Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Momciluk
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Momciluk » 26 sep 2015, 00:46

Pivopija je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Zakuhava se :urnebes: :urnebes: cuj hinjo :rol: :tokralju:
Svasta. Covjek me izvrijedja na pravdi Boga. Razmijenili 3 posta na ovoj temi i proglasi me haman teroristom.
Druze nije tebi to upuceno, nego Bagrcavom :mrgreen:
This time next year we'll be millionaires.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 sep 2015, 00:48

@pivopija ma on to kao meni nešto broji. :rol: Ne obaziri se. ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 sep 2015, 00:55

kakve veze uopste ima moze li,ili ne igrati za drugu,reprzentaciju.i sam 99 posto vjerujem da to mali nebi nikada uradio.
veliki broj fudbalera rodjenih u jednoj,igra za drugu repzentaciju,imamo more tih primjera,gdje cak braca igraju za razlicite reprzentacije.
to uopste nije poenta svega.i nema to veze pticurino sa mojim poznavanjem,ili nepoznavanjem pravila.ili sa malim hodzicem,
to se jednostavno u sportu desava,zelio sam da kazem,da uopste nebi sebi trebali dozvoliti ni pomisao,da na bilo koji nacin mozemo izgubiti jednog takvog mladog i talentovanog fudbalera,za kojeg dinamo vec sada vaga milionske ponude.
i znas ti dobro na sta sam mislio izrode,
to nema veze sa ovom temom.danas si dokazao da si ljudski isprdak,bez trunke obraza.

pivopija,izvini druze,nije tebi bilo namjenjeno.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 26 sep 2015, 00:57

Grahovac je pozvan. Mesa slusa. Sada selektore po Milicevica ili ce poceti kletve. Dobro je pozvao je DM-e.
E sada pozvao je i neke koje nije trebao pa ima i viska igraca. Mesa motrimo koji ce otpasti. Pazi nemoj se igrati.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 26 sep 2015, 00:59

solinas je napisao/la:kakve veze uopste ima moze li,ili ne igrati za drugu,reprzentaciju.i sam 99 posto vjerujem da to mali nebi nikada uradio.
veliki broj fudbalera rodjenih u jednoj,igra za drugu repzentaciju,imamo more tih primjera,gdje cak braca igraju za razlicite reprzentacije.
to uopste nije poenta svega.i nema to veze pticurino sa mojim poznavanjem,ili nepoznavanjem pravila.ili sa malim hodzicem,
to se jednostavno u sportu desava,zelio sam da kazem,da uopste nebi sebi trebali dozvoliti ni pomisao,da na bilo koji nacin mozemo izgubiti jednog takvog mladog i talentovanog fudbalera,za kojeg dinamo vec sada vaga milionske ponude.
i znas ti dobro na sta sam mislio izrode,
to nema veze sa ovom temom.danas si dokazao da si ljudski isprdak,bez trunke obraza.

pivopija,izvini druze,nije tebi bilo namjenjeno.
Sa obzirom gdje Armin igra strah je i vise nego opravdan.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 sep 2015, 01:03

dubrovnik je napisao/la:Grahovac je pozvan. Mesa slusa. Sada selektore po Milicevica ili ce poceti kletve. Dobro je pozvao je DM-e.
E sada pozvao je i neke koje nije trebao pa ima i viska igraca. Mesa motrimo koji ce otpasti. Pazi nemoj se igrati.
Kao što sam i rekao...
Nad tobom sunce najljepše sja

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 sep 2015, 01:04

Čuj kakve veze ima, a deset postova si napisao o tome da će mali igrati za drugu reprezentaciju, iako za to ne postoje šanse ni po jednom osnovu.
A što se drugih stvari tiče, žao mi je što ne možeš shvatiti ironiju, a još tužnije je što nedostatak intelekta pokušavaš prikriti pričama o agresiji. Nemoj živ bio ti iz Beča Bosnu da braniš.
DRUG NEBI TI PUNCA

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 26 sep 2015, 01:11

pinoglavi je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Grahovac je pozvan. Mesa slusa. Sada selektore po Milicevica ili ce poceti kletve. Dobro je pozvao je DM-e.
Kao što sam i rekao...
Hebi ga nekolicina po defaultu odmah pocnu pisati sta ce Grahovac tek poceo igrati. Bojim se da neki pisu takve stvari jer preventivno stite Mesu u slucaju da ga ne pozove. Kako inace objasniti da nismo jos procitali niti jednu kritiku Mesi radi poziva Grahovcu? Ja bih osobno da mislim da nije dobar sada pisao kritike na racun poziva. Nekoliko forumasa je upiralo neki dan da dokazu da Grahovac nije dobar igrac i da je samo radi Jagodica igrao u mladoj reprezentaciji.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 sep 2015, 01:13

