FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

joker90
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la joker90 » 24 sep 2015, 00:24

bojler je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Keno nemoguce je da je to rekao :rol:
Ma ne cudi me udaren je on
Moguce je.. Psuju ti i vrijeđaju te ni krivog ni duznog, momak skontao sta one idiote moze najvise raspizditi i raspalio.. :urnebes:
Da mi ga je negdje sresti da ga castim, brat provokatorski! :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 sep 2015, 00:26

joker90 je napisao/la:
bojler je napisao/la:
Moguce je.. Psuju ti i vrijeđaju te ni krivog ni duznog, momak skontao sta one idiote moze najvise raspizditi i raspalio.. :urnebes:
Kad ga sretnem vodim ga negdje,nema zauzet sam,nema imam trening :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 sep 2015, 00:28

MortemHz je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
bojler je napisao/la:
Kad ga sretnem vodim ga negdje,nema zauzet sam,nema imam trening :rol:
na neku ribu,pilece filete i slicno, neka pojede sta zdravo, nemoj cevapa i slicnih egzibicija :lol:
Pyro is not a crime !

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 sep 2015, 00:29

U ribu ce on njega najvjerovatnije.. U ribu :roll:
Moja preporuka sa vrbasa kakva.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 24 sep 2015, 00:30

jurisicduska je napisao/la:Svaku koju vam Mihojević ne počne haram vam bilo :(
Ja sam mislio da ce uci kada je usao Hebibović, reko sad će Hurta da zatvara utakmicu, al malo sutra Hebib kreira dvije odlične šanse.

Ma biće prilike za Mihu, već za vikend možda.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 sep 2015, 00:32

Mogu fileti :kafa:

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 24 sep 2015, 00:32

Hebibović uvijek odigra dobro pod BB.I u dresu Veleža je znao fašistima presuditi dole.Sljedeće naše gostovanje kod Svinjevaca znači,Hebib od prve minute,da ih brzo riješimo :)

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 sep 2015, 00:35

Mihojevic mora da dobija sansu sve vise, unisticemo dijete bezveze radi toga sto kapiten mora da igra a to ne valja nikako, ko je gledao mladu repku protiv onih Boratovih vidio je koliko je pogubljen Mihojevic jer nema utakmica

@momierph njega treba sad malo vise forsirati na krilu, data mu je sansa na beku i jednostavno nije to to, dok na krilu mozda i moze valjati, ne mora od pocetka igrati, moze uci kasnije sto i nije lose, jer kad ti se izmore krila ubacis Duljevica i Hebibovica, garantujem da ce to donositi rezultat jer mislim da mnogo vise mogu donijeti tako nego da igraju od pocetka
Pyro is not a crime !

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 sep 2015, 00:39

jurisicduska je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Niste bili u Banja Luci onda, sto se zena tice..ne mozes naci da ne valja :kafa: :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Potvrdjujem :D
A Trebinje Trebinje đe me vidiš je.bi me hahahah
Banja Luka 8:1 u korist žena, ko trpa ovih 7 ?

radim za bellissimu u banjaluci nema likova nigdje to je takozvani grad amazonki 11:1 zena muskarac da se sjebes a nigdje ruzne nema :tokralju:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 24 sep 2015, 00:41

Sve u redu, sve stoji
ali Mihojevic trenutno na stoperu ne moze prije Stepanova (kad ga odsuspenduju), Barbarica ni Tatomirovica ili Kovacevica.
Btw, treba razluciti sta je Kova a sta Mihojevic.Koji je stoper a koji zadnji vezni, i na taj nacin ih forsirati ubuduce.
Sad razumjem jer nema Ikandea i Stepanova pa je Kova vezni bio...

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 sep 2015, 00:41

Dobro vas je s Banjalucankama, nemojte da prvi put u zivotu fulim bajram u svom gradu. :hmmmm:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 sep 2015, 00:42

Mislim da je stoper bolja pozicija za Mihojevica a Kovacevic se moze po potrebi ubaciti tu ili na def. veznog

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 sep 2015, 00:43

iz dugo godisnjeg iskustva i pracenja FKS smatram da ce protiv viteza biti mnogo -mnogo teska utakmica ,prvo dobili smo tri u nizu, malo umor malo zasićenje ,opustanje kao sta ce vitez i eto problema a Vitez jako nezgodan ove godine Karacic stari vuk imaju solidnu ekipu mislim da im je i Fajic dobio papire . a mi kakvi smo ako ne povedemo do 20 minute eto vec prozivanja alkoholicari ,manekeni itd nervoza znamo kako to vec ide zato 120 % na Vitez da s rahatlukom udjemo u derby :zviz: :zviz: :kafa: :kafa:

