Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Manuel
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Manuel » 26 sep 2015, 22:53

akisarajevo92 je napisao/la:Daj otkaz Maxu, dok je Mazzari slobodan :lolno:
E bas bi vam Mazzari trebao :rol: :rol:

Mozda Guidolin :kafa:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 26 sep 2015, 22:53

Svaka čast malcu na prvijencu u dresu Juventusa, odlično je igrao.

Biće ovo duga i teška sezona braćo, ogroman je znak pitanja i uhvatiti mjesto koje vodi u ligu prvaka iduće godine... Moralo je doći bilo je neminovno nakon četiri uspješne sezone...

Buffon - nije mogao kod golova ništa, imao je par vrhunskih intervencija
Bonucci - njegova klasika
Chiellini - isto
Evra - bezze žute kupi svaku tekmu, ne mogu se sjetiti prošle sezone da ih je ukupno ovoliko imao kao sada i tu se vidi da škripi
Padoin - korektna partija čovjeka koji još samo izgleda na gol nije stao
Pogba - mrsh u qraz sa onim driblanjima, letanjima kao muha bez glave, znao sam da će mu desetka biti prevelik ''zalogaj'' nema on damu još za istu
Hernanes - i dalje mislim da će biti dobro pojačanje ali defanziva mu je goli qraz
Pereyra - solidna partija
Lemina -već sam napisao
Zaza - nije to kalibar Juvea
Dybala - šok terapija mu ne paše, igra pa ne igra, on mora svaku sada igrati

Cuadrado i Morata solida ali je ovaj zadnji jako nervozan.

Oblak je tu treba vremena za rastjerati isti, nesreća i sve to,,,,

Čitava ekipa liči na raštimani orkestar, očito Allegri ili nema muda ili ga niko ne benda od igrača, vidljivo je da se frajer ljuti i psuje ali to nema efekta...Vrijeme je da klub uspostavi ''stampa silenzio'' i da Nedved i Agnelli sa trenerom u ''četiri oka'' raskrste ko je glavni i kako se ko treba ponašati...

Na terenu se vidi da se Allegrija pita k'o mene na sjednici Vlade Federacije = 0
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

suptilnirocker21
Kontakt:

Re: RE: Re: Juventus FC

Post Postao/la suptilnirocker21 » 26 sep 2015, 22:53

muxa je napisao/la:
FrankDrebin je napisao/la:Pa kakvi su to treninzi pa nasi igraci nakon 70-te minute jedva hodaju..
Alegrijevi treninzi. Stvarno izgledate loše, al Pogba...pretpostavljam da se većina vas kaje što ga niste prodali,jer ako nastavi ovim tempom na kraju sezone teško da možete dobiti i pola cifre koja se spominjala ovo ljeto
Pogba je mozda trenutno los ali to je cisto zbog pogresne pozicije koja mu je dodjeljena ali i same prirode njegove originalne pozicije....jednostavno klasicna sestica ne moze pokretati ekipu ali u kombinaciji sa kreatorom kakav je bio pirlo ta pozicija postaje vitalna. Problem je sto juventus sad nema tog playa i pogba se cini losijim nego sto jeste
https://apex.oracle.com/pls/apex/f?p=94720:1:::NO:::

https://onedrive.live.com/redir?page=view&resid=796391984AA9A643!321&authkey=!AJuV3div6IgqDj0

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 26 sep 2015, 22:54

muxa je napisao/la:pretpostavljam da se većina vas kaje što ga niste prodali
Naravno da ne. Situacija je privremena, a vrijeme je džentlmen. Trebali smo prodati cijeli tim pa krenuti od nule, tako je najbolje, reset igrice.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 26 sep 2015, 22:55

