Naveo sam vam i ja razloge zbog kojih su otisli ti ako mislis da je Overmars bio glavni igrac Arsenala jos pri tome i u formi dokazao si nam da si neki balavac koji je imao 5 godina kad je doticni igrao u Arsenalu.Furymaker je napisao/la:Naveli smo ti Ashleya Cola , Flamini-a i Overmarsa , sada se nadam tvom pozdravu i odlasku s ovog foruma-Paja je napisao/la:Reci mi kojeg je to Wenger igraca prodao na vrhuncu forme i u najboljim godinama i prestacu da pisem na cijelom ovom forumu?
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- -Paja
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Dio Arsenala
eto izostavi overmarsa opet smo ti naveli 2 igraca ,...-Paja je napisao/la:Naveo sam vam i ja razloge zbog kojih su otisli ti ako mislis da je Overmars bio glavni igrac Arsenala jos pri tome i u formi dokazao si nam da si neki balavac koji je imao 5 godina kad je doticni igrao u Arsenalu.Furymaker je napisao/la:Naveli smo ti Ashleya Cola , Flamini-a i Overmarsa , sada se nadam tvom pozdravu i odlasku s ovog foruma-Paja je napisao/la:Reci mi kojeg je to Wenger igraca prodao na vrhuncu forme i u najboljim godinama i prestacu da pisem na cijelom ovom forumu?
on je rekao koga je AW prodao a ashley je sam otisa kao i flamini znaci nije prodan dok za overmarsa pa dobro nije bio bas u nekoj formi kada je otisao vise ga je prodala repka nego arsenal...Furymaker je napisao/la:Naveli smo ti Ashleya Cola , Flamini-a i Overmarsa , sada se nadam tvom pozdravu i odlasku s ovog foruma-Paja je napisao/la:Reci mi kojeg je to Wenger igraca prodao na vrhuncu forme i u najboljim godinama i prestacu da pisem na cijelom ovom forumu?
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
- -Paja
- Kontakt:
Cujes li ti njih topnice, spominju jednog Flaminija kojem je vec istekao ugovor i koji nije kao Fabregas pristao na skromniju platu u odnosu na ostale iz velike cetvorke klubove i dosao aktuelni evropski prvak Milan ponudio duplo vise i on otisao. I po inteligentnom navijacu Barcelone ispade da ga je AW prodao 

Dio Arsenala
ja nisam ni rekao da je AW nekoga prodao , on nema te ovlasti , on nije zaduzen da kupuje i prodaje igrace .
To sto si ti ogranicen pa bukvalno prevodis ono sto ja napisem , nije moja krivica .
Tema je o maloj Barceloni , a ne o dominaciji zvana Arsenal , zato ne kvarite temu o ovom malom klubu
-Arsenalov igrač, a dijete Barce, održaao je danas press konferenciju na kojoj je podijelio s novinarima svoja razmišljanja o njegovoj budućnosti. Na sve špekulacije oko već dogovorenog transfera u Barcelonu Cesc je odgovorio: "Ja sam trenutno Arsenalov igrač, ali ako ikada odem, želim ići u Barcu. Stalno se pojavljuju priče o mom odlasku, ali ja nisam napustio Arsenal zato što sam sretan ovdje."
No, Arsenalov kapiten nije sakrivao svoje želje da jednog dana obuće blaugrana dres: "Trenutno imam 23 godine, preda mnom je duga karijera i san koji jednog dana želim ostvariti." Upitan o tome da li ga je neko od kandidata za predjednika Barcelone kontaktirao, Cesc je to negirao i naglasio kako ga niko od njih nije zvao, niti bilo kako kontaktirao. On kao i svi ostali igrači želi riješiti pitanje nastavkka svoje karijere prije negoli krene Svjetsko prvenstvo, ne želeći se time opterećavati dok bude igrao za svoju reprezentaciju.
No, novinari kao novinari i pored svih političkih odgovora i Cescovih objašnjenja svjedno su ga upitali direktno: Gdje biste želejli igrati sljedeće sezone? Cesc je nakon kratke pauze i razmišljanja o pravom odgovoru rekao: "Ja jednostavno ne želim sada govoriti o tome. barca još uvijek igra ligu, a ja sam igrač Arsenala. Moram ovo razjasniti da ne bi bilo nekih nejasnoća." No, štagod da se desi, vi ćete prvi saznati, a za sada bolje je ne špekulisati." Cesc je još priznao kako ne zna da li bi ljudi u Arsenalu "razumijeli" njegov transfer u Barcelonu, i dodao kako uopšte nije razgovarao sa Wengerom o tome.
izvor : ****.com
To sto si ti ogranicen pa bukvalno prevodis ono sto ja napisem , nije moja krivica .
