HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Ne mogu vjerovati kako vas većina ovdje komentira kao šteta za kup idemo dalje, to nije bitan trofej, mi guramo prvenstvo i take stvari, bit će bolje. Pa zar mislite da smo mi sa ovakvom igrom sa ovim mišem za kormilom najveću favoriti za tituli, mislim da nismo. Ovo što mi igramo je uužas, trener je prepadnut i izgubljen, pa kod onih penala vidiš koliko je igračima Sarajeva više stalo do pobjede nego našima. Ova utakmica je bila jako bitna zbog atmosfere u ekipi i samopouzdanja, a mi smo je odigrali kao curice, isto kao i polufinale prošle godine. Vinko Marinović nema trenerske i ljudske kvalitete da bude trener Zrinjskog i to je poslije ovog kupa jasno ko dan. Sa njim mi nećemo biti prvaci!!!!!
cisto da se ocituje o psovkama, balijska mater Benki i Puziju.. Hvala Bogu pa imaju kamere 

BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Nema smisla psovati balinske majke osobama koji je to nisu! Postupak za svaku osudu. Da su psovali Duljevicu ili Radovcu pa hajde.BeSha1992 je napisao/la:cisto da se ocituje o psovkama, balijska mater Benki i Puziju.. Hvala Bogu pa imaju kamere
Jos oni nekog napadaju povrh svega, kao stoka kako ga nije stid pricati o onom sto se desilo. xD
Sagnes glavu, postidis se, osudis dogadjaj i ides dalje.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Tako je nek si nam rekoRooney88 je napisao/la:Jos oni nekog napadaju povrh svega, kao stoka kako ga nije stid pricati o onom sto se desilo. xD

-
Re: RE: Re: HŠK Zrinjski
Ima svega, samo zini..KopLfc je napisao/la:Sta ima jos?PiazzaGrande je napisao/la:Na Zrinjski kvota 2.00...poklon kvota
Vidio sam maloprije na ovom portalu intervju sa našim kapitenom Danijelom Stojanovićem kojeg je novinar prekrstio u Denijal Stanković !?!?...Bože dragi...Dajte malo ozbiljnosti![]()
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Mi ligu gledamo, ta mala natjecanja ostavljamo ovima sa sredine tabele nek se boreKopLfc je napisao/la:Alo mentalni patuljci naucite izvoditi penale. Podleglo se malo pritisku aa???
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Duff je napisao/la:Mi ligu gledamo, ta mala natjecanja ostavljamo ovima sa sredine tabele nek se boreKopLfc je napisao/la:Alo mentalni patuljci naucite izvoditi penale. Podleglo se malo pritisku aa???
kako ste krenuli da bogdo evropu izborite ove sezone za 2 3 kola padate

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Kako smo krenuli? Pogledaj tabelu, eto kako smo krenuli.Rule_hz je napisao/la:Duff je napisao/la:Mi ligu gledamo, ta mala natjecanja ostavljamo ovima sa sredine tabele nek se boreKopLfc je napisao/la:Alo mentalni patuljci naucite izvoditi penale. Podleglo se malo pritisku aa???
kako ste krenuli da bogdo evropu izborite ove sezone za 2 3 kola padatetanki ste
A s vama smo jučer 1-1 odigrali, a prije toga vas na koševu tukli 0-1, eto kako smo krenuli
Sretno dalje u kupu, to i jeste za ove što u ligi nisu među prva tri
Igrali smo 90 minuta i dali smo vam gol.Rule_hz je napisao/la:prosle nam je i siroki bjezao 7 pa sta bi na kraju hocu reci limitirani ste sa sastavom i trenerom ono sto se desilo na kosevu je slucajnost i racunica je tako trebalo da ispadne tradicija se srusila a novi trener nove zamisli nove rokade juce nam prilike na svom stadionu niste napravili da smo igrali 5 dana gola nebi dali
Ja stvarno ne znam koju si ti tekmu gledao?
Samo maštaj i samo jako.
Ha sam vam zaželio sreću, a kako će biti vidjeti ćemo..
-
Dalje je prošla bolja momčad, čestitke...
Stojkić zadnjih 15 minuta nije mogao stajati na nogama, kamo li potrčati, da se igralo još 10 min. izvrn'o bi se k'o kanta na terenu...
Filipović ima mjesta u prvih 11 pored, u zadnje vrijeme, nonšarlantnog Todorovića...
Šćepanović jeste borben ali osim te kvalitete ja ni jednu drugu ne vidim...
Ostali su odigrali standardne partije (malo su nam štoperi bili nesigurniji nego inače)...
Marinović as usual, izmjene u točno određeno vrijeme, ni minut prije ni minut poslije, možeš po njegovim izmjenama sat naviti...
Do sada smo u prvenstvu imali više sreće nego pameti, rezultati su nam puno bolji od igre koju pokazujemo na terenu...
Naslov prvaka je cilj ali prvenstvo je dugo i moraćemo se dobro pomučiti da u svibnju podignemo kantu...
U nedjelju MORAMO pobjediti Radnik kako znamo i umijemo...
