobjeda protiv Seville mijenja mnoge stvari, jer tad bi već imali lijepu zalihu u LP i nakon dvomeča sa Borussiom MG mogli bi se fokusirati na Seriju A, naravno treba da se stanja sa povredama stabilizuje.
Sada je već sigurno da će u srijedu ekipa biti na veliko ispitu i pod velikom pritisku, možda to bude novi početak, a možda bude još jedan veliki šamar.
Ja sam titulu za ovu sezonu haman i halalio (iako kad vidim konkurenciju, žao mi je što je tako), ali moramo dobiti neke nove igrače, a ne da nam sezona prođe u ganjanju top3, a da se zapostave neki od mladi igrači koji bi trebali biti budućnost Juventusa, tu je meni najveći problem (briga).
Pobjeda protiv Seville mijenja mnoge stvari, jer tad bi već imali lijepu zalihu u LP i nakon dvomeča sa Borussiom MG mogli bi se fokusirati na Seriju A, naravno treba da se stanja sa povredama stabilizuje.
Sada je već sigurno da će u srijedu ekipa biti na veliko ispitu i pod velikom pritisku, možda to bude novi početak, a možda bude još jedan veliki šamar.
Ja sam titulu za ovu sezonu haman i halalio (iako kad vidim konkurenciju, žao mi je što je tako), ali moramo dobiti neke nove igrače, a ne da nam sezona prođe u ganjanju top3, a da se zapostave neki od mladi igrači koji bi trebali biti budućnost Juventusa, tu je meni najveći problem (briga).
E ova izjava Allegrija mi se ne sviđa nikako ovo je odlika luzera i to je trener Juventusa ne smije izjaviti u septembru, pa sve da imamo na kontu 0 bodova. Šta će igrači misliti o tebi nakon ovakve izjave, kako da ih vodi čovjek koji se predao nakon 6.kola.“Imamo još Ligu prvaka i Kup. Trebamo biti svjesni da na kraju sezone može biti samo jedan pobjednik i da neka mora doći razdoblje kada stvari ne idu na vašu ruku.”
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- tuzlak1987
- Kontakt:
Marchisio popunio, ali vjerujem da on jednu sezonu od 50 utakmica nece nikada moci u slicnom sistemu izgurati kao Pirlo i u ovim godinama...Gefufna je napisao/la:Ko je kontrolisao onaj period tokom Pirlove povrede kad smo igrali sigurno najefikasniji fudbal?tuzlak1987 je napisao/la:Pirlo je bio k kada se pogleda plitko. Kada se pogleda dublje u 95% utakmica je kontrolisao tempo tih utakmica svih 90 minuta.. Znao je da zadrzi loptu i prilagodi nam tempo, ali su svi to gledali kao dvije izgubljene lopte po mecu npr.
Pirlo jest bio maestro, ali prosle godine definitivno ne. Govorimo o prosloj godini kao jednoj od najuspjesnijih, ni jedan strucnjak na svijetu me ne moze ubijediti da je maestralni Pirlo bio faktor prevage. Daj ba, nismo djeca.
Ja bih sada potpisao Pirla da se vrati u januaru, jednostavno to je prirodni dar da nam ucini igru harmonicnom pa makar meljao loptu kao prosle godine izgleda da je to imalo svoje.
Treba sacekati postavu Sandro-Barza-Bonucci-Chiellini-Licht-Marchisio-Khedira-Pogba-Morata-Mandzukic, ako to ne bude islo onda smo zavrsili za ovu godinu. Ovako smo jos u igri i imamo neke karte

Ovdje mnogi ne shvataju poentu i snagu i nuznost promjene, nebitno koga - trenera, odnosno sefa, vodje - nazovi kako hoces. Uopste nije bitno ko je kriv, kada situacija to zahtijeva - mora doci do promjene vodstva. Tacka.
Re: RE: Re: Juventus FC
Kako da ne, inace nisu vrijedni pomena ni : T.Silva, A.Nesta, Zambrota, Ambrosini, Seedorf, Cassano, Shaarawy, Pato, Inzaghi pa i Abate.Saurman je napisao/la:Juventus je tad odigrao fantastičnu sezonu čini mi se bez poraza su završli prvenstvo.muxa je napisao/la:Slabo si haman informisan. Alegri je titulu izgubio kad je imao najjaču ekipu u Italiji i to od Juventusa koji je tek gradio ekipu.Saurman je napisao/la:Alegri nije čudotvorac ostao je bez okosnice tima Vidal-Pirlo-Tevez a igrači koji su došli nijedan nije približnih kvaliteta ovog trojca.
