Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
On i Ara Hodžić bi bili ubojit tandem u napadu reprezentacije.
DRUG NEBI TI PUNCA
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 01:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam izgubio nadu za ove potencijalne reprezentativce. Prvo je pokvario sve ali se na pocetku Mesina mandata opet diskretno nudio. Da li je sta radjeno pojma nemam a iako i jesu nesto radili u ovom slucaju podrzavam potpunu diskreciju Mehmeda Bazdarevica i NS.Momciluk je napisao/la:
Momak ima 20 godina i veliku gresku bi mogli napravit s njim!
Hodzic, on a dodao bi i Prevljaka koji ue drugaciji tip napadaca. Dobro to sve zvuci samo kako ce zavrsiti tko zna
Ja stvarno ne znam sta je sad problem, on ima nase drzavljanstvo? treba promjenu sportskog drzavljanstva? Ovo novinari moraju pod hitno ispitat kod Meše! Da li ga prati, da li je s njim razgovarao.. ajde novinari molim vas bar jednom radite svoj posao kako treba
momka ne smijemo izgubit pa tek mu je 20 godina, bojim se da nam se ne desi Ibrahimovic
Sto se tice kvaliteta Djuric, Zec pa i Hodzic i Bajic za sad ne mogu biti ispred njega! a vidimo da ni Svedjani ne racunaju na njega trenutno tako da bi to mogli iskoristit, Mesa molim te u tisini to obavi ako vec nisi poceo!!!!!

Sto se tice kvaliteta Djuric, Zec pa i Hodzic i Bajic za sad ne mogu biti ispred njega! a vidimo da ni Svedjani ne racunaju na njega trenutno tako da bi to mogli iskoristit, Mesa molim te u tisini to obavi ako vec nisi poceo!!!!!
This time next year we'll be millionaires.
E tu je problem oko njega. Ja bi volio da Mesa odradi ali da se ne mjesaju novinari. Ali nesto to sporo ide. Za njega se moze sve brzo srediti ali hebi ga ne ide. Siguran sam da je nakon izostanka iz mlade reprezentacije bio dostupan. Sada je opet u U21 reprezentaciji i to znaci da nasi nisu radili ili makar da nisu odradili posao kako treba.Momciluk je napisao/la:Ja stvarno ne znam sta je sad problem, on ima nase drzavljanstvo? treba promjenu sportskog drzavljanstva? Ovo novinari moraju pod hitno ispitat kod Meše! Da li ga prati, da li je s njim razgovarao.. ajde novinari molim vas bar jednom radite svoj posao kako trebamomka ne smijemo izgubit pa tek mu je 20 godina, bojim se da nam se ne desi Ibrahimovic
![]()
Tankovic treba javno izraziti zelju da igra za reprezentaciju a nakon toga ga treba pozvati.
Manite se inacenja bez pokrica,nismo mi Brazil.
Manite se inacenja bez pokrica,nismo mi Brazil.
Ako se ista radi, dobro je da se radi u tisini. Ne treba se ovo preko novina razvlaciti. Mada cisto sumnjam da ce biti nesto.Momciluk je napisao/la:Ja stvarno ne znam sta je sad problem, on ima nase drzavljanstvo? treba promjenu sportskog drzavljanstva? Ovo novinari moraju pod hitno ispitat kod Meše! Da li ga prati, da li je s njim razgovarao.. ajde novinari molim vas bar jednom radite svoj posao kako trebamomka ne smijemo izgubit pa tek mu je 20 godina, bojim se da nam se ne desi Ibrahimovic
![]()
Nad tobom sunce najljepše sja
Yebat ga neka ide Ibrahimovicu.Fidelis je napisao/la:Tankovic treba javno izraziti zelju da igra za reprezentaciju a nakon toga ga treba pozvati.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Tankson je obični prevrtaner i ulizica. Kvalitetan jeste i ima potencijal da napravi odličnu karijeru, ali nikad ga ne bih volio gledati u dresu repke. Naravno, možda to i jeste pogrešno i da prvo treba gledati sportski uspjeh, ali dres je svetinja i svi koji se pokušaju izvući korist na uštrb ovog dresa, po meni naravno, ne zaslužuju da ga obuku.
HariTz je napisao/la:Tankson je obični prevrtaner i ulizica. Kvalitetan jeste i ima potencijal da napravi odličnu karijeru, ali nikad ga ne bih volio gledati u dresu repke. Naravno, možda to i jeste pogrešno i da prvo treba gledati sportski uspjeh, ali dres je svetinja i svi koji se pokušaju izvući korist na uštrb ovog dresa, po meni naravno, ne zaslužuju da ga obuku.
