FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FC BAYERN
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FC BAYERN » 13 maj 2010, 10:56

Zanimljiva emisija :D

Samo je malo pretjero sa ovim privatnim pitanjima ali tako je izgleda emisija osmisljena da bi ljudi vise znali o Amaru i njegovom privatnom zivotu.

Svi na trening u Petak

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 13 maj 2010, 11:05

Hamo je napisao/la:Može li neko reći gdje je ta famozna izjava o Koševu.Nemogu sve gladati ipak mi je internet ograničen,a trenutno sam previše potrošio. :D
Treci ovaj clip. . .

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 maj 2010, 11:23

Partizan želi Ibrahima Šehića

Sjajne partije Ibrahima Šehića, na golu sarajevskog Željezničara nisu prošle nezapaženo, pa su oko na njega bacili skauti brojnih evropskih klubova, među kojima i beogradskog Partizana.

Naime, kako piše San, skaut beogradskog kluba, Nenad Damjanac pratio je golmana Željezničara u nekoliko utakmica ove sezone.

Šehić je navodno zadovoljio ukuse Damjanca koji je čelnicima Partizana predložio da što prije stupi u pregovore sa Željezničarom.

Osim Partizana, za Šehića je zainteresovano još nekoliko evropskih klubova. Međutim, kada se uzme u obzir da Željezničar juriša ka duploj kruni i da je na njegovoj klupi Amar Osim koji igrače ne prodaje za bescijenje a kao šlag na tortu je Šehićevo pozivanje u A reprezentaciju naše zemlje, onda cijena za mladog golmana Željezničara sigurno neće biti mala.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 13 maj 2010, 11:26

Daj ba više s Borcem. Jeb.o to, to su vazda drugoligaši bili. Nije to naš nivo nikad bio. Pogotovo sad kad je seljadija naselila, više zvezdaša ima tamo nego njih. Sve im se smješalo ne znaju ni gdje žive ni za koga navijaju. Papak na asfaltu, davno ispričana priča. Ima nešto malo izuzetaka, ali ne više od 10%.

Ona slika TLN-a s juga je legendarna. Svaka mu čast ko ono iskopa.
Sjećam se tih tekmi. Meni bilo drago uvaliti se blizu njih i slušati provale.
Onda ko nije imo džins jaknu papak bio :D
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 13 maj 2010, 11:30

čamac je napisao/la:Onda ko nije imo džins jaknu papak bio :D
Ali po mogucnosti sto svjetliju iliti izlizaniju ... :)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 maj 2010, 11:55

U slucaju pobjede Zelje u subotu (ja se aBd nadam da ce biti tako) predlazem da svako da svoje prijedloge koje ce teorije zavjere biti. Moji prijedlozi su:

1. NB podplatio igrace Sarajeva da puste Zelju, i ako se vidjelo da je Zeljo bolji
2. NB podplatio sudije, koji nisu dali Sarajevu da razvjene njihovu prepoznatljivu igru kojoj bi Barca zavidjela
3. NB ima dogovor s upravom Sarajeva, jer ti mafijasi bi prodali svoju rodjenu majku za pare
4. NB je platio navijace Sarajeva da ulete u teren jer zna da nikad zeljo ne bih pobjedio da je bilo publike

Moj favorit je prijedlog broj dva. Nadam se da ce nam sljedeca sedmica biti sretna, tj. da cemo slaviti duplu krunu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 13 maj 2010, 12:08

[quote="čamac"]Daj ba više s Borcem. Jeb.o to, to su vazda drugoligaši bili. Nije to naš nivo nikad bio. Pogotovo sad kad je seljadija naselila, više zvezdaša ima tamo nego njih. Sve im se smješalo ne znaju ni gdje žive ni za koga navijaju. Papak na asfaltu, davno ispričana priča. Ima nešto malo izuzetaka, ali ne više od 10%.

Prvo pogledaj u svoje dvoriste, seljadije ima svagdje, sto je veci grad to po procentu ima i vise seljaka pa sad ti malo skontaj, i vidim puna su vam usta Borca u zadnje vrijeme, to omalozavanje je seljacki, kao kad bih mi pisali o vasim blamazama u Evropi (Liteks). Borac je uvijek bio ime i brend na ovim prostorima sto je i potvrdio sa nekim bitinim trofejima u svojoj istoriji, nasa je licna volja za koga cemo navijati, jeli zna se dobro kako je BIH odcijepljena od SRJ ali ovo nije forum za ove stvari, ali sam siguran da je svim banjalucanima na prvom mjestu Borac pa tek onda Partizan ili Zvezda sto smo i pokazali velikom posjetom u ovoj sezoni. Eto toliko.
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

umene zeljo
Kontakt:

Post Postao/la umene zeljo » 13 maj 2010, 12:25

hahahah......sta Amar kaze za kosevo, previse je ruzan.....hahahah KRALJ!!!