Tema je o maloj Barceloni , a ne o dominaciji zvana Arsenal , zato ne kvarite temu o ovom malom klubu

-Arsenalov igrač, a dijete Barce, održaao je danas press konferenciju na kojoj je podijelio s novinarima svoja razmišljanja o njegovoj budućnosti. Na sve špekulacije oko već dogovorenog transfera u Barcelonu Cesc je odgovorio: "Ja sam trenutno Arsenalov igrač, ali ako ikada odem, želim ići u Barcu. Stalno se pojavljuju priče o mom odlasku, ali ja nisam napustio Arsenal zato što sam sretan ovdje."
No, Arsenalov kapiten nije sakrivao svoje želje da jednog dana obuće blaugrana dres: "Trenutno imam 23 godine, preda mnom je duga karijera i san koji jednog dana želim ostvariti." Upitan o tome da li ga je neko od kandidata za predjednika Barcelone kontaktirao, Cesc je to negirao i naglasio kako ga niko od njih nije zvao, niti bilo kako kontaktirao. On kao i svi ostali igrači želi riješiti pitanje nastavkka svoje karijere prije negoli krene Svjetsko prvenstvo, ne želeći se time opterećavati dok bude igrao za svoju reprezentaciju.
No, novinari kao novinari i pored svih političkih odgovora i Cescovih objašnjenja svjedno su ga upitali direktno: Gdje biste želejli igrati sljedeće sezone? Cesc je nakon kratke pauze i razmišljanja o pravom odgovoru rekao: "Ja jednostavno ne želim sada govoriti o tome. barca još uvijek igra ligu, a ja sam igrač Arsenala. Moram ovo razjasniti da ne bi bilo nekih nejasnoća." No, štagod da se desi, vi ćete prvi saznati, a za sada bolje je ne špekulisati." Cesc je još priznao kako ne zna da li bi ljudi u Arsenalu "razumijeli" njegov transfer u Barcelonu, i dodao kako uopšte nije razgovarao sa Wengerom o tome.
izvor : ****.com
- -Paja
- Kontakt:
Opet pokazujes svoje neznanje u Engleskoj nema trenera vec su to menadzeri i oni odlucuju ko ce gdje otici, koga ce dovesti, za koju cijenu, platu itd. takav je AW koji se pita za svaku sitnicu u Arsenalu a Board room je tu samo da ispuni papirologiju i da nudi Wengeru novi ugovor. Ja nista nisam prevodio, pricamo na razumljivom jeziku odgovorio sma samo na ono sto si TI napisao.
Dio Arsenala
sad hoces reci da je Wenger taj koji pregovara s ekipama o transferu ?-Paja je napisao/la:Opet pokazujes svoje neznanje u Engleskoj nema trenera vec su to menadzeri i oni odlucuju ko ce gdje otici, koga ce dovesti, za koju cijenu, platu itd. takav je AW koji se pita za svaku sitnicu u Arsenalu a Board room je tu samo da ispuni papirologiju i da nudi Wengeru novi ugovor. Ja nista nisam prevodio, pricamo na razumljivom jeziku odgovorio sma samo na ono sto si TI napisao.
Da im on sastavlja ugovore i odredjuje koliku platu ce imati ?
Haj Paja molim te od-j-ebi sa ove teme jednom za sva vremena budi covjek i ispuni ono sto si reko, ne zanimas nas ni ti ni Wnger ni to sto ti pricas, pa brate od tebe niko nemoze nista za barcu reci samo neki belaj trazis, ako si ti iskomplekisaran Barcom nismo mi Arsenalom, ljepo na svoju temu (ako je imate uopste?!?!) pa se tamo raspraicaj ostavi nas ovdje da normalno komentarisemo desavanja i spekulacije, j-ebe se tebi sta mi ovdje pisemo, ako ne pređe nas problem nije tvoj, i gotovo
AJDE MOLIM TE OD-J-EBI sa ove teme posto si dosadan i Bogu i narodu
A evo ti malo primjera:
1. Sheyi Emmanuel Adebayor
2. Kolo Habib Touré
3. Alexander Hleb
4. Thierry Henry
5. José Antonio Reyes
6. Patrick Vieira (tad imao 28 godina, da mi ne pricas o starosti)
7. Marc Overmars
8. Nicolás Anelka
Sad ces ti sigurno naci svakom manu ali to je tvoj problem, ali ljepo sam te zamolio proestaj malo, na svoju temu (ako nemas otvori i to je to)
p.s. Izvinjavam se ostalim forumasima na malo vise vulgarnom rjecniku nego uobicajeno ali morao sam!