Da je po tvom burazeru mi ne bi mogli napraviti repke ni za onaj mini fudbal....
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Treba naglasiti da je Tankovic 'odabrao' za vrijeme dok nam je Safet bio na klupi. Ko na sta mu je ta budala rekla, ili jos gore, nije rekla. Znate vec legendarne izjave koje su nas mogle kostati jos kojeg igraca.
Znam ja koga mi u repci imamo i šta se sve događalo i da smo mi mnogima drugi, pa i treći izbor.. sve mi je to jasno.Honorar je napisao/la:HariTz je napisao/la:Tankson je obični prevrtaner i ulizica. Kvalitetan jeste i ima potencijal da napravi odličnu karijeru, ali nikad ga ne bih volio gledati u dresu repke. Naravno, možda to i jeste pogrešno i da prvo treba gledati sportski uspjeh, ali dres je svetinja i svi koji se pokušaju izvući korist na uštrb ovog dresa, po meni naravno, ne zaslužuju da ga obuku.
Da je po tvom burazeru mi ne bi mogli napraviti repke ni za onaj mini fudbal....
Samo ovo što je on uradio i to na kakav način.. Pa hej, zamisli da ti se jedan Džeko obrati.. Tim je sve dokazao.
A i napisao sam ja ovo, možda je i pogrešno moje viđenje ovakvih situacija zbog sportskog uspjeha, ali opet, mislim da nije vrijedno.
Može on odigrati 100 utakica za nas i zabiti isto toliko golova, za mene će uvijek biti gnjida.
Neka svaki selektor dovede igrača kao Safet i bićemo na konju. Plus što je sa ovim i Džeko obavio razgovor.SlevinKelevra je napisao/la:Treba naglasiti da je Tankovic 'odabrao' za vrijeme dok nam je Safet bio na klupi. Ko na sta mu je ta budala rekla, ili jos gore, nije rekla. Znate vec legendarne izjave koje su nas mogle kostati jos kojeg igraca.
Yeb'o ti Ibra mater.'Džeko mi je obećao raj ako zaigram za BiH, ali onda je nazvao Ibra'
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kao, pratio ih i pozvao?Virtu4l je napisao/la:
Neka svaki selektor dovede igrača kao Safet i bićemo na konju. Plus što je sa ovim i Džeko obavio razgovor.

Nebitno kako ih je doveo i da li je imao zasluge, došli su u njegovom mandatu. Prema Kolašincu je imao jasan stav, obećao mu je da neće ići u U21 i da odmah ide u A tim, to je bio jedini uslov porodice Kolašinac.SlevinKelevra je napisao/la:Kao, pratio ih i pozvao?Virtu4l je napisao/la: Neka svaki selektor dovede igrača kao Safet i bićemo na konju. Plus što je sa ovim i Džeko obavio razgovor.Svi znamo kako je to funkcioniralo sa Safetom... Na forumu se pisalo o igracima i po dvije godine prije nego sto ih on 'otkrije', a uvjeren sam da je jedan od glavnih krivaca sto smo izgubili Seferovica, a i prema Kolasincu je imao poprilicno hladan stav.
Svaki igrač koji želi da igra za BiH, neće dati da se moli već će obući dres, ali garancije niti jedan ne može tražiti, nismo San Marino.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Interview sa Jagodicem:
Bili ste u kontaktu sa Seadom Kolašincem. Da li možemo očekivati Seada u reprezentaciji Bosne i Hercegovine? Nedavno je odigrao prijateljski susret sa mladom reprezentacijom Njemačke.
"Prijateljska nije zvanična. On je meni rekao da ima preporuku kluba da se javi samo na poziv A reprezentacije. To je njegov izbor, ali imali smo iskren razgovor i on je rekao da će se staviti na raspolaganje Bosni i Hercegovini. Morao je promijeniti državljanstvo zbog nastupa u Schalkeu i njegovi papiri nisu sređeni. On očekuje poziv za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine i mislim da će se odazvati."
Evo tko je kontaktirao Kolasinca i sta mu je Kola rekao o svojim intencijama za igranje u nasoj reprezentaciji. Jagodic je radio super posao u mladoj reprezentaciji ali je dobio otkaz. Doveden je losiji od njega. Da je Safet imao snaznu zelju za Seom ne bi ga valjda Jagodic zvao nego on.
Bili ste u kontaktu sa Seadom Kolašincem. Da li možemo očekivati Seada u reprezentaciji Bosne i Hercegovine? Nedavno je odigrao prijateljski susret sa mladom reprezentacijom Njemačke.
