Cime se vi bavite jbte, ja ne vjerujem.

Zukanovic juce odigrao odlicno i dokazao da je nas najbolji defanzivac trenutno!!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
A cime je to dokazao da je bolji od Spahica?EmirTM87 je napisao/la:Da li sam ja to procitao da je Zukanovic los covjek zato sto je trazio prekrsaj i mozda karton PROTIVNICKOM igracu?![]()
Cime se vi bavite jbte, ja ne vjerujem.![]()
Zukanovic juce odigrao odlicno i dokazao da je nas najbolji defanzivac trenutno!!
Zaboravio si Hadzica.Gabon je napisao/la:Zuka je kraljkakav gigant...
![]()
Nije isao na SP ali je nasao klub iz Lige petica pa evo ovo ljeto se otimali Sampdorija i Inter..jos par klubova.
Papeljubcima i Papketu se pokakio...drzi ih na apartima![]()
Papke
Bolanos je napisao/la:Zaboravio si Hadzica.Gabon je napisao/la:Zuka je kraljkakav gigant...
![]()
Nije isao na SP ali je nasao klub iz Lige petica pa evo ovo ljeto se otimali Sampdorija i Inter..jos par klubova.
Papke
Bolanos je napisao/la:Zaboravio si Hadzica.Gabon je napisao/la:Zuka je kraljkakav gigant...
![]()
Papke
Pa, yebote, gledas li ti fudbal ikako? To je danas normalna pojava. Ti se vise, izgleda, cudis tome jer su njih dvojica zemljaci a Zukanovic ipak trazio karton, jel tako? Pa, druze, ne placa ih BiH da igraju... Jednog placa Roma, drugog Sampdoria, boris se za svoj klub svim mogucim sredstvima.DonCorleone je napisao/la:Od svih igraca, on jedini koji se buni, igrac nad kojim je izvrsen prekrsaj, dize se i nastavlja igrati, Ervin trci prema sudiji i pocinje se raspravljati. Sta se on ima raspravljati tu? Stiti svoj tim na taj nacin ili kako? Nema on tu sta gestikulirati.SlevinKelevra je napisao/la:![]()
2 cijele utakmice, a 3 propustio zbog povrede, a sad ce opet biti na spisku, tako da ta tvoja teorija pada u vodu.Evander je napisao/la:Neko jos vjeruje da je Safet bio problem sto Zuka ne igra?
Evo odavno nema Safeta, koliko je Zuka od tad odigrao minuta u reprezentaciji?
Pivopija je napisao/la:2 cijele utakmice, a 3 propustio zbog povrede, a sad ce opet biti na spisku, tako da ta tvoja teorija pada u vodu.Evander je napisao/la:Neko jos vjeruje da je Safet bio problem sto Zuka ne igra?
Evo odavno nema Safeta, koliko je Zuka od tad odigrao minuta u reprezentaciji?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zasto ne bi igraliEmirTM87 je napisao/la:Odbrana mora ovako izgledati:
Mujdza----Spahic----Zukanovic---Kolasinac
Ali bojim se da nema nista od toga.
zgembo89 je napisao/la:
Zasto ne bi igrali
Mujdza Sunjic Zukanovic Kolasinac
------------Pjanic----Spahic-------
Visca------Dzeko-----Lulic-------
a najbolje bi bilo da kad su dobri stoperi igramo kao Juventus
----Sunjic------Spahic------Zukanovic---
Mujdza--------Pjanic--------? -----------Kolasinac
Visca----Dzeko--------------Lulic
Mozda nece prihvatiti poziv cisto da ti budes zadovoljan i da imas sta napisati na forumu.calcio je napisao/la:Otkud znate da ce Zukanovic dobiti poziv? Mozda ima zakazano vrijeme kod zubara ili kod frizera?
Ma imam ja uvijek nesto pisati na forumu, ne mora zbog mene to raditi.EmirTM87 je napisao/la:Mozda nece prihvatiti poziv cisto da ti budes zadovoljan i da imas sta napisati na forumu.calcio je napisao/la:Otkud znate da ce Zukanovic dobiti poziv? Mozda ima zakazano vrijeme kod zubara ili kod frizera?
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 24 gosta.