Safet Sušić - Pape

johnnyHZ
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la johnnyHZ » 11 maj 2010, 13:31

ja koliko vidim p ovome tekstu pape ne zeli da skoro ima ikakve veze sa savezom,i njihovim mutljarijama....nezeli da mu se desi "cirro" pa da izadje novinar sa ekskluzivom o tome koliko je pojeo i popio na racun repke,kolikki su ugovori i td....ovako da se ponasaju nasi u savezu i nasi politicari mi bi bili SVICARSKA...al naravno rijetki su ovakvi...pape se znaci ogradio od saveza i cisto je na SLUZBENO sa njima......imam osjecaj da bi im on mogao i dohakati :D jer nece ga imati za sta ucjenjivati a on bi mogao svasta reci i saznati ......uglavnom od prvog dana bar 30-40% foruma ga je pljuvalo,al eto,sad se vidi ko je i sta je SAFET SUSIC
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 11 maj 2010, 19:01

@Dzoni

Ljudi su cudna biljka... Mnoge su se stvari Safetu predbacivale a na pozitivno bi se najcesce zazmirilo... No, kao sto rece NoName, i Ciro je imao svoju ulogu u razvoju nase reprezentacije, udario je temelje, a sada red da Safet izgradi nove puteve koji ce voditi ka novim, vecim uspjesima naseg ponosa, nasih Ljiljana, Zmajeva...

Udri Safete, a i mi cemo za tobom... :-)
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 13 maj 2010, 12:52

http://****/index.php?id=6567
evo sta reci na ovo??? nije sto sam iz zenice ne moraju igrati na bp ali reci da je bolje igrati na neutralnom terenu nego u zenici ... XD
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

DULE PACOV
Kontakt:

Post Postao/la DULE PACOV » 13 maj 2010, 12:59

sin3x je napisao/la:http://****/index.php?id=6567
evo sta reci na ovo??? nije sto sam iz zenice ne moraju igrati na bp ali reci da je bolje igrati na neutralnom terenu nego u zenici ... XD
Ja sam u bojkotu repke iz dobro poznatih razloga,lično nemam nista protiv da se igra u SA al ovakve izjave samo bzv dižu tenzije.Protiv sam Papeta kao selektora mislim da nikad nismo imali realno bolju ekipu,al on će to sve da unisti.Volio bi da griješim al živi bili pa vidjeli :oops:

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 13 maj 2010, 13:01

DULE PACOV je napisao/la:
sin3x je napisao/la:http://****/index.php?id=6567
Ja sam u bojkotu repke iz dobro poznatih razloga,lično nemam nista protiv da se igra u SA al ovakve izjave samo bzv dižu tenzije.Protiv sam Papeta kao selektora mislim da nikad nismo imali realno bolju ekipu,al on će to sve da unisti.Volio bi da griješim al živi bili pa vidjeli :oops:
ma jarane uredu neka se igra u SA ali stadion ne ispunjava kriterije i onda ovaj dodje i kaze bolje igrati na neutralnom terenu... bas nigdje veze.. i onako ne idem na utakmice repke gledam preko tv-a tako da mi je manje vise svejedno gdje ce igrati ali kad teren valja BP je bolje za igrati...

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 13 maj 2010, 13:01

Iskreno, ne zelim ni ja da igramo u zenici. mislim da je ova izjava Papeta cisto takticka, gdje zeli da kaze da pod svaku cijenu zeli igrati na kosevu... neka mu mamlazi iz saveza makar to omoguce... Domace utakmice se cini mi se ne mogu igrati izvan granica (osim ako nije neko vanredno stanje u pitanju), a ni BP ne zadovoljava nove standarde UEFE tako da bi se i na njemu moralo nesto raditi (iako bi ulaganja bila daleko manja).
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 maj 2010, 14:39