AJDE MOLIM TE OD-J-EBI sa ove teme posto si dosadan i Bogu i narodu
A evo ti malo primjera:
1. Sheyi Emmanuel Adebayor
2. Kolo Habib Touré
3. Alexander Hleb
4. Thierry Henry
5. José Antonio Reyes
6. Patrick Vieira (tad imao 28 godina, da mi ne pricas o starosti)
7. Marc Overmars
8. Nicolás Anelka
Sad ces ti sigurno naci svakom manu ali to je tvoj problem, ali ljepo sam te zamolio proestaj malo, na svoju temu (ako nemas otvori i to je to)
p.s. Izvinjavam se ostalim forumasima na malo vise vulgarnom rjecniku nego uobicajeno ali morao sam!
Mes Que Un Club
- -Paja
- Kontakt:
Pa naravno zato se zove menadzer, mozda nekad Wenger ne ide licno da pregovara jer ne moze covjek stici na sve ali za to sluzi administracija kluba da po nalogu naseg najdrazeg vodje ide i trazi ili nudi cijenu za nekog igraca nudi mu platu sve po zahtjevu menadzera tako svi rade u Engleskoj. Za to je Pelegrini trener a Wenger i Ferguson menadzeri jer ovome predjsednik dovede i proda igrace a ovi sami sebi dovode i prodaju igrace koje oni zele.Furymaker je napisao/la:sad hoces reci da je Wenger taj koji pregovara s ekipama o transferu ?-Paja je napisao/la:Opet pokazujes svoje neznanje u Engleskoj nema trenera vec su to menadzeri i oni odlucuju ko ce gdje otici, koga ce dovesti, za koju cijenu, platu itd. takav je AW koji se pita za svaku sitnicu u Arsenalu a Board room je tu samo da ispuni papirologiju i da nudi Wengeru novi ugovor. Ja nista nisam prevodio, pricamo na razumljivom jeziku odgovorio sma samo na ono sto si TI napisao.
Ti si malo pomjesao to o kompkeskima tigre jer ja ovdje ne bi nikad zavirio da se ne spominju arsenalovi igraci, Barcelona me zanima ko lanjski snijeg.
Dio Arsenala
pa kad je bio potpredsjednik arsenala dain tada su oni wenger zajedno radili na tome da li neki igrac dodje ili ne.. prvo AW-a se pita ko ostaje a ko ne a ne tamo neke Pereze ili koji djavo vec.. naravno da AW ima uticaja u tome kolika je plata i za koliko se igrac dovodi jer da nije tako vec bi dosla i skuplja pojacanja a njegovo je insistiranje da ne bude puno potrosnje a do sad nije bilo (osim arshe) sto znaci da on utjece i na to XDFurymaker je napisao/la:sad hoces reci da je Wenger taj koji pregovara s ekipama o transferu ?-Paja je napisao/la:Opet pokazujes svoje neznanje u Engleskoj nema trenera vec su to menadzeri i oni odlucuju ko ce gdje otici, koga ce dovesti, za koju cijenu, platu itd. takav je AW koji se pita za svaku sitnicu u Arsenalu a Board room je tu samo da ispuni papirologiju i da nudi Wengeru novi ugovor. Ja nista nisam prevodio, pricamo na razumljivom jeziku odgovorio sma samo na ono sto si TI napisao.
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
Brate jesam li te ljepo zamolio, pa idi i ti pricaj sa svojoj temi o nasim igracima, meni ne smeta, brate ajde da si ti napisao jedan post i demantovao to neko seres deset stranica o tome.
I prvo paja, Wenger i manageri ne pregovaraju sa igracima, njihovo je da kazu kojeg ce igraca i onda krenu pregovori, Wenger kaze makismalna plata moze biti toliko, poprica sa igracem uvede ga u klub, a onda je na administracij da dogovara sa tim igracem platu, sad je cilj administracije da spusti tu maximalnu platu a igracu da se priblizi tome. Znaci on ne vodi pregovore!!!
A ni u dugim ekipama se ne dovode igraci samo tako, to se radilo u INteru i nidje drugo, uvjek imaju zelje trenera i predsjednika pa se sjedne i dogovori sve pa onda sportski direktori zavrasvaju te poslove oko igraca
I prvo paja, Wenger i manageri ne pregovaraju sa igracima, njihovo je da kazu kojeg ce igraca i onda krenu pregovori, Wenger kaze makismalna plata moze biti toliko, poprica sa igracem uvede ga u klub, a onda je na administracij da dogovara sa tim igracem platu, sad je cilj administracije da spusti tu maximalnu platu a igracu da se priblizi tome. Znaci on ne vodi pregovore!!!
