Ne znam vala, al' njemu je vakat da na kraju sezone predje u veci klub, bas je ono maksimalno sazrio za transfera. Samo da ga zdravlje posluzi i nebo je granica...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Momciluk je napisao/la:Ignore druze, nemoj me molim te vise citirat da mi ne dolaze notifikacije dzaba..
Nemas kod njega sta citirati, stim da ga niko ni ne citira sem tebeMomciluk je napisao/la:Samo ga nemojte citirat da ne moram citat to sto pise molim vas.. a Virtual ipak ima malo obraza.
Jbg neki ovde izgleda smatraju dobrim fudbalerom samo Ronaldinha, i ocekuju od Pjanica da radio ono sto je on radioemir79 je napisao/la:Pjanic je bio veceras fenomenalan, a ne dobar. To sto mu je Salah bar 5 asistencija syebao nije on kriv. Pa koje samo dubinske lopte je slao.
Srpski komentator samo sto nije svrsavao na Areni.
Ma ja budala sve se nadam da je makar malo normalan, nada zadnja umire i evo konacno je umrla..DonCorleone je napisao/la:Nemas kod njega sta citirati, stim da ga niko ni ne citira sem tebeMomciluk je napisao/la:Samo ga nemojte citirat da ne moram citat to sto pise molim vas.. a Virtual ipak ima malo obraza..
Mislim da ga je za partiju protiv Belgije svako kritikovao..izgleda da ipak ti vidis ono sto niko ne vidi..Husika je napisao/la:Fenomenala kao i protiv Belgije 3-1
Veceras 2-1
Ma vi vidite sto niko ziv ne vidi...
JonSnow je napisao/la:momci ne trolaj te
Momci, igrac koji za 90 minuta ne zadrzi loptu duze 0,10 sec u nogama ne moze odigrati fenomenalnu partiju, ja zaista ne kontam sta vi gledate u fudbalu...Papastathopoulos je napisao/la:Mislim da ga je za partiju protiv Belgije svako kritikovao..izgleda da ipak ti vidis ono sto niko ne vidi..Husika je napisao/la:Fenomenala kao i protiv Belgije 3-1
Veceras 2-1
Ne znam, ako svi kazemo da je odigrao dobro, samo ti da nije, kome ce povjerovati neko sa strane ko cita komentare a nije gledao utakmicu ? vjerovatno ce i ocjene na portalima reci mnogo toga..Husika je napisao/la:Momci, igrac koji za 90 minuta ne zadrzi loptu duze 0,10 sec u nogama ne moze odigrati fenomenalnu partiju, ja zaista ne kontam sta vi gledate u fudbalu...Papastathopoulos je napisao/la:Mislim da ga je za partiju protiv Belgije svako kritikovao..izgleda da ipak ti vidis ono sto niko ne vidi..Husika je napisao/la:Fenomenala kao i protiv Belgije 3-1
Veceras 2-1
Igrac koji ne ucestvuje u odbrani a takodze ne pravi visak u napadu, ne moze nikako biti fenomenalan...
U ostalom rezultat kaze vise nego svi mi...
Svi u Romi zapnu pa pretrce igraca, pa se vrate kao Zervinjo pa sprijece siguran gol Sampdorije, ali Junior glumi martinelu i igra neku igru za koju jos nije smisljen adekvatan naziv...
Recicemo da je to Alibi igra...
Zuka, e Zuka je odigrao fenomenalno, i igrao i branio...Ma sve u jednom....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.