Razlika između tog Grahovca i ovog sad je ogromna. Momak je ovo vrijeme u Rapidu napredovao mnogo, pogotovo na igri u defanzivi. Ofanzivno je uvijek bio ok.
DRUG NEBI TI PUNCA

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 sep 2015, 01:13

bagrcavi je napisao/la:Čuj kakve veze ima, a deset postova si napisao o tome da će mali igrati za drugu reprezentaciju, iako za to ne postoje šanse ni po jednom osnovu.
A što se drugih stvari tiče, žao mi je što ne možeš shvatiti ironiju, a još tužnije je što nedostatak intelekta pokušavaš prikriti pričama o agresiji. Nemoj živ bio ti iz Beča Bosnu da braniš.
nemam ni potrebe.branio je babo da po njoj mogu hodat izrodi poput tebe.
ja sa 10 godina 92 nisam ni mogo.**** ga.

ja nisam ni rekao IGRAT CE,nego da postoji mogucnost da se stvar zakomplikuje,kao i sa mnogim igracima od 92,ili 95 kako hoces,do danas,bez obzira gdje su rodjeni,i kako se zovu.izgubili smo ih previse.
to sto tvoj plitki mozak nije dovoljno razvijen da razmislja dublje,i nevidis dalje od nosa,nije do mene.priroda nije bila blagonaklona prema tebi.
moje saucesce

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 sep 2015, 01:13

dubrovnik je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Kao što sam i rekao...
Hebi ga nekolicina po defaultu odmah pocnu pisati sta ce Grahovac tek poceo igrati. Bojim se da neki pisu takve stvari jer preventivno stite Mesu u slucaju da ga ne pozove. Kako inace objasniti da nismo jos procitali niti jednu kritiku Mesi radi poziva Grahovcu? Ja bih osobno da mislim da nije dobar sada pisao kritike na racun poziva. Nekoliko forumasa je upiralo neki dan da dokazu da Grahovac nije dobar igrac i da je samo radi Jagodica igrao u mladoj reprezentaciji.
Ma ti si napadao Mešu da ne isprobava potencijalne igrače, najviše si Grahovca spominjao i eto poziva.
Treba i Mešu shvatiti, ima dosta truleža u reprezentaciji a kako nam je svaka utakmica finale nije baš u poziciji da isprobava.
Nad tobom sunce najljepše sja

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 26 sep 2015, 01:19

Nisam ga ja napadao. Rekao sam da bi mi bio izostanak Grahovca neobjasnjiv. Kao sto mi je neobjasnjivo i pasivno rjesavanje jos 2-3 pozicije u timu kao i cudan odgovor na pitanje novinara o Danijelu. U mene je sve jasno, nema svetih krava i ako nesto mislim to i napisem. I pohvalu i zamjerku. Kako za Safeta tako i za Mesu.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 sep 2015, 01:23

@solinas opet ti govorim da bezveze potežeš glupu i bespotrebnu priču. Vjeruj mi da da dosta imam napisati na tu temu, ali nit' je vrijeme ni mjesto za to, nit' si ti taj kojem bih takve stvari pričao.
A ti i dalje misli da se reprezentacija može promjeniti kao klub. Živio.
DRUG NEBI TI PUNCA

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 26 sep 2015, 01:27

bagrcavi je napisao/la:Razlika između tog Grahovca i ovog sad je ogromna. Momak je ovo vrijeme u Rapidu napredovao mnogo, pogotovo na igri u defanzivi. Ofanzivno je uvijek bio ok.
To je meni itekako jasno.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 26 sep 2015, 01:27

bagrcavi je napisao/la:@pivopija ma on to kao meni nešto broji. :rol: Ne obaziri se. ;)
Momciluk je napisao/la: Druze nije tebi to upuceno, nego Bagrcavom :mrgreen:
Gotovo je sad, ja primio batinu. :lol:
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 26 sep 2015, 01:37

dubrovnik je napisao/la:Nisam ga ja napadao. Rekao sam da bi mi bio izostanak Grahovca neobjasnjiv. Kao sto mi je neobjasnjivo i pasivno rjesavanje jos 2-3 pozicije u timu kao i cudan odgovor na pitanje novinara o Danijelu. U mene je sve jasno, nema svetih krava i ako nesto mislim to i napisem. I pohvalu i zamjerku. Kako za Safeta tako i za Mesu.
Ne izmotaji se :D , napadao si i imao si razlog i jos uvijek imas razlog da napadas, jer jos uvijek postoji dosta upitnika oko nekih igraca, zasto su pozvani, a jos vise zasto neki nisu, i kod nekih, gdje je zapelo.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 sep 2015, 01:37

