Vezano za kamp,klub je kupio jednu zgradu (bio planiran hotel) gdje je bivsi vlasnik uradio grube radove na objektu i stao...tako stoji vec godinama

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da li je to onaj objekat na prilazu kampu sa lijeve strane.MortemHz je napisao/la:Nisam znao gdje cu ovo postaviti ali mislim da je ovdje ok
Vezano za kamp,klub je kupio jednu zgradu (bio planiran hotel) gdje je bivsi vlasnik uradio grube radove na objektu i stao...tako stoji vec godinama
![]()
Ti dobijaju najvise prilika jer su ubjedljivo najbolji igraci u BiH u svojim uzrastima.... njima nije cilj trpati i nabijati ove nase livadare kao nekima i nabijati gol razlike jer pobjeda je i ona od 1-2 razlike... klase se vide u medj duelima, nastupima u repku gdje ovi jedni uvijek izdominiraju kao uostalom i jucer (mada ne vidim kakva je razlika odnos je bio 2 naprema 2 igraca, i tek kad se situacija promijenila u korist boljeg i repka je prodisala i dala 2 gola), dalje klasa se vidi na medj turnirima gdje obje ekipe nastupaju istovremeno... ovi drugi uvijek budu bolje plasirani (ili finala ili 1. Mjesta ili neki podbacaj u vidu 4-5mjesta ali opet bude se mnogo bolji i uspjesniji od ovih drugih)... a jedni zavrsavaju uvijek pri dnu na tim turnirima...hilmo je napisao/la:Svi mi veoma dobro znamo ko najviše dobija priliku u reprezentaciji.
Pobijedila su i Zeljina djeca Dinama u ovom uzrastu... pa... to nista ne znaci... ova selekcija Sarajeva 99 se dobro obrukala na turniru u Bijeljini a i Zeljina nije puno bolje prosla... a selekcija Dinama u ovom uzrastu bez hrvatskih reprezentetativaca, njih desetorice igrala finale... sta mislis ko im je bio najbolji igrac... tomas dadic... vukao ih koliko je mogao...muhamedhulk je napisao/la:Kadeti dinama su nedavno izgubili od kadeta Sarajeva u Zg 0:1. U pitanju su najjace ekipe.Toliko o tome da su oni svemirci za nas..fudbal se poceo igrati i kod nas.
A sto se tice spiska, nazalost jos uvijek ima malverzacija prilikom poziva..menadzeri, roditelji i sl. Uvijek se nadje nekoliko koji ce platiti da se njihov igrac nadje na spisku...nadam se da ce se i tome stati u kraj jednom.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
24.10. Rodjendanski poklon klubu...joker90 je napisao/la:Gledao sam im danas na FB slike, fantasticno. Valjda cemo docekati slicne slike uskoro i na stranici naseg kluba.hilmo je napisao/la:Ja se sve nadam da će to rukovodstvo saveza shvatiti i na mjesto selektora imenovati kompetentne a ne podobne, međutim kada čovjek razmisli koliko je talova tu, nikad oni neće skontati.
EDIT
Imat ćemo i mi ovako nešto ako Bog da
http://www.nk-rijeka.hr/vijest/pogledaj ... -iz-zraka/
Mislim da mislimo na isti,u neposrednoj blizini tuobiteljskicovjek je napisao/la:Da li je to onaj objekat na prilazu kampu sa lijeve strane.MortemHz je napisao/la:Nisam znao gdje cu ovo postaviti ali mislim da je ovdje ok
![]()
To je onaj na prilaznom putu (tad je bio makadamski) sa lijeve strane. Taj objekat izgleda napusten i zapusten, tako da ako je to u pitanju, dobar posao je napravljen. To nije malo i nije jeftino sigurno, a moze posluziti za razne svrhe.MortemHz je napisao/la:Mislim da mislimo na isti,u neposrednoj blizini tuobiteljskicovjek je napisao/la:Da li je to onaj objekat na prilazu kampu sa lijeve strane.MortemHz je napisao/la:Nisam znao gdje cu ovo postaviti ali mislim da je ovdje ok
![]()
Ovo ko bude isao po loptu ako preleti ogradu i ode na ovu magistralu,smatrace da je odradio treninghilmo je napisao/la:Ja se sve nadam da će to rukovodstvo saveza shvatiti i na mjesto selektora imenovati kompetentne a ne podobne, međutim kada čovjek razmisli koliko je talova tu, nikad oni neće skontati.
EDIT
Imat ćemo i mi ovako nešto ako Bog da
http://www.nk-rijeka.hr/vijest/pogledaj ... -iz-zraka/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.