Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
18:30 Wacker Innsbruck - FAC Wien 1 @1.35 Ocekivao sam ovde jos manju kvotu s obziorm na igre ova dva kluba. Wacker prvi na tabeli i u seriji su od 7 uzastopnih pobjeda..U goste dolazi najgora ekipa lige koja u 10 utakmica ima isto toliko poraza.
20:30 Reims - Lille 1x @1.37 Reims kuci odlicno igra zasad,uspjeli su otkinuti bod PSG-u te su pobjedili Lorient i Marsej..Lil u gostima 3 remija.
20:30 Valencia - Granada CF 1 @1.50 Poklon kvota na Valenciu,u premieru u super ponudi 1.60..Valencia sa velikim ambicijama usla u novu sezonu ali zasad ne ide sve kako treba..U prva dva meca nisu uspjeli pobjediti kod kuce i red je na prvu pobjedu protiv lose Granade..U medjusobnim protiv Granade kuci imaju 4/4.
20:00 Metz - Nimes 1 @1.70 Metz dosta kvalitetnija ekipa,prosle sezone ispali iz prve lige a trenutno su drugi na tabeli i bez poraza su.Nimes posljednji na tabeli bez pobjede u ligi i u gostima uz 4 osvojena boda na domacem terenu.
20:00 Volendam - Almere City 1 @1.55 Prvi protiv zadnjeg,sve osim pobjede domacina bilo bi iznenadjenje
20:25 Cork City - Derry City 1 @1.60 Cork kuci odlicno igra imaju 10 pobjeda,1 remi i 2 poraza..Sto se tice medjusobnih u ligi dobili su Derry u zadnjih 6 ligaskih utakmica.
Kvota:11.70
20:30 Reims - Lille 1x @1.37 Reims kuci odlicno igra zasad,uspjeli su otkinuti bod PSG-u te su pobjedili Lorient i Marsej..Lil u gostima 3 remija.
20:30 Valencia - Granada CF 1 @1.50 Poklon kvota na Valenciu,u premieru u super ponudi 1.60..Valencia sa velikim ambicijama usla u novu sezonu ali zasad ne ide sve kako treba..U prva dva meca nisu uspjeli pobjediti kod kuce i red je na prvu pobjedu protiv lose Granade..U medjusobnim protiv Granade kuci imaju 4/4.
20:00 Metz - Nimes 1 @1.70 Metz dosta kvalitetnija ekipa,prosle sezone ispali iz prve lige a trenutno su drugi na tabeli i bez poraza su.Nimes posljednji na tabeli bez pobjede u ligi i u gostima uz 4 osvojena boda na domacem terenu.
20:00 Volendam - Almere City 1 @1.55 Prvi protiv zadnjeg,sve osim pobjede domacina bilo bi iznenadjenje
20:25 Cork City - Derry City 1 @1.60 Cork kuci odlicno igra imaju 10 pobjeda,1 remi i 2 poraza..Sto se tice medjusobnih u ligi dobili su Derry u zadnjih 6 ligaskih utakmica.
Kvota:11.70
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Jedan sa jacim kvotama
18:30 A. Lustenau - Kapfenberg gg3+ @2.08 Kad se igra kod Lustenaua obicno budu efikasni mecevi.Prvi mec ove sezone kod Kapfenberga zavrsen sa 1:0..
20:00 Bourg Peronnas - Evian TG 1 @2.20 Bourg u dobroj formi,u seriji su od 4 uzastopne pobjede i neporazeni su 6 utakmica zaredom nakon dva uvodna poraza..Kuci su dobili tri jake ekipe Brest,Sošo i prvoplasirani Dijon a samo su izgubili u prvom kolu od Le Havrea na domacem terenu.Sa druge strane Evian kojeg vodi Safet Sušić ocajno igra i mislim da protiv dobrog domacina nemaju sanse.
18:30 Nurnberg - Arminia Bielefeld 3+ @1.95 Od 3 utakmice bundeslige 2 danas mislim da ce ova biti najefikasnije.Sastaju se dvije ekipe na cijim je medjusobnim ranije vrslo cesto bilo vise od 3 gola.Sto se tice Nirnberga ove sezone,oni daju ali i primaju dosta golova i kod kuce i u gostima dok Arminia kuci igra tvrđi nogomet dok su u gostima dosadasnja 4 meca 3 puta isli preko 3 gola..
20:45 Bangor - Aberystwyth gg3+ @1.80 Sastaju se dva kluba na cijih je zadnjih 6 meceva vidjeno 29 golova ne racunajuci prijateljski mec koji je zvrsen rezultatom 2:5 kod Bangora .Od tih 29 golova 17 je bilo na utakmicama kad je Bangor bio domacin.
Kvota:16
18:30 A. Lustenau - Kapfenberg gg3+ @2.08 Kad se igra kod Lustenaua obicno budu efikasni mecevi.Prvi mec ove sezone kod Kapfenberga zavrsen sa 1:0..
20:00 Bourg Peronnas - Evian TG 1 @2.20 Bourg u dobroj formi,u seriji su od 4 uzastopne pobjede i neporazeni su 6 utakmica zaredom nakon dva uvodna poraza..Kuci su dobili tri jake ekipe Brest,Sošo i prvoplasirani Dijon a samo su izgubili u prvom kolu od Le Havrea na domacem terenu.Sa druge strane Evian kojeg vodi Safet Sušić ocajno igra i mislim da protiv dobrog domacina nemaju sanse.
18:30 Nurnberg - Arminia Bielefeld 3+ @1.95 Od 3 utakmice bundeslige 2 danas mislim da ce ova biti najefikasnije.Sastaju se dvije ekipe na cijim je medjusobnim ranije vrslo cesto bilo vise od 3 gola.Sto se tice Nirnberga ove sezone,oni daju ali i primaju dosta golova i kod kuce i u gostima dok Arminia kuci igra tvrđi nogomet dok su u gostima dosadasnja 4 meca 3 puta isli preko 3 gola..
20:45 Bangor - Aberystwyth gg3+ @1.80 Sastaju se dva kluba na cijih je zadnjih 6 meceva vidjeno 29 golova ne racunajuci prijateljski mec koji je zvrsen rezultatom 2:5 kod Bangora .Od tih 29 golova 17 je bilo na utakmicama kad je Bangor bio domacin.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- dr.van nostrand
- Kontakt:

