FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
S obzirom koliko puta smo mu u BN rekli da je Bog ne cudi nista hahaha
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
- Kontakt:
Pa samo je rekao "Bog je Najveći" na drugome jeziku a to valjda i kršćani vjeruju!Derdiyok je napisao/la:Uh Mostarke, ljubi ih majka. Imo sam ja jednu iz Mostara, 8g starija bila od mene, ja tad imo 21 xD. Matej ako je to rekao onda aferim momcino. Ocekujem ga na namazu, cim je te rijeci izjavio znaci da je presao na Islam
Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Neka hvala, jednom sam preživio, drugi put neću.joker90 je napisao/la:Evo sad ce penali na BHT-u.. Gledaj sad kad ispadnemo!

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
sto posto je rekao, i to u trenucima dok su se pripremali da izadju na centar da se pucaju penali, jer su ga hakali i psovali tu na zagrijavanju non stop da ga dekoncentrisu, pocelo je na sta si spao, igras u Sarajevu, sad ces ti u raspali Velez, **** ti ovo ono, i on nije ni gledao igrace koji su u grupi se nesto dogovarali, nego slusao sta mu psuju, i onda im je rekao allahu ekber, i onda poludise, cak su prilikom zaletanja na onu ogradu, ponavljali psujuci ,jeli allahu ekber majku ti ****, jeli allahu ekber, picko jedna, onda se jedan derao ustasko sarajevo, vidi vas sve ustase igrate u Teheranu, onda se neko nadovezivao iza, kao u smijehu ono, pa znas onu, nesto ide, oj sarajevo ispod trebevica, bices opet ante palevica, i tako nisam sve uspio pohvatat, da ne skuzi neko da ih smekam hahah. ali bas su fasisti, samo ne znam zasto su hordama nesto svo vrijeme pjevali, e sad ne znam jesam li sto posto dobro shvatio, ali nesto kao smekerske picke
Joj noke, brat si pravi! Od sad kad budemo gostovali, tebe ubacujemo kao uljeza na tribinu sa domacim navijacima da pratis sta se prica i kakva je situacija..keno83 je napisao/la:sto posto je rekao, i to u trenucima dok su se pripremali da izadju na centar da se pucaju penali, jer su ga hakali i psovali tu na zagrijavanju non stop da ga dekoncentrisu, pocelo je na sta si spao, igras u Sarajevu, sad ces ti u raspali Velez, **** ti ovo ono, i on nije ni gledao igrace koji su u grupi se nesto dogovarali, nego slusao sta mu psuju, i onda im je rekao allahu ekber, i onda poludise, cak su prilikom zaletanja na onu ogradu, ponavljali psujuci ,jeli allahu ekber majku ti ****, jeli allahu ekber, picko jedna, onda se jedan derao ustasko sarajevo, vidi vas sve ustase igrate u Teheranu, onda se neko nadovezivao iza, kao u smijehu ono, pa znas onu, nesto ide, oj sarajevo ispod trebevica, bices opet ante palevica, i tako nisam sve uspio pohvatat, da ne skuzi neko da ih smekam hahah. ali bas su fasisti, samo ne znam zasto su hordama nesto svo vrijeme pjevali, e sad ne znam jesam li sto posto dobro shvatio, ali nesto kao smekerske picke

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Eh, evo kraj, da odmore pa penali. Kladim se da ce ga Puzi majstor zabiti 
Hvala Hurta

Hvala Hurta

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
keno83 je napisao/la:sto posto je rekao, i to u trenucima dok su se pripremali da izadju na centar da se pucaju penali, jer su ga hakali i psovali tu na zagrijavanju non stop da ga dekoncentrisu, pocelo je na sta si spao, igras u Sarajevu, sad ces ti u raspali Velez, **** ti ovo ono, i on nije ni gledao igrace koji su u grupi se nesto dogovarali, nego slusao sta mu psuju, i onda im je rekao allahu ekber, i onda poludise, cak su prilikom zaletanja na onu ogradu, ponavljali psujuci ,jeli allahu ekber majku ti ****, jeli allahu ekber, picko jedna, onda se jedan derao ustasko sarajevo, vidi vas sve ustase igrate u Teheranu, onda se neko nadovezivao iza, kao u smijehu ono, pa znas onu, nesto ide, oj sarajevo ispod trebevica, bices opet ante palevica, i tako nisam sve uspio pohvatat, da ne skuzi neko da ih smekam hahah. ali bas su fasisti, samo ne znam zasto su hordama nesto svo vrijeme pjevali, e sad ne znam jesam li sto posto dobro shvatio, ali nesto kao smekerske picke

Znaci vodim ga na filete

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tek kad ovako hladne glave pogledam penale, onda vidim kako smo ih pucali majstorski. Pa Rustem, Barbaric, Dulja, svi izvedose penale ko da su ih pucali cijeli zivot. Al najveci merak definitivno, ide Benkara prema lopti, prolama se stadion koliko mu zvizde, brat je zakuca u same raslje, odavno bolji penal nisam vidio.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sada sam gledao snimak. Leon nenormalan. Presudni peti penal, urlicu sa tribina na njega...on pogadja visoko u malu mrezicu. Muda do poda.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Ako možeš zadužujemo te da nam šmekaš dešavanja sa tuđih tribina vrijedno je znati koliko su veliki kompleksi prema gigantu s Haseta. Odlično si ošmekao situaciju s tribine NDH-aovaca.keno83 je napisao/la:sto posto je rekao, i to u trenucima dok su se pripremali da izadju na centar da se pucaju penali, jer su ga hakali i psovali tu na zagrijavanju non stop da ga dekoncentrisu, pocelo je na sta si spao, igras u Sarajevu, sad ces ti u raspali Velez, **** ti ovo ono, i on nije ni gledao igrace koji su u grupi se nesto dogovarali, nego slusao sta mu psuju, i onda im je rekao allahu ekber, i onda poludise, cak su prilikom zaletanja na onu ogradu, ponavljali psujuci ,jeli allahu ekber majku ti ****, jeli allahu ekber, picko jedna, onda se jedan derao ustasko sarajevo, vidi vas sve ustase igrate u Teheranu, onda se neko nadovezivao iza, kao u smijehu ono, pa znas onu, nesto ide, oj sarajevo ispod trebevica, bices opet ante palevica, i tako nisam sve uspio pohvatat, da ne skuzi neko da ih smekam hahah. ali bas su fasisti, samo ne znam zasto su hordama nesto svo vrijeme pjevali, e sad ne znam jesam li sto posto dobro shvatio, ali nesto kao smekerske picke

SRETAN BROJ - 1725
hahahha, moze moze, ubaceni element 

- kenanbrajic
- Kontakt:
Bordo braći, koji slave današnji praznik, želim sve naj! Bordo Bajram Mubarek Olsun!
Bajram Barecula bordo braco da ste mi zivi I zdravi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
BAJRAM MUBAREK OLSUN!
Svim navijacima FKS islamske vjeroispovjesti.
Svim navijacima FKS islamske vjeroispovjesti.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
...Ja te volim Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Bajram barecula braco 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Bajram Šerif Mubarek Olsun bracooo

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], bvsic, Hamagara, laznokrilo, Vanja8 i 95 gostiju.