HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Jesam li rekao da je mali Sarac cudo.U Dubrovniku su vecinom igrali mladji momci iz naseg pogona i ovi bolji iz okolice.Ukoliko nastavimo ovako i dalje cemo bit u vrhu BiH nogometa! 

- antipolitika
- Kontakt:
Pa tko ce drugi ta nece nasi susjedi biti u vrhu!!!
Ima da deremo jedva cekam derbi ima da im katastrofu priredimo goru nego u trebinju!

Ima da deremo jedva cekam derbi ima da im katastrofu priredimo goru nego u trebinju!

I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
Mostarski Zrinjski od danas pripreme nastavlja u Neumu gdje ce odigrati 3 pripremne utakmice od kojih je utakmica protiv hrvatsog drugoligasa Imotskog u cetvrtak.Za 11.2 je zakazana utakmcica sa Celikom,a za 13.2 jos nije odluceno protivnik ali kandidati su Jadran Ploče i Travnik
U Neumu ce u sve 3 utakmice igrati momci koji se tek trebaju pokazati,a poslije Neuma Zrinjski se vraca u Mostar gdje ce se uigravati prvi tim.
Melher, Sušac, Budimir, Džidić, Ivanković, Čilić, Nikolić, Žuržinov, Sušić, Zlatić, Vlaho, Musa, Đurić, Pehar, Zadro, Kordić, Stojanović, Serdarušić, Šarac, Vuković, Selimović, Sušić, Žižović, Cvitković i Aničić, imena su igrača koji su otišli u Neum.

U Neumu ce u sve 3 utakmice igrati momci koji se tek trebaju pokazati,a poslije Neuma Zrinjski se vraca u Mostar gdje ce se uigravati prvi tim.
Melher, Sušac, Budimir, Džidić, Ivanković, Čilić, Nikolić, Žuržinov, Sušić, Zlatić, Vlaho, Musa, Đurić, Pehar, Zadro, Kordić, Stojanović, Serdarušić, Šarac, Vuković, Selimović, Sušić, Žižović, Cvitković i Aničić, imena su igrača koji su otišli u Neum.

Kapetan Zrinjskoga Mario Ivanković-Maka osvojio je priznanje najboljeg sportaša grada Mostara.
Što se tiče naše sportske obitelji vrijedi istaći i da je HŠK Zrinjski najbolji muški sportski kolektiv u gradu, a priznanja su dobili i juniorska momčad HMRK Zrinjski, rukometaš Zrinjskog Marino Marić, rukometašice Blaženka Pandža i Gordana Marić, te boksač Damir Beljo.
Jedina zamjerka izbora je to sto su iz izbora neopravdano izostali trener HŠK Zrinjski Dragan Jović kao i naš košarkaški kolektiv.
Što se tiče naše sportske obitelji vrijedi istaći i da je HŠK Zrinjski najbolji muški sportski kolektiv u gradu, a priznanja su dobili i juniorska momčad HMRK Zrinjski, rukometaš Zrinjskog Marino Marić, rukometašice Blaženka Pandža i Gordana Marić, te boksač Damir Beljo.

Jedina zamjerka izbora je to sto su iz izbora neopravdano izostali trener HŠK Zrinjski Dragan Jović kao i naš košarkaški kolektiv.
Mariju Ivankoviću će se ostvariti želja da karijeru završi u Zrinjskom.
Kapetan Zrinjskog u nedjelju će proslaviti 34. rođendan, a danas je stavio potpis na novi ugovor koji ga na vjernost mostarskom klubu obvezuje do 2011.
Kapetan Zrinjskog u nedjelju će proslaviti 34. rođendan, a danas je stavio potpis na novi ugovor koji ga na vjernost mostarskom klubu obvezuje do 2011.
- RođeniMostar
- Kontakt:
Ne bi da je počeo igrati u ZrinskomEagles je napisao/la:Mariju Ivankoviću će se ostvariti želja da karijeru završi u Zrinjskom.

...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...
Ne možeš ti to skontati nikako, ne trudi se.RođeniMostar je napisao/la:Ne bi da je počeo igrati u Zrinskom
- RođeniMostar
- Kontakt:
Marin je napisao/la:Ne možeš ti to skontati nikako, ne trudi se.RođeniMostar je napisao/la:Ne bi da je počeo igrati u Zrinskom

...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...
HŠK Zrinjski-HNK Imotski 2:1
Oba gola dao Vuković koji igra sve bolje.Igrali svi igrači koji koji su otišli u Neum osim Đurića i Žuržinova koji nisu igrali zbog lakših ozlijeda (ne bojte se nije ništ strašno)!
U ponedjeljak protiv Čelika...

