FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Fala Bože, svaki igrač je pokazao jednu lavovsku borbu i fala im za uspjeh...
Takoo jeeeeeeeeeee
Vrlo vazna prolaz , pogotovo u moralnom smislu . Duljevic je napokon nesto korisno odradio i pogodio znacajan penal . Jedina zamjerka za danas je fula Benke , jer je ono morao pogoditi jednostavno.Hebibovic me pozitivno iznenadio , napravio je nekoliko sansi preko boka .On bi trebao sljedecu tekmu na krilu poceti da odmorimo Okica.

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
dr.van nostrand je napisao/la:de ba, pa zar nije akademija najslabiji dio FKS, tamo se spremala cistka upravo zbog nesposobnjakovica koji je vode, na celu je upravo HurticBabayaro je napisao/la:On voli Saraj'vo pravi je hordaš, Almir Hurtić jedan je od nas !
3 utakmice 3 pobjede, zadužio nas je, bilo bi pravo šupački da damo sad Ješiću da vodi Sarajevo, moramo pružiti priliku Hurtiću.
Bez poraza 270 minuta !

Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
socrates je napisao/la:Prolaz k'o vrata,uz pjesmu,udji slobodnoo![]()
Ibrak, dinGospo...Sretno,vragolane![]()
Ješa,imperator,podvlaci crtu,i pravi vojnicko odjeljenje-specijalnu jedinicu![]()
![]()

Bravoooooo,momcoviiiiii....i havala Allahu na ovako lijepoj mubarek noci..
E,jes' mi drago sto ce Hurta ostati u SS

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Da je mrtvi nije odmah da znašSlevinKelevra je napisao/la:Covjek je mrtvi pitarFudo je napisao/la:Jes ovom Kristicu krivo, kako mu se cuje na glasu...**** mu ja "neutralnu" m![]()

SRETAN BROJ - 1725
joj Leona, srce mi stade kad opali loptu, kako je ono rizican sut ali neodbranjiv, i ubijedjen sam bio ako ga iko fuli od nasih to ce biti on ili Dulja al na srecu obojica dadose golove, ostali smo mi, Sloboda,Siroki i komsije sto se kupa tice i nadam se nekoj laksoj tekmi u narednoj rundi zasluzili smo
Pyro is not a crime !
Mislim da je Puzigaca danas mnoge iznenadio jer je odigrao bez greske. A sto se tice ostalih igraca malo losija partija Benke,Velkoskog i Tatomirovica. Ovi ostali svi solidno. Protiv Viteza ne treba nista mijenjati samo 4-4-2
i odmoriti ove najumornije. Duljevic, Radovac i nadam se Stepanov u prvih 11umjesto Bekica, Kovacevica i Tatomirovica i to je to. Mogao bi i Ikande poceti ako se oporavi 100% inace nema potrebe.