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 sep 2015, 00:46

bordobijeli je napisao/la:iz dugo godisnjeg iskustva i pracenja FKS smatram da ce protiv viteza biti mnogo -mnogo teska utakmica ,prvo dobili smo tri u nizu, malo umor malo zasićenje ,opustanje kao sta ce vitez i eto problema a Vitez jako nezgodan ove godine Karacic stari vuk imaju solidnu ekipu mislim da im je i Fajic dobio papire . a mi kakvi smo ako ne povedemo do 20 minute eto vec prozivanja alkoholicari ,manekeni itd nervoza znamo kako to vec ide zato 120 % na Vitez da s rahatlukom udjemo u derby :zviz: :zviz: :kafa: :kafa:

brate bit ce to rahat tekma jesic ce to razradit sjebat ce se kad prime 2 3 gola u pola sata pocijep0at cdmo ih :)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 sep 2015, 00:47

Ma kakvo crno zasicenje, nemamo sad pravo na kiks, i to protiv Viteza... Ma kako nezgodni bili, moramo to uzet, usudicu se reci - u hendikepu. Mi smo Saraj'vo, a jos igramo na Kosevu sad, a jos novi sef dosao, a jos su vjerovatno nalozeni igraci, tako da... Vitezani - brace yourselves. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 sep 2015, 00:48

bordobijeli je napisao/la:iz dugo godisnjeg iskustva i pracenja FKS smatram da ce protiv viteza biti mnogo -mnogo teska utakmica ,prvo dobili smo tri u nizu, malo umor malo zasićenje ,opustanje kao sta ce vitez i eto problema a Vitez jako nezgodan ove godine Karacic stari vuk imaju solidnu ekipu mislim da im je i Fajic dobio papire . a mi kakvi smo ako ne povedemo do 20 minute eto vec prozivanja alkoholicari ,manekeni itd nervoza znamo kako to vec ide zato 120 % na Vitez da s rahatlukom udjemo u derby :zviz: :zviz: :kafa: :kafa:
I mene bi strah bilo, ali kontam opet to je prva tekma Jesicu, svi ce imati zelju da se pokazu, nametnu pa ne bi trebalo biti opustanja. Mora ovaj pozitivni sok nakon otkaza Dzeni jos da potraje bar 2 kola.. :D
Bahati, bahati Željkan!
1946

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 24 sep 2015, 00:50

MortemHz je napisao/la:Mislim da je stoper bolja pozicija za Mihojevica a Kovacevic se moze po potrebi ubaciti tu ili na def. veznog
Samo neka se dogovore.Obojica na istu poziciju ne mogu....

P.S. Dosta omalovazavanja Tatka.Danas sem gola, gdje su i baric i barbaric jednaki kirvci, dakle po 33% :mrgreen: , nije gresku napravio.
Nas najbolji odbrambeni igrač vec 4-5 godina, konstantno dobar i borben bez prevelikih oscilacija.
Stepanov jeste klasa, u to ne ulazim i ne pricam o njemu.Nadam se da ce se sto prije vratiti u tim i u staru formu.
Izmedju Barbe i Tatka je mala razlika, forma je ta koja odlucuje i nista više.Ugl, kvalitet nijednog ni drugog nismo prevazišli tako da...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 sep 2015, 00:51

Sarajevo - Knight 2:0 pa da se na miru ode na rusevinu :kafa: :hmmmm:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 24 sep 2015, 00:54

samosarajvo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Mislim da je stoper bolja pozicija za Mihojevica a Kovacevic se moze po potrebi ubaciti tu ili na def. veznog
Samo neka se dogovore.Obojica na istu poziciju ne mogu....

P.S. Dosta omalovazavanja Tatka.Danas sem gola, gdje su i baric i barbaric jednaki kirvci, dakle po 33% :mrgreen: , nije gresku napravio.
Nas najbolji odbrambeni igrač vec 4-5 godina, konstantno dobar i borben bez prevelikih oscilacija.
Stepanov jeste klasa, u to ne ulazim i ne pricam o njemu.Nadam se da ce se sto prije vratiti u tim i u staru formu.
Izmedju Barbe i Tatka je mala razlika, forma je ta koja odlucuje i nista više.Ugl, kvalitet nijednog ni drugog nismo prevazišli tako da...
Izvini brate ali ovo nema smisla sto si napisao za Tatomirovica.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 24 sep 2015, 01:00

Uh Mostarke, ljubi ih majka. Imo sam ja jednu iz Mostara, 8g starija bila od mene, ja tad imo 21 xD. Matej ako je to rekao onda aferim momcino. Ocekujem ga na namazu, cim je te rijeci izjavio znaci da je presao na Islam :lol:

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”