Pa sta ako igra u kini ? Evo i miske je tamo pa ga htjeo zvati.. nesta tu smrdi i zato neka kaze Mesa kako je... Ja mislim da bi nam pomogo za ove dvije utakmice i eventulno baraz !!! Neece te hadzic,Sven odvesti na euro sigurno... fali Besic,medo ne igra, znaci treba pojacanje u pravom smislu te rijeci. A to bi sejo bio !Momciluk je napisao/la:Evo reci cu ti ja, igra momak u Kini. Sta ti nije jasno?bhfanatic14 je napisao/la:Mesa sta je sa Salihovicem ??? daj odgovor na pressu za nas prave navijace koje repku prate od pocetka.. hocu da znam istinu !!!
Mada kakva nam je sad situacija treba ga zvat i iz Kine, prije Medunjanina svakako..
Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Miske je nesto drugo, on moze dobit poziv i da igra kod kuce fudbal.. Sejo nije taj kvalitet da ga se zove iz tih neozbiljnih liga..bhfanatic14 je napisao/la:Pa sta ako igra u kini ? Evo i miske je tamo pa ga htjeo zvati.. nesta tu smrdi i zato neka kaze Mesa kako je... Ja mislim da bi nam pomogo za ove dvije utakmice i eventulno baraz !!! Neece te hadzic,Sven odvesti na euro sigurno... fali Besic,medo ne igra, znaci treba pojacanje u pravom smislu te rijeci. A to bi sejo bio !Momciluk je napisao/la:Evo reci cu ti ja, igra momak u Kini. Sta ti nije jasno?bhfanatic14 je napisao/la:Mesa sta je sa Salihovicem ??? daj odgovor na pressu za nas prave navijace koje repku prate od pocetka.. hocu da znam istinu !!!
Mada kakva nam je sad situacija treba ga zvat i iz Kine, prije Medunjanina svakako..
This time next year we'll be millionaires.
Steta sto nismo odigrali po koju prijateljsku. Prije smo makar imali te, nazalost Safet nije koristio da isproba nove igrace a sad ih nemamo. Sve naopako. Mogao se je Suljic probati na krilu, igra u losoj ligi, al profil takvog igraca nemamo.
Sejo svakako zasluzuje poziv. Zahirovic, ako je u formi moze pomoci svakako, trci ko lud zna se posataviti, ne boji se lopte.
Tino, Hadzic, Djuric van. Medo isto ne zasluzuje poziv. Izet odlicno odigrao pripreme sad se opet izgubio, ako bar ne bude na klupi u svom timu i on nebi trebao dobiti poziv.
Sejo svakako zasluzuje poziv. Zahirovic, ako je u formi moze pomoci svakako, trci ko lud zna se posataviti, ne boji se lopte.
Tino, Hadzic, Djuric van. Medo isto ne zasluzuje poziv. Izet odlicno odigrao pripreme sad se opet izgubio, ako bar ne bude na klupi u svom timu i on nebi trebao dobiti poziv.
Po meni ocekivano za Grahovca ovo za Zahirovica nisam odusevljen jer nema potrebe zvati igraca koji nije uspio da se nametne u Njemackoj cvajti od njega je bolji i Anel Hadzic..Goalgetter je napisao/la:Adnan Zahirovic kaze repka.bazgembo89 je napisao/la:Koja su dva nova vjerovatno bi trebao biti Grahovac i onda ce nekog lijevog iskopat mozda onog Scuka ili STojan Vranjes nemam pojma..
Nego stvarno nema logike ako pozove Medunjanina ,a izgleda da ce bez poziva biti Djuric sto je nebitno kad je proigrao Ibisevic..
Kako u drugoj ligi igra neredovno za svoju Cesenu poziv vjerovatno neće dobiti Milan Đurić, a iako ne konkurišu za svoje ekipe u ekipi će se zbog ranijih zasluga, ali i kvaliteta, vjerovatno naći Medunjanin i Hajrović.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sve je to jos nagadjanje. Mesa je danas zavrsio spisak, sutra vec ocekujem da Avaz ili neko drugi dobije informaciju ko je sve na njemu, kao i sto je obicno do sada bilo. Jos malo strpljenja.
Smatram da treba prekriziti Djurica, jer nema sa njim ovo vise prespektive. Medunjanin i Hajrovic trebaju biti na spisku, ali minute nece dobiti.
Smatram da treba prekriziti Djurica, jer nema sa njim ovo vise prespektive. Medunjanin i Hajrovic trebaju biti na spisku, ali minute nece dobiti.
To lesinarski portal iznosi svoje zelje.Prije svake objave spiska lesinari vrse pritisak na selektora objavljivanjem toboznjeg spiska.
Mnogi od njih ucjenjuju selektora pozivima igracima za koje su placeni da ih medijski guraju u zamjenu za pozitivne tekstove za selektora.
Ali to nije novina,to je stara vijest.
Mnogi od njih ucjenjuju selektora pozivima igracima za koje su placeni da ih medijski guraju u zamjenu za pozitivne tekstove za selektora.
Ali to nije novina,to je stara vijest.
