Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma nesto ne stima medu ekipom i to postaje evidentno. Trener se zamijenio a igra ostala identicna.ChWilla je napisao/la:ne znam šta bi rekao, jer gospoda su pokazala da mogu kad hoće. kako su mogli protiv standarda mogu i u derbiju. ako im bude ćejf.DzoleZeljo je napisao/la:Kako stvari stoje ova ekipa je zrela da popusi 0:3 + u derbiju...
Pa dosao je prosle sedmice sta hocete od covjeka?Genie je napisao/la:Blago nama, a po pehu ova polusezona nikad duža.Vlado će izgleda brže iz kluba nego što je došao, ništa nije pokazao!
DaBogda mu svaka bila kao ove trizubanovic89 je napisao/la:Pa dosao je prosle sedmice sta hocete od covjeka?Genie je napisao/la:Blago nama, a po pehu ova polusezona nikad duža.Vlado će izgleda brže iz kluba nego što je došao, ništa nije pokazao!
plate nikad iza rata nisu bile redovnije. ja počinjem misliti da je to loše a ne dobro...DzoleZeljo je napisao/la:Ma nesto ne stima medu ekipom i to postaje evidentno. Trener se zamijenio a igra ostala identicna.ChWilla je napisao/la:
ne znam šta bi rekao, jer gospoda su pokazala da mogu kad hoće. kako su mogli protiv standarda mogu i u derbiju. ako im bude ćejf.
Da li su problem ove smjene, plate, **** pred utakmicu ili nesto deseto iskreno ne znam, ali ukoliko se ne dozovu sto prije, tesko da cemo mi evropu vidjeti jer svako ce da igra, a laganih bodova vise nema, tj na guzove.
Ja se samo bojim da sada svi vide da mogu Zelji na Grbavici raditi sta hoce, pa onda dodu okurazeni da treze tri boda..
Tri tekme tri pobjede. Dušmani se nadali porazu.zubanovic89 je napisao/la:Pa dosao je prosle sedmice sta hocete od covjeka?Genie je napisao/la:Blago nama, a po pehu ova polusezona nikad duža.Vlado će izgleda brže iz kluba nego što je došao, ništa nije pokazao!
carsijaba je napisao/la:Tri tekme tri pobjede. Dušmani se nadali porazu.zubanovic89 je napisao/la:Pa dosao je prosle sedmice sta hocete od covjeka?Genie je napisao/la:Blago nama, a po pehu ova polusezona nikad duža.Vlado će izgleda brže iz kluba nego što je došao, ništa nije pokazao!
zna se kad dolaze pare od evrope, to ti nikakav insajder ne treba. za bajića je plaćeno pola, drugo pola do kraja godine. za džeku godinu dana po pravilima mogu da ne plate i to ti je to.starigrad je napisao/la:ne ulazim u organizacijski i finansijski dio koji uprava radi, jer nisam blizak ni s kim od trenutno vaznijih ljudi u klubu, tako da nemam nikakve provjerene informacije, a mahalske iz makijata i slicnih objekata ne uzimam za ozbiljno, tako da o tome ne mogu ni pricati. i na forumu, price o tome prihvatam polovicno, jer ocito postoje dvije razlicite "istine". ne znam koliko je od zaradjene love (kvesic, evropa, bajic, dzeko...) doslo u klub i u sta je ista usmjerena. medjutim, za sportski dio mi ne treba niko pricati, jer imam priliku gledati utakmice i vidim da mi nemamo ekipu da valja. skripi na vise mjesta i ne moze vise izgovor i opravdanje biti umor, zasicenost, bunker gostiju na grbavici, losi tereni, los dan pojedinaca... jednostavno, nemamo tim da valja. izuzev tekme sa drinom, sve ligaske utakmice su bile smor za gledati nas, mada, eto ni nju ne zavrsismo na miru. nadam se da cemo uspjeti izboriti evropu, ali ce to biti strahovito tesko, ako nastavimo ovako.
Ovo si u pravu ovde nazalost nesto ne stima u klubu nesto se dogadja sto mi ne znamo, sve mi na to lici. Nemoguce da zaborave igrati hajde sve kontam "jaka"Sloboda , nema motiva protiv Drine, promjena trenera protiv Olimpica i itd. Nesto nije u redu definitivno, srecom prosli smo dalje pa valjda ce se nesto promjeniti.DzoleZeljo je napisao/la:Ma nesto ne stima medu ekipom i to postaje evidentno. Trener se zamijenio a igra ostala identicna.ChWilla je napisao/la:ne znam šta bi rekao, jer gospoda su pokazala da mogu kad hoće. kako su mogli protiv standarda mogu i u derbiju. ako im bude ćejf.DzoleZeljo je napisao/la:Kako stvari stoje ova ekipa je zrela da popusi 0:3 + u derbiju...
Da li su problem ove smjene, plate, **** pred utakmicu ili nesto deseto iskreno ne znam, ali ukoliko se ne dozovu sto prije, tesko da cemo mi evropu vidjeti jer svako ce da igra, a laganih bodova vise nema, tj na guzove.
Ja se samo bojim da sada svi vide da mogu Zelji na Grbavici raditi sta hoce, pa onda dodu okurazeni da treze tri boda..
drug, ne zamaram se previse tim dijelom i supljiranjem pojedinaca da ce se lova pokrasti. mene interesuje ono sto vidim, a to je teren.ChWilla je napisao/la:zna se kad dolaze pare od evrope, to ti nikakav insajder ne treba. za bajića je plaćeno pola, drugo pola do kraja godine. za džeku godinu dana po pravilima mogu da ne plate i to ti je to.starigrad je napisao/la:ne ulazim u organizacijski i finansijski dio koji uprava radi, jer nisam blizak ni s kim od trenutno vaznijih ljudi u klubu, tako da nemam nikakve provjerene informacije, a mahalske iz makijata i slicnih objekata ne uzimam za ozbiljno, tako da o tome ne mogu ni pricati. i na forumu, price o tome prihvatam polovicno, jer ocito postoje dvije razlicite "istine". ne znam koliko je od zaradjene love (kvesic, evropa, bajic, dzeko...) doslo u klub i u sta je ista usmjerena. medjutim, za sportski dio mi ne treba niko pricati, jer imam priliku gledati utakmice i vidim da mi nemamo ekipu da valja. skripi na vise mjesta i ne moze vise izgovor i opravdanje biti umor, zasicenost, bunker gostiju na grbavici, losi tereni, los dan pojedinaca... jednostavno, nemamo tim da valja. izuzev tekme sa drinom, sve ligaske utakmice su bile smor za gledati nas, mada, eto ni nju ne zavrsismo na miru. nadam se da cemo uspjeti izboriti evropu, ali ce to biti strahovito tesko, ako nastavimo ovako.
Ili smo fakat limitirani sa ovim igrackim kadrom ili je pitanju nesto drugo ne znam ali nas je ona Evropa bas zavarala, ja sam mislio osvajamo titulu bez poraza.Keenan.- je napisao/la:Sad ko kod kaze da smo losi pocne suplja "to su sve dusmani, to nisu navijaci bla bla bla".
Ne serite majke vam, Zeljo odavno nije bio losiji a koliko je on jak trener dovoljno govore imena klubova koje je trenir'o al' opet kad skontas nije sve ni do njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.