Oba gola dao Vuković koji igra sve bolje.Igrali svi igrači koji koji su otišli u Neum osim Đurića i Žuržinova koji nisu igrali zbog lakših ozlijeda (ne bojte se nije ništ strašno)!

-
- Kontakt:
Mozes li mi reci,naravno ako to znas,kakvi su uslovi za pripreme u Neumu,konkretno mislim na kvalitet terena i to!?pozzEagles je napisao/la:HŠK Zrinjski-HNK Imotski 2:1
tri komada čeliku u ponedeljak i mirna hercegovina 

HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....
Ne znam ti brate,nisam bio protiv Imotskog,u ponedjeljak igramo protiv Celika pa cu ti tad odgovorit.lopta je okrugla je napisao/la: Mozes li mi reci,naravno ako to znas,kakvi su uslovi za pripreme u Neumu,konkretno mislim na kvalitet terena i to!?pozz
-
- Kontakt:
Dobro,hvala,nemoj zaboraviti heheEagles je napisao/la:Ne znam ti brate,nisam bio protiv Imotskog,u ponedjeljak igramo protiv Celika pa cu ti tad odgovorit.lopta je okrugla je napisao/la: Mozes li mi reci,naravno ako to znas,kakvi su uslovi za pripreme u Neumu,konkretno mislim na kvalitet terena i to!?pozz

- Nećemo koristiti dva kombinirana sastava. Krenut ćemo s uigravanjem momčadi, tako da će jedan sastav igrati nekih sat vremena, dok bi ostali trebali igrati u zadnjih trideset minuta, izjavio je trener Zrinjskog.
Za Loptu:
Zrinjski ima veoma dobre uvjete za trening u Neumu i što je najvažnije svi su zadovoljni ovogodišnjim pripremama.
Tereni na kojima treniramo zaista su dobri i domaćini su nam uvijek pri ruci da mogu reći da su uvjeti fantastični", izjavio je pomoćni trener Dragan Perić.
Vise o ovome mozes naci na zrinjski.info a ima i dosta slika...
Edit: Dragan Jović-"Kao prvo ja moram pohvaliti naše domaćine i uvjeti za rad su zaista idealni počev od terena, pa sve do ishrane što je za nas izuzetno bitno. Kakvo je stanje sa terenima za trening sa obzirom na vremenske nepogode? Jeste da kiša svaki dan pada, ali uspijevamo odraditi sve zacrtano i čim nam vrijeme dopusti mi izađemo i radimo sa loptom. Teren je dobar i mu ga pokušavamo maksimalno sačuvati s obzirom da nam je potreban za jedan suptilniji rad sa loptom, kao i za odigravanje pripremnih mečeva. Objektivno nalazimo se u završnom dijelu priprema kada tempiramo formu za nastavak prvenstva i za takvo nešto potreban nam je dobar teren".
Utakmica sa Celikom je u 3 sutra!
Zrinjski ima veoma dobre uvjete za trening u Neumu i što je najvažnije svi su zadovoljni ovogodišnjim pripremama.
Tereni na kojima treniramo zaista su dobri i domaćini su nam uvijek pri ruci da mogu reći da su uvjeti fantastični", izjavio je pomoćni trener Dragan Perić.
Vise o ovome mozes naci na zrinjski.info a ima i dosta slika...
Edit: Dragan Jović-"Kao prvo ja moram pohvaliti naše domaćine i uvjeti za rad su zaista idealni počev od terena, pa sve do ishrane što je za nas izuzetno bitno. Kakvo je stanje sa terenima za trening sa obzirom na vremenske nepogode? Jeste da kiša svaki dan pada, ali uspijevamo odraditi sve zacrtano i čim nam vrijeme dopusti mi izađemo i radimo sa loptom. Teren je dobar i mu ga pokušavamo maksimalno sačuvati s obzirom da nam je potreban za jedan suptilniji rad sa loptom, kao i za odigravanje pripremnih mečeva. Objektivno nalazimo se u završnom dijelu priprema kada tempiramo formu za nastavak prvenstva i za takvo nešto potreban nam je dobar teren".
Utakmica sa Celikom je u 3 sutra!

- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Nemojte se nafurat puno samo cuj mrmonje 3 komada bas si me iznenadio decko...brato je napisao/la:tri komada čeliku u ponedeljak i mirna hercegovina

Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
u pripremnoj utakmici koja se igra u neumu Čelik vodi na početku drugog poluvremena 2:1 protiv zrinjskog.Poluvrijeme je Zrinjski vodio 1:0

2-2 Mile Pehar na asistenciju Zadre
--------------------
HŠK ZRINJSKI MOSTAR

--------------------
HŠK ZRINJSKI MOSTAR
Čelik je ponovno poveo. Trenutni rezultat je 3:2 za ekipu iz Zenice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.