Ja nisam neki balavac koji nakon dva poraza yebe majke, trazi otkaze. Prvo, navijam za ovaj klub vise od 20 godina. Drugo, zivim od psiholoskih i menadzerskih znanja i sposobnosti. Kombinacijom ovog dvoga, sa sigurnoscu tvrdim da je za ovu trenutnu ekipu najbolje da trener (namjerno ne imenujem) dobije otkaz odmah veceras. U suprotnom, odose u duboku dubiozu. Sa psiholosko-menadzerske strane nije bitno ko je novi trener (sef, vodja, menadzer), bitno je da ode stari.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 26 sep 2015, 22:56

Kakva prodaja Pogbe :facepalm:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

FrankDrebin
Kontakt:

Post Postao/la FrankDrebin » 26 sep 2015, 22:57

Koliko je Allegri postovan vidi se na sitnicama, dok se on dere da se lopta cuva igraci se smjeskaju
Najbolje je da imamo dva trenera Allegri nek takticki dio sprema, a Conte nek ih dovodi u red da se ponasaju kao igraci a ne kao djeca na terminu
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 26 sep 2015, 22:59

Tačno, dok se on dernja ovi osmjehe nabacuju... a na kraj tekme i on razvukao smješak...

Pu 'bem te u ta stau
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 26 sep 2015, 22:59

Još jedna šansa za Allegrija, nakon toga, prvi kiks, otkaz mora biti. Njegovi su svi kiksevi...

Mada sad nema nekih rješenja za trenera osim Ancelottija, ali ne vole ga navijači i preskup je, tako da smo u nezavidnoj situaciji.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 26 sep 2015, 23:00

Zanimljivo je kako je npr. u Njemačkoj Menhengladbah, inače vaš protivnik u LP, promijenio trenera i u kratkom periodu kolko je čojk na klupi, otprilike neke 2 sedmice, ostvarili su dvije pobjede i to ubjedljive, tako da mislim da Juvetu trenutno treba promjena trenera, da vas ne bi Menhengladbah zioGu
Da je ekipa loša pa naravno da nije, šta više bolja je nego prošlogodišnja, al nema Allegri autoritet neki u moru novih igrača, a ono finale LP od prošle godine ja mislim da tu ima nekih Conteovih ostataka i naravno uigrane ekipe, ako nađete adekvatnu zamjenu očekujem Juve za 5 sedmica u vrhu Serie A
Zadnja izmjena: coelho41, dana/u 26 sep 2015, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 26 sep 2015, 23:00

Zadnji put kad su se igraci smijali nakon poraza zavrsili smo na 7 mjestu. :kafa:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 sep 2015, 23:01

Generalno slabo imam snage oko ovog i da pisem. Sve je krenulo dole od finala LP

Mozda su ti usponi i padovi sudjeni, sta znam

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 sep 2015, 23:01

ramiral je napisao/la:Tačno, dok se on dernja ovi osmjehe nabacuju... a na kraj tekme i on razvukao smješak...

Pu 'bem te u ta stau
Pa razvukao osmijeh kao prema sudijama zbog penala, klasičan luzerski potez.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 26 sep 2015, 23:02

Sarajevo1946 je napisao/la:Još jedna šansa za Allegrija, nakon toga, prvi kiks, otkaz mora biti. Njegovi su svi kiksevi...

Mada sad nema nekih rješenja za trenera osim Ancelottija, ali ne vole ga navijači i preskup je, tako da smo u nezavidnoj situaciji.
Nisam za otkaz Maxu, ali i da se desi pristajem pod uslovom da Marotta s njim ode. Ne može to odvojeno, krojili su mercato skupa, nije mu Max tražio Hernanesa ili ne znam ni ja koga. Jeste na treneru da posloži, ali su uslovi takvi da nije mogao, ne da ga branim, ali je tako, kratke pripreme, mnogo povreda. I njegovog masla ima puno, ali mora dobiti još vremena. Vjerovatno LP i 3 kola lige i ako i dalje budemo gdje smo, idemo se pozdraviti.