Vidim da su se pripadnici e-pitara i e-hordi zla dobro naložili, pogotovu oni koji ne idu na utakmice nego stalno nekakve linkove traže da mogu utakmicu gledati kod kuće. Takva vječita pozadina je uvijek najglasnija i ima najviše informacija. Pogotovu su se nakačili na onaj nazovi insajderski post jednog mostarskog pacijenta i shizofreničara, kojemu ni doktor Fila iz dispanzera ne bi mogao pomoći.Jedino istinito u postu je ono u vezi Dine i Šule, kao i Hebibovića a ostatak je literarni uradak, napisan pod visokom temperaturom i u apstinencijskom bunilu, pun subjektivnog doživljaja utakmice i atmosfere na tribinama i mogao bi se, da je napisan na papiru upotrijebiti jedino nakon velike nužde tj. kao tariguz...Šta ćeš, jedina radost mu je kad Zrinja izgubi jer se uspjesima svog kluba ne može radovati...Žalost...
Žao mi je zbog nemilih scena u loži, bez obzira što je incident izgleda izazvao Ikande bacivši bocu u gledalište nakon gola Sarajeva...
Mislim da bi uprava Zrinjskog trebala izaći u javnost sa priopćenjem u kojem se ispričava gostima kluba zbog nemilih scena u loži, ili barem uputiti neki dopis na adresu FKS sa isprikom...
Stojkić zadnjih 15 minuta nije mogao stajati na nogama, kamo li potrčati, da se igralo još 10 min. izvrn'o bi se k'o kanta na terenu...
Filipović ima mjesta u prvih 11 pored, u zadnje vrijeme, nonšarlantnog Todorovića...
Šćepanović jeste borben ali osim te kvalitete ja ni jednu drugu ne vidim...
Ostali su odigrali standardne partije (malo su nam štoperi bili nesigurniji nego inače)...
Marinović as usual, izmjene u točno određeno vrijeme, ni minut prije ni minut poslije, možeš po njegovim izmjenama sat naviti...
Do sada smo u prvenstvu imali više sreće nego pameti, rezultati su nam puno bolji od igre koju pokazujemo na terenu...
Naslov prvaka je cilj ali prvenstvo je dugo i moraćemo se dobro pomučiti da u svibnju podignemo kantu...
U nedjelju MORAMO pobjediti Radnik kako znamo i umijemo...
Vidim da su se pripadnici e-pitara i e-hordi zla dobro naložili, pogotovu oni koji ne idu na utakmice nego stalno nekakve linkove traže da mogu utakmicu gledati kod kuće. Takva vječita pozadina je uvijek najglasnija i ima najviše informacija. Pogotovu su se nakačili na onaj nazovi insajderski post jednog mostarskog pacijenta i shizofreničara, kojemu ni doktor Fila iz dispanzera ne bi mogao pomoći.Jedino istinito u postu je ono u vezi Dine i Šule, kao i Hebibovića a ostatak je literarni uradak, napisan pod visokom temperaturom i u apstinencijskom bunilu, pun subjektivnog doživljaja utakmice i atmosfere na tribinama i mogao bi se, da je napisan na papiru upotrijebiti jedino nakon velike nužde tj. kao tariguz...Šta ćeš, jedina radost mu je kad Zrinja izgubi jer se uspjesima svog kluba ne može radovati...Žalost...
Žao mi je zbog nemilih scena u loži, bez obzira što je incident izgleda izazvao Ikande bacivši bocu u gledalište nakon gola Sarajeva...
Mislim da bi uprava Zrinjskog trebala izaći u javnost sa priopćenjem u kojem se ispričava gostima kluba zbog nemilih scena u loži, ili barem uputiti neki dopis na adresu FKS sa isprikom...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Hvala na pitanju i dalje smo prvi...Rule_hz je napisao/la:Duff je napisao/la:Mi ligu gledamo, ta mala natjecanja ostavljamo ovima sa sredine tabele nek se boreKopLfc je napisao/la:Alo mentalni patuljci naucite izvoditi penale. Podleglo se malo pritisku aa???
kako ste krenuli da bogdo evropu izborite ove sezone za 2 3 kola padatetanki ste
Volim te bola'!
Volim te bola'!
- HNKBranitelj
- Kontakt:
Sve svemu dobra utakmica,Zrinja i Sarajevo su tu nedje po kvaliteti,podjednaki
Ne mogu da ne spomonem pa kakvu seljaci vode FK Sarajevo,likovi su bacali plasticne boce po publici i jedna je pogodila maloljetnu osobu,tj djecaka od svega 12 godina
Ne znam ko je ona procelavi iz Uprave FKS,ali mase,psuje baca
Svasta
Ne mogu da ne spomonem pa kakvu seljaci vode FK Sarajevo,likovi su bacali plasticne boce po publici i jedna je pogodila maloljetnu osobu,tj djecaka od svega 12 godina
Ne znam ko je ona procelavi iz Uprave FKS,ali mase,psuje baca
Svasta
HNK Branitelj Mostar 1992
-
Kakve sve uvrede čujem kad idem na gostovanja sa Zrinjskim ovo je mila majka...xaves je napisao/la:Jucerasnje je navijanje pokazalo da se ne voli zrinjski, nego da se mrzi ovu drzavu kako vas nije stid balijsku mater psovat muslimane a ni rijec podrske klubu znaci nista na centralnoj fuj fuj fuj sramota za sport ciganijo jedna
Sent from my LEAGOO_Lead5 using Tapatalk
Pa prelistaj malo forum i pisanje e-pitara i e-hordi zla prije utakmice i naći ćeš mnogo zanimljivih stvari ili to nema veze zato jer su to "naši" pisali..
