Druze nije tebi to upuceno, nego BagrcavomPivopija je napisao/la:Svasta. Covjek me izvrijedja na pravdi Boga. Razmijenili 3 posta na ovoj temi i proglasi me haman teroristom.MortemHz je napisao/la:Zakuhava se![]()
cuj hinjo
![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Druze nije tebi to upuceno, nego BagrcavomPivopija je napisao/la:Svasta. Covjek me izvrijedja na pravdi Boga. Razmijenili 3 posta na ovoj temi i proglasi me haman teroristom.MortemHz je napisao/la:Zakuhava se![]()
cuj hinjo
![]()
Sa obzirom gdje Armin igra strah je i vise nego opravdan.solinas je napisao/la:kakve veze uopste ima moze li,ili ne igrati za drugu,reprzentaciju.i sam 99 posto vjerujem da to mali nebi nikada uradio.
veliki broj fudbalera rodjenih u jednoj,igra za drugu repzentaciju,imamo more tih primjera,gdje cak braca igraju za razlicite reprzentacije.
to uopste nije poenta svega.i nema to veze pticurino sa mojim poznavanjem,ili nepoznavanjem pravila.ili sa malim hodzicem,
to se jednostavno u sportu desava,zelio sam da kazem,da uopste nebi sebi trebali dozvoliti ni pomisao,da na bilo koji nacin mozemo izgubiti jednog takvog mladog i talentovanog fudbalera,za kojeg dinamo vec sada vaga milionske ponude.
i znas ti dobro na sta sam mislio izrode,
to nema veze sa ovom temom.danas si dokazao da si ljudski isprdak,bez trunke obraza.
pivopija,izvini druze,nije tebi bilo namjenjeno.
Kao što sam i rekao...dubrovnik je napisao/la:Grahovac je pozvan. Mesa slusa. Sada selektore po Milicevica ili ce poceti kletve. Dobro je pozvao je DM-e.
E sada pozvao je i neke koje nije trebao pa ima i viska igraca. Mesa motrimo koji ce otpasti. Pazi nemoj se igrati.
Hebi ga nekolicina po defaultu odmah pocnu pisati sta ce Grahovac tek poceo igrati. Bojim se da neki pisu takve stvari jer preventivno stite Mesu u slucaju da ga ne pozove. Kako inace objasniti da nismo jos procitali niti jednu kritiku Mesi radi poziva Grahovcu? Ja bih osobno da mislim da nije dobar sada pisao kritike na racun poziva. Nekoliko forumasa je upiralo neki dan da dokazu da Grahovac nije dobar igrac i da je samo radi Jagodica igrao u mladoj reprezentaciji.pinoglavi je napisao/la:Kao što sam i rekao...dubrovnik je napisao/la:Grahovac je pozvan. Mesa slusa. Sada selektore po Milicevica ili ce poceti kletve. Dobro je pozvao je DM-e.
E sada pozvao je i neke koje nije trebao pa ima i viska igraca. Mesa motrimo koji ce otpasti. Pazi nemoj se igrati.
nemam ni potrebe.branio je babo da po njoj mogu hodat izrodi poput tebe.bagrcavi je napisao/la:Čuj kakve veze ima, a deset postova si napisao o tome da će mali igrati za drugu reprezentaciju, iako za to ne postoje šanse ni po jednom osnovu.
A što se drugih stvari tiče, žao mi je što ne možeš shvatiti ironiju, a još tužnije je što nedostatak intelekta pokušavaš prikriti pričama o agresiji. Nemoj živ bio ti iz Beča Bosnu da braniš.
Ma ti si napadao Mešu da ne isprobava potencijalne igrače, najviše si Grahovca spominjao i eto poziva.dubrovnik je napisao/la:Hebi ga nekolicina po defaultu odmah pocnu pisati sta ce Grahovac tek poceo igrati. Bojim se da neki pisu takve stvari jer preventivno stite Mesu u slucaju da ga ne pozove. Kako inace objasniti da nismo jos procitali niti jednu kritiku Mesi radi poziva Grahovcu? Ja bih osobno da mislim da nije dobar sada pisao kritike na racun poziva. Nekoliko forumasa je upiralo neki dan da dokazu da Grahovac nije dobar igrac i da je samo radi Jagodica igrao u mladoj reprezentaciji.pinoglavi je napisao/la:Kao što sam i rekao...dubrovnik je napisao/la:Grahovac je pozvan. Mesa slusa. Sada selektore po Milicevica ili ce poceti kletve. Dobro je pozvao je DM-e.