BP je fakat pravi fudbalski stadion.Ali prosli put malo falilo da zbog kapaciteta na tribinama ostanu braca babajici,Slavuj,Lepa Brena,Sinan Sakic i ostali turbo-hurbo folkeri,polkeri :roll: :mrgreen: a da zbog toga Miske i ostali moraju gledati saTV.
Da je kao sto nije,pa da savez pripomogne i dogradi stadion makar na 25 ooo na BP.Bilo bi vrlo fino.
Ovako bi bila i bruka da se procita da je na super vaznoj tekmi protiv Francuske bilo 10.000.
Jer po tim ostrim zakonima Fife dok sve to odrezalo i namirilo.Toliko bi stadion smio i da primi.
P.S I ja preferiram vise BP,ali kad covjek skonta da Pape od svojih usta stedi i jos fakticki da se na pravdi boga odreze jos 400.000 ili tako nesto maraka zbog kapaciteta.Jos malo ce kako bi @memo rekao igrati i u potkosuljama i bjelim gacama kao najveca bjeda. :lol:
@Dule Stahor repka ce biti momentalno unistena zato sto nece da odigraju na BP :lol: :D :roll: :shock:
Fenomenalno,ovo se razmatra za potpis.Shit of the year :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

DULE PACOV
Kontakt:

Post Postao/la DULE PACOV » 13 maj 2010, 15:15

harishp je napisao/la:BP je fakat pravi fudbalski stadion.Ali prosli put malo falilo da zbog kapaciteta na tribinama ostanu braca babajici,Slavuj,Lepa Brena,Sinan Sakic i ostali turbo-hurbo folkeri,polkeri :roll: :mrgreen: a da zbog toga Miske i ostali moraju gledati saTV.
Da je kao sto nije,pa da savez pripomogne i dogradi stadion makar na 25 ooo na BP.Bilo bi vrlo fino.
Ovako bi bila i bruka da se procita da je na super vaznoj tekmi protiv Francuske bilo 10.000.
Jer po tim ostrim zakonima Fife dok sve to odrezalo i namirilo.Toliko bi stadion smio i da primi.
P.S I ja preferiram vise BP,ali kad covjek skonta da Pape od svojih usta stedi i jos fakticki da se na pravdi boga odreze jos 400.000 ili tako nesto maraka zbog kapaciteta.Jos malo ce kako bi @memo rekao igrati i u potkosuljama i bjelim gacama kao najveca bjeda. :lol:
@Dule Stahor repka ce biti momentalno unistena zato sto nece da odigraju na BP :lol: :D :roll: :shock:
Fenomenalno,ovo se razmatra za potpis.Shit of the year :mrgreen:
Gdje sam ja to napisao :shock: ja sam protiv njega kao trenera a ne to gdje će repka igrat.Samo ovakve izjave da je bolje igrat bez publike nego pred 10000 ljudi, je direktno pljuvanje po svima koji su pratili repku na BP.Malo pripazi na riječnik :evil:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 maj 2010, 15:29

Rijecnik koji francuskog ili kineskog. 8-)
O cemu ti Pape znaci radi protiv navijaca svoje drzave jer zaboga.Bolje je 10.000 i od tih jos oduzmi estradne,politicke i ostale uhljupe i dobijes manje od pola koji bi bili sretnici i navijaci da gledaju uzivo tu tekmu nego 35.000 navijaca na Kosevu.
Logika je bas Dule Pacovska.
A jos i ne rece kad neko je protiv selektora navede i razlog.
Da nebi Tulica mozda volio vidjeti ili Barbareza koji nije ni pionirsku ekipu vodio u svom zivotu.
Ili mozda Capela da vodi repku za pare i to godisnje koji on zaradi u 10 minuta jedne tekme :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

DULE PACOV
Kontakt:

Post Postao/la DULE PACOV » 13 maj 2010, 15:31

harishp je napisao/la:Rijecnik koji francuskog ili kineskog. 8-)
O cemu ti Pape znaci radi protiv navijaca svoje drzave jer zaboga.Bolje je 10.000 i od tih jos oduzmi estradne,politicke i ostale uhljupe i dobijes manje od pola koji bi bili sretnici i navijaci da gledaju uzivo tu tekmu nego 35.000 navijaca na Kosevu.
Logika je bas Dule Pacovska.
A jos i ne rece kad neko je protiv selektora navede i razlog.
Da nebi Tulica mozda volio vidjeti ili Barbareza koji nije ni pionirsku ekipu vodio u svom zivotu.
Ili mozda Capela da vodi repku za pare i to godisnje koji on zaradi u 10 minuta jedne tekme :roll:
Imam svoje razloge, al smarame s tobom se sad raspravljat......najpametniji si UŽIVAJ :roll:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 maj 2010, 15:32