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 13 maj 2010, 12:27

nasborik je napisao/la:
čamac je napisao/la:Daj ba više s Borcem. Jeb.o to, to su vazda drugoligaši bili. Nije to naš nivo nikad bio. Pogotovo sad kad je seljadija naselila, više zvezdaša ima tamo nego njih. Sve im se smješalo ne znaju ni gdje žive ni za koga navijaju. Papak na asfaltu, davno ispričana priča. Ima nešto malo izuzetaka, ali ne više od 10%.

Prvo pogledaj u svoje dvoriste, seljadije ima svagdje, sto je veci grad to po procentu ima i vise seljaka pa sad ti malo skontaj, i vidim puna su vam usta Borca u zadnje vrijeme, to omalozavanje je seljacki, kao kad bih mi pisali o vasim blamazama u Evropi (Liteks). Borac je uvijek bio ime i brend na ovim prostorima sto je i potvrdio sa nekim bitinim trofejima u svojoj istoriji, nasa je licna volja za koga cemo navijati, jeli zna se dobro kako je BIH odcijepljena od SRJ ali ovo nije forum za ove stvari, ali sam siguran da je svim banjalucanima na prvom mjestu Borac pa tek onda Partizan ili Zvezda sto smo i pokazali velikom posjetom u ovoj sezoni. Eto toliko.
prvo to za papke... podjeli broj stanovnika sa brojem papaka pa ces dobiti postotak papaka u gradu ;)
drugo slobodno podjebavaj za liteks! jer gdje je vas liteks ili jeste li vi nekome bili liteks? a ja, pa zauzeti ste bili sa cvajtom... trece onaj borac nemoj porediti sa ovim... niti je politika borca ista niti je politika navijaca ista (sami pisete svoju historiju u sta sam se uvjerio, dosta lazi u historiji) drugo su rezultati u historiji, ali ponavljam to nije taj borac. a to za zvijezdu ili partizan me ne zanima jer je to vas problem sto vasi navijaci imaju klub iznad borca :D

pozz

svi na trening!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 13 maj 2010, 12:30

Amar je legenda kad kaže ružan stadion za sleta. Samo što nije rek'o za koride. Zaim loš kao voditelj za tipa kakav je Amar.
Dobro je što i Amar priča o tribinama. Ne sumnjam da ako Amar ostane nekoliko godina u Želji da ćemo ako Bog da i to dočekati.
Kakva ono raja hoda po jugu :D Ja mislim da smo mi jedini klub ovdje gdje vazda raje ima na tribinama.
Ja se sjećam k'o dijete sam često iš'o na stadion bilo tekme ne bilo. Zimi se sank'o iza juga. Na treninzima raje bilo k'o sad na nekim tekmama.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 maj 2010, 12:40

čamac je napisao/la:Zaim loš kao voditelj za tipa kakav je Amar.
Nema voditelja za Amara...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 13 maj 2010, 12:53

ŽELJO-Žepče je najveća poslijeratna sramota našeg kluba i tako je mislio i cijeli jug u samom toku te utakmice. Inače, bezveze potežete te priče, al' mor'o sam to da kažem. Isto k'o što je bilo lijepo pobijediti Čelik, Modriču i Široki zaredom kad nam nije trebali nizašta, a njima za titulu. Tada je bila premija od Modriče za pobjedu nad Širokim, a za ostalo ne znam...
Hvala onom ko je postavio ovaj intervju Amara!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 13 maj 2010, 13:40

Slažem se s tobom Željovac da je bruka, ali u nekim normalnim okolnostima i sa normalnim ljudima. Međutim, klub čiji navijači slave i veličaju genocid u 21. vijeku i opet bi jedva čekali da ga naprave ne zaslužuju uopšte da gledaju fudbal a kamoli prvoligaški. To je poenta. Naravno, niko normalan ne voli namještanje i mutne radnje. Evo i mi sad strepimo šta će biti u Mostaru iako smo ove godine najbolji to nam nije garancija za titulu. Na Koševu se gubilo i kad smo bili stoput jači. Čeka nas Trebinje gdje ako oni odluče da nas dobiju i to im se omogući gledat ćemo startove za Haga kao i prethodnih godina i neminovan poraz. Torpedo može realno dobiti Borca jer su bolji, ali hoće li itd. itd.

