Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ervin Zukanovic
Naravno da ce igrati, pa nije vise lopov Papke selektor.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Operacija je unaprijed zakazana, i to od kluba u koji je tek dosao, i oni su sigurno racunali tu reprezentativnu pauzu i zato su ga u to vrijeme zakazali, da bi ga imali spremnog za klupske meceve. Da se kojim slucajem suprotstavio ovome, a tek je dosao, i jos je operaciju morao odraditi u skorije vrijeme, kako bi prosao u Sampdoriji? Ovako nam nije puno falio, a sad ce nam zdrav jako dobro doci u nardnim mecevima, narocito ako izborimo baraz.calcio je napisao/la:Ma imam ja uvijek nesto pisati na forumu, ne mora zbog mene to raditi.EmirTM87 je napisao/la:Mozda nece prihvatiti poziv cisto da ti budes zadovoljan i da imas sta napisati na forumu.calcio je napisao/la:Otkud znate da ce Zukanovic dobiti poziv? Mozda ima zakazano vrijeme kod zubara ili kod frizera?![]()
Ali bilo bi dobro da se odazove, ono prosli put je malo ruzno ispalo. Povrijedjen, mora na operaciju a igra za klub...
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Vi stvarno mislite da mi mozemo igrati sa tri igraca u toj liniji? Treba imati igrace takve da mozes igrati kao Juventus, a tu formaciju malo ko moze dobro igrati, Juventus jedan od rijetkih.
Eno LVG je pokusavao sa Unitedom 3-5-2, pa je svaka ta tekma bila patnja. Pogotovo sad nije vrijeme za eksperimentisanje sa formacijama.
Eno LVG je pokusavao sa Unitedom 3-5-2, pa je svaka ta tekma bila patnja. Pogotovo sad nije vrijeme za eksperimentisanje sa formacijama.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Gabon
- Kontakt:
Pape zagonetancalcio je napisao/la:Otkud znate da ce Zukanovic dobiti poziv? Mozda ima zakazano vrijeme kod zubara ili kod frizera?

Papke

Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
U odbrani se to pretvara u 5-3-2 ,a u fazi napada je 3-5-2 jer sa strane ako bi imao Mujdzu i KOlasinca oni su pokretljivi mogu ici naprijed nazad to su naprimjer u Juventusu Lihstejner i Evra dok pozadi Bonuci Chelini i Caceres..Definitivno mi to mozemo igrati jer nam je odbrana u formi igraci igraju u solidnim klubovima ja mislim da bi tad Pjanic doso do izrazaja maksimalnoMurga je napisao/la:Vi stvarno mislite da mi mozemo igrati sa tri igraca u toj liniji? Treba imati igrace takve da mozes igrati kao Juventus, a tu formaciju malo ko moze dobro igrati, Juventus jedan od rijetkih.

Pape na aparatima

- Goalgetter
- Kontakt:
AferimSheyi je napisao/la:
Pape na aparatima

- Gabon
- Kontakt:
Papeljubci ne silaze sa aparataGoalgetter je napisao/la:AferimSheyi je napisao/la:
Pape na aparatima

Joj Zuka kojeg saigraca imas

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Da je pravi igrač, i pravi čovjek, prava zastava bi bila na jačoj nozi, nozi koju koristi. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- DonCorleone
- Kontakt:
Daleko je dogurao koristeci samo jednu noguzizu1991 je napisao/la:Da je pravi igrač, i pravi čovjek, prava zastava bi bila na jačoj nozi, nozi koju koristi.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Gabon
- Kontakt:
Moze li gif... kad je ono dobio zuti karton
pa sta ono bi kakvo je ono bacanje igraca Atalante u fazonu Nejmar

Zukan danas od prve minute protiv Intera.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Zukan igra ko sat , sramota je ovakog igraca ne staviti u prvih 11....
Zukane dragi, jest Vels prvi u grupi, ali kako majke ti ga da su favoriti protiv nas, u po Zenice? 

Zuka,favoriti protiv nas na nasem stadionu su Njemacka,Španija i eto,mozda jos jedna-dvije reprezentacije,mozda.
Nemoj vise takvih nebuloza ziv bio,tacno si me rastuzio.Cuj da jedan Vels bude favorit u nasoj avliji
Nemoj vise takvih nebuloza ziv bio,tacno si me rastuzio.Cuj da jedan Vels bude favorit u nasoj avliji

Ljudina danas oko 14h izadje iz Carpe Diema i lagano trci prema hotelu Dubrovnik, zamal' ga auto ne pokupi kod Telekoma 

Jesi ti vozio?suhakrpa je napisao/la:Ljudina danas oko 14h izadje iz Carpe Diema i lagano trci prema hotelu Dubrovnik, zamal' ga auto ne pokupi kod Telekoma

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Gabon
- Kontakt:

Los covjek los nogometas

Papke

Da sam ja vozio veceras bi reprezentacija bila uskracena za njegov nastup.zizu1991 je napisao/la:Jesi ti vozio?suhakrpa je napisao/la:Ljudina danas oko 14h izadje iz Carpe Diema i lagano trci prema hotelu Dubrovnik, zamal' ga auto ne pokupi kod Telekoma