Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

steve-o
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la steve-o » 12 maj 2010, 19:10

Cartman je napisao/la:Citam intervju sa Bunozom, i covjek kaze da moze igrat i ljevog beka. To je kaze i igro prije nego sto je doso u Karlovac. Susic ce napravit veliku gresku ako ne zovne njega i Cocalica.
vjerujem u papeta, al' me stvarno cudi isao je gledati mladu repku protiv turske i tu je bunoza bio ubjedljivo nas najbolji pojedinac taj dan a na kraju nema mu poziva :roll: ..

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 maj 2010, 19:12

Bunozu treba sto prije zvati,ako sad predje u Dinamu siguran sam da ce ga Bilic zvati...zato ga sto prije kaparisat dat mu makar 2 minute nek igra samo da ga obezbjedimo za buducnost...svakako dobar igra bez sumlje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 maj 2010, 19:52

miky_hz je napisao/la:Bunozu treba sto prije zvati,ako sad predje u Dinamu siguran sam da ce ga Bilic zvati...zato ga sto prije kaparisat dat mu makar 2 minute nek igra samo da ga obezbjedimo za buducnost...svakako dobar igra bez sumlje
Sve dok on ne odigra zvanicnu tekmu,to je samo trla baba lan.
Bunoza je svejedno nas reprezentativac.
A u stvari ako on zeli da igra za Hrvatsku otice i nakon tih dva minuta ili nekog poziva sto se tice prijateljskih meceva.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 13 maj 2010, 10:27

meni nikako ne moze biti jeasno da se u reprezentaciju i dalje poziva Muratovic, a recimo nema Stilica!? Ili ako vec Stilic ne igra to mjesto, zasto onda ne pozvati onog momka iz Teplica koji igra istu poziciju kao i Muratovic!? Ja znam da je Susiceva zadnja, ali brate, pozivati ovog penzionera pored igraca koji nesto obecavaju je jako jako smijesno :x
Volim te Bosno!!!

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 13 maj 2010, 10:33

Cocalic moze puno pomoci ovoj reprezentaciji, covjek moze da krpi sve pozicije, u grckoj je standardan,...

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 13 maj 2010, 12:10

Kemo je napisao/la:Cocalic moze puno pomoci ovoj reprezentaciji, covjek moze da krpi sve pozicije, u grckoj je standardan,...
sve si time reko ;)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 maj 2010, 12:15

Sa 24sata:
Mensur Mujdža: "Pet dana su me držali u hotelu u Vogošći, a onda me ostavili bez riječi"
13. 05. 2010. • 08:58 A. B.

24SI - Mensur Mujdža, prvotimac bundesligaša Frajburga za bh reprezentaciju je trebao debitirati prije šest godina, ali nije.

Vjerovali ili ne, Mujdža nije zaigrao za BiH, jer su tako željeli vodeći ljudi Saveza ljudi koji su vodili reprezentaciju. Tada su bili važniji Vasiljevići, Stepanovići, kojima je mlada reprezentacija služila kao poligon za prodaju. Srećom, Safet Sušić je, a na vapaje iskrenih navijača, shvatio da se radi o klasnom igraču, te naložio administraciji Saveza da otkloni "tehničke smetnje" za Mujdžin debi. Jasmin Baković je ekspresno reagovao, tako da je pitanje dana kada će iz FIFA -e stići pozitivan odgovor.

"Bio sam prije pet, ili šest godina u Vogošći na okupljanju mlade reprezentacije. Mislim da je Ibro Zukanović bio selektor. Ne mogu griješiti dušu, čovjek je bio korektan, ali su me bespotrebno držali pet dana u hotelu Vogošća. Obećavali su mi poziv, išao sam se slikati, potpisivao neke izjave, trenirao i nadao se debiju. Tek kasnije sam shvatio da niko ništa konkretno nije uradio. Reprezentacija je otišla na utakmicu, a mene ostavili bez riječi. Niko mi nije rekao šta da radim, prebacio me jedan moj prijatelj, inače novinar na aerodrom. Eto, sada je nepravda ispravljena. Nikad nije kasno. Zahvalan sam Sušiću na pozivu, nadam se da ću pomoći reprezentaciji da ostvari plasman na Evropsko prvenstvo", izjavio je za San Sport, čiji je brat Jasmin svojevremeno igrao za BiH, dok je selektor bio Mišo Smajlović.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Kemo
Kontakt:

Post Postao/la Kemo » 13 maj 2010, 12:19

Bilal je napisao/la:
Kemo je napisao/la:Cocalic moze puno pomoci ovoj reprezentaciji, covjek moze da krpi sve pozicije, u grckoj je standardan,...
sve si time reko ;)
pa kad uzmes da covjek skoro cijeli jesenji dio sezone u zelji bio suspendivan, razumno je da nije mogao odmah ultetiti u panionisu u 1. tim. Kada se nametnuo treneru odigrao 7. posljednjih kola u startnoj postavi, i bio u svakoj utakmici jedan od najboljih