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 13 maj 2010, 13:44

Vala nije bruka. Da je bilo koji drugi klub u pitanju rekao bi da jeste al ovo je bio nas nacin da im se osvetimo za ono sto su njihovi navijaci uradili na utakmici u BL.
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 13 maj 2010, 14:02

onaj h.ljevo sto je napisao clanak o sarajevskom derbiju ko da nije pogledao rezultate derbija...

"a Željo je prvu pobjedu upisao tek pet godina kasnije, 21. juna 1959. godine kada je bilo 4:1."

ovo nije istina!!!!

Drugi Sarajevski derbi-Sezona 1954/55
17.04.1955 godine
Sarajevo-ZELJEZNICAR 2-3
Stadion:Kosevo
Gledalaca:8.000
Sudija:Ramcevic(Beograd)
Sarajevo: Pejak,Biogradlic,Dzemidzic,Jarkovacki,Svraka,Glavocevic,Novo,Stipic,Jusufbegovic,F.Lovric,Ziskov
ZELJEZNICAR: S.Vrebac,Kranjc,Abramovic,Imamovic,M.Vrebac,Ubovic,Kurtovic,Trbic,Kulovic,Handzic,Pasic
Strijelci: Handzic 34 min, Pasic 47 min i Kulovic 67 min za ZELJEZNICAR, Stipic 17 min i Ziskov 78 min za Sarajevo

molim da se ovo ispravi!!!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 maj 2010, 14:09

tm84 je napisao/la:onaj h.ljevo sto je napisao clanak o sarajevskom derbiju ko da nije pogledao rezultate derbija...

"a Željo je prvu pobjedu upisao tek pet godina kasnije, 21. juna 1959. godine kada je bilo 4:1."

ovo nije istina!!!!

Drugi Sarajevski derbi-Sezona 1954/55
17.04.1955 godine
Sarajevo-ZELJEZNICAR 2-3
Stadion:Kosevo
Gledalaca:8.000
Sudija:Ramcevic(Beograd)
Sarajevo: Pejak,Biogradlic,Dzemidzic,Jarkovacki,Svraka,Glavocevic,Novo,Stipic,Jusufbegovic,F.Lovric,Ziskov
ZELJEZNICAR: S.Vrebac,Kranjc,Abramovic,Imamovic,M.Vrebac,Ubovic,Kurtovic,Trbic,Kulovic,Handzic,Pasic
Strijelci: Handzic 34 min, Pasic 47 min i Kulovic 67 min za ZELJEZNICAR, Stipic 17 min i Ziskov 78 min za Sarajevo

molim da se ovo ispravi!!!!!
Ni to nije tacno!!
Prvi derbi je bio 9:1 za nas 46 i bio je protiv torpeda....AKO nijecu taj derbi onda nek ukinu 46 sa svog uloska od grba...udbasi odvratni sve zele da zataskavaju!!

slika

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 13 maj 2010, 14:12

seyo, govorim o prvenstvenim utakmicama... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 13 maj 2010, 14:14

tm84 je napisao/la:seyo, govorim o prvenstvenim utakmicama... ;)
derbi je derbi pa makar igrali gurke ispred zgrade!
taj susret nikad nece biti prijateljski, ni prvenstveni, ni vanzemaljski, nego ce biti derbi...

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 13 maj 2010, 14:24

Da ga Bogdo nikad nismo ni odigrali. Mog'o nas je postojanja koštati. Istina, sad ne bi derbija ni bilo već bi imali Želju i hipten (olim)pičića.

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 13 maj 2010, 14:26

harry_90 je napisao/la:Partizan želi Ibrahima Šehića

Sjajne partije Ibrahima Šehića, na golu sarajevskog Željezničara nisu prošle nezapaženo, pa su oko na njega bacili skauti brojnih evropskih klubova, među kojima i beogradskog Partizana.

Naime, kako piše San, skaut beogradskog kluba, Nenad Damjanac pratio je golmana Željezničara u nekoliko utakmica ove sezone.

Šehić je navodno zadovoljio ukuse Damjanca koji je čelnicima Partizana predložio da što prije stupi u pregovore sa Željezničarom.

Osim Partizana, za Šehića je zainteresovano još nekoliko evropskih klubova. Međutim, kada se uzme u obzir da Željezničar juriša ka duploj kruni i da je na njegovoj klupi Amar Osim koji igrače ne prodaje za bescijenje a kao šlag na tortu je Šehićevo pozivanje u A reprezentaciju naše zemlje, onda cijena za mladog golmana Željezničara sigurno neće biti mala.
I sjetih se rekao je da neće iz Želje dok neodigra Europske tekme sa Željom :!:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], b00t, Blackwargreymon i 87 gostiju.