Za nadati se da ce Iniesta donjeti malo zivosti u vezni red pored mladih talenata

Moderatori/ce: GracanicaAA,Padovan
red je bio da i ja u ligi pobijedimEld0rado je napisao/la:iako sam ostao prvi na tabeli, lola me poderao doduše u gostima 3:0![]()
Nisam baš ocekivao toliki poraz ali najvažnije je da sam ostao na 1 mjestu, to dovoljno govori koliko je liga jaka i da je tijesno barem u 1 ligi
U 41' bio crveni. Ima i do toga dosta,ali ipak odmarao sam 6 glavnih igraca iz ekipe. Nemoguce da je bila ovakva dominacija.jopaa7 je napisao/la:Crveni kartonosim ako nije bio krajem tekme
sta opet svirka jel ?black64 je napisao/la:izvini jaro bio sam nesto zauzet ovih dana neke svirke imao nisam stigao veceras odradim svearelinho je napisao/la:@black64
Ako si vec uzeo da radis posao oko postavljanja tabele i rezultata za drugu ligu sto to ne radis onda ?
Vidio sam i ja to,ali nisam htio vise da komentarisem oko toga. Kad se prihvatim nekog posla ja to odradim do kraja.suarez7 je napisao/la:sta opet svirka jel ?black64 je napisao/la:izvini jaro bio sam nesto zauzet ovih dana neke svirke imao nisam stigao veceras odradim svearelinho je napisao/la:@black64
Ako si vec uzeo da radis posao oko postavljanja tabele i rezultata za drugu ligu sto to ne radis onda ?![]()
nek neko iz druge lige preuzme posao
Mozes ti slobodno napraviti 2-3 mozda i 5-6 presjeka pa malo radzramti temu, da ljudi malo videjopaa7 je napisao/la:Zato sam ja uzeo posao pracenja rezultata, odnosno gol razlike i utakmice s najvise golova i na kraju sezone napisem
Odmori danas pa sutra idi na pobjeduRamsey16 je napisao/la:Od 4 mjesta pa do 11 gdje sam ja 2 boda razlike, gusto pravo tesko se dolazi do bodova na gostovanjima ( barem je kod mene takav slucaj )
Derbi dana Barcelona-Arsenal, mala su ocekivanja ali se ipak ocekuje makar bod
EmirGz je napisao/la:eLdorado jesi nas'o gdje ces kampirati. em je kiša , em hladno, navuci ces od Drine
Ma jok sad za tebe cuvam kampEld0rado je napisao/la:EmirGz je napisao/la:eLdorado jesi nas'o gdje ces kampirati. em je kiša , em hladno, navuci ces od Drine
morao sam druže, sorry ali rekao sam ovaj put kampiramo protiv tebe![]()
znaci raja kamp protiv šampiona EmiraGz je obavezan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.