Tako su i u Milanu tjerali Alegrija pa sad kubre sa ublehom Mihajlovićem, dok je Massimo imao igrače imao je rezultate i onda mu je Berluskoni prodao pola tima i doveo panjeve.
Juventus je morao bolje odraditi prelazni rok.
U tadašnjem Milanu je bio samo Ibrahimović vrijedan spomena uz njega igrao flop Robinho a odbranu mu držali klocevi Bonera i Yepes a vezni red Muntari,Boateng i Bommel.Nema šta zaista moćan tim.
jer su i oni tad igrali momcino.

Da ne kvarimo ljudima cejf, ipak je rijec o Juventusu.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- tuzlak1987
- Kontakt:
Slazem se ali ce uprava uzeti u obzir situaciju od starta sezone i to da se u sezonu krenulo sa nekompletiranim timom i neuigranim te da su tim stigle povrede. Tako da ce se vidjeti gdje smo tek nakon nekog vremena..Gefufna je napisao/la:Ovdje mnogi ne shvataju poentu i snagu i nuznost promjene, nebitno koga - trenera, odnosno sefa, vodje - nazovi kako hoces. Uopste nije bitno ko je kriv, kada situacija to zahtijeva - mora doci do promjene vodstva. Tacka.
Sto moze dovesti do toga da Allegri sa kompletnom ekipom udje u seriju i sve ovo bude samo ruzan san..
- Burberry46
- Kontakt:
Moze Alegri pricati sta hoce, ali ako on izgubi jos jednu tekmu otkaz mu je.
Vrlo losa situacija, 5 bodova u 6 kola, jedino vrijedno pomena je Lemina.
hernanes ne smije vise igrati onu poziciju, katastrofa
Volio bi Klopp da nas preuzme
Vrlo losa situacija, 5 bodova u 6 kola, jedino vrijedno pomena je Lemina.
hernanes ne smije vise igrati onu poziciju, katastrofa
Volio bi Klopp da nas preuzme
1946
Pa ne treba biti razmažen, to je i problem ovdje, neki kao što sam ja npr. su se već pomirili s time da se titula neće (čitaj ne može) uzeti. Čak sam to govorio i prije početka sezone, govorio o revolucijama, o velikim promjenama i nepoznanicama, a neki mi se smijali i smatrali me nepoželjnim ovdje, prepoznat će se, ali to je nebitno.
Slažem se s Padovanom, to je tako, ne možeš stalno titulu očekivati, ni na igrici ne možeš to raditi. Tim je kvalitetan i treba mu vremena, tu je sva suština, previše je raštimano sve, previše nepoznanica, puno loših stvari koje su se desile, tačnije sve i jedna je krenula loše i ne možemo očekivati čuda, ali je realno je da je tim dobar i da nam to treba biti vodilja, da će se izaći iz ovoga. Mi možemo u afektu svašta reći, ali treba trezveno proći ovo, vjerujem da će Max izvući situaciju, ali moraju dati svi maksimum.
Gefufnu kontam jer sam i sam učio o tome, promjena je dobra uvijek, ali ne sada, ne jer u Italiji su promjene bez cilja, na kratko, nikako na dugo, prihvatio bih smjenu samo nakon još nekog vremena i ako bi to bilo sistemsko rješenje, kao što je to bio Conte, znalo se zašto dolazi, šta treba da uradi i kako da se to ostvari. Sve drugo su bila neka brza rješenja, i sam Max, čovjek je za 1 dan stigao, i pogodili su s njim. Ali treba tu promisliti.
Opet kažem, dati Maxu vremena, prevelik je splet okolnosti oko ekipe da bi se i pomišljalo na otkaz, da ne govorim poslije onakve prošle sezone, nema govora, nismo Palermo.
Slažem se s Padovanom, to je tako, ne možeš stalno titulu očekivati, ni na igrici ne možeš to raditi. Tim je kvalitetan i treba mu vremena, tu je sva suština, previše je raštimano sve, previše nepoznanica, puno loših stvari koje su se desile, tačnije sve i jedna je krenula loše i ne možemo očekivati čuda, ali je realno je da je tim dobar i da nam to treba biti vodilja, da će se izaći iz ovoga. Mi možemo u afektu svašta reći, ali treba trezveno proći ovo, vjerujem da će Max izvući situaciju, ali moraju dati svi maksimum.
