amerosm je napisao/la:Evo odlucio sam svake sedmice malo vise pisati o Bundesligi, da budu upuceni i oni koji Bundesligu prate povrsinski.
U mom prvom dijelu cu se osvrnuti na historiju Bundeslige
Do sljedeceg puta !!
svaka cast

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
amerosm je napisao/la:Evo odlucio sam svake sedmice malo vise pisati o Bundesligi, da budu upuceni i oni koji Bundesligu prate povrsinski.
U mom prvom dijelu cu se osvrnuti na historiju Bundeslige
Do sljedeceg puta !!
Dobro, moja greska. Ja sam se malo vise osvrnuo unazad, a ti si se fokusirao na pocetak bundeslige '63.amerosm je napisao/la:Iskreno sjetio sam se tih detalja jer odavno pratim Bundesligu. To sto se tice Rehaggela i ostalih velikana oni ce biti posebno obradjenu u jednom mom pisanju i njih sam namjerno izostavio jer mislim da zasluzuju da se o njima pise sa respektom.
Sljedeca tema ce biti posvecena Uli Henesu koji je ostavio najveci trag sa svojim radoim u Bundesligi, dok sam jedne prilike bio u njemackoj citao sam njegovu knjigu (nije biografija) nego neki pisac napisao o njemu, ali o detaljima cemo nardene sedmice.
bosnjoo je napisao/la:Dali neko moze postavit neki lenk gdje se moze gledat tekma? wolfsburga ili hoffen?
kako izgleda niko od sat kanale ne prenosi te tekme??![]()
![]()
Joj buraz ja i moj engleski smo veliki nepriatelji. he he gledao sam tu al nemogu se snaciadnan24 je napisao/la:bosnjoo je napisao/la:Dali neko moze postavit neki lenk gdje se moze gledat tekma? wolfsburga ili hoffen?
![]()
Probaj na justin.tv -oni daju dosta prijenosa iz bundeslige
probaj ovdje ali ne prenose ni wolfsburg ni hoff, zato ima simultani prenos sa svih utakmica. valja i to kad nema nista boljebosnjoo je napisao/la:Joj buraz ja i moj engleski smo veliki nepriatelji. he he gledao sam tu al nemogu se snaciadnan24 je napisao/la:bosnjoo je napisao/la:Dali neko moze postavit neki lenk gdje se moze gledat tekma? wolfsburga ili hoffen?
![]()
Probaj na justin.tv -oni daju dosta prijenosa iz bundeslige
Kako sam ja kroz medije cuo, onaj navijac u Dortmundu je bio pod alkoholim kad je pao. Ovaj covijek u Hamburgu je imao 54 ili 64 godine, a mogu se kladiti da je i ovaj danas bio pod alkoholom. Mislim da je to mana DFL-a i da bi trebala zabraniti da se prodaje alkohol za vrijeme utakmice.geronimo je napisao/la:Sta se ovo desava na Njemackim stadionima...nedavno u Dortmundu navijac pao sa tribine, na licu mjesta mrtav...pa na utakmici HSV-FCB navijac Hamburga imao srcani udar..mrtav, evo sad na utakmici Frankfurt-Keln navijac domacih pao sa visine 8 metara i ....ostao ziv![]()
Navijaci Frankfurta uopste nisu pjevali ni bodrili svoj klub prvo poluvrijeme, dok nisu culi dobre vijesti...da im je kolega imao andjela cuvara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.