prvo, to nije kretenski show nego je bio bajramski program, a drugo sta fali sto su bili tu na programu u hayatu, pa ko da su bogami bili tu pet dana pa se nisu nikako pripremali sa saigracima iz repkeCartman je napisao/la:A kako se igraci ponasaju? Je li se oni ponasaju kao u svojim klubovima? Ovdje ne mislim na Misimovica, nego na na primjer Spahica i Dzeku koji su prije utakmice protiv Portugala snimali neki kretenski Tv-show za Hayat zajedno sa Halidom Beslicem, umjesto da su u hotelu. Pa onda kad su Pjanic, Dzeko, Spahic, Bajramovic i jos neki bili u gradu noc prije polaska u Belgiju. Kad bi to uradili u svojim klubovima? Nikad! Neka prvo sebe pogledaju, pa neka onda pametuju.newton_heath_lyr je napisao/la:Rekao je Misimoviæ i što misli o reprezentaciji BiH.
"Tokom kvalifikacija ljudi su postali preeuforièni. U vrlo teškoj kvalifikacijskoj grupi ostvarili smo odlièan rezultat, no Portugal je u dokvalifikacijama bio prejak. Namjera nam je pokušati se sada plasirati na Euro 2012. i SP 2014. godine. Želimo u tome svakako uspjeti."
Što bi za to trebalo popraviti u i oko reprezentacije?, bilo je pitanje novinara.
"Prije svega, moraju se promijeniti stvari u Nogometnom savezu BiH. Rad ljudi zaposlenih u savezu nije profesionalan kao što bi trebao biti. Veæina nas internacionalaca nije navikla na to u svojim evropskim klubovima. Samo se na tom planu može izvuæi nekoliko postotaka neiskorištenog potencijala, koji æe nama igraèima omoguæiti bolje uslove i bolje okruženje", zakljuèio je Misimoviæ.
Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
-
- Kontakt:
frajko hoce da kaze da im je sve oprosteno posto je bio bajramski show!!!!!
a da je bio neki drugi show e onda bi im se i on malo mame! gdje si ti frajeru vidjeo da ozbiljni fudbaleri pred utakmicu zivota (jedna od:) pjevaju po televiziji i zabavljaju narod. samo nije to do njih vec do trenera koji im to pusta. razlog? To ti je daj malo napacenom narodui da gleda kako džeko pjeva!tipična naša seljačka i malograđanska politikA.

strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
A i ta noc pred Belgiju nam je ocito prisjela.I fakticki od vec odpisanog dosli u situaciju da mi odlucujemo o drugoj poziciji.i igraci su ziva stvorenja.Uostalom u Engleskoj te zvijezde gdje je kobajagi profesionalnost velika.
Malo ,malo pa na naslovnim stranicama zutila zbog pizdarija u nocnim lokalima a poneki i u zatvorima.
Malo ,malo pa na naslovnim stranicama zutila zbog pizdarija u nocnim lokalima a poneki i u zatvorima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma blate ove nase koda su neznam sta uradili, ja nemogu da se sjetim kada je neki BH fudbaler zbog skandala zavrsio na naslovnici "zute stampe" ili slicno.harishp je napisao/la:A i ta noc pred Belgiju nam je ocito prisjela.I fakticki od vec odpisanog dosli u situaciju da mi odlucujemo o drugoj poziciji.i igraci su ziva stvorenja.Uostalom u Engleskoj te zvijezde gdje je kobajagi profesionalnost velika.
--Pametnij popusta--
Pa svugdje drugo bi ono prije Belgije bio skandal, ali u nas je to normalno i sasvim ok. I onda nakon toga ti isti igraci pametuju kako neko drugi nije profesionalan.armin90 je napisao/la:Ma blate ove nase koda su neznam sta uradili, ja nemogu da se sjetim kada je neki BH fudbaler zbog skandala zavrsio na naslovnici "zute stampe" ili slicno.harishp je napisao/la:A i ta noc pred Belgiju nam je ocito prisjela.I fakticki od vec odpisanog dosli u situaciju da mi odlucujemo o drugoj poziciji.i igraci su ziva stvorenja.Uostalom u Engleskoj te zvijezde gdje je kobajagi profesionalnost velika.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
dobro izaci van kad imaju slobodno, al' to raditi prije odlaska u belgiju ili ono pjevanje
s onim beslicem je sasvim neprofesionalno i mogao bi reci cak rezultat tipicnog primitivnog balkanskog mentaliteta!