Gefufnu kontam jer sam i sam učio o tome, promjena je dobra uvijek, ali ne sada, ne jer u Italiji su promjene bez cilja, na kratko, nikako na dugo, prihvatio bih smjenu samo nakon još nekog vremena i ako bi to bilo sistemsko rješenje, kao što je to bio Conte, znalo se zašto dolazi, šta treba da uradi i kako da se to ostvari. Sve drugo su bila neka brza rješenja, i sam Max, čovjek je za 1 dan stigao, i pogodili su s njim. Ali treba tu promisliti.
Opet kažem, dati Maxu vremena, prevelik je splet okolnosti oko ekipe da bi se i pomišljalo na otkaz, da ne govorim poslije onakve prošle sezone, nema govora, nismo Palermo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ima ti ta smisla i taj pozitivan sok dozivi 90% ekipa ali isto tako to moze trajati tek par utakmica, onda opet dubioza, opet mijenjanje trenera a najmanje sto bi zelio jeste da izmjenjamo jedno 3-4 trenera u roku od sezone i po sto bi bilo pogubno za apsolutno sve. Ja bih mu dao jos vremena, liga prvaka mu sigurno odlucuje o daljnjem statusu kao trenera Juventusa sto je nama navijacima svakako prioritet dok ce u ligi biti vremena da se stigne zaostatak.Gefufna je napisao/la:Ovdje mnogi ne shvataju poentu i snagu i nuznost promjene, nebitno koga - trenera, odnosno sefa, vodje - nazovi kako hoces. Uopste nije bitno ko je kriv, kada situacija to zahtijeva - mora doci do promjene vodstva. Tacka.
Alessandro Del Piero !
Pa da, poenta, snaga i nuznost mijenjaj nesto samo da se nesto desi, pa kako god da to izgledalo. Ko je slobodan ? Da, slobodan je Anceloti koji je na ratnoj nozi sa Juventusom. Da, slobodan je i Klop. Klop koji je prosle godine na polusezoni snazno i nuzno drzao zadnju poziciju u Bundes. Bravo majstoreGefufna je napisao/la:Ovdje mnogi ne shvataju poentu i snagu i nuznost promjene, nebitno koga - trenera, odnosno sefa, vodje - nazovi kako hoces. Uopste nije bitno ko je kriv, kada situacija to zahtijeva - mora doci do promjene vodstva. Tacka.

Neophodnost promjene, snaga promjene, da citav pripremni period bacis pod noge i da se panicno fatas novog trenera i njegovog koncepta. Igraci dok shvate kako trener prica vec ce uveliko gledat ligu prvaka na tv ekranima, ali bitna je snaga promjene.
Toliko je glupo, pardon, preglup raspravljat o potencijalnom otkazu trenera da je to nevjerovatno. Halo ba, proslo 6 kola, proslo je 6 pisljivih kola i vi bi nekoga smijenili. I to ne 6 kola kakve je Murinjo imao (citava ekipa iz prosle sezone + nadogradnja po njegovom izboru), vec totalna rekonstrukcija ekipe sa osnovnim i jedinim ciljem, podmladjivanje. I vi bi kao nesto promjenili, jer nam "ne ide" u ovih 6 kola. A pored toga smo osvojili super kup (titula je titula), razbili Manchester City u gostima (liga prvaka je rak rana svakom treneru Juventusa jos od vremena Lippija, svi do jednog su se brukali u istoj), i da ne zaboravimo cinjenicu da smo u dvije utakmicu imali 30 suteva na gol, a bodove izgubili zbog "srece" i gola iz jedne jedine kontre. I tome jos dodamo i brojne povrede; Marchisio, Khedira, Asa, Mandzo, Morata, Chiellini, Barza, Licht, Caceres (jesam li koga zaboravio). I da, nakon 6 kola vi bi snazno, neophodno i nuzno dali otkaz treneru

Jebte pricamo o treneru koji nas je doveo do finala lige prvaka nakon 12 godina. Pa da je najveci olos, da je ne znam ti sta, pa zar nemate mrvicu postovanja prema tom uspjehu i pokusati mu dat par mjeseci da se "pokaze".
2 poraza. Prvi poraz u Rimu od Rome, osnovni razlog poraza povrede, to svi znamo. Jedva je sklopio vezni red. Drugi poraz od Napolija u Napulju. Napulj, kojeg Conte nikad nije mogao osvojiti, cak se znao i brukat dole. 2 poraza od prejakih rivala. To je Allegrijeva krivica. Ostale tekme nije on kriv sto iz 30 suteva momci nisu bili sposobni dat gol. 2 utakmice i daj mijenjaj ga odma.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.