Bezveze laptop, nemoj se zavaravati. Preskoči.KEC je napisao/la:Pozz raja
ovak da vas pitam jel isti sistem req i za pc i laptop
http://www.olx.ba/artikal/18098770/acer-aspire/
koje novije igre mogu na ovo(sportske)
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
4.10.2009.
Pa kaže trajanje baterije do 30 minutakoalem je napisao/la:Bezveze laptop, nemoj se zavaravati. Preskoči.KEC je napisao/la:Pozz raja
ovak da vas pitam jel isti sistem req i za pc i laptop
http://www.olx.ba/artikal/18098770/acer-aspire/
koje novije igre mogu na ovo(sportske)

Bezveze laptop. Et, možda samo RAM I HDD mogu proći. Ostalo ****.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ako vec igrate igre sta ce vam laptop, sto puta smo ovdje pisali ako ste igraci i hocete da pokrecete novije igre PC je rjesenje za to.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Možda neko ode na studij i hoće da ponekad zaigra nešto.Elegant je napisao/la:Ako vec igrate igre sta ce vam laptop, sto puta smo ovdje pisali ako ste igraci i hocete da pokrecete novije igre PC je rjesenje za to.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- JoseMourinho
- Kontakt:
Realno za igre i konzolu je najbolje uzet, sad bar polovnih ima za 300-400km dok za PC ti treba milja i vise 

Igre za konzolu 150km, za pc 0km.JoseMourinho je napisao/la:Realno za igre i konzolu je najbolje uzet, sad bar polovnih ima za 300-400km dok za PC ti treba milja i vise
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- JoseMourinho
- Kontakt:
Zayebo si se i za kobzole su 0KM isto skines sa torrenta i prebacis na ps/Xbox 

Pricaj mi vise o tome.JoseMourinho je napisao/la:Zayebo si se i za kobzole su 0KM isto skines sa torrenta i prebacis na ps/Xbox

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- JoseMourinho
- Kontakt:
pa kupi jailbreakovanu ili bar ako nije da ima max. 3.55 OFW konzolu i onda sam jailbrejkuj i igras igre sa neta, samo skines i prebacis cak sam naiso na fazon da ti stoje na pc HDD-u pa preko mreze da ih plejka vuceGreivis je napisao/la:Pricaj mi vise o tome.JoseMourinho je napisao/la:Zayebo si se i za kobzole su 0KM isto skines sa torrenta i prebacis na ps/Xbox

koliko ja znam ni PS4 ni XBone 1 nemaju jail break
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Koga zanima, 2k16 je na ovim stranicama gdje su igre 0KM 

kasnisJHam je napisao/la:Koga zanima, 2k16 je na ovim stranicama gdje su igre 0KM

ima tema za 2k16

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ne zalazim u te dijelove foruma 

Slažem se u potpunosti PC samo za gaming laptop je qurac precjenjeni su pravo.Elegant je napisao/la:Ako vec igrate igre sta ce vam laptop, sto puta smo ovdje pisali ako ste igraci i hocete da pokrecete novije igre PC je rjesenje za to.
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
Pitanje. Tražim neku online fifu igru, gdje funkcioniše na fazon ultimate teama. Igrrao sam fifu world, ali te igre nema više, pa tražim nešto drugo. 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Mislio sam na njihove prethodnike zato sam i napisao 300-400KM možeš cak i jeftinije naletitimiki_92 je napisao/la:koliko ja znam ni PS4 ni XBone 1 nemaju jail break

- Marsal
- Kontakt:
Radeon R7 260X 2GB DDR5jopaa7 je napisao/la: Podjeli tu strasnu konfu s nama, a netko ce ti valjda poslat link za download
AMD FX 6300 3.5 ghz
8 GB DDR 3
Maticna As Rock pro 3
Cooler Master B600 ver. 2
Bankrotiro sam, ako ne bude mogo gta 5 da fura kako treba roknucu se.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koliko je koštalo to? Da znam koliko će mi godina trebat ako svaki dan budem skupljao po marku 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Re: Odg: RE: Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
AsharaK je napisao/la:Pitanje. Tražim neku online fifu igru, gdje funkcioniše na fazon ultimate teama. Igrrao sam fifu world, ali te igre nema više, pa tražim nešto drugo.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- Marsal
- Kontakt:
Dvije godine otprilike. Toliko sam i ja skupljaoUnofficialpage je napisao/la:Koliko je koštalo to? Da znam koliko će mi godina trebat ako svaki dan budem skupljao po marku

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.