Mene je Pape kupio svojom ekonomičnošću. Nije šarlatan poput Kineza, da se razumijemo, a svakako je, zbog svojih igračkih dana, zaslužio voditi našu reprezentaciju. Da se razumijemo, volio bih i da Sergej vodi naš nacionalni tim, ali za njega ima vremena, mlad je on, te ne sumnjam da će jednog dana biti selektor.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 maj 2010, 15:38

Razlozi se onda napisu,a ne kao sto rece smaras narod.Da bi nesto napisao a ni sam neznas zasto.
Kad budes dokazao da je 10.000 navijaca bolje nego 35.000 bujrum.
Ovako je samo razglabanje u prazno,kako rece smaranje.
P.S da je Pape presutio,savez bi jedva docekao da se ne trosi(iako bi fakticki zaradio mnogo vise nego prije ali oni inace ne razmisljaju u buducnost vec daj pare odmah) i da bubnu opet one sretnike koji uspiju dobiti kartu na BP a ostali bi ostali pred vratima jer zaboga estradna pjevacica je vise upucena u sport od onoga sto je gegao 2.000 km da dodje do Zenice.Nigdje logike ali bas nikakve..
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 13 maj 2010, 15:49

15000 navijaca odma kraj stadiona ili 35000 100 metara od stadiona, problem je sto na BP premalo ljudi stanu, mora se izgradit stadion na makar 25000. Problem na AFH je sto ti 35000 slabo se cuju, da nema atleticki staze bili bi super. Da svi u BiH dadne mo marku onda bi mogli primit 25000 na BP :D
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 maj 2010, 16:02

Covjek sa brda pored Zavidovica ima kompleks od Zenice od malih nogu i tako je kako je..
Niko ga ne gotivi iz Zenice i okoline..Zato nek ni ne dolazi ovamo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 13 maj 2010, 16:05

Problem sa AFH nije sto ima at5letsku stazu. Nije to jedini takav stadion vec sto nema nekoga ko ce krenuti sa navijanjem. ako se sjecate protiv portugala ljudi imaju svog zabavljaca sa mikrofonom koji tjera masu a kod nas nikola bilić-najgori hohštapler i bezveznjak. također, sa tribina- tu su BHF koji kako mi se cini navijaju za sebe sto je cool ali bi u nedostatku nekoga drugog oni trebali biti koji bi pokrenuli navijanje.ja sam pitar i znam da su neke evropske tekme (GENK, ROSENBORG) na kosevu bile strava sa navijanjem. Protiv gane je bilo upravo 50-tah BHF koji su palili i zarili raju sa savez napolje. i to je to!neinventivno, dosadno !
a ova zenica jedva ceka neku teoriju zavjere. covjek zeli malo pokrenuti stvari sa mrtve tacke i zeli bolju atmosferu- ako se ne varam to je rekao posebno za rumuniju i francusku.pustitte papte na miru. kompleksasi mu nisu ni do koljena
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 maj 2010, 16:07

Ma culi se ne culi.Ne igra stadion i atmosfera samo ulogu.Imali smo atmosferu pa su nam opet Madjarska,Grcka,Bugarska,Spanija,Portugal derali guzove.
Kako rekoh i ja sam za nadogradnju BP i vise za igranja u Zenici.
Ali pitanje je da li ce savez uspjeti osposobiti i Kosevo a kamoli i planove da napravi da bi se BP nadogradjivalo...da ne govorimo o samoj nadogradnji.
Da Pape nije rekao ovo sto je rekao,problem bi ostao isti a za nekih par godina jos i gori.Neka vrsta ultimatuma,jer kod ovih nasih uhljupa jedino to pali. :roll:
Jer bitno je osposobiti jos jedan stadion zbog navijaca.Uostalom ovo se sve i igra zbog njih a ne nekih sisatih pjevaljki.
P.S covjek je iz Zavidovica a ne brda kako ti rece.Ne siri dezinformacije.
Uostalom i nece,eto vam Cire,njega volite. :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 13 maj 2010, 17:56

