Pročitati

Između "mozzart.sport" obrisati tačku.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Odakle ti ti kanaliSage je napisao/la:Ti mi i trebaju, imam ih ja sve... i BEin i Sky, Canal+ itd... gleda mi se najvise zbog Firmina.
Mnogo je bitan ovaj dio o nedostatku plana B. Nije ga imao ni Houllier, ni BR. Pa ni Rafa...gaston je napisao/la:http://www.mozzart.sport.com/vesti/prel ... lja/116320
Pročitati
Između "mozzart.sport" obrisati tačku.
Da, a ne spominješ silne prokockane pobjede nakon vodstva, one brojne remije u sezoni kada smo završili drugi?KopLfc je napisao/la:Ko kaže da Benitez nije imao plan B ? To je jedan mit veliki,pa čovjek se vraćao preko 20-30 puta nakon što smo gubili,ako to nije plan B onda ne znam šta jeste. FAzon je što je njega Liverpool dobro potrošio,on je izuzetan stručnjak i najbolji kojeg smo imali u zadnjih 30 ak godina.
Slazem se za ovaj gore dio. Negdje oko Bozica je planiran sastanak i revizija uradjenog posla. Tada se moze ocekivati otkaz. Jedino bi niz katastrofalnih rezultata, velikog pririska navijaca i sl. mogao uzrokovati raniji otkaz. Skoro pa nemoguce je da Rodgers ostane na klupi do kraja sezone. Za to bi morao napraviti ogroman napredak ravan onim rezultatima iz drugog dijela sezone 2013/14. Za to su jako male sanse.heski je napisao/la:Kažem ti da su vlasnici na kraju prošle sezone, kad su imali sve uslove da ga otpuste (u nekoj sličnoj, vjerovatno i nešto boljoj situaciji su otpustili i Kinga) rekli da 100% vjeruju u Brendana. To su dokazali tako što su mu dali da on ovo ljeto ima veću ulogu u transferima i dali mu da potroši fine pare. Sad da ga otpuste, nakon nekoliko utakmica, bi bilo sprdnja jer bi pokazalo da ta priča kako vjeruju u njega ne stoji, kao i to da su opet uzalud potrošili veliki novac.YNWA je napisao/la:
Sprdnja bi bila ostanak BR na klupi Liverpoola![]()
A sta je to solidno odrađeno ?
Naravno da pored otkaza BR, trebaju odletiti svi zaduzeni za sportski dio kluba, i to sto prije, pokupiti ce neko Kloppa ili Ancelottia, pa onda kad BR dobije nogu, doci ce Monk, pa nisi nista dobio.
Ja sam se jutros obradovao kad sam vidio ove neke tračeve za Ancelottija jer to bi, osim svega što on donosi i što ne treba ni spominjati, značilo promjenu politike kluba ali naravno brzo je došla potvrda onog što ja hoću da kažem:
http://www.thisisanfield.com/2015/09/li ... -approach/
Liverpool: Bogdan, Clyne, Skrtel, Lovren, Moreno, Can, Milner, Allen, Lallana, Firmino, Ings #LFC
Liverpool subs: Fulton, Coutinho, Gomez, Origi, Brannagan, Ibe, Rossiter #LFC
Kakvu mašinu smo prodali, a neki ga ismijavaju i daljeJackRaven7 je napisao/la:Dok gledam ove nase jadne pokusaje protiv nizeligasa kod kuce, Aspas se poigrava s Barselonom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.