FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 sep 2015, 01:01

S obzirom koliko puta smo mu u BN rekli da je Bog ne cudi nista hahaha
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 24 sep 2015, 01:20

Derdiyok je napisao/la:Uh Mostarke, ljubi ih majka. Imo sam ja jednu iz Mostara, 8g starija bila od mene, ja tad imo 21 xD. Matej ako je to rekao onda aferim momcino. Ocekujem ga na namazu, cim je te rijeci izjavio znaci da je presao na Islam :lol:

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Pa samo je rekao "Bog je Najveći" na drugome jeziku a to valjda i kršćani vjeruju! :thumbup:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 sep 2015, 01:31

Evo sad ce penali na BHT-u.. Gledaj sad kad ispadnemo! :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 sep 2015, 01:37

joker90 je napisao/la:Evo sad ce penali na BHT-u.. Gledaj sad kad ispadnemo! :urnebes:
Neka hvala, jednom sam preživio, drugi put neću. :urnebes: :urnebes:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 24 sep 2015, 01:37

sto posto je rekao, i to u trenucima dok su se pripremali da izadju na centar da se pucaju penali, jer su ga hakali i psovali tu na zagrijavanju non stop da ga dekoncentrisu, pocelo je na sta si spao, igras u Sarajevu, sad ces ti u raspali Velez, **** ti ovo ono, i on nije ni gledao igrace koji su u grupi se nesto dogovarali, nego slusao sta mu psuju, i onda im je rekao allahu ekber, i onda poludise, cak su prilikom zaletanja na onu ogradu, ponavljali psujuci ,jeli allahu ekber majku ti ****, jeli allahu ekber, picko jedna, onda se jedan derao ustasko sarajevo, vidi vas sve ustase igrate u Teheranu, onda se neko nadovezivao iza, kao u smijehu ono, pa znas onu, nesto ide, oj sarajevo ispod trebevica, bices opet ante palevica, i tako nisam sve uspio pohvatat, da ne skuzi neko da ih smekam hahah. ali bas su fasisti, samo ne znam zasto su hordama nesto svo vrijeme pjevali, e sad ne znam jesam li sto posto dobro shvatio, ali nesto kao smekerske picke

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 sep 2015, 01:40

keno83 je napisao/la:sto posto je rekao, i to u trenucima dok su se pripremali da izadju na centar da se pucaju penali, jer su ga hakali i psovali tu na zagrijavanju non stop da ga dekoncentrisu, pocelo je na sta si spao, igras u Sarajevu, sad ces ti u raspali Velez, **** ti ovo ono, i on nije ni gledao igrace koji su u grupi se nesto dogovarali, nego slusao sta mu psuju, i onda im je rekao allahu ekber, i onda poludise, cak su prilikom zaletanja na onu ogradu, ponavljali psujuci ,jeli allahu ekber majku ti ****, jeli allahu ekber, picko jedna, onda se jedan derao ustasko sarajevo, vidi vas sve ustase igrate u Teheranu, onda se neko nadovezivao iza, kao u smijehu ono, pa znas onu, nesto ide, oj sarajevo ispod trebevica, bices opet ante palevica, i tako nisam sve uspio pohvatat, da ne skuzi neko da ih smekam hahah. ali bas su fasisti, samo ne znam zasto su hordama nesto svo vrijeme pjevali, e sad ne znam jesam li sto posto dobro shvatio, ali nesto kao smekerske picke
Joj noke, brat si pravi! Od sad kad budemo gostovali, tebe ubacujemo kao uljeza na tribinu sa domacim navijacima da pratis sta se prica i kakva je situacija.. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 24 sep 2015, 01:41

Eh, evo kraj, da odmore pa penali. Kladim se da ce ga Puzi majstor zabiti :urnebes:

Hvala Hurta :tokralju:

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 sep 2015, 01:50

keno83 je napisao/la:sto posto je rekao, i to u trenucima dok su se pripremali da izadju na centar da se pucaju penali, jer su ga hakali i psovali tu na zagrijavanju non stop da ga dekoncentrisu, pocelo je na sta si spao, igras u Sarajevu, sad ces ti u raspali Velez, **** ti ovo ono, i on nije ni gledao igrace koji su u grupi se nesto dogovarali, nego slusao sta mu psuju, i onda im je rekao allahu ekber, i onda poludise, cak su prilikom zaletanja na onu ogradu, ponavljali psujuci ,jeli allahu ekber majku ti ****, jeli allahu ekber, picko jedna, onda se jedan derao ustasko sarajevo, vidi vas sve ustase igrate u Teheranu, onda se neko nadovezivao iza, kao u smijehu ono, pa znas onu, nesto ide, oj sarajevo ispod trebevica, bices opet ante palevica, i tako nisam sve uspio pohvatat, da ne skuzi neko da ih smekam hahah. ali bas su fasisti, samo ne znam zasto su hordama nesto svo vrijeme pjevali, e sad ne znam jesam li sto posto dobro shvatio, ali nesto kao smekerske picke
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Znaci vodim ga na filete :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 sep 2015, 02:00

Tek kad ovako hladne glave pogledam penale, onda vidim kako smo ih pucali majstorski. Pa Rustem, Barbaric, Dulja, svi izvedose penale ko da su ih pucali cijeli zivot. Al najveci merak definitivno, ide Benkara prema lopti, prolama se stadion koliko mu zvizde, brat je zakuca u same raslje, odavno bolji penal nisam vidio.
Bahati, bahati Željkan!
1946

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 24 sep 2015, 02:03

Sada sam gledao snimak. Leon nenormalan. Presudni peti penal, urlicu sa tribina na njega...on pogadja visoko u malu mrezicu. Muda do poda.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 sep 2015, 02:07

Ako možeš zadužujemo te da nam šmekaš dešavanja sa tuđih tribina vrijedno je znati koliko su veliki kompleksi prema gigantu s Haseta. Odlično si ošmekao situaciju s tribine NDH-aovaca. :clap:
SRETAN BROJ - 1725

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 24 sep 2015, 02:28

hahahha, moze moze, ubaceni element :)

kenanbrajic
Kontakt:

Post Postao/la kenanbrajic » 24 sep 2015, 07:47

Bordo braći, koji slave današnji praznik, želim sve naj! Bordo Bajram Mubarek Olsun!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 sep 2015, 07:51

Bajram Barecula bordo braco da ste mi zivi I zdravi
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 sep 2015, 07:57

BAJRAM MUBAREK OLSUN!
Svim navijacima FKS islamske vjeroispovjesti.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 sep 2015, 07:59

...Ja te volim Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

west00
Kontakt:

Post Postao/la west00 » 24 sep 2015, 08:01

Bajram Šerif Mubarek Olsun.
Svi u napad jedan je Hase

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 sep 2015, 08:04

Bajram barecula braco :bih:

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MirzaMuki
Kontakt:

Post Postao/la MirzaMuki » 24 sep 2015, 08:08

Bajram Šerif Mubarek Olsun bracooo :D :D
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 24 sep 2015, 08:15

Bajram Serif Mubarek Olsun svoj bordo braci. :)
04.10.2009 !!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], bvsic, Hamagara, laznokrilo, Vanja8 i 95 gostiju.