I meni ovo nesto predobro izgleda, na hajr i na dobrosoccerfan je napisao/la:Meni licno izgledamo fenomenalno!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
I meni ovo nesto predobro izgleda, na hajr i na dobrosoccerfan je napisao/la:Meni licno izgledamo fenomenalno!
Hare_BvB je napisao/la:Razbice i Guzena u hendiju.
Bgm nisam bas siguran, Hoffa tradicionalno nezgodan protivnik po BVB, njima su tekme protiv BVB-a highlight sezone i u ovim mecevima daju vise nego protiv ostalih ekipa. Od pocetka se stvorio animozitet izmedju ova dva kluba, tako da vidjecemo, s njima je uvijek ****.Desperado09 je napisao/la:Vcrs pobjeda od min. 2 gola razlike. Prejaki smo da bi nas mali Hoppenheim mogao zaustaviti.
Očekujem Reusa od prve minute.
Mogu biti itekako nezgodni,posebno kuci...i ove sezone su ih sekunde dijelile da uzmu bod Bayernu,iako generalno igraju lose ovih 5 kola.Bice vazno uci dobro u utakmicu...ne vjerujem da ce moci opet do preokreta,kao sto je bilo u Hanoveru.Klopp je napisao/la:
Bgm nisam bas siguran, Hoffa tradicionalno nezgodan protivnik po BVB, njima su tekme protiv BVB-a highlight sezone i u ovim mecevima daju vise nego protiv ostalih ekipa.
Otkaz mu odmah dati...sramotaedobvb je napisao/la:Bravo Tuchel..sya ces sada smisliti u drugom poluvremenu
Ja ti rekoh da je s njima uvijek gutavo i da nikad ne znas, jednostavno ne leze Dortmundu, forma nema tu nikakvu ulogu. Nadati se da mogu doci do preokreta, nije jos nista izgubljeno.edobvb je napisao/la:Adnan...drug ako mi ne mozemo dobiti onakav Hoffu koji je samo bod uzeo u 5.tekmi.. sramota
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.