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 maj 2010, 13:36

Kemo je napisao/la:
Bilal je napisao/la:
sve si time reko ;)
pa kad uzmes da covjek skoro cijeli jesenji dio sezone u zelji bio suspendivan, razumno je da nije mogao odmah ultetiti u panionisu u 1. tim. Kada se nametnuo treneru odigrao 7. posljednjih kola u startnoj postavi, i bio u svakoj utakmici jedan od najboljih
Ma to zna ko išta prati. I ne bi mi bilo čudno da se makar negdje spomene taj momak, osim na forumu. Niti novinari Sušića za njega pitaju, niti Sušić išta govori. A priča kako prati Grčku ligu, kako mu jaran iz Grčke fali naše. Apsolutno sam ubijeđen da selektor nije ni čuo za njega. A i što kažeš, pravi je univerzalac za te defanzivne pozicije, strašno bi nam valjao!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 13 maj 2010, 13:57

Zelim ove velike utakmice,barem protiv Francuske i Rumunije igrati na Kosevu,prvenstveno zbog finansija,ALI I ZBOG PODRSKE NAVIJACA.BOLJE IGRATI NA NEKOM NEUTRALNOM TERENU protiv Francuske,NEGO PRED SAMO 10.000 LJUDI kaze Safet Susic.Poslije svega sto je Zenica,Robijasi i cijela regija dala za reprezentaciju,ovo je jedan veliki samar svima nama,neka ti je na cast Pape :|

(Text kopiran )
A C A B !

armin90
Kontakt:

Post Postao/la armin90 » 13 maj 2010, 15:32

Emir_ZENICA je napisao/la:Zelim ove velike utakmice,barem protiv Francuske i Rumunije igrati na Kosevu,prvenstveno zbog finansija,ALI I ZBOG PODRSKE NAVIJACA.BOLJE IGRATI NA NEKOM NEUTRALNOM TERENU protiv Francuske,NEGO PRED SAMO 10.000 LJUDI kaze Safet Susic.Poslije svega sto je Zenica,Robijasi i cijela regija dala za reprezentaciju,ovo je jedan veliki samar svima nama,neka ti je na cast Pape :|

(Text kopiran )
Stvarno mi je zao ovo cuti, razocaran sam.
--Pametnij popusta--

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 13 maj 2010, 15:36

Emir_ZENICA je napisao/la:Zelim ove velike utakmice,barem protiv Francuske i Rumunije igrati na Kosevu,prvenstveno zbog finansija,ALI I ZBOG PODRSKE NAVIJACA.BOLJE IGRATI NA NEKOM NEUTRALNOM TERENU protiv Francuske,NEGO PRED SAMO 10.000 LJUDI kaze Safet Susic.Poslije svega sto je Zenica,Robijasi i cijela regija dala za reprezentaciju,ovo je jedan veliki samar svima nama,neka ti je na cast Pape :|

(Text kopiran )

Ovi su najmanje dali, ali o to je neka druga prica. Grad kao grad se trudio i dao je puno.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 maj 2010, 17:40

Bruka je, ako je ovo fakat izjavio! Taman i da razmišlja ovako, ovo se ne govori! Može se reći da je izletio. Al' eto, vjerovatno je htio da kaže da ove velike utakmice zaslužuju i veliki broj navijača, što je definitivno ogromna mana Bilinog polja, kakva god bila atmosfera...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 13 maj 2010, 17:53

Željovac je napisao/la:Bruka je, ako je ovo fakat izjavio! Taman i da razmišlja ovako, ovo se ne govori! Može se reći da je izletio. Al' eto, vjerovatno je htio da kaže da ove velike utakmice zaslužuju i veliki broj navijača, što je definitivno ogromna mana Bilinog polja, kakva god bila atmosfera...
Ma ja sam siguran da Pape nije bio zlonamjeran u toj svojoj izjavi. Nije on baš poznat kao vješt govornik, nego kao dobar fudbaler, a evo sada i trener,što je puno bitnije, složićete se. ;) Naravno da svi mi želimo da nam repka igra pred 30000-40000 ljudi, umjesto pred 15000 I vjerujem da on našoj reprezentaciji žali dobro isto kao i mi, znači nije mislio ništa loše.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 maj 2010, 18:09

Ibričić pogodio iz slobodnog(15. gol sezone)! Prestigao Mandžukića i samo mu Vugrinec bježi 3 gola.