To je meni itekako jasno.bagrcavi je napisao/la:Razlika između tog Grahovca i ovog sad je ogromna. Momak je ovo vrijeme u Rapidu napredovao mnogo, pogotovo na igri u defanzivi. Ofanzivno je uvijek bio ok.
bagrcavi je napisao/la:@pivopija ma on to kao meni nešto broji.Ne obaziri se.
Gotovo je sad, ja primio batinu.Momciluk je napisao/la: Druze nije tebi to upuceno, nego Bagrcavom
Ne izmotaji sedubrovnik je napisao/la:Nisam ga ja napadao. Rekao sam da bi mi bio izostanak Grahovca neobjasnjiv. Kao sto mi je neobjasnjivo i pasivno rjesavanje jos 2-3 pozicije u timu kao i cudan odgovor na pitanje novinara o Danijelu. U mene je sve jasno, nema svetih krava i ako nesto mislim to i napisem. I pohvalu i zamjerku. Kako za Safeta tako i za Mesu.
Slusaj. Kako je bilo prije mene i malo veseli. Da ne cujem one izjave npr. Lulic je igrac sredine on ce igrati defanzivnog veznog. Interesantno ce biti da vidimo tko ce otpasti. Ima ih par koje bi morali dovesti i srediti im papire. Ali ne moze ih Mesa vodati po ambasadama.Pivopija je napisao/la:Ne izmotaji sedubrovnik je napisao/la:Nisam ga ja napadao. Rekao sam da bi mi bio izostanak Grahovca neobjasnjiv. Kao sto mi je neobjasnjivo i pasivno rjesavanje jos 2-3 pozicije u timu kao i cudan odgovor na pitanje novinara o Danijelu. U mene je sve jasno, nema svetih krava i ako nesto mislim to i napisem. I pohvalu i zamjerku. Kako za Safeta tako i za Mesu., napadao si i imao si razlog i jos uvijek imas razlog da napadas, jer jos uvijek postoji dosta upitnika oko nekih igraca, zasto su pozvani, a jos vise zasto neki nisu, i kod nekih, gdje je zapelo.
Kod dosta raje koji prate desavanja oko nasih igraca i kod mene licno, Mesin rad nije zadovoljio ono sto je na pocetku obecavao, ali je i dalje daleko ispred Safeta. Realno nije u nekoj mogucnosti da nesto posebno isprobava, jer svaka utakmica nam je biti ili ne biti, svaki imalo nelogican potez ce ga kostati, zato ce se vjerovatno do kraja drzati neke klasike i gdje ce nazalost Hadzic biti krucijalan igrac kao neko smetalo.dubrovnik je napisao/la:Slusaj. Kako je bilo prije mene i malo veseli. Da ne cujem one izjave npr. Lulic je igrac sredine on ce igrati defanzivnog veznog. Interesantno ce biti da vidimo tko ce otpasti. Ima ih par koje bi morali dovesti i srediti im papire. Ali ne moze ih Mesa vodati po ambasadama.Pivopija je napisao/la:Ne izmotaji sedubrovnik je napisao/la:Nisam ga ja napadao. Rekao sam da bi mi bio izostanak Grahovca neobjasnjiv. Kao sto mi je neobjasnjivo i pasivno rjesavanje jos 2-3 pozicije u timu kao i cudan odgovor na pitanje novinara o Danijelu. U mene je sve jasno, nema svetih krava i ako nesto mislim to i napisem. I pohvalu i zamjerku. Kako za Safeta tako i za Mesu., napadao si i imao si razlog i jos uvijek imas razlog da napadas, jer jos uvijek postoji dosta upitnika oko nekih igraca, zasto su pozvani, a jos vise zasto neki nisu, i kod nekih, gdje je zapelo.
![]()
A naravno da pazimo i tko ce istrcati u prvom timu. Mesa pratimo te samo bolje nego ti neke potencijalne.
Je li ovo bolje pivopijo care? Ja sam Dingac nocas probavao iako bas i ne ide.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], bhfanatic14 i 10 gostiju.