Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dubrovnik
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la dubrovnik » 24 sep 2015, 11:06

jasmin10 je napisao/la:Dubrovnik je li to ne voliš Brozovica zato sto je bivši igrač Dinama?
Pa gdje ćeš reći da nije ništa bolji od Tine.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Covjek u reprezentaciji loptu promasi na 16 metara.
Pisite vi sto hocete ali bi bilo dobro da ponekad procitate i sto Talijani pisu o ovom antitalentu. Sta ga ja imam voliti ili ne voliti? Nikada za Corica necu napisati da je antitalenat. Na osnovu kojeg parametra nogometne igre je po tebi Broz vrhunski igrac? Molim te reci mi da i ja to vidim. Jovetic, Perisic, Kondogbia a ponajvise ovaj prvi su igraci koji su digli Inter na nivo vise. A ne Broz i slicni.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 24 sep 2015, 11:14

Zar ova tema još postoji :D
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 24 sep 2015, 15:07

Pa Brozovic je prosječan igrač, ali za Tinu je doktorirao fudbal.
Jedan napravi transfer u Inter dok drugi laže da će preći u isti.
Kolika god da je krampa Brozovic, Tino je 3 puta veća.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 24 sep 2015, 15:44

jasmin10 je napisao/la:Pa Brozovic je prosječan igrač, ali za Tinu je doktorirao fudbal.
Jedan napravi transfer u Inter dok drugi laže da će preći u isti.
Kolika god da je krampa Brozovic, Tino je 3 puta veća.

Ne slazem se ni sa ovim ali je donekle prihvatljivo. Brozovic trkacki bolji a Tino bolji sut i tehnika. Igraci priblizne kvalitete. I gore od Brozovica je bijeli nos dobro prodao. Evo usrecio je Skote nedavno strasnim stoperom.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 25 sep 2015, 12:55

S drugog foruma

Tino: Bajram Barecula amidja

Papke: Allahrazoula amidzino jesi zadovoljan nagradom?

Tino: Jesam amidza bas mi bilo drago iznenadio sam se otkud ja?

Papke: Ma neda amidza sokola svog kad smo mogli da te povedemo u Brazil sta je jedna plaketa iz Slavonije?

Tino: Upravi si amidza fala ti bas mi bi drago

Papke: Ajd sad otvori klix i ostale stranice vidi sta ti je amidza sredio bajramluka

Tino: (nakon par minuta) Pa amidza stvarno ovo je previse! Najbolji bajramski poklon ever!

Papke: E moj Tino nisi ti meni svako

Tino: Fala amidza gdje cuo i ne cuo!

Papke: Odoh sad Tino moram neke kasete pregledat poselami kod kuce i nemoj puno baklave jest´

Tino: Necu amidza hajd alahimanet cujemo se poselami dajdzincu

Papke: Manet

:D

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 25 sep 2015, 12:58

Smijesno je uporedjivati tina svena koji nije mogao u belgiji igrati s igracem kojeg cekaju 10 godina u ligi 5.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 25 sep 2015, 13:22

PapeSusic je napisao/la:S drugog foruma

Tino: Bajram Barecula amidja

Papke: Allahrazoula amidzino jesi zadovoljan nagradom?

Tino: Jesam amidza bas mi bilo drago iznenadio sam se otkud ja?

Papke: Ma neda amidza sokola svog kad smo mogli da te povedemo u Brazil sta je jedna plaketa iz Slavonije?

Tino: Upravi si amidza fala ti bas mi bi drago

Papke: Ajd sad otvori klix i ostale stranice vidi sta ti je amidza sredio bajramluka

Tino: (nakon par minuta) Pa amidza stvarno ovo je previse! Najbolji bajramski poklon ever!

Papke: E moj Tino nisi ti meni svako

Tino: Fala amidza gdje cuo i ne cuo!

Papke: Odoh sad Tino moram neke kasete pregledat poselami kod kuce i nemoj puno baklave jest´

Tino: Necu amidza hajd alahimanet cujemo se poselami dajdzincu

Papke: Manet

:D
Brrrrrring, briiiiing!!!
Anel: Alo Tino!
Tino: Ej care kako je?
Anel: Kako ti je ono adzo sredio za nagradu? Moze li i meni sta?
Tino: Moze legendo nema problema. Koju nagradu zelis?
Anel: Bilo koju samo da se pise. Evo i Meda ovdje. Ima te i on zamoliti za uslugu.
Tino: Ne moze njemu care nagrada ne igra nikako, hebi ga.
Medo: Hebo nagradu Tino, meni treba soba obilazim evropske starine. Pa bi malo u Split da razgledam Dioklecijanovu palacu.
Tino: Nema zime care naleti kad hoces. Najbolje tokom utakmice sa Walesom bit ce ti slobodan stan a i ti nemas obaveza.