Visca el Višća!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 maj 2010, 18:09

Pa nije Susic to bukvalno mislio, samo je valjda htio rec da nema smisla igrat velike utakmice pred tako malom publikom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 13 maj 2010, 20:39

armin90 je napisao/la:

(Text kopiran )
Stvarno mi je zao ovo cuti, razocaran sam.
pa dajte ljudi, evo ja ne navijam ni za jedan klub u BiH(cudno,iako strasno volim fudbal ;) ) i iako je atmosfera na bilinom polju sjajna i cijelu tekmu se navija i pjeva, ja licno bi volio da igramo tekme, barem ove velike na kosevu, jer ljepse je vidjet kad na stadionu ima 30 000 nego 15 000 ljudi, jer danas ovi autsajderi poput malte, f.otoka, luxemburga itd. igraju na vecim stadionima od BP i zato bi ja vise volio ove velike tekme igrati na kosevu, a recimo protiv lux., albanije pa i bjelorusije mozemo igrati na BP
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

joko
Kontakt:

Post Postao/la joko » 13 maj 2010, 20:39

treba zvat bunozu i vujičevića, ane ove limitirane papke koji su već deset g isti tj. ništa posebno, kakav crni muratović, postoje dvije svjetske klase u timu pjanić džeko koji su mladi i oko njih treba gradit momčad s igračima koji su im bliski po godištu plus ovi koji igraju jačim ekipama

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 maj 2010, 11:41

Sušić otkriva: Protiv Švedske igrat ćemo kombinovano, sa Njemačkom prvi tim

Na spisku neće biti Bekrića, ali će šansu dobiti novajlije Šehić, Alispahić i Mujdža

Safet Sušić već ima spisak od 22 igrača koji će braniti boje reprezentacije Bosne i Hercegovine na prijateljskim
utakmicama protiv Švedske (29. maj) i Njemačke (3. juni).

Selektor našeg najboljeg tima kazao je da će spisak biti dostupan javnosti tek u ponedjeljak ili utorak, a u razgovoru sa njim se moglo osjetiti da Pape nema velikih dilema.

Čeka se Papac
Haris Medunjanin je počeo trenirati i on će biti na spisku, kao i novajlije Ibrahim Šehić, Mehmed Alispahić i Mensur Mujdža. Šehić je budućnost kada su u pitanju golmani, Alispahić velika nada, a Mujdža rješenje za desnu stranu za narednih 10 godina.

Na spisku neće biti najavljivanog Samira Bekrića iz Želje, te Admira Vladavića i Darija Damjanovića, koji su bili pozvani za duele sa Ganom.

Papetu je još ostala samo dilema na lijevoj strani, gdje bi idealan bio Saša Papac, čime bismo konačno imali tim sa zatvorenim svim pozicijama sa idealnim igračima.

- Gledao sam mečeve u Premijer ligi i van BiH i još jednom konstatujem da naši najbolji igrači igraju u inostranstvu. Spisak imam, ali ću sačekati ponedjeljak ili utorak, kada ću ga dati u medije. Još uvijek ne znam da li će to biti na konferenciji za novinare ili će biti objavljen na zvaničnoj stranici NSBiH - kaže Sušić.

U Sušićevom glasu se moglo primjetiti da nema straha od mečeva sa Švedskom i Njemačkom, iako ćemo igrati protiv kvalitetnijih selekcija Evrope. Za ubjedljivo najčitaniji sportski list u BiH je otkrio:

- U Švedskoj će igrati kombinovani tim. Moguće je da nastupi svih 22 igrača. Vidjet ću kakve će nam uslove u Štokholmu postaviti delegat i sudije. U Frankfurtu će pred 50.000 navijača igrati najjači tim za koji budem smatrao da je u tom trenutku kazao je Sušić.

Nema tajni
Pape je još dodao da neće biti potrebe da pregladava snimke sa zvaničnih i prijateljskih susreta Švedske i Njemačke. - Švedsku ćemo polako planirati. Saradnici imaju osnovne potrebne informacije. Mečeve sa utakmica Njemačke nema potrebe da gledam, jer znam svakog igrača „elfa“.

Oni za mene nisu tajna - kazao je raspoloženi Sušić, koji bi nam u Štokholmu i Frankfurtu jednako dobro došao i kao selektor i kao igrač iz svojih najboljih dana.

Mujdža, dobro došao po drugi put
Mensur Mujdža, prvotimac Frajburga je pristao da igra za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a danas (petak) prema našim saznanjima doći će u Doboj, kako bi izvadio naš pasoš.

Bivši mladi reprezentativac Hrvatske će doći u grad iz kojeg su njegovi roditelji, kako bi ispunio formalnosti za dobijanje bh. putne isprave. Mujdža, dobro došao po drugi put! Kažemo drugi, jer je već jednom bio u kampu našeg tima, ali je preko noći iz njega otjeran.

Sušićev spisak od 22 igrača
Sušić će u ponedjeljak ili utorak objaviti spisak kandidata za mečeve sa Švedskom i Njemačkom. Mi pretpostavljamo da će se na spisku naći slijedeća 22 igrača: Hasagić, Begović, Šehić, Spahić, Pandža, Mravac, Nadarević, Jahić, Berberović, Misimović, Muratović, Rahimić, Salihović, Pjanić, Medunjanin, Džeko, Muslimović, Ibišević, Zec, Ibričić, Alispahić, Mujdža.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 maj 2010, 12:25

Mislim da bi trebo neke nove igrace isprobat u odbrani i osim Mujdze. Prvenstveno Bunozu i Cocalica. Bas mi je cudno za Cocalica, jer niko ga ziv ne spominje. Susic prica o grckoj ligi, a ni rijeci o njemu. Zna li on da taj momak postoji???
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.