Medunjaninu treba zabraniti ulaz u BiH, a kamoli da bude na spisku.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sejo nije taj kvalitet da ga se zove iz Kine, ali je zato Medunjanin strašan fudbaler.
Ili Zahirovic koji u posljednje dvije godine nema 5 utakmica.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Ako je Zahirovic to je super 
Ustalio se u Izraelu i sigurno je igrac koji nikad nije ni trebao biti izbacen iz reprezentacije.

Ustalio se u Izraelu i sigurno je igrac koji nikad nije ni trebao biti izbacen iz reprezentacije.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Samo Zahirovic moze odigrati ono sto nama treba protiv Walesa.
DD
-
- Kontakt:
Ma pola ih pojma nema o fudbalu... samo lupaju neke gluposti... ovdje neki izgleda ni negledaju utakmice cini se, kako pisu nebuloze.jasmin10 je napisao/la:Sejo nije taj kvalitet da ga se zove iz Kine, ali je zato Medunjanin strašan fudbaler.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
- JavierBosnia
- Kontakt:
Za Wales je sve ja mislim jasno
Umjesto Bešića- Hadžić
Umjesto Harisa- Sušić
Umjesto Bešića- Hadžić
Umjesto Harisa- Sušić
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
SafetSajo je napisao/la:
Momciluk je napisao/la: Miske je nesto drugo, on moze dobit poziv i da igra kod kuce fudbal.. Sejo nije taj kvalitet da ga se zove iz tih neozbiljnih liga..
BRAVO ZA OVO.... upravo tako , misimovic je institucija bh nogometa
nas najveci GIGANT !

.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
- JavierBosnia
- Kontakt:
[/quote]SafetSajo je napisao/la:SafetSajo je napisao/la:Momciluk je napisao/la: Miske je nesto drugo, on moze dobit poziv i da igra kod kuce fudbal.. Sejo nije taj kvalitet da ga se zove iz tih neozbiljnih liga..
BRAVO ZA OVO.... upravo tako , misimovic je institucija bh nogometa
nas najveci GIGANT !![]()
![]()
A misimovic ne moze dobit poziv zbog promjene drzljanstva?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Sramota ako Medunjanin i Izet budu igrali, ako je Mesa tako ocajan da nema drugo rjesenje. Jbt. nema ih na mapi, da smo normalna reprezentacija ni poziv ne bi dobili.
Misimovic ne moze vise igrati za nas zbog drzavljanstva, to je gotova prica.
Misimovic ne moze vise igrati za nas zbog drzavljanstva, to je gotova prica.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Bilo bi odlično kad bi Zahirović dobio poziv, nisam to očekivao ni u snu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zahirović 4 utakmice u 4 kola po 90 minuta, ustalio se i to je odlično, moze pomoci protiv Walesa da bude osigurac ispred odbrane kad Spaha krene naprijed ili neko od bekova
Limvo Likce
Zašto ih onda uopšte stavljati na spisak.Zar nije bilo bolje ta dva mjesta popuniti drugim igračima koji koliko toliko igraju.Svaka čast obojici, dragi su mi ali poziv za ove dvije utakmice nisu zaslužili.Goalgetter je napisao/la:Sve je to jos nagadjanje. Mesa je danas zavrsio spisak, sutra vec ocekujem da Avaz ili neko drugi dobije informaciju ko je sve na njemu, kao i sto je obicno do sada bilo. Jos malo strpljenja.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- Goalgetter
- Kontakt:
Uzmi da ti se povrijede nedaj boze ta nova dvojica sto se pozovu za vezni red, ili Visca, znaci da opet nemas alternativa. Oni bi bili tu da popune broj i upanu ako bi zagustilo.edoo3 je napisao/la:Zašto ih onda uopšte stavljati na spisak.Zar nije bilo bolje ta dva mjesta popuniti drugim igračima koji koliko toliko igraju.Svaka čast obojici, dragi su mi ali poziv za ove dvije utakmice nisu zaslužili.Goalgetter je napisao/la:Sve je to jos nagadjanje. Mesa je danas zavrsio spisak, sutra vec ocekujem da Avaz ili neko drugi dobije informaciju ko je sve na njemu, kao i sto je obicno do sada bilo. Jos malo strpljenja.
Glup je potez staviti Zahirovica da igra ove utakmice,davno je bilo kad je on odigrao zadnju utakmicu u reprezentaciji.A davno je bilo i kad je zadnji put odigrao 15 utakmica i u pola godine.
Zapravo,glup potez ga je zvati poslije cetiri odigrane utakmice u izraelskom prvenstvu nakon nekoliko godina neigranja.
Ako ga Meša pozove nastavlja ici stranputicom.
A i osim svega toga,moze Zahirovic,pazi Zahirovic iz Izraela,u gore opisanom stanju a ne moze Salihovic iz Kine.Tu onda zbilja nisu cista posla.
Zapravo,glup potez ga je zvati poslije cetiri odigrane utakmice u izraelskom prvenstvu nakon nekoliko godina neigranja.
Ako ga Meša pozove nastavlja ici stranputicom.
A i osim svega toga,moze Zahirovic,pazi Zahirovic iz Izraela,u gore opisanom stanju a ne moze Salihovic iz Kine.Tu onda zbilja nisu cista posla.