veceras oba daju

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:
Dinamo-osijek x -7.00 kv,mislim da je vrijeme za sedmi medjusobni remi...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
dinamo-osijek x/1 5.00
veceras cu pokusati ovako... sretno svima...

lask-wiener neustadt over 1.5 1.pol. 2.15
Paszek vs Sadikovic 1
Bagnis vs Londero 2
Fratangelo vs Al.Kuznetsov 2
Valencia vs Granada 1
Bangor vs Aberystwyth ps 1
kv.13.76
Bagnis vs Londero 2
Fratangelo vs Al.Kuznetsov 2
Valencia vs Granada 1
Bangor vs Aberystwyth ps 1
kv.13.76
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
-
- Kontakt:
Evo i mene nakon par dana pauze,gledam ponuda nije nesto dobra al et odigrat ce se nesto da se ima pratit Koln na zute 3.5 1.6. kv po meni ne bi trebalo doc u pitanje a duel Valencija-Granada margina 6.5 zuti kvota da ce bit 2.1 po meni bi trebalo proc lagano jedino neznam ko je sudija al ovolika kvota steta ne probat uz to igram i da ce crveni bit
19:00 Valerenga - Start 3+pp @5.40, 5+ @4.10 i 7+ @20
Ako neko ima eur viska nek isprati ovaj ludi, imam neki dobar osjecaj

This time next year we'll be millionaires.
Reims - Lille 1/2 i 5+
Koln - Ingolstad 2/1 i 5+
Sparta - Telstar 2/1
Emen -JOng PSV 2/1
Moreirense - Porto 1/2
Shamrock - Galway 2/1
Koln - Ingolstad 2/1 i 5+
Sparta - Telstar 2/1
Emen -JOng PSV 2/1
Moreirense - Porto 1/2
Shamrock - Galway 2/1
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Narodni
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Valencia-Granada penal DA 3.20
idu zadnje pare na ovo, stavljam 200kn i ako ne prođe ćao kladionice na duže staze
hvala na pažnji i lp
idu zadnje pare na ovo, stavljam 200kn i ako ne prođe ćao kladionice na duže staze
hvala na pažnji i lp
-
- Kontakt:
http://prntscr.com/8keb0h slaba ponuda, mozda i previse nogometa al sve odigrano po statistici, al bit ce iznenadjenja sigurno nadam se da sam ih ja izbjegao
Forum navija za tebezgmiky je napisao/la:Valencia-Granada penal DA 3.20
hvala na pažnji i lp

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trebao si prije postavitadmir12345 je napisao/la:http://prntscr.com/8keb0h slaba ponuda, mozda i previse nogometa al sve odigrano po statistici, al bit ce iznenadjenja sigurno nadam se da sam ih ja izbjegao

Od tebe volim prepisat uvijek..
This time next year we'll be millionaires.
subota: tottenham - man city h(1:0) @ 3.5
rosberg-vettel 1 @ 1.5
nedjelja: MOTO GP, pobjednik - Lorenzo @2.1
rosberg-vettel 1 @ 1.5
nedjelja: MOTO GP, pobjednik - Lorenzo @2.1
Pape,Pape sad si nasao da se vadis iz govanaOkolele je napisao/la:Jedan sa jacim kvotama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.