Kaze zovu me sad jer su drugi povrijedjeni..evo vam sipakNerminovic je napisao/la:Rafinha zeli da igra za Njemacku, koji li je to fake Brazilac

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Kaze zovu me sad jer su drugi povrijedjeni..evo vam sipakNerminovic je napisao/la:Rafinha zeli da igra za Njemacku, koji li je to fake Brazilac
"Games like these help players to increase their market values.
I have a plan for Robert's future.
Manchester? It rains a lot there. The weather is better in Munich and it's a nicer place to live.
Spain offers the best environment for a player
radila je jučer ba i Bayernova tema preko 100 ljudi je bilo tu da vidi šta se dešava, nije skroz zapostavljeno, al to je prirodna pojava yebiga i fudbal ti oslikava u jednu ruku naše društvo i domino sistem koji vlada u njemu; ne znam šta će ova dječica kad ronaldo i messi isprde za kog će navijat, koga će pratit, imam osjećaj da će ostat nekako izgubljeni jer ne bodre klubove nego igrače.isakovich je napisao/la:Ev na primjer zasto ja ne volim ovaj ss.b,da si messi,ronaldo,ibra zabili 5 komada bilo bi na desetine clanaka i ekstaza divljenja.al ovako to je bayern lewa nije to to.Nikad ne bi ulazio na ovaj ss.b da nije ove teme.
Samo se nadam da se Rudari prema PEH-u nece ponasati kao oni iz HSV-a prema prema Greenu jer su ocito svjesno radili na unistavanju njegovog talenta.Nerminovic je napisao/la:Pierre danas 0 minuta protiv Frankfurta, cuva ga trener izgleda
Kako redovno kad je usao samo protiv Svaba i odigrao mizernih 20 i kusur minuta.coelho41 je napisao/la: Hojbjerg ulazi s klupe redovno al nije to to, to je praktički mogo i u Bayernu radit, izgleda da je Šalke prevelik zalogaj za njega nije to npr. jedan Kroos koji je i na posudbama u Leverkuzenu imo standardnost.
yebiga ne pratim Šalke plaho al sam upratio u EL protiv Apoela je dobio tako 15-20min pa sam mislio da dobija tako i u BLOmerbavarac je napisao/la: Kako redovno kad je usao samo protiv Svaba i odigrao mizernih 20 i kusur minuta.
Ne brini se, otjerati ćemo Mamića (makar) petardom i bez njihSiamoNoi je napisao/la:Kad se Bayernu vracaju ovi ozlijeđeni igrači?
Izbori
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.