Da se malo nasalim i ja.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 25 sep 2015, 14:40

Medunjanin kad šepa po evropskim putevima, ulicama, je doktor fudbala za adzinog momka. 24godine, hajduk split, losa hnl, vrijedno spomeno samo rijeka i dinamo, noga lijeva, nema desne, nema śprint kako treba, spor, trom, dominra hnl-om govore, ok gdje su golovi i asistencije ???!!!!!!! Ibricic ismijaje ovog decka ! Muratovic ismijaje hadziju iz graza !!! Obojca napolje iz repke, jednog kancera smo odstranili koji je isto igrao u tom jakom evropskom hajduku !!! Sada su ova dva na redu !!!! Narod nece okrenut glavu, nepotizam necemo trpit !!!! Hocemo znoj na svetom dresu, a ne sa egiptom prijateljsku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 sep 2015, 15:16

bhfanatic14 je napisao/la:Medunjanin kad šepa po evropskim putevima, ulicama, je doktor fudbala za adzinog momka. 24godine, hajduk split, losa hnl, vrijedno spomeno samo rijeka i dinamo, noga lijeva, nema desne, nema śprint kako treba, spor, trom, dominra hnl-om govore, ok gdje su golovi i asistencije ???!!!!!!! Ibricic ismijaje ovog decka ! Muratovic ismijaje hadziju iz graza !!! Obojca napolje iz repke, jednog kancera smo odstranili koji je isto igrao u tom jakom evropskom hajduku !!! Sada su ova dva na redu !!!! Narod nece okrenut glavu, nepotizam necemo trpit !!!! Hocemo znoj na svetom dresu, a ne sa egiptom prijateljsku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Duboko udahni i broji do 10. Bice sve u redu, samo se smiri.

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 25 sep 2015, 15:34

bhfanatic14 je napisao/la:Medunjanin kad šepa po evropskim putevima, ulicama, je doktor fudbala za adzinog momka. 24godine, hajduk split, losa hnl, vrijedno spomeno samo rijeka i dinamo, noga lijeva, nema desne, nema śprint kako treba, spor, trom, dominra hnl-om govore, ok gdje su golovi i asistencije ???!!!!!!! Ibricic ismijaje ovog decka ! Muratovic ismijaje hadziju iz graza !!! Obojca napolje iz repke, jednog kancera smo odstranili koji je isto igrao u tom jakom evropskom hajduku !!! Sada su ova dva na redu !!!! Narod nece okrenut glavu, nepotizam necemo trpit !!!! Hocemo znoj na svetom dresu, a ne sa egiptom prijateljsku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
Zadnja izmjena: haris92, dana/u 11 nov 2015, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 25 sep 2015, 15:48

haris92 je napisao/la:
To je to Care.Ovaj Medi, Salihu,čak i Zahirovicu ne može polit na ruke.
Moze im jedino donosit peškire i čistit kopacke.
Da mu nije adze Boga pitaj sta bi taj bio.
Fudbaler teško :D
Za 24 godine nigddje nije uspio, čak ni u hajduku. Pa bolan Medunjanin bi hladno bio najbolji igrač hajduka sa 30 godina a da li bi ovaj ikad odigrao tri utakmice u Primeri :/
Tako je, smijesno je uporedit ovog malog sa Medom,Sejom,pa i Zahirovicem... hajduk ni nemoze ni u snu dovest igraca naprimjer ko Medu,ni sa 30 godina u tome je poenta.. a ovaj sa 24 igra tamo godinama i ne mice se sa mjesta.. a toliki talenat, ima dobar Sut :urnebes: ... Njemu ostaje samo da prikljuci u stanu sebi Arenu ili Sportklub neznam gdje se prenosi spanska Primera tacno, i neka uziva u carima te lige...jer on tamo nikad nece zaigrat kao Medo koji je igro i za Valladolid i La corunu... On Barcu i Real samo moze sanjat navece kad spava, a Medo igrao uzivo protiv njih :cool: ...Vrijeme je odstranit ovaj kancer dok se nije skroz prosirio :puke:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 25 sep 2015, 15:53

Nemojte tako pa Medo ne zna lopte kao on :D
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 25 sep 2015, 16:44

calcio je napisao/la:
Duboko udahni i broji do 10. Bice sve u redu, samo se smiri.
Ja samo pročitam "ismijaje" i sve mi bude jasno.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 25 sep 2015, 22:07

haris92 je napisao/la:
To je to Care.Ovaj Medi, Salihu,čak i Zahirovicu ne može polit na ruke.
Moze im jedino donosit peškire i čistit kopacke.
Da mu nije adze Boga pitaj sta bi taj bio.
Fudbaler teško :D
Za 24 godine nigddje nije uspio, čak ni u hajduku. Pa bolan Medunjanin bi hladno bio najbolji igrač hajduka sa 30 godina a da li bi ovaj ikad odigrao tri utakmice u Primeri :/
Momci sve ste rekli. :kafa:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 09 okt 2015, 14:59

slika

Gle tijela... :urnebes:

ZiZu :kafa: Makalele Tino..
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 14 okt 2015, 00:11

Kod Amidze si bio prvotimac, uzivao status kakav su samo imali Dzeko i Begovic a sada u 6 utakmica Bazdarevic ti ne dade ni minuticu :clap:

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 14 okt 2015, 00:13

PapeSusic je napisao/la:Kod Amidze si bio prvotimac, uzivao status kakav su samo imali Dzeko i Begovic a sada u 6 utakmica Bazdarevic ti ne dade ni minuticu :clap:

Da je on večeras bio umjesto Harisa mi bi vodili 5:O u prvom poluvremenu.
Vjeruj mi :D
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 okt 2015, 00:15

Jedna od boljih utakmica polivalentnog univerzalca. Samo da ovako nastavi. :wave:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 14 okt 2015, 00:50

Baš sam htio da napišem. Svi smo ga osporavali a dečko nije napravio ni jednu jedinu grešku večeras. Aferim jabuko adžina.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 14 okt 2015, 00:52

Osjetio se njegov izostanak na terenu večeras. Njegova polivalentnost na sredini bi nam dobro došla.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google [Bot], Google Adsense [Bot], jasmin10, Normus90, riki46 i 29 gostiju.