Ali eto, bukvalno svake godine to rade, nije mi jasno zašto.
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
ako koristis joystick da, tastature imaju neki problemUnofficialpage je napisao/la:Mogu li se kontrole podesit onako kako ja hoću?
Taman dok ja ovo downloadujem i instaliram izaći će fix i za tomiki_92 je napisao/la:ako koristis joystick da, tastature imaju neki problemUnofficialpage je napisao/la:Mogu li se kontrole podesit onako kako ja hoću?
btw. ova srednja skola je prelaka na MyCareer ,
'ce da vidimo kakav je koledz, naravno Kansas se odabrao
jos se navikam, vidljivo je da je promjenjen sistemvtdgeca je napisao/la:Kakvo je tebi sutanje
skini ponovo part 5 i 8, vjerovatno je neka mrezna pogreska sj3bala te fajloveUnofficialpage je napisao/la:Bilo bi nešto kad bi barem jednu igru normalno instalirao. Ybte uvijek neka greška mora biti. Skidam igru 5 dana i na kraju neće se raspakovat. Part5 volume is corrupted a part8 file corrupted or wrong password.
Skidam, mrsko mi više čekat.miki_92 je napisao/la:skini ponovo part 5 i 8, vjerovatno je neka mrezna pogreska sj3bala te fajloveUnofficialpage je napisao/la:Bilo bi nešto kad bi barem jednu igru normalno instalirao. Ybte uvijek neka greška mora biti. Skidam igru 5 dana i na kraju neće se raspakovat. Part5 volume is corrupted a part8 file corrupted or wrong password.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.