ja to nisam nigdje rekao,niti sam rekao da on to zeli,niti da se moze reprzentacija promjeniti ko carape.
ali ako ne upises zvanicni nastup za A selekciju,postoji odredjena mogucnost.primjera za to je more u svijetu fudbala.
a sto se tice TEME,moglo bi se razglabati danima.ali bez obzira ko je kriv,zasto,ko je igrao slabo,kome je trebalo,ili nije,cinjenica je da ste skinuli
gace i vi,i oni,onima o cijim ce se zvjerstvima pricati jos hiljadu godina...bez obzira na okolnosti.
naceli smo tu temu tamo na prepucavanjima,ali sigurno je necemo nastaviti,jer likovi poput tebe nezele da svate zasto se potencira ustvari prica oko veleza i zeljeznicara.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 26 sep 2015, 01:50

Pivopija je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Nisam ga ja napadao. Rekao sam da bi mi bio izostanak Grahovca neobjasnjiv. Kao sto mi je neobjasnjivo i pasivno rjesavanje jos 2-3 pozicije u timu kao i cudan odgovor na pitanje novinara o Danijelu. U mene je sve jasno, nema svetih krava i ako nesto mislim to i napisem. I pohvalu i zamjerku. Kako za Safeta tako i za Mesu.
Ne izmotaji se :D , napadao si i imao si razlog i jos uvijek imas razlog da napadas, jer jos uvijek postoji dosta upitnika oko nekih igraca, zasto su pozvani, a jos vise zasto neki nisu, i kod nekih, gdje je zapelo.
Slusaj. Kako je bilo prije mene i malo veseli. Da ne cujem one izjave npr. Lulic je igrac sredine on ce igrati defanzivnog veznog. Interesantno ce biti da vidimo tko ce otpasti. Ima ih par koje bi morali dovesti i srediti im papire. Ali ne moze ih Mesa vodati po ambasadama. :D :D A naravno da pazimo i tko ce istrcati u prvom timu. Mesa pratimo te samo bolje nego ti neke potencijalne.
Je li ovo bolje pivopijo care? Ja sam Dingac nocas probavao iako bas i ne ide. :D

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 26 sep 2015, 02:50

dubrovnik je napisao/la:
Pivopija je napisao/la:
Slusaj. Kako je bilo prije mene i malo veseli. Da ne cujem one izjave npr. Lulic je igrac sredine on ce igrati defanzivnog veznog. Interesantno ce biti da vidimo tko ce otpasti. Ima ih par koje bi morali dovesti i srediti im papire. Ali ne moze ih Mesa vodati po ambasadama. :D :D A naravno da pazimo i tko ce istrcati u prvom timu. Mesa pratimo te samo bolje nego ti neke potencijalne.
Je li ovo bolje pivopijo care? Ja sam Dingac nocas probavao iako bas i ne ide. :D
Kod dosta raje koji prate desavanja oko nasih igraca i kod mene licno, Mesin rad nije zadovoljio ono sto je na pocetku obecavao, ali je i dalje daleko ispred Safeta. Realno nije u nekoj mogucnosti da nesto posebno isprobava, jer svaka utakmica nam je biti ili ne biti, svaki imalo nelogican potez ce ga kostati, zato ce se vjerovatno do kraja drzati neke klasike i gdje ce nazalost Hadzic biti krucijalan igrac kao neko smetalo.
Ma kakav Dingac trebao si piti Zdrepcevu Krv :D , ima neko hercegovacko vino koje sam prije 10-ak godina pio, ne mogu se sjetiti imena ali toliko je dobro da ni Safetu ne bi pozelio da ga popije. Ima 5-6 godina kako ne pijem vino, samo pivo udaram, od zestine jedino ponekad viski i pelinkovac, inace sam jedno dvije godine mezio samo smirnoff i brandly, jaran imao burnu vezu. :lol:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 sep 2015, 18:41

Nije lako Mesi, dosao je na selektorsku poziciju u nezgodnom trenutku. Ekipa u slaboj formi, losa pozicija na tabeli, a pred svako okupljanje iskrsne neki novi problem. Tetovaze, povrede kljucnih igraca, iskljucenja... Sta god da se desi u ovim narednim utakmicama mislim da mu treba produziti ugovor i da nas vodi i u narednim kvalifikacijama. Iskreno, bilo mi je glupo kada je dosao da su mu dali ugovor samo do kraja ovih kvalifikacija. Trebali su odmah potpisati na 3 godine.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: L-Train i 13 gostiju.