Protiv Viteza odmoriti pojedince, ali znati će Ješić i Hurta šta treba.
SRETAN BROJ - 1725
Rustemovic definitivno nas najbolji igrac danas/veceras,mislim da je decko zacementirao poziciju u prvih 11.
Takode mislim da bi bilo vrlo dobro kada bi uspjeli nekako tatka prodati,vec imamo 4 igraca koji su bolji stoperi.
Takode mislim da bi bilo vrlo dobro kada bi uspjeli nekako tatka prodati,vec imamo 4 igraca koji su bolji stoperi.
Zadnja linija katastrofalna utakmica, Tatko i Baric posebno. Kod primljenog gola, Baric cuva Bekica da mu ne pobjegne valjda. Bekovi kriminalno odigrali, bruku su nam šansi napravili. Rustemovic me sve više iznenađuje, ali u pozitivnom smislu. Nevjerovatno koliko je covjek pretrcao, a tek lopti ukrao.Ajax je napisao/la:Mislim da je Puzigaca danas mnoge iznenadio jer je odigrao bez greske. A sto se tice ostalih igraca malo losija partija Benke i Velkoskog i Tatomirovica. Ovi ostali svi solidno. Protiv Viteza ne treba nista mjenjati samo 4-4-2 i odmoriti ove najumornije. Duljevic, Radovac i nadam se Stepanov u prvih 11 i to je to![]()
![]()
![]()
![]()
Das Ist Walter
Bilo je defanzivnih propusta i gresaka da se ne varamo, ali mislim da je i Jesa to gledao pa nek rijesava kako zna i umije! Rustem i od mene jos jednom 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zato sto je Rustem taj tip igraca koji radi mnogo u sredini terena, problem je sto ljudi ocekuju od njega da kreira a on nije taj, i zato se i sralo po njemu, svima treba dati dovoljno sanse da pokazu sta znaju ali na pozicijama koje im odgovaraju i dati im da rade ono sto najbolje znaju, improvizacije su nas dosad kostale mnogo puta
Pyro is not a crime !
Rustemovic dobar, Tatko od prvog dodira lopte za Haga! Kovacevica odmah na stopera. Mogli smo mi ovo rijesiti i prije penala da su Velkoski i Benko iskoristili 100% sanse. Dobro je, sad nam dolaze i revans utakmice.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Dobar je bio Rustemovic sto jest jest. Ako bude jos agresivniji defanzivno dobili smo odlicnog zadnjeg veznog i ne treba vise kupovat na toj poziciji. Jos jedan razlog da se nastavi ova 4-4-2. A u sredini terena izabrat dvojicu od trojice ( Radovac, Ikande, Rustemovic ) ko bude od njih u najboljoj formi.
Polako se sve vraća na svoje mjesto.Bravo momci
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
ma samo nastaviti s tom formacijom ocito nam odgovara, tacnije ne moramo cak ni dva klasicna napadaca imati, jedan moze igrati takozvanog poluspica, ali posto svakako nemamo 'desetke' u ekipi treba igrati ono sto mozemo i evo vec tri tekme nam donosi to rezultatAjax je napisao/la:Dobar je bio Rustemovic sto jest jest. Ako bude jos agresivniji defanzivno dobili smo odlicnog zadnjeg veznog i ne treba vise kupovat na toj poziciji. Jos jedan razlog da se nastavi ova 4-4-2. A u sredini terena izabrat dvojicu od trojice ( Radovac, Ikande, Rustemovic ) ko bude od njih u najboljoj formi.
Pyro is not a crime !
gledali istu utakmicu ?Ajax je napisao/la:Dobar je bio Rustemovic sto jest jest. Ako bude jos agresivniji defanzivno dobili smo odlicnog zadnjeg veznog i ne treba vise kupovat na toj poziciji. Jos jedan razlog da se nastavi ova 4-4-2. A u sredini terena izabrat dvojicu od trojice ( Radovac, Ikande, Rustemovic ) ko bude od njih u najboljoj formi.

Rusrtemovic da je igrao kolikko su "neki" igraci igrali do sda, mi bi imali najboljeg veznjaka lige...
Ovako jos par utakmica da uveže i pišat će po ostalima jer ovo danas je bilo 10/10
asistencija, bezbroj lopti presjecenih, pametni faulovi i velika borbenost... koliko je pretrcao :O
da se zna, borac, radnik i sada zrinjski nasem strucnom stabu je pomogao i pomocni trener kojeg je ješić doveo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kova je bio dobar, ali vise je on za stopera i treba ga tu forsirati, veci je kvalitet od Tatka mozda i trenutno. Prvi sam ja dosta sumnjao u Rustema, ali me kupio u par zadnjih tekmi od kako igra prvu postavu u kontinuitetu. Moze ovo jos bolje, ali sam zadovoljan sa veceras prikazanim. Jedino me brine Benkara, mrtav mi je nekako, ne lici na sebe. Krste je odavno mrtav, pa njega i ne racunam vise. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946