A ni u dugim ekipama se ne dovode igraci samo tako, to se radilo u INteru i nidje drugo, uvjek imaju zelje trenera i predsjednika pa se sjedne i dogovori sve pa onda sportski direktori zavrasvaju te poslove oko igraca
Mes Que Un Club
amertiger je potpuno u pravu ti si jednostavno rečeno najdosadniji lik na ovom forumu koji hoće da neko dokaže nemoguće i pričaš o nekim totalno nebitnim stvarima kao što je i to ko pregovara sa i gračima i ko im određuje platu što nas iskreno rečeno najmanje zanima. A misliš da AW može na svoju ruku da kupuje igrače i nudi cifre koje on želi bez odobrenja vlasnika kluba zato te je fakat vis dosta ovo je barsina tema nemoj više dosađivaati !!!!!!!!!!!!
.
- -Paja
- Kontakt:
Pa to sam i rekao ne ide licno Wenger da pregovara nego administracija ali po Wengerovim uputsvima i zahtjevima oni pregovaraju. Mislim da je dosta o tome na ovoj temi pricajte o Barceloni.
Naravno da mislim kad Arsenal nema vlasnika.
Dio Arsenala
-Paja je napisao/la:Pa to sam i rekao ne ide licno Wenger da pregovara nego administracija ali po Wengerovim uputsvima i zahtjevima oni pregovaraju. Mislim da je dosta o tome na ovoj temi pricajte o Barceloni.
Naravno to je drzavni klub, mozda je cak i komunisticki (zato sigurno imaju i onu crvenu boju)
Prvo to je dionicko drustvo, ali ne obicno dionicko drustvo, malo je posebnije. Izadat je sam dio dionica koje moze svako kupiti, i naravno da arsenal ima Skupstinu dionicara, Upravni odbor i sve slicno i tu se donose odluke ko ce biti menager i sve ostalo i vodi se racuna o finansijama.
Za razliku od mog voljenog kluba FCB gdje suvecinski vlasnici kluba navijaci!!!!
Mes Que Un Club
- -Barcelona-
- Kontakt:
Zadnji put prijavljen/a:
-
Ukupno postova:
180 | Pronađi postove korisnika/ce
(0.04% od svih postova / 7.50 posta/ova dnevno)
Najaktivniji/a na forumu:
Međunarodni fudbal
(156 post(ov)a / 86.67% od postova korisnika/ce)
Najaktivniji/a u temi:
FC Barcelona
(45 post(ov)a / 25.00% od postova korisnika/ce)
pa ovaj paja je veliki navijac barce
19 apr 2010, 21:51
Zadnji put prijavljen/a:
-
Ukupno postova:
180 | Pronađi postove korisnika/ce
(0.04% od svih postova / 7.50 posta/ova dnevno)
Najaktivniji/a na forumu:
Međunarodni fudbal
(156 post(ov)a / 86.67% od postova korisnika/ce)
Najaktivniji/a u temi:
FC Barcelona
(45 post(ov)a / 25.00% od postova korisnika/ce)
pa ovaj paja je veliki navijac barce

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
da paja nije rekao da cesc nece u Barcu?
Dream on

Dream on

Evo Cesc tvrdi da nista nije dogovoreno i da ga niko nije kontaktirao. On je medijima rekao da ako ikad napusti Arsenal to ce biti jer odlazi u Barcu
bilo bi odlično kad bi cesc došao ali može barsa i bez njegaCasillas je napisao/la:Evo Cesc tvrdi da nista nije dogovoreno i da ga niko nije kontaktirao. On je medijima rekao da ako ikad napusti Arsenal to ce biti jer odlazi u Barcu
.
stranicu prije sam postavio cijelu interviewCasillas je napisao/la:Evo Cesc tvrdi da nista nije dogovoreno i da ga niko nije kontaktirao. On je medijima rekao da ako ikad napusti Arsenal to ce biti jer odlazi u Barcu

Furymaker je napisao/la:stranicu prije sam postavio cijelu interviewCasillas je napisao/la:Evo Cesc tvrdi da nista nije dogovoreno i da ga niko nije kontaktirao. On je medijima rekao da ako ikad napusti Arsenal to ce biti jer odlazi u Barcu
A ja jos jutros link interview-a.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.