FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Genie
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Genie » 23 sep 2015, 18:27

Blago nama, a po pehu ova polusezona nikad duža. :( Vlado će izgleda brže iz kluba nego što je došao, ništa nije pokazao! :facepalm:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 23 sep 2015, 18:28

ChWilla je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Kako stvari stoje ova ekipa je zrela da popusi 0:3 + u derbiju...
ne znam šta bi rekao, jer gospoda su pokazala da mogu kad hoće. kako su mogli protiv standarda mogu i u derbiju. ako im bude ćejf.
Ma nesto ne stima medu ekipom i to postaje evidentno. Trener se zamijenio a igra ostala identicna.
Da li su problem ove smjene, plate, **** pred utakmicu ili nesto deseto iskreno ne znam, ali ukoliko se ne dozovu sto prije, tesko da cemo mi evropu vidjeti jer svako ce da igra, a laganih bodova vise nema, tj na guzove.

Ja se samo bojim da sada svi vide da mogu Zelji na Grbavici raditi sta hoce, pa onda dodu okurazeni da treze tri boda..
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 23 sep 2015, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 23 sep 2015, 18:28

Genie je napisao/la:Blago nama, a po pehu ova polusezona nikad duža. :( Vlado će izgleda brže iz kluba nego što je došao, ništa nije pokazao! :facepalm:
Pa dosao je prosle sedmice sta hocete od covjeka?
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 23 sep 2015, 18:29

Najznimljiviji detalj na mecu poslije tekme dolazak igraca krupe pred juznu tribinu i skandiranje sampioni..toliko o nasoj igri..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 23 sep 2015, 18:31

zubanovic89 je napisao/la:
Genie je napisao/la:Blago nama, a po pehu ova polusezona nikad duža. :( Vlado će izgleda brže iz kluba nego što je došao, ništa nije pokazao! :facepalm:
DaBogda mu svaka bila kao ove tri
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

chupachups
Kontakt:

Post Postao/la chupachups » 23 sep 2015, 18:32

Vidi se da je Vlado uveo novinu u nasu igru. Igraci polako dizu formu, uz par vezanih pobjeda tusmo u borbi za titulu. Danas nismo igrali kao proslu tekmu, onako tecno, sa puno sansi. Ova uprava radi odlican posao i to treba podrzati. Igru brisi, prolaz pisi. Jedina zamjerka zasto mijenati napadaca za napadaca a ne pokusati igrati s dva spica? Ali dobro Vlado je napravio pomak u igri to se vidi.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 sep 2015, 18:32

DzoleZeljo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
ne znam šta bi rekao, jer gospoda su pokazala da mogu kad hoće. kako su mogli protiv standarda mogu i u derbiju. ako im bude ćejf.
Ma nesto ne stima medu ekipom i to postaje evidentno. Trener se zamijenio a igra ostala identicna.
Da li su problem ove smjene, plate, **** pred utakmicu ili nesto deseto iskreno ne znam, ali ukoliko se ne dozovu sto prije, tesko da cemo mi evropu vidjeti jer svako ce da igra, a laganih bodova vise nema, tj na guzove.

Ja se samo bojim da sada svi vide da mogu Zelji na Grbavici raditi sta hoce, pa onda dodu okurazeni da treze tri boda..
plate nikad iza rata nisu bile redovnije. ja počinjem misliti da je to loše a ne dobro...

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 23 sep 2015, 18:33

Stokić je Ronaldo ooooooo
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 sep 2015, 18:35

dobre zahebancije, sve redom, ko god da je ono smišljao. bez uvreda a da se shvati...

