FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
aga is back
-
- Kontakt:
Sta kazes na igru Kuduza?agalo je napisao/la:aga is back
Cestitam momci 

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
hvala tuzla
Mogo bi i lokalni derbi u sljedecoj rundi, pozelio sam malo u Lukavac oticsolinas je napisao/la:Cestitam momci

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- LukavacLive
- Kontakt:
Mnogo smo jaki

skloni to kosevo ili josik ne znam sta ti je draze.nemam potrebe dalje da idemSiouxLukavac je napisao/la:Sta kazes na igru Kuduza?agalo je napisao/la:aga is back

Svaka cast momcima, odlicna igra. Ovaj skart Zelje i Sarajeva nije bio na nasem nivou danas.
Lijep broj gledalaca

Čestitam pobjeduSiouxLukavac je napisao/la:Kakva utakmica Kuduza, Jogeta i ostalih lavova. Svaka cast momci, idemo dalje. Niko kao Radnicki Soda.
Bravo majstori. Nisam vjerovao da će te moći proći . . .. .
-
- Kontakt:
valjda sad izvucemo koga iz Prve lige, jel moguce to ili, 21 oktobra se igra osmina finala, ima vremena do tada da mi rijesimo sad Branitelj 

Ma nemoj da izvlacimo nikog iz prve... pusti neka ide kako hoce.. kakvi smo baksuzi izgubili bi od nekog iz prve lige..a i dosta mi je vise da ih gledam,daj nekog da i nas grad napokon dobije nagradu u vidu ovakvih utakmica kao danas.. jel trebam opet gledat neki seljacki gosk i tako te ekipe ? ..daj nam celik,zelju,borac da se igramo 

Jeli to bajramska drug zeljaLuKaVaC je napisao/la:Sarajevo ili Slobodu

Svim navijacima radnickog koji slave bajram serif mubarek olsun
"Modra boja,na bijelome platnu,
Ja bih vas volio vidjeti na Josiku jer ste kao ekipa ,konacno ,stali na noge a ni na tribini ne bi bilo lose jos bi klubovi mogli zaraditi nesto kesha tako da ste vi najbolja opcija po meni, ali i ostale ekipe, ex-yu prvoligasi ,bi dobro dosli.solinas je napisao/la:Jeli to bajramska drug zeljaLuKaVaC je napisao/la:Sarajevo ili Slobodu![]()
Svim navijacima radnickog koji slave bajram serif mubarek olsun
Kakav je bio Nikolic? Neko je kritikovao nakon 4 0
Zadovoljan sam Nikolićem, bio je dosta siguran.. Kod onog gola kojeg smo primili krenuo je 2-3 koraka naprijed pa se pokušao vratiti nazad a i odbrana je zakazala pa smo primili gol i to je bio jedini kiks, ali opet nije čitav pripisan Nikoliću. Odbrana je bila dosta sigurna, u čitavoj utakmici mislim da su 3 puta ispali, što me iznenadilo, tako da Nikolić nije imao baš previše posla, a kada je imao (2 šuta napadača Olimpica koji je ušau u drugom poluvremenu) izašao je kao pobjednik i osim toga dobio je 90% zračnih duela.
Što se tiče sljedećeg protivnika samo ne bi volio Široki Brijeg, al' eto neka bude Sloboda Novi Grad.
Što se tiče sljedećeg protivnika samo ne bi volio Široki Brijeg, al' eto neka bude Sloboda Novi Grad.

Niko kao Radnički Soda!!!!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Cestitke Siouxi, cestitke Radnicki sretno dalje vidimo se ubrzo u jedinom pravom derbiju ove lige 

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- 7aprildomemoj
Onda nikad nisi bio na utakmici Bratstvo:RadničkiLloriS je napisao/la:Cestitke Siouxi, cestitke Radnicki sretno dalje vidimo se ubrzo u jedinom pravom derbiju ove lige

Derbi prijeratni a kad se samo sjetim Marokanaca i željnog iščekivanja tekme sa Lukavčanima. Na nekoliko kola prije gostovanja u Soda gradu na stadionu 7 april se skandiralo: "Doće jedna subota ićemo u Lukavac a ko voli Lukavac nabijem ga na k....

Lukavčani bez ljutnje ikakve samo sam htio da Bišćaninu dočaram dio atmosfere pred komšijski derbi i derbi lige

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.