Klop je slobodan.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 26 sep 2015, 23:02

coelho41 je napisao/la:Zanimljivo je kako je npr. u Njemačkoj Menhengladbah, inače vaš protivnik u LP, promijenio trenera i u kratkom periodu kolko je čojk na klupi, otprilike neke 2 sedmice, ostvarili su dvije pobjede i to ubjedljive, tako da mislim da Juvetu trenutno treba promjena trenera, da vas ne bi Menhengladbah zioGu
Da je ekipa loša pa naravno da nije, šta više bolja je nego prošlogodišnja, al nema Allegri autoritet neki u moru novih igrača, a ono finale LP od prošle godine ja mislim da tu ima nekih Conteovih ostataka i naravno uigrane ekipe, ako nađete adekvatnu zamjenu očekujem Juve za 5 sedmica u vrhu Serie A
+1 tačno tako :)
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 sep 2015, 23:04

Alegri nije čudotvorac ostao je bez okosnice tima Vidal-Pirlo-Tevez a igrači koji su došli nijedan nije približnih kvaliteta ovog trojca.

Tako su i u Milanu tjerali Alegrija pa sad kubre sa ublehom Mihajlovićem, dok je Massimo imao igrače imao je rezultate i onda mu je Berluskoni prodao pola tima i doveo panjeve.

Juventus je morao bolje odraditi prelazni rok.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

FrankDrebin
Kontakt:

Post Postao/la FrankDrebin » 26 sep 2015, 23:05

ono od prosle godine osim Conteovih ostataka, bilo je i dosta autoriteta, kad je slobodnjak ili korner zna se da to Pirlo izvodi, a sad izgleda kako se kome digne, u napadu Tevez nije dozvoljavao ovakve gluposti kad covjek igra 100% koncentrisano svih 90 min, a sad ovaj ostavlja Zazu kojeg svi sutaju kao malo dijete, i udje Morata koji ove sezone izgleda zna se samo duriti i buljiti u zemlju. Nikoga na terenu da uspostavi neki autoritet, neko vodjstvo, i da sprijeci da nam vise Chiellini i Bonuci pokrecu akcije, koliko god su nam dragi nisu oni za toga
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

When I was born the doctor came out to the waiting room and said to my father, "I'm very sorry. We did everything we could...but he pulled through."

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 26 sep 2015, 23:07

Sa Montelom bi makar lijep fudbal igrali :mrgreen: :kafa:

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 26 sep 2015, 23:08

Pogba je napisao/la:
Sarajevo1946 je napisao/la:Još jedna šansa za Allegrija, nakon toga, prvi kiks, otkaz mora biti. Njegovi su svi kiksevi...

Nisam za otkaz Maxu, ali i da se desi pristajem pod uslovom da Marotta s njim ode. Ne može to odvojeno, krojili su mercato skupa, nije mu Max tražio Hernanesa ili ne znam ni ja koga. Jeste na treneru da posloži, ali su uslovi takvi da nije mogao, ne da ga branim, ali je tako, kratke pripreme, mnogo povreda. I njegovog masla ima puno, ali mora dobiti još vremena. Vjerovatno LP i 3 kola lige i ako i dalje budemo gdje smo, idemo se pozdraviti.

Klop je slobodan.
kako ću podržavati čovjeka kad mu ekipa izgleda ko razbijena vojska, a već 6 kola iza nas. Večeras jedina svijetla tačka mali Lemina , dok je ostatak ekipe vise nego očajan. On vise nije autoritet, meni tako izgleda...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 sep 2015, 23:09

Saurman je napisao/la:Alegri nije čudotvorac ostao je bez okosnice tima Vidal-Pirlo-Tevez a igrači koji su došli nijedan nije približnih kvaliteta ovog trojca.

Tako su i u Milanu tjerali Alegrija pa sad kubre sa ublehom Mihajlovićem, dok je Massimo imao igrače imao je rezultate i onda mu je Berluskoni prodao pola tima i doveo panjeve.

Juventus je morao bolje odraditi prelazni rok.
Slabo si haman informisan. Alegri je titulu izgubio kad je imao najjaču ekipu u Italiji i to od Juventusa koji je tek gradio ekipu.
Il Club più titolato al mondo!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.