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 23 sep 2015, 18:36

ne ulazim u organizacijski i finansijski dio koji uprava radi, jer nisam blizak ni s kim od trenutno vaznijih ljudi u klubu, tako da nemam nikakve provjerene informacije, a mahalske iz makijata i slicnih objekata ne uzimam za ozbiljno, tako da o tome ne mogu ni pricati. i na forumu, price o tome prihvatam polovicno, jer ocito postoje dvije razlicite "istine". ne znam koliko je od zaradjene love (kvesic, evropa, bajic, dzeko...) doslo u klub i u sta je ista usmjerena. medjutim, za sportski dio mi ne treba niko pricati, jer imam priliku gledati utakmice i vidim da mi nemamo ekipu da valja. skripi na vise mjesta i ne moze vise izgovor i opravdanje biti umor, zasicenost, bunker gostiju na grbavici, losi tereni, los dan pojedinaca... jednostavno, nemamo tim da valja. izuzev tekme sa drinom, sve ligaske utakmice su bile smor za gledati nas, mada, eto ni nju ne zavrsismo na miru. nadam se da cemo uspjeti izboriti evropu, ali ce to biti strahovito tesko, ako nastavimo ovako.
Zadnja izmjena: starigrad, dana/u 23 sep 2015, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 23 sep 2015, 18:38

Tri tekme tri pobjede. Dušmani se nadali porazu.

chupachups
Kontakt:

Post Postao/la chupachups » 23 sep 2015, 18:40

carsijaba je napisao/la:
Tri tekme tri pobjede. Dušmani se nadali porazu.

Tako je brate moj. Hoce violin u klub da se vrati djubre jedno. Samo cekaju poraz da seru, ali nece dusmani.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 23 sep 2015, 18:42

starigrad je napisao/la:ne ulazim u organizacijski i finansijski dio koji uprava radi, jer nisam blizak ni s kim od trenutno vaznijih ljudi u klubu, tako da nemam nikakve provjerene informacije, a mahalske iz makijata i slicnih objekata ne uzimam za ozbiljno, tako da o tome ne mogu ni pricati. i na forumu, price o tome prihvatam polovicno, jer ocito postoje dvije razlicite "istine". ne znam koliko je od zaradjene love (kvesic, evropa, bajic, dzeko...) doslo u klub i u sta je ista usmjerena. medjutim, za sportski dio mi ne treba niko pricati, jer imam priliku gledati utakmice i vidim da mi nemamo ekipu da valja. skripi na vise mjesta i ne moze vise izgovor i opravdanje biti umor, zasicenost, bunker gostiju na grbavici, losi tereni, los dan pojedinaca... jednostavno, nemamo tim da valja. izuzev tekme sa drinom, sve ligaske utakmice su bile smor za gledati nas, mada, eto ni nju ne zavrsismo na miru. nadam se da cemo uspjeti izboriti evropu, ali ce to biti strahovito tesko, ako nastavimo ovako.
zna se kad dolaze pare od evrope, to ti nikakav insajder ne treba. za bajića je plaćeno pola, drugo pola do kraja godine. za džeku godinu dana po pravilima mogu da ne plate i to ti je to.

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 23 sep 2015, 18:43

DzoleZeljo je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Kako stvari stoje ova ekipa je zrela da popusi 0:3 + u derbiju...

Ovo si u pravu ovde nazalost nesto ne stima u klubu nesto se dogadja sto mi ne znamo, sve mi na to lici. Nemoguce da zaborave igrati hajde sve kontam "jaka"Sloboda , nema motiva protiv Drine, promjena trenera protiv Olimpica i itd. Nesto nije u redu definitivno, srecom prosli smo dalje pa valjda ce se nesto promjeniti.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 23 sep 2015, 18:46

ovo je pocetak jedne velike serije neporazenosti, lagano uzimamo ili prvenstvo ili kup... pazite sta vam kazem... :D
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 23 sep 2015, 18:46

ChWilla je napisao/la:
starigrad je napisao/la:ne ulazim u organizacijski i finansijski dio koji uprava radi, jer nisam blizak ni s kim od trenutno vaznijih ljudi u klubu, tako da nemam nikakve provjerene informacije, a mahalske iz makijata i slicnih objekata ne uzimam za ozbiljno, tako da o tome ne mogu ni pricati. i na forumu, price o tome prihvatam polovicno, jer ocito postoje dvije razlicite "istine". ne znam koliko je od zaradjene love (kvesic, evropa, bajic, dzeko...) doslo u klub i u sta je ista usmjerena. medjutim, za sportski dio mi ne treba niko pricati, jer imam priliku gledati utakmice i vidim da mi nemamo ekipu da valja. skripi na vise mjesta i ne moze vise izgovor i opravdanje biti umor, zasicenost, bunker gostiju na grbavici, losi tereni, los dan pojedinaca... jednostavno, nemamo tim da valja. izuzev tekme sa drinom, sve ligaske utakmice su bile smor za gledati nas, mada, eto ni nju ne zavrsismo na miru. nadam se da cemo uspjeti izboriti evropu, ali ce to biti strahovito tesko, ako nastavimo ovako.
zna se kad dolaze pare od evrope, to ti nikakav insajder ne treba. za bajića je plaćeno pola, drugo pola do kraja godine. za džeku godinu dana po pravilima mogu da ne plate i to ti je to.
drug, ne zamaram se previse tim dijelom i supljiranjem pojedinaca da ce se lova pokrasti. mene interesuje ono sto vidim, a to je teren.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 23 sep 2015, 18:46

Sad ko kod kaze da smo losi pocne suplja "to su sve dusmani, to nisu navijaci bla bla bla".

Ne serite majke vam, Zeljo odavno nije bio losiji a koliko je Vlado jak trener dovoljno govore imena klubova koje je trenir'o al' opet kad skontas nije sve ni do njega.
Zadnja izmjena: Keenan.-, dana/u 23 sep 2015, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Chelsea FC

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 23 sep 2015, 18:50

"Čestitam Želji na prolazu, a mislim da samo se sarajevskoj publici predstavili u pravom svjetlu. Imamo mladu i potentnu ekipu, a iako smo rezultatski izgubili, mislim da smo mi pobjednici, što potvrđuje i reakcija najvjernije domaće publike", rekao je poslije meča trener gostiju Slobodan Starčević.

"Željo je u krizi rezultata i ne mislim da su nas podcijenili", zaključio je Starčević.

Vlado Čapljić svakako nije imao razloga za zadovoljstvo.

"Na ovakvu utakmicu sam upozoravao, sve ekipe treniraju i igraju. Nismo bili na visini zadatka i iskreno nisam vjerovao da možemo ovako loše da odigramo. Niko od igrača nije bio raspoložen, svi su bili u ''minus fazi''. Unaprijed dobijene utakmice su najteže, tako da, dešavaju se ovakvi mečevi. Nisam sretan, ali to je fudbal."

Čapljić nije puno mijenjao sastav, što je objasnio:

"Nismo podcijenili Krupu, a pitanje je da li Željo ima dva tima? Imamo jako siromašan fond igrača. Ja ću ovdje da se izborim, došao sam na mala vrata, a izaći ću na velika. Ja ću pobijediti i ovdje, budite sigurni. Imamo mali fond igrača i to su naši problemi sa kojima ćemo se izboriti. Pokušavam i da vratim Stokića u golgetersku formu, ali htjeli ili ne, jedino imamo Beganovića na toj poziciji. Ipak, on je još uvijek mlad i ne može da se nosi sa nekim stvarima."

Daj mi ba Zeru, Hiroša, Hasanovića, Šehića da gledam..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

pirlo10
Kontakt:

Post Postao/la pirlo10 » 23 sep 2015, 18:52

Keenan.- je napisao/la:Sad ko kod kaze da smo losi pocne suplja "to su sve dusmani, to nisu navijaci bla bla bla".

Ne serite majke vam, Zeljo odavno nije bio losiji a koliko je on jak trener dovoljno govore imena klubova koje je trenir'o al' opet kad skontas nije sve ni do njega.
Ili smo fakat limitirani sa ovim igrackim kadrom ili je pitanju nesto drugo ne znam ali nas je ona Evropa bas zavarala, ja sam mislio osvajamo titulu bez poraza.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 23 sep 2015, 18:54

Fudbal, a ne balet!

Predbajramsko raspoloženje na jugu :lol: :thumbup: Dobra zayebancija, puno bolja nego ono s terena...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921, Redfire16 i 29 gostiju.