Svugdje drugo je savez normalan i plate selektora nisu kao recimo plata cistacice u Engleskom savezu.
Svugdje drugo ne putuju u avionu sa reprezentativcima vise menadjera i drugih sumnjivih lica nego sto igraca ima.
Svugdje citava drzava slavi pobjedu svoje repku kao i sto zali,kod nas samo pola,nekad i manje.
Svugdje je bas drugacije,nego kod nas.
Zato Miske i prica o tom svemu.
Svugdje drugo ne putuju u avionu sa reprezentativcima vise menadjera i drugih sumnjivih lica nego sto igraca ima.
Svugdje citava drzava slavi pobjedu svoje repku kao i sto zali,kod nas samo pola,nekad i manje.
Svugdje je bas drugacije,nego kod nas.
Zato Miske i prica o tom svemu.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma meni je najjace bilo kad su Rakitic i Krstajic bili na koncertu Mile Kitica prije neke utakmice Schalkea i kaznili ih.steve-o je napisao/la:dobro izaci van kad imaju slobodno, al' to raditi prije odlaska u belgiju ili ono pjevanjes onim beslicem je sasvim neprofesionalno i mogao bi reci cak rezultat tipicnog primitivnog balkanskog mentaliteta!

-
- Kontakt:
Ne sjecam se da li je to bilo noc prije utakmice ili malo ranije. Selektor je u to vrijeme bio Ciro, kojeg karantin i nije bas interesovao. Rijetki su pravi profesionalni fudbaleri koji ce da zive pravi sportski zivot, a da ih trener ne tjera na to. Stvar je u tome sto u svojim klubovima ne mogu da rade sta hoce, nego moraju postovati pravila. A kad igraju za repku, selektor je taj sto ih mora tjerati da rade profesionalno i disciplinovati kad je potrebno.
Hvala Bogu, pa kod nas nije bilo nekih velikih problema, ali veca doza profesionalizma je potrebna, a to je do Papeta.
Hvala Bogu, pa kod nas nije bilo nekih velikih problema, ali veca doza profesionalizma je potrebna, a to je do Papeta.
nemoguce da je to bilo dan prije tekme sa Portugalom jer je tekma bila 18.11.09. a Bajram je bio 27.11.09. a 27-og su dzeko i spahic bili u hayat tv
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- NoName
- Kontakt:
Cartman, čoj'če, šta li se s tobom u zadnje vrijeme dešava. Isto ko da ti je Mrgood sihire bacio, pa u svemu što je vezano za našu reprezentaciju ističeš ono negativno.
Miske je zbog tog neprofesionalizma, koji je kulminirao kod Ćire i utakmica baraža, bio na korak od opraštanja od reprezentacije, što bi za nas bila prava tragedija, ne zbog jednog igrača, ma ko on bio, nego zbog idola multietničke reprezentacije. A sami znamo koliki je frajer patriota, jedan od rijetkih baš BH patriota, koji ne posmatra uskonacionalne interese nego interes države.
Malo se bolan opusti, ti si uvijek bio jedan korektan forumaš, trebaš takav i ostati a ne sad, zbog tvojih prepucavanja s nekim od forumaša, pisati ono što ne misliš. Pozdrav.
Miske je zbog tog neprofesionalizma, koji je kulminirao kod Ćire i utakmica baraža, bio na korak od opraštanja od reprezentacije, što bi za nas bila prava tragedija, ne zbog jednog igrača, ma ko on bio, nego zbog idola multietničke reprezentacije. A sami znamo koliki je frajer patriota, jedan od rijetkih baš BH patriota, koji ne posmatra uskonacionalne interese nego interes države.
Malo se bolan opusti, ti si uvijek bio jedan korektan forumaš, trebaš takav i ostati a ne sad, zbog tvojih prepucavanja s nekim od forumaša, pisati ono što ne misliš. Pozdrav.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ne znam sto bi piso ista sto ne mislim radi Harisa (vjerujem da na njega mislis). Uvjek sam govorio da ovi nasi igraci previse pametuju, a premalo se skoncentrisu na igru. A Misimovic mi je najdrazi igrac reprezentacije, jer sam uvjek najvise volio playmakere, ali to ne znaci ni da je on uvjek perfektan. Imo je i on svojih mrlja.NoName je napisao/la:Cartman, čoj'če, šta li se s tobom u zadnje vrijeme dešava. Isto ko da ti je Mrgood sihire bacio, pa u svemu što je vezano za našu reprezentaciju ističeš ono negativno.
Nije ni @bezimeni izgorio toliko po glavi,da ne vidi ''rizon''Cartman je napisao/la:A kako se igraci ponasaju? Je li se oni ponasaju kao u svojim klubovima? Ovdje ne mislim na Misimovica, nego na na primjer Spahica i Dzeku koji su prije utakmice protiv Portugala snimali neki kretenski Tv-show za Hayat zajedno sa Halidom Beslicem, umjesto da su u hotelu. Pa onda kad su Pjanic, Dzeko, Spahic, Bajramovic i jos neki bili u gradu noc prije polaska u Belgiju. Kad bi to uradili u svojim klubovima? Nikad! Neka prvo sebe pogledaju, pa neka onda pametuju.newton_heath_lyr je napisao/la:Rekao je Misimoviæ i što misli o reprezentaciji BiH.
"Tokom kvalifikacija ljudi su postali preeuforièni. U vrlo teškoj kvalifikacijskoj grupi ostvarili smo odlièan rezultat, no Portugal je u dokvalifikacijama bio prejak. Namjera nam je pokušati se sada plasirati na Euro 2012. i SP 2014. godine. Želimo u tome svakako uspjeti."
Što bi za to trebalo popraviti u i oko reprezentacije?, bilo je pitanje novinara.
"Prije svega, moraju se promijeniti stvari u Nogometnom savezu BiH. Rad ljudi zaposlenih u savezu nije profesionalan kao što bi trebao biti. Veæina nas internacionalaca nije navikla na to u svojim evropskim klubovima. Samo se na tom planu može izvuæi nekoliko postotaka neiskorištenog potencijala, koji æe nama igraèima omoguæiti bolje uslove i bolje okruženje", zakljuèio je Misimoviæ.