kao sto sam vec napisao neka se igra na kosevu i da je na bp 100000 ljudi nema veze nego je netakticno i lazi su ..tu gdje idu poznati moze max stati 100-200 ljudi toliko ima stolica dok na ostale tribine moze stati 18k ljudi oduzmi te uefine kriterije neka bude 15k ... i jesu li ljudi iz zenice krivi sto nije bilo mjesta za misketa??? realno bilo je mjesta i za njega i za one sve koji su to zasluzili ali su se ubacili ovi sa strane ... ocigledan primjer ovakvih gluposti su hrvati koji pored poljuda igraju na maksimiru sto je po meni veoma glupo ...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 13 maj 2010, 18:03

Stadion u Zenici jeste pravi fudbalski stadion i za nase prilike lijep. Medjutim u poredjenju sa svim ostalim stadionima gdje se igraju utakmice reprezentacija Bilino Polje ispada tuta stadion. Prima premalo ljudi , preblizu tribine , preusko za novinare. Ovo preblizu tribine to mislim za nasu kulturu navijanja u normalnijim zemljama to bi bilo ok. Al cim gubimo vrlo lako nam se publika isprovocira pocne pickarati i onda ubacivanje svega i svacega.
Ne bih sada o detaljima al slika i atmosfera zadnje tekme protiv Portugala vise je licilo na Grmecku koridu nego utakmicu za SP. Stid me bilo kakva slika ode u svijet o nama.

Najvise mi ide na k. ac prica da nam teren odgovara jer je manji , oni koji nisu u stanju igrati veliki fudbal neka predju na mali ... najbolje onda da gostima smanjimo i go pa da nam teze daju golove. To mi je smijesna prica na nivou opstinske lige.

Zbog svega ovoga vidim kao jedini potencijal Kosevo ili Grbavica ako bi se sredila.

Al nikako ne mogu da skuzim ove izjave Susica , njemu ili treba psiholog ili je takav genije da nitko osim njega ne shvata poentu tih izjava. "Cu na neutralnom terenu " ccccccccc
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 maj 2010, 18:14

kimbo je napisao/la:Stadion u Zenici jeste pravi fudbalski stadion i za nase prilike lijep. Medjutim u poredjenju sa svim ostalim stadionima gdje se igraju utakmice reprezentacija Bilino Polje ispada tuta stadion. Prima premalo ljudi , preblizu tribine , preusko za novinare. Ovo preblizu tribine to mislim za nasu kulturu navijanja u normalnijim zemljama to bi bilo ok. Al cim gubimo vrlo lako nam se publika isprovocira pocne pickarati i onda ubacivanje svega i svacega.
Ne bih sada o detaljima al slika i atmosfera zadnje tekme protiv Portugala vise je licilo na Grmecku koridu nego utakmicu za SP. Stid me bilo kakva slika ode u svijet o nama.

Najvise mi ide na k. ac prica da nam teren odgovara jer je manji , oni koji nisu u stanju igrati veliki fudbal neka predju na mali ... najbolje onda da gostima smanjimo i go pa da nam teze daju golove. To mi je smijesna prica na nivou opstinske lige.

Zbog svega ovoga vidim kao jedini potencijal Kosevo ili Grbavica ako bi se sredila.

Al nikako ne mogu da skuzim ove izjave Susica , njemu ili treba psiholog ili je takav genije da nitko osim njega ne shvata poentu tih izjava. "Cu na neutralnom terenu " ccccccccc

Ne treba nikakav psiholog,vec upaliti motorku lakse ide od drljanja na suho.
Ili ce savez biti normalan i iskoristiti kapacitet od 35.000 navijaca ili ce na kraju dobiti sipak kompletni.
BP je ionako spremno,nastavljanjem igranja samo bi se problemi sklonili u stranu ali ne i rijesili.
Ovako se ovim ultimatumom drugacije razmislja.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.