"Prijateljska nije zvanična. On je meni rekao da ima preporuku kluba da se javi samo na poziv A reprezentacije. To je njegov izbor, ali imali smo iskren razgovor i on je rekao da će se staviti na raspolaganje Bosni i Hercegovini. Morao je promijeniti državljanstvo zbog nastupa u Schalkeu i njegovi papiri nisu sređeni. On očekuje poziv za A reprezentaciju Bosne i Hercegovine i mislim da će se odazvati."
Evo tko je kontaktirao Kolasinca i sta mu je Kola rekao o svojim intencijama za igranje u nasoj reprezentaciji. Jagodic je radio super posao u mladoj reprezentaciji ali je dobio otkaz. Doveden je losiji od njega. Da je Safet imao snaznu zelju za Seom ne bi ga valjda Jagodic zvao nego on.
Ma odavno sam pisao da Jagodicu treba neku funkciju dati u Savezu pogotovo, koja je u kontaktu sa igračima! Kao trener mi nije bas nesto!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
dubrovnik je napisao/la:Evo tko je kontaktirao Kolasinca i sta mu je Kola rekao o svojim intencijama za igranje u nasoj reprezentaciji. Jagodic je radio super posao u mladoj reprezentaciji ali je dobio otkaz. Doveden je losiji od njega. Da je Safet imao snaznu zelju za Seom ne bi ga valjda Jagodic zvao nego on.
Spahić je, također, Kolašincu prenio i mišljenje selektora Sušića, koji mu je predložio da se pridruži Begiću u razgovoru sa Kolašincem.
”U tom trenutku u razgovor se uključio i Seadov menadžer Olafs koji je upitao kakvo mišljenje o Seadu ima selektor Safet Sušić, ima li mjesta u reprezentaciji i koju bi mu pozicuju selektor dao da igra ? Rekao sam mu da je Sušić više puta javno govorio da Kolašinac ima sređene papire već bi imao nekoliko nastupa u reprezentaciji i da bi 100 % igrao u prvom timu, na svojoj prirodnoj poziciji. U razgovor se uključio i predsjednik Begić koji je ponovio da Sead ima sigurno mjesto u reprezentaciji.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ajjj kakve dvije golcine covjek zabi u ova zadnja dva kola lige, nevjerovatnoPerryFred je napisao/la:
Deni

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Virtual ovo sve sto si prikacio se dogadjalo iza ovog interviewa sa Jagodicem. Seo je Jagodicu rekao da samo seniorska reprezentacija dolazi u obzir i da su takve sugestije njegovog kluba. Naravano da je Safet prihvatio Kolasinca kada su mu ga servirali o tome se nema sta pisati. Ali da je ogulio djonove na cipelama hodajuci po Njemackoj da bi sredio Kolasinca i nije. Susic je u izjavama bio toliko kontradiktoran da je to bilo smijesno. On je bio spremani izjaviti da je pozvao Hadzica iako njemu nije nesto igrac ali su mu neki ljudi rekli da nije los.Virtu4l je napisao/la:dubrovnik je napisao/la:Evo tko je kontaktirao Kolasinca i sta mu je Kola rekao o svojim intencijama za igranje u nasoj reprezentaciji. Jagodic je radio super posao u mladoj reprezentaciji ali je dobio otkaz. Doveden je losiji od njega. Da je Safet imao snaznu zelju za Seom ne bi ga valjda Jagodic zvao nego on.Spahić je, također, Kolašincu prenio i mišljenje selektora Sušića, koji mu je predložio da se pridruži Begiću u razgovoru sa Kolašincem.”U tom trenutku u razgovor se uključio i Seadov menadžer Olafs koji je upitao kakvo mišljenje o Seadu ima selektor Safet Sušić, ima li mjesta u reprezentaciji i koju bi mu pozicuju selektor dao da igra ? Rekao sam mu da je Sušić više puta javno govorio da Kolašinac ima sređene papire već bi imao nekoliko nastupa u reprezentaciji i da bi 100 % igrao u prvom timu, na svojoj prirodnoj poziciji. U razgovor se uključio i predsjednik Begić koji je ponovio da Sead ima sigurno mjesto u reprezentaciji.
Ali ajde bilo i ne ponovilo se. Evo ni Mesa ne briljira u segmentu promjeni SD potencijalnih reprezentativaca ali ipak radi racionalnije i logicnije. Ipak pokusa zacepiti rupu pozivom slicnom tipu igraca. Sve ide sporo ali se ipak krece a to se prije i nije bas dogadjalo.
Trenutno korisnika/ca: Kobayashi, KrajinaKing i 18 gostiju.