Od svinjski, francetićevci, ustaše, NDH-aovci i sl...(govorim o postovima prije utakmice)
Ne znam otkud te floskule da se ne navija za Zrinjski nego se mrzi i psuje ....Niti si bio na utakmici niti si je gledao na tv...Samo jedna pjesma od strane Ultrasa bila o tome kako hebu Sa i HZ...sve ostalo navijačke pjesme...
Bolje pogledaj malo u svoju avliju i pjesme svoje navijačke skupine u narodu poznate kao "Djeca cvijeća"..peace
Volim te bola'!
Volim te bola'!
@piazzagrande mislio sam na centralnoj tribini i ti dobro znas da sam upravu
-
ok, napisao sam da osuđujem napad na goste iz Sarajeva u loži nakon što je Ikande izazvao incident...ali sve ovo i još mnogo gore možeš čuti na gotovo svim tribinama ove naše lige, znam jer idem na utakmice, kakvih sam se sve uvreda naslušao svih ovih godina, pa šta... Poznaješ situaciju u zemlji, znaš kakvih sve navijača ima, od onih koji su došli da gledaju tekmu do onih koji su došli samo da se nekome n@prče majke, ne znam samo zašto je ovakvo ponašanje u Mostaru grijeh i diže se do neba a drugdje se prešućuje ili mu se pridaje minorna pozornost...pozzxaves je napisao/la:@piazzagrande mislio sam na centralnoj tribini i ti dobro znas da sam upravu
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Ove rasprave počinju ličiti na one sa kl.ixa ili blje.ska, nadam se da neće tako i završiti, svi se trebamo ohladiti malo, možda prvi ja...
Bolja momčad je prošla dalje, nadam se da će uprava Zrinjskog uputiti ispriku upravi Sarajeva jer oni su jučer bili naši gosti a gostu ne smije faliti dlaka sa glave...
Svatko ima svoje mišljenje i svoj stav, ja ću svoj braniti do kraja...
..p.s....ovo sa dobrim i poštenim navijačima Zrinjskog mi liči na ono o dobrim i poštenim Albancima sa kraja 80-tih godina prošlog stoljeća, kao uglavnom su loši i nepošteni ali eto nađe se i pokoji pošten.mada ga moraš mikroskopom tražiti...cccc:-D pozz
Bolja momčad je prošla dalje, nadam se da će uprava Zrinjskog uputiti ispriku upravi Sarajeva jer oni su jučer bili naši gosti a gostu ne smije faliti dlaka sa glave...
Svatko ima svoje mišljenje i svoj stav, ja ću svoj braniti do kraja...
..p.s....ovo sa dobrim i poštenim navijačima Zrinjskog mi liči na ono o dobrim i poštenim Albancima sa kraja 80-tih godina prošlog stoljeća, kao uglavnom su loši i nepošteni ali eto nađe se i pokoji pošten.mada ga moraš mikroskopom tražiti...cccc:-D pozz
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
Igramo protiv Radnika u nedjelju u 18:30
Dođite i vi ljubitelji Zrinjskog iz Sarajeva
Tribina zapad-5 KM, tribina istok 2 KM
Dođite i vi ljubitelji Zrinjskog iz Sarajeva
Tribina zapad-5 KM, tribina istok 2 KM
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Najgore od svega je što portali samo čekaju i sanjaju negativne stvari kod nas i jedva čekaju da to izbace da se raja svađa..da ne govorim koliko je tu objektivnosti, istine itd..
Šta imamo pričati kad su svi prenijeli da su nogometaši Širokog napravili skandal na finalu kupa (nisu izasli po medalje jer su kamenovani) jer su publiku sa terena gađali kamenicama!! odakle na terenu kamenice?? Kasnije se ispostavilo da je bilo upravo suprotno i jedino je ss.ba to prenio i napisao kako je i bilo ako se dobro sjećam i uz video prilog. O čemu dalje se raspravljati?
Šta imamo pričati kad su svi prenijeli da su nogometaši Širokog napravili skandal na finalu kupa (nisu izasli po medalje jer su kamenovani) jer su publiku sa terena gađali kamenicama!! odakle na terenu kamenice?? Kasnije se ispostavilo da je bilo upravo suprotno i jedino je ss.ba to prenio i napisao kako je i bilo ako se dobro sjećam i uz video prilog. O čemu dalje se raspravljati?
Sve dok je ovaca biti će i vune
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.