Mada je pogrijesio jer i ovo je cova samo citirao.
A ti vazda nasao ispravljati krive drine ili ganjati vjetrenjace.
Ebo ti Don Kihota sta tek ti mozes .

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- NoName
- Kontakt:
Hajde vas dvojica, pomirite se.
Šta ste na kraj srca, obojica ste super forumaši, svi mi volimo reprezentaciju, treba diskutirati, pa i malo žešće ponekad, al ne treba ništa shvatat preozbiljno.
Hajd ko će biti veći gospodin i prvi pružiti ruku?

Hajd ko će biti veći gospodin i prvi pružiti ruku?
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
- Principatus
- Kontakt:
Ma Misimovic samo istinski kaze kako jeste, ali mislim da ce se mnogo toga prema pozitivnom promjeniti pod Papetom.
A sto se tice ovog "svadjanja" ili prepucavanja, ma treba se uvjek miriti, eto ja cu napraviti prvi korak, da malo motivisem ovu dvojicu.
Dakle ako se ikad iko od mene nasao uvrijedjen ovdje:
"Evo mu/njoj ruza..."

A sto se tice ovog "svadjanja" ili prepucavanja, ma treba se uvjek miriti, eto ja cu napraviti prvi korak, da malo motivisem ovu dvojicu.
Dakle ako se ikad iko od mene nasao uvrijedjen ovdje:
"Evo mu/njoj ruza..."

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Eto slazem se sa vama,ja pocinjem prvi....od noge 

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evo stoji ovdje da Miske pregovara sa Atl. Madridom. To bi značilo da ćemo ga gledati na Mreži plus, ako ništa, te vidjeti kako će se nositi sa Realovim i Barcinim veznim i zadnjim redom. Iskreno, kako čitam za ove igrače koje Wolfsburg želi dovesti kao moguće zamjene za Džeku, onda i jesam za odlazak Misketa. Nema smisla ostati u ekipi koja, sasvim sigurno, neće izboriti CL, dok bi se u Madridu makar mogao nadati istome, a svakako će sljedeće sezone igrati i Evropa ligu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
jarane klub koji osvoji Europa ligu (ili ti bivsi Kup UEFA) automatski sljedece sezone igra u grupi LPMonolog je napisao/la:Evo stoji ovdje da Miske pregovara sa Atl. Madridom. To bi značilo da ćemo ga gledati na Mreži plus, ako ništa, te vidjeti kako će se nositi sa Realovim i Barcinim veznim i zadnjim redom. Iskreno, kako čitam za ove igrače koje Wolfsburg želi dovesti kao moguće zamjene za Džeku, onda i jesam za odlazak Misketa. Nema smisla ostati u ekipi koja, sasvim sigurno, neće izboriti CL, dok bi se u Madridu makar mogao nadati istome, a svakako će sljedeće sezone igrati i Evropa ligu.
nije tacno taj sto osvoji kup uefa ne ide ponovo u kup uefa ako nije izborio kroz prvenstvo a atletiko je u finalu cupa i automatski ponovo je u evropi jer kako ja mislim igra sa barcelonom
Ako predje opet ce Forlan biti najbolji strijelac u SpanijiMonolog je napisao/la:Evo stoji ovdje da Miske pregovara sa Atl. Madridom. To bi značilo da ćemo ga gledati na Mreži plus, ako ništa, te vidjeti kako će se nositi sa Realovim i Barcinim veznim i zadnjim redom. Iskreno, kako čitam za ove igrače koje Wolfsburg želi dovesti kao moguće zamjene za Džeku, onda i jesam za odlazak Misketa. Nema smisla ostati u ekipi koja, sasvim sigurno, neće izboriti CL, dok bi se u Madridu makar mogao nadati istome, a svakako će sljedeće sezone igrati i Evropa ligu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.