FK Radnički Lukavac

pabizo
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la pabizo » 19 sep 2015, 00:11

Mokroguz je napisao/la:Bezveze rasprava planula, ne treba nikome to. Zamolio bih fino moje sunavijace da se vratimo svojoj temi posto i nije bilo neke provokacije na pocetku. Mada je zanimljivo malo koskati se prijateljski prije utakmice, ali smo malo predaleko otisli.
Pozdrav navijacima Radnickog, nadam se da ce biti dobra utakmica, ali i da cemo mi proci. :P
I ja pozdravljam navijace Radničkog.,,Neka bude dobra tekma.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 19 sep 2015, 09:54

Hajmo danas plavo bijeli do novih bodova, pa cemo od sutra pricati o Olimpiku ;)

josik
Kontakt:

Post Postao/la josik » 19 sep 2015, 15:06

Mancini je napisao/la:
josik je napisao/la:Onaj lopov Gracic se nakro para,pa moze placati igrace,,,da nije njega Olimpic(Marsej) bi bio u Drugoj ligi Centar,a mozda i sa Vrbanjusom.
Kako si ti "pokvaren" čovjek. Ti znaš ko je lopov. Fuj!
Koliko ce vas doci u Srijedu na Josik...da mozemo angazovati specijalce i da pojacamo redarsku sluzbu.

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 19 sep 2015, 15:31

josik je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
josik je napisao/la:Onaj lopov Gracic se nakro para,pa moze placati igrace,,,da nije njega Olimpic(Marsej) bi bio u Drugoj ligi Centar,a mozda i sa Vrbanjusom.
Kako si ti "pokvaren" čovjek. Ti znaš ko je lopov. Fuj!
Koliko ce vas doci u Srijedu na Josik...da mozemo angazovati specijalce i da pojacamo redarsku sluzbu.
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :tokralju:

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 19 sep 2015, 20:24

nadam se da je ovaj danasnji debakl bio samo los dan za ekipu radnickog i da ce se stvari popraviti vec u narednim utakmicama protiv olimpika u kupu te prvenstvenim protiv branitelja i rudara. koliko su pojedini iz lukavca i tuzle nahvalili golmana nikolica ja sam mislio da ce on uskoro biti rezerva begovicu u repki a kako stvari stoje nece moci biti ni mesi rezerva u radnickom. kad god je on branio mi smo izgubili. jedino mozda je on specijalista za kup utakmice pa nas u srijedu protiv olimpika odvede u osminu finala

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 19 sep 2015, 20:33

Boli poraz jbga.. Ne znam, više stvari bi se trebalo za*ebat pa da nas ljudi nakantaju. Al' nema veze, jug uz tebe tu je i kada teško je..
Nadam se najboljem u srijedu protiv Olimpica, i ja se uvijek nadam najboljeg pa kad bi nam protivnik bila Barcelona (iako je na neki način i bila prošli vikend, aj' dobro Barcelona B ).
A što se tiče ovog s navijačima Olimpica, niko ne osporava to da ste kvalitetniji tim samo ne možete reći da je Radnički klub bez historije i tradicije. Svaka čast vašem klubu na prejakoj organizaciji. A što se tiče navijača niste nam ni blizu, takođe smo u tome bolji od sigurno pola PL. Lijep pozdrav
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 19 sep 2015, 20:34

Bice bolje, poraz je sastavni dio, danas previsok, ali sta se moze, srijeda i Olimpik nam slijedi, a vikend naredni pakleno gostovanje teze i od ovog danas jer domacin mora nas pobijedit pod svaku cijenu...

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 19 sep 2015, 20:47

Što se tiče igračkog kadra, danas smo bili bez glavnih igrača i možda je to bilo presudno.
Što se tiče Meše drag mi je i jak golman, njegovom greškom nam je Zvijezda uvalila gol, i imao je preslaba izbijanja, i prije toga protiv Novog Travnika kad' je crveni dobio, nije njegovom greškom došlo do toga al mogao je i bolje reagovat sve u svemu možda treba da bude ispred Nikolića i eto tu su oni negdje u pet deka. Halilović je mlad, mora još da trenira i sigurno može postat prvi golman.
Odbrana - tako tako - Joge kralj, skok igra i iznošenje lopte skoro perfektno. Terza se bori, nije loš. Konjhodžić nešto između, najbitnije je da se nastavi boriti. Što se tiče Mujkića ne znam odakle nam je došao al i on nije loš, samo me zaprepastilo to kad sam vidio da je Migi u Gračanici, pa kakvog smo beka mogli imati nije normalno. Bratstvo mu ne može dati veće uslove od Radničkog, pa ne znam šta se tu desilo uglavnom veliki propust. Za Dženu i Kuduza da ne trošim riječi jer su to nosioci igre. Jaha se promjenio otkako je po 2. put došao u Radnički, veliki majstor, igra srcem. Šile me iznenadio, dobar veznjak skroz. Dujković ima nekih kikseva.. Mićo - džoker s klupe, i može on još bolje. Skulić mlad još mora da uči i trenira biće dobar igrač. Suljić me pozitivno iznenadio, pravi golgeter, jedan od najboljih igrača.
Nemamo mi lošu ekipu, još malo nam fali, takođe i borbenosti.
Isto tako ne znam kakav je pristup igri bio danas, kakva je bila Ćurguzova taktika, a sve mi se čini da se išao branit, pa smo dobili šta smo tražili. Samo deri jako imamo igrače za to i trebamo iskoristit.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 19 sep 2015, 20:53

Snimak u 21 h na TV Visoko ( Moja tv ).
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 sep 2015, 00:08

Igracima su se skresale plate, pa je mozda bilo zalaganje na manjem nivou pa je poraz previsok. Iskupite se u srijedu. Naprijed Radnicki.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 20 sep 2015, 11:30

Koji je razlog smanjenja plata ?

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 20 sep 2015, 12:20

Nema ba izgovora za ovo,nemojte ba razvlacit kojekakve razloge,plate,nismo imali 3 glavna igraca,ovo ono.. znaci nula bodova,sramota,fuj ... 4:0 od neke Bosne izgubit (ne omalovazavam ih) .. onako igrat protiv zvijezde,protiv jajca,protiv goska.. pa tu istu bosnu si u kupu 1:2 dobio u gostima.. i sad ovako da se zavrsi.. 4:0.. halo...

Samo Radnicki Samo Lukavac!

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 20 sep 2015, 12:49

Baš je razlog sve to kad se sabere i smanjenja plata i izostanak najboljih igrača, a drugo je to što smo mi njih pobijedili u Kupu kad' smo igrali sa gotovo najjačom ekipom a oni sa kombinovanom tj. rijetko koji igrač im je bio iz prvog sastava, al' eto baš bi htio da čujem nečije objašnjenje mada toga sigurno neće bit'. Nema veze idemo dalje, ne znam hoće li Suljić biti spreman za Olimpik i ko je dobio kartone sad u Visokom pa ga nema u srijedu ?

ahilej7
Kontakt:

Post Postao/la ahilej7 » 20 sep 2015, 12:58

Cestitke Bosni na zasluzenoj pobjedi. Bez Suljica I Kuduza smo izgledali krajnje limitirani prema naprijed. Adekvatnih zamjena nazalost nemamo. Loptu nismo mogli zadrzati u fazi napada sto je dovelo do konstantnog pritiska na nasu zadnju liniju. Golovi Bosne izuzetno lijepi iz izradjenih akcija.Zamer nas je na sredini unistio. Dao 2 gola i 2 pripremio podvaljivanjem lopte izmedju stopera i beka. Nama je nedostajalo I borbenosti juce. Jedini je Jaha odigrao solidno I borbeno
Curguz izvlaci maximum iz ove ekipe ali je cinjenica da ima limitiran igracki kadar
Ako ne pojacamo konkurenciju dovodjenjem bar 2-3 kvalitetna igraca na proljece od borbe za vrh mislim da nece biti nista.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 20 sep 2015, 20:29

Nego ljudi dragi hoce li to Svatovac Poljice u Prvu ligu :) trenutno su vodeci na tabeli, danas u derbiju kola pobijedili Slogu Simin Han, ili ce ipak Gradina da se vrati jer poceli su da pobjedjuju i oni :)

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 20 sep 2015, 21:17

samolukavac je napisao/la:Nego ljudi dragi hoce li to Svatovac Poljice u Prvu ligu :) trenutno su vodeci na tabeli, danas u derbiju kola pobijedili Slogu Simin Han, ili ce ipak Gradina da se vrati jer poceli su da pobjedjuju i oni :)
Tamo se zna da samo 4-5 ekipa ispunjava uslove za ulazak (na toj listi nije Poljice).ostali igraju da ne ispadnu i da sta zarade od ovih gore spomenutih.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 23 sep 2015, 16:33

Bravo komsije samo jako :tokralju: :clap:

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 23 sep 2015, 16:52

Kako lijepo igramo. Uh. Kuduz ih jede sam
Samo da ne padnemo sad u drrugom poluvremenu

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 23 sep 2015, 17:57

Cestitke na pobjedi
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 23 sep 2015, 18:18

Kakva utakmica Kuduza, Jogeta i ostalih lavova. Svaka cast momci, idemo dalje. Niko kao Radnicki Soda.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.