Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

gaston
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la gaston » 23 sep 2015, 15:36

http://www.mozzart.sport.com/vesti/prel ... lja/116320

Pročitati :)
Između "mozzart.sport" obrisati tačku.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 23 sep 2015, 15:49

Bilo bi lijepo vidjeti ili Kloppa ili Ancelottija na tribinama Anfielda...
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 23 sep 2015, 15:57

Ne znam hoće li doći jedan od te dvojice,ali sasvim sam siguran da nas ovaj miš uskoro napušta.
Mentalni patuljak koji je toliko puta podlegao pritisku i nikad se nije dokazao kad je najviše trebalo,sad doista ne vidim kako može sačuvati posao.
Već večeras očekujem novu blamažu u nekoj ludoj formaciji 3-7-0,a protiv Ville u subotu i potpunu rekapitulaciju Brendanove čete i dizanje bijele zastavice. :bih:
710 Apperances
186 Goals
Best midfielder of all time-Steven Gerrard

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 23 sep 2015, 16:04

A ko prenosi veceras? Da makar nju pregledam, nisam gledao od Arsenala.

Memento Mori...

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 23 sep 2015, 16:07

Mislim da će biti na nekom od BT sportsa prenos,jer nema na ovim ''našim''.
710 Apperances
186 Goals

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 23 sep 2015, 16:13

Ti mi i trebaju, imam ih ja sve... i BEin i Sky, Canal+ itd... gleda mi se najvise zbog Firmina.

Memento Mori...

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 23 sep 2015, 16:16

Sage je napisao/la:Ti mi i trebaju, imam ih ja sve... i BEin i Sky, Canal+ itd... gleda mi se najvise zbog Firmina.
Odakle ti ti kanali :mrgreen:
Imam ih i ja ali na ovom ruskom torrentu pa to preko kompa/laptopa gledam. :D
710 Apperances
186 Goals

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 23 sep 2015, 16:19

gaston je napisao/la:http://www.mozzart.sport.com/vesti/prel ... lja/116320

Pročitati :)
Između "mozzart.sport" obrisati tačku.
Mnogo je bitan ovaj dio o nedostatku plana B. Nije ga imao ni Houllier, ni BR. Pa ni Rafa...

Inače, super tekst. :thumbup:

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 23 sep 2015, 16:21

Ko kaže da Benitez nije imao plan B ? To je jedan mit veliki,pa čovjek se vraćao preko 20-30 puta nakon što smo gubili,ako to nije plan B onda ne znam šta jeste. FAzon je što je njega Liverpool dobro potrošio,on je izuzetan stručnjak i najbolji kojeg smo imali u zadnjih 30 ak godina.
710 Apperances
186 Goals

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 23 sep 2015, 16:35

KopLfc je napisao/la:Ko kaže da Benitez nije imao plan B ? To je jedan mit veliki,pa čovjek se vraćao preko 20-30 puta nakon što smo gubili,ako to nije plan B onda ne znam šta jeste. FAzon je što je njega Liverpool dobro potrošio,on je izuzetan stručnjak i najbolji kojeg smo imali u zadnjih 30 ak godina.
Da, a ne spominješ silne prokockane pobjede nakon vodstva, one brojne remije u sezoni kada smo završili drugi?

Ne stavljam ga svakako zajedno u kontekst sa Houllierom i BR-om, već navodim da i on ponekad nije imao plan B.

KopLfc
Kontakt:

Post Postao/la KopLfc » 23 sep 2015, 16:42

Koliko je prokockao toliko se puta i vratio te sezone. City,Wigan,Midlesbrough itd...
Ne moze on u isti kos sa Brendanom a Brendan ne moze u isti kos sa Houlierom jer je ovaj drugi osvojio par trofeja dok Brendan ne bi mogao francusku ligu sa ovim PsG-om osvojiti.
Kazes ponekad nije imao plan B. Pa Ferguson ga nije nekad imao,da ne pricamo u Mourinhu i Gvardioli itd itd...
710 Apperances
186 Goals

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 23 sep 2015, 17:36

heski je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Sprdnja bi bila ostanak BR na klupi Liverpoola ;)
A sta je to solidno odrađeno ?

Naravno da pored otkaza BR, trebaju odletiti svi zaduzeni za sportski dio kluba, i to sto prije, pokupiti ce neko Kloppa ili Ancelottia, pa onda kad BR dobije nogu, doci ce Monk, pa nisi nista dobio.
Kažem ti da su vlasnici na kraju prošle sezone, kad su imali sve uslove da ga otpuste (u nekoj sličnoj, vjerovatno i nešto boljoj situaciji su otpustili i Kinga) rekli da 100% vjeruju u Brendana. To su dokazali tako što su mu dali da on ovo ljeto ima veću ulogu u transferima i dali mu da potroši fine pare. Sad da ga otpuste, nakon nekoliko utakmica, bi bilo sprdnja jer bi pokazalo da ta priča kako vjeruju u njega ne stoji, kao i to da su opet uzalud potrošili veliki novac.

Ja sam se jutros obradovao kad sam vidio ove neke tračeve za Ancelottija jer to bi, osim svega što on donosi i što ne treba ni spominjati, značilo promjenu politike kluba ali naravno brzo je došla potvrda onog što ja hoću da kažem:

http://www.thisisanfield.com/2015/09/li ... -approach/
Slazem se za ovaj gore dio. Negdje oko Bozica je planiran sastanak i revizija uradjenog posla. Tada se moze ocekivati otkaz. Jedino bi niz katastrofalnih rezultata, velikog pririska navijaca i sl. mogao uzrokovati raniji otkaz. Skoro pa nemoguce je da Rodgers ostane na klupi do kraja sezone. Za to bi morao napraviti ogroman napredak ravan onim rezultatima iz drugog dijela sezone 2013/14. Za to su jako male sanse.
Medjutim, drugi dio je diskutabilan. Treba imati na umu da dok je god Rodgers na klupi, klub ce demantovati svake glasine o kontaktu drugih trenera. Koliko god meni bilo tesko povjerovati da ce Ancelotti doci, neki prilicno pouzdani ljudi su rekli da je kontakta bilo. To ne znaci da ce doci, ali ostaje nada da hoce. Tu je i Klopp koji je i idealna opcija. Kad malo razmislim, i previse dobra opcija da povjerujem. Jednostavno se covjek savrseno uklapa u svaki kriterij.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 23 sep 2015, 19:11

Novopridošlica Alan koji je na pozajmici u finskoj, dao gol iz kornera :D

Benteke out 2 sedmice
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 23 sep 2015, 20:11

Liverpool: Bogdan, Clyne, Skrtel, Lovren, Moreno, Can, Milner, Allen, Lallana, Firmino, Ings #LFC
Liverpool subs: Fulton, Coutinho, Gomez, Origi, Brannagan, Ibe, Rossiter #LFC

JackRaven7
Kontakt:

Post Postao/la JackRaven7 » 23 sep 2015, 20:57

Dobar link?

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 23 sep 2015, 21:07

Bilo kakav link ?

JackRaven7
Kontakt:

Post Postao/la JackRaven7 » 23 sep 2015, 21:16

Dok gledam ove nase jadne pokusaje protiv nizeligasa kod kuce, Aspas se poigrava s Barselonom :hmmmm:

lfckop
Kontakt:

Post Postao/la lfckop » 23 sep 2015, 21:19

JackRaven7 je napisao/la:Dok gledam ove nase jadne pokusaje protiv nizeligasa kod kuce, Aspas se poigrava s Barselonom :hmmmm:
Kakvu mašinu smo prodali, a neki ga ismijavaju i dalje :mrgreen:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 23 sep 2015, 21:22

Joj smora od meca, cak ovi nizeligasi kontrolisu mec na Anfieldu. Ipak utisak do sada, Iago Aspas